Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Εμένα το βασικό σύμπτωμα που καταλαβαίνω ότι θα αδιαθετησω είναι η ζαλη.. ήταν δηλαδή, γιατί μετά τη γέννα μόνο από το αίμα καταλαβαίνω την περίοδο. Επίσης είχα πολύ χαζο πονοκέφαλο. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που είχα χαμηλό αιματοκρίτη και χαμηλή πίεση. 

Σίγουρα είναι αυτό απλά είναι η πρώτη φορά που το παθαίνω Κ αγχώθηκα, ήμουν δουλειά και κρατιόμουν να μην σωριαστω κάτω, μακάρι να έρθει ν ηρεμήσω 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα και απο εμενα κοριτσαρες...εγω ειμαι κομματια λεμε...μετα απο ολοκληρη εβδομαδα και τοσο ξενυχτι και γυμναστικη και διαιτα...καταλαβαινετε....Την Κυριακη θα ειμαι καλυτερα για να αρχισω νεο γυρο. Κλαψ!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλημερα κοριτσια!

επιστρεψαμε και εμεις!

Περασαμε πολυ ωραια αν και ...σπιτι μου σπιτακι μου!!!

Η μπέμπα μου ξεκινησε να κοιιμαται σερι 23:00-9:00 το πρωι τις τελευταιες 4 μερες!!!!!

Εχουμε μείνει λίγο πίσω στο βάρος βέβαια αν και έχω πολύ γάλα. Τις τελευταίες 2,5 εβδομαδες πήρε 350 γρ.

Εγώ ψώνισα από θεσ/νικη τελειο φόρεμα για τη βάφτιση (δε μου κλείνει βέβαια το φερμουαρ, αλλά δεν ήθελα να το χασω!!!)

Το αυριανό ισχύει έτσι???

byXKp2.png

ναι Τζια μου ισχυει...τσεκαρε και το φεις!!! Μη σε νοιαζει για τη μικρη...τον τριτο μηνα δεν παιρνουν τρελο βαρος ετσι και αλλιως. Εσυ απλα τσεκαρε να διατηρεις την καμπυλη της

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

καλημερα και απο εμενα κοριτσαρες...εγω ειμαι κομματια λεμε...μετα απο ολοκληρη εβδομαδα και τοσο ξενυχτι και γυμναστικη και διαιτα...καταλαβαινετε....Την Κυριακη θα ειμαι καλυτερα για να αρχισω νεο γυρο. Κλαψ!

Ρε Αλέκα,δεν χαλαρώνεις λίγο;;;Τα μωρά σου χρειάζονται τη μανούλα τους,οχι οπωσδήποτα μια αδύνατη μανούλα!!!!!Ταχίνι τρώς για το ασβέστιο;;;

καλημερα κοριτσια!

επιστρεψαμε και εμεις!

Περασαμε πολυ ωραια αν και ...σπιτι μου σπιτακι μου!!!

Η μπέμπα μου ξεκινησε να κοιιμαται σερι 23:00-9:00 το πρωι τις τελευταιες 4 μερες!!!!!

Εχουμε μείνει λίγο πίσω στο βάρος βέβαια αν και έχω πολύ γάλα. Τις τελευταίες 2,5 εβδομαδες πήρε 350 γρ.

Εγώ ψώνισα από θεσ/νικη τελειο φόρεμα για τη βάφτιση (δε μου κλείνει βέβαια το φερμουαρ, αλλά δεν ήθελα να το χασω!!!)

Το αυριανό ισχύει έτσι???

Μια χαρά με τον ύπνο,Τζία!!!

καλημερα.....εγω δεν ειμαι κομματια....

ΜΕΦΗ εγω θα σου στειλω ενα τουβλο....σου ταιριαζει κιολας..

Έκαστος στο είδος του και η Κίμη στα τούβλα!!!!!

Σήμερα στα ΝΕΑ έχει την ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ!Να πάτε όλες να την πάρετε για τα παιδιά σας!!!ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ!

ok-πάω για εξετάσεις αίματος και ούρων

...και μην αρχίσετε καρακαλτάκες μέφη και κιμι να κράζετε γιατί είμαι 32 χρονών μπουμπουκάκι !

Ρε Τζία πιο μικρή φαίνεσαι!!!Εγώ σ'έκανα για 26!!Ευχομαι να δείχνεις ετσι χωρίς τις οικονομικές ενισχύσεις που έχει κάνει η φιλη μας η Κίμη στον Φουστάνο,για να φαίνεται μάνα και όχι γιαγιά των παιδιών της!!!

ιντερνετοφιλεναδες μου καλημερα!!!!

εχω να μπω απο την πεμπτη κι εχω χασει επεισοδια?

δεν μπορεσα ρε γαμωτο..ειχα κ τα 3 κ γινοταν ενας χαμος εδω..εχθες εβαλα κ skype για να τα λεμε με την κουμπαρουλα μου που ξενιτευτηκε προς τα χαμου κ δεν μπηκα να σας διαβασω...

εμεις ειμαστε καλα!!!σημερα μετα απο 4 μηνες επιτελους μαγειρευω..εφτιαξα το πρωι πιλαφακι και τωρα θα κανω τα καλαμαρακια με σαλτσα!!!;)

αυριο ειναι η μερα σας!!!

λοιπον θεσσαλονικιες και γενικως βορειες:

κανονιστε..ποια μερα σας βολευει να το κανουμε κι εμεις!!!εγω ξεκινω και ειμαι μεσα!!!

1.ευη γ

:P:p:p;)

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

ΜΕΦΗ(Σε κανέναν μήνα εκτός και αν έθετε εδώ κανένα Σαββατοκύριακο)

μα καλα ανθρωπος εισαι ή χελωνα???

εγω θα ξεκινησω απο αυριο την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ τη ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ εχει αλλα εχει κ αλλα..

Καλημέρα κοετσούδια!!!!!

που εχει Βοσκοπουλο???εγω τιποτα δεν εβλεπα....ΜΑΙΡΗ τα παιδια σου ειναι τελειαααααααα να σου ζησουν...αξιζε οολλλλη η ταλαιπωρια σου....κουκλιτσα μου..

κοτοπουλο γιατι εισαι εδω??σε εχουν βγαλει να ξεπαγωσεις για αυριο?

:lol::lol::lol::lol::lol:Τελικά δεν είμαι κοτόπουλο, ολόκληρη γαλοπούλα είμαι!!!

Kαλημέρα!!Ρε Ελένη,στείλε μου κανένα φράχτη στην Φάρμα και καμία σανίδα για το στάβλο!!!!!

Ήθελα να ξερα πότε προλαβαίνετε!!!!

ιντερνετοφιλεναδες μου καλημερα!!!!

εχω να μπω απο την πεμπτη κι εχω χασει επεισοδια?

δεν μπορεσα ρε γαμωτο..ειχα κ τα 3 κ γινοταν ενας χαμος εδω..εχθες εβαλα κ skype για να τα λεμε με την κουμπαρουλα μου που ξενιτευτηκε προς τα χαμου κ δεν μπηκα να σας διαβασω...

εμεις ειμαστε καλα!!!σημερα μετα απο 4 μηνες επιτελους μαγειρευω..εφτιαξα το πρωι πιλαφακι και τωρα θα κανω τα καλαμαρακια με σαλτσα!!!;)

αυριο ειναι η μερα σας!!!

λοιπον θεσσαλονικιες και γενικως βορειες:

κανονιστε..ποια μερα σας βολευει να το κανουμε κι εμεις!!!εγω ξεκινω και ειμαι μεσα!!!

1.ευη γ

:P:p:p;)

Εμένα μάλλον κατά το Πάσχα με βλέπω που μάλλον θα πάμε και στα πεθερικά μου, νωρίτερα δε το βλέπω γιατί είναι λίγο ταλαιπωρία!!!

Κορίτσια, αύριο να πάτε σε καμιά καφετέρια που να έχει ασύρματο δίκτυο, να μπείτε από κει στο καφέ, να μας λέτε τα πάντα, μη σας πω να βάλετε και κάμερα να σας δούμε κι εμείς!!!!!! Χιχιχιχι!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...