Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Εγώ εμβρυολαμπ να κανονίσουμε χαχαχχα

Εμβρυολαμπ είμαι 

αχ δεν το καλαταβα νόμιζα γένεσις ήσουν. εγώ μπερδεύτηκα!αν κανονίσετε ραντεβού ψήνομαι και εγώ!έτσι να δίνουμε δύναμη η μια στην άλλη😉

2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε καμία σας, χθες περίμενα την ακατανομαστη, έχω τα σύνηθες πονακια όλα τα συμπτώματα ότι θα έρθει απλά έχω ένα χαζό πονοκεφαλοζαλαδα  περίεργο πρώτη φορά το παθαίνω, από το κέντρο με γράψαν ορμονολογικες να κάνω την Δευτέρα για να δουμε τι συμβαίνει... Έχει συμβεί σε καμία σας??

εγώ είμαι έτσι κοπέλα μου πριν αδιαθετήσω ζαλάδα και αναγούλες!οι ορμονολογικές μου που έκανα πριν 10 μέρες πάντως ήταν φυδιολογικες.Εγω έχω παρατηρήσει ότι σε κάποιους κύκλους μου είμαι καλά δεν έχω τίποτα πέρα από λίγο πόνο στη μέση και σε άλλους δε μπορώ να ηρεμήσω από ζαλάδα και αναγούλα.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χελόου γκερλς!!! Μπορεί να μη γράφω πια γκρικλις αλλά το αγγλικό το πετάω, εεεε;;;;; Τώρα μαζευτήκαμε σπίτι μας από το πρωί...

Πήγαμε και κλείσαμε την εκκλησία για τη βάφτιση και μετά πήγαμε να συζητήσουμε με την κοπέλα που θα μας κρατούσε το μωρό από τη στιγμή που θα γυρίσω δουλειά. Και λέω "θα" μας κρατούσε γιατί αλλάξαμε γνώμη τελικά. Η ίδια κοπέλα κρατάει τη νύχτα τον παππού και τη γιαγιά του άντρα μου και έχουμε τους ενδοιασμούς μας, θα είναι κουρασμένη από τη νύχτα, τι θα κάνουμε αν τύχει κάτι σε παππού και γιαγιά και χρειάζεται να μείνει εκεί και μέρα. Ε, τα είπαμε με τον άντρα μου και τελικά της είπαμε να έρθει για 2 μήνες μέχρι να βρούμε κάποια άλλη. Εξ' ου και ψάχνουμε... Ουφ! σας τα είπα, να μην έχω να τα λέω από την αρχή την Κυριακή, να ξέρουν και οι βόρειες και βορειοανατολικές, μη χάσουν επεισόδια!!!

Αλέκα, ευχαριστώ για τη συμβουλή, αυτό σκέφτομαι να κάνω. Και Χρόνια Πολλά!!!

Ζωή μια χαρά θα έινια το μπουμπουκάκι σου αλλά όλα σωστά τα κάνεις που τα ψάχνεις. Και ΔΕΝ είσαι έγκυος!!!

Θεανώ ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ!!!! Είδες τι ωραία;;;; Εγώ τη βγάζω κάθε μέρα από την αρχή της εβδομάδας και περνάμε πολύ ωραία. Μη σκέφτεσαι τα πεζοδρόμια, κάνεις και γυμναστική έτσι!!! Εμείς έχουμε ενα καρότσι Πεγκ Πέρεγκο (ναι, τώρα δε γράφει αγγλικά, Ελένη!!) που είναι θεόβαρο και με βγαίνει το λάδι να ανεβοκατεβάσω κι ας είμαι και νταρντάνα...

Ρε Αγγελική γιατί ευχεσαι στην Αλέκα Χρόνια πολλά;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ξέχασα να σας πω: Σήμερα έπαθα την πρώτη κρίση κλασικής ελληνίδας μάνας. Πήγαμε το μωρό σε προπάππο και προγιαγιά που είναι πολύ μεγάλοι άνθρωποι και άρρωστοι. Είχα πει στον άντρα μου να προσέχει και δε θέλω να πιάσουν τα χεράκια του μωρού. Κι αυτός παέι τσουουουουπ και το πασπατεύουν το μωρό παντόκορφα!!!

Τα παίρνω κι εγώ κρανίο και του λέω: "Το μωρό δε θα το πιάνει κανείς άμα δε λέω εγώ το ΟΚ. Και τι θα πεις εσύ ή οι παππουδογιαγιάδες κι αν θα παρεξηγηθείτε, δε με μέλει. Δικιά μου είναι και θα την κάμω ό,τι θέλω. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΩΡΟ."

Λοιπόν, πώς με βρίσκετε την παρανοϊκή μάνα;;;;;Να αρχίσω ψυχοφάρμακα;;;;

Καλέ πια ....?

το κοτοπουλάκι ? γιατι η αλλη ειναι Σεπτεμβρη....

Γαμώτο... Δεν έπιασε.... Ήθελα να αρχίζατε όλες τα Χρόνια Πολλά και δώστου η Αλέκα να εξηγεί πως δεν έχει γενέθλια. Έχω κέφια ή αλλιώς με έπιασε η λαλακία.

Αλλά εσένα δε σου ξεφεύγει τίποτα!!!;)

Μαρία για τα μηνογενέθλια της το' πα...

Διαφημίσεις

Να κουτσομπολεψετε τις βορειες, αρκει να μη κουτσομπολεψετε και τις βορειοανατολικες!!!!;););):D:D:D:tongue::tongue::tongue:

:lol::lol::lol:

Ρε Αγγελική γιατί ευχεσαι στην Αλέκα Χρόνια πολλά;;

γιατι ετσι μαρη.....κακο ειναι???

Έχει τα γενέθλιά της σήμερα...

παναγια μου...τα'χασα??? Δεν ειναι το Σεπτεμβρη???:tongue::tongue::tongue::tongue:

σε ευχαριστω παντως καλη μου...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Γαμώτο... Δεν έπιασε.... Ήθελα να αρχίζατε όλες τα Χρόνια Πολλά και δώστου η Αλέκα να εξηγεί πως δεν έχει γενέθλια. Έχω κέφια ή αλλιώς με έπιασε η λαλακία.

:tongue::tongue::tongue::tongue:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

:lol::lol::lol:

γιατι ετσι μαρη.....κακο ειναι???

παναγια μου...τα'χασα??? Δεν ειναι το Σεπτεμβρη???:tongue::tongue::tongue::tongue:

σε ευχαριστω παντως καλη μου...

Άμα είναι ο άνθρωπος ανώτερος... :tongue:

Καλέ πια ....?

το κοτοπουλάκι ? γιατι η αλλη ειναι Σεπτεμβρη....

αυτη ειναι Παρθενος....η αυγουστο η σεπτεμβρη...

και συνεχιζω να απανταω στην Ελενη....αυτη ειναι η τρελη (η αγγελικη για!!) Θελει να περασω όλο το βεραδυ μου εξηγωντας....

εγω παντως για τα μηνογεννεθλια καταλαβα στην αρχη...:wink:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Πάω να κάνω μπάνιο, να βάλω και την σελοφίν που τελικά καίει, δεν παγώνει, πριν με χωρίσει ο άντρας μου. Αλλά στο ενδιάμεσο θα σας παρακολουθώ... Το νου σας!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα. Μόλις έβαλα τον μικρό για ύπνο και κάθισα να σας διαβάσω. Κι εμείς με την πρώτη ευκαιρία παίρνουμε τους δρόμους. Καμαρώνω σαν γύφτικο σκεπάρνι λες και δεν είχε καμία άλλη μώρο ως τώρα. Καταλαβαίνετε πιστεύω γιατί κάπως έτσι φαντάζομαι κι εσάς.

Μήπως πρέπει να αρχίσω να παστώνομαι κι εγώ με κρέμες; Ποτέ δεν ήμουν φαν και να σας πω την αλήθεια αν βάλω τώρα χρησιμοποιώ αυτές του μπέμπη. Μυρίζουν τέλεια και είναι σούπερ ενυδατικές.

I6lrp2.png UKa4p2.png 8nsbp2.png

Καλησπέρα. Μόλις έβαλα τον μικρό για ύπνο και κάθισα να σας διαβάσω. Κι εμείς με την πρώτη ευκαιρία παίρνουμε τους δρόμους. Καμαρώνω σαν γύφτικο σκεπάρνι λες και δεν είχε καμία άλλη μώρο ως τώρα. Καταλαβαίνετε πιστεύω γιατί κάπως έτσι φαντάζομαι κι εσάς.

Μήπως πρέπει να αρχίσω να παστώνομαι κι εγώ με κρέμες; Ποτέ δεν ήμουν φαν και να σας πω την αλήθεια αν βάλω τώρα χρησιμοποιώ αυτές του μπέμπη. Μυρίζουν τέλεια και είναι σούπερ ενυδατικές.

Και μυρίζετε και ασορτί με το μπεμπίδιο... Wonder θα σου φέρω την Κυριακή ένα κάρο δείγματα που μου στέλνουν αυτές οι Ιρλανδές που ψωνίζω τα καλλυντικά της μικρής, με λαδάκι για την κοιλίτσα σου, γιατί σε "κόβω" του πιο νατουρέλ!!! Είναι πολύ ωραίο, η μάρκα λέγεται Earth Mama Angel Baby και είναι η μοναδική που δεν έχει τοξικά 100% και φυσικά είναι οργανικά. Εγώ αυτά βάζω της Σαββίνας, είναι τέλεια αλλά το λαδάκι αυτό δεν το βάζω γιατί στην κατάστασή μου χρειάζομαι δραστικές λύσεις (μη σου πω νυστέρι...) οπότε μου περισσεύει...

καλησπερα και απο εμενα!!

και εμεις σημερα πηγαμε για ψωνια στο καρφουρ,με τα μωρα εννοειται,ησυχα ηταν εκτως απο το τελος που ο μπεμπης εβαλε τα κλαματα.......

κανονιστε την κυριακη να φτερνιζομαι συνεχεια:lol::lol:

εβαλα και εγω φωτογραφιες απο τις αποκριες!!τι στο καλο πια μια φωτογραφια ακουνητη δεν εχουμε.........

fCS8p3.png

Και μυρίζετε και ασορτί με το μπεμπίδιο... Wonder θα σου φέρω την Κυριακή ένα κάρο δείγματα που μου στέλνουν αυτές οι Ιρλανδές που ψωνίζω τα καλλυντικά της μικρής, με λαδάκι για την κοιλίτσα σου, γιατί σε "κόβω" του πιο νατουρέλ!!! Είναι πολύ ωραίο, η μάρκα λέγεται Earth Mama Angel Baby και είναι η μοναδική που δεν έχει τοξικά 100% και φυσικά είναι οργανικά. Εγώ αυτά βάζω της Σαββίνας, είναι τέλεια αλλά το λαδάκι αυτό δεν το βάζω γιατί στην κατάστασή μου χρειάζομαι δραστικές λύσεις (μη σου πω νυστέρι...) οπότε μου περισσεύει...

αχ καιεγω την πηρα την κρεμα και ακομα να ξεκινησω,μου φαινεται σημερα θα βαλω και εγω να δω πως ειναι.

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...