Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Γυρνάνε όλα σαν να χάνομαι 

Μιλάμε για πολύ ζαλάδα, λες και χάνεται η γη .... ίσως θα είναι στραβός κύκλος χαχαχαχα 

Άμα είναι ζαλάδα πχ γυρίζει το ταβάνι Κ Κ δεν μπορείς  . Αυτό συνήθως είναι από τα αυτιά τον λαβύρινθο. Δεν έχει σχέση με τις ορμόνες.  Πολλές φορές είναι Κ από τον αυχένα αν έχεις πιαστεί. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελα θα κουτσομπολεψουμε τις βόριες....:tongue::wink:

Εχω αρχίσει απο τώρα..:lol::lol::lol::lol:

Κοριτσάκια καλησπέρα και απο μένα!!! Βλέπω είστε όλες καλά και πολύ χαίρομαι..

Λοιπόν για τη συναντηση δυστηχώς ούτε εγώ θα μπορέσω να έρθω..

Τη Κυριακή που μας πέρασε ειχε ο Στάθης μου γενέθλια(του Αγ. Βαλεντίνου) και έλειπαν όλοι μας οι φίλοι λόγω τριημέρου και ετσι τους έχουμε τραπέζι τη Κυριακή ρο μεσημέρι.. Αλεκάκι ευχαριστώ που με θυμήθηκες και εστειλες μηνυματάκι υπενθήμισης..!!! Τέλειος ο μπέμπης, ε? Δε σου σηκωσε πυρετόκιολας τέλεια..

Εμεις τη Τετάρτη έχουμε εμβόλιο πνευμονιόκοκου και ποσιμο για τη γαστρεντερίτιδα..

Με 2 εμβόλια την ίσια μέρα νομίζω οτι τον πυρετό τον έχουμε στο τσεπάκι.. :(

Κατα τ'άλλα και εμεις εχθές πήγαμε τη πρώτη μας βόλτα με τον μάρσιπο.. Περπατούσαμε καμιά ωρίτσα, super ήταν.. Και σήμερα πήρα το πριγκηπισσάκι και την πεθερούλα μου ( 48 χρονών ειναι) και πήγαμε για καφέ.. Μαζέψαμε ήλιο..!!!

Πρώτη βόλτα λοιπόν και με το καρότσι και πρώτη φορά η μπουμπού για καφέ..

Τέλεια ήταν.. Αύριο θα πάμε με τον μπαμπά μας για καφέ στο πάρκο Βασσιλισης να κάνουμε και καροτσάδα.. Καιρού επιτρέποντος!!!

Αυταααα...

Δεν είναι πολύ ωραία οι πρώτες βόλτες με το μωρό;;;Εγώ θυμάμαι στην Εφη ένιωθα οτι μόνο εγώ κρατάω καρότσι!!!!!!Εχω ίδια μέρα με τον άντρα σου γεννέθλια!!Ποιά χρονιά είναι;;;

Καλά έχεις 48 ετών πεθερά;;;;;;Δηλαδή θα μπορούσες να είσαι και νύφη της Κίμης!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν είναι πολύ ωραία οι πρώτες βόλτες με το μωρό;;;Εγώ θυμάμαι στην Εφη ένιωθα οτι μόνο εγώ κρατάω καρότσι!!!!!!Εχω ίδια μέρα με τον άντρα σου γεννέθλια!!Ποιά χρονιά είναι;;;

Καλά έχεις 48 ετών πεθερά;;;;;;Δηλαδή θα μπορούσες να είσαι και νύφη της Κίμης!!!!!

χαχαχαα δε παίζεσαι.. Υδροχοάκι και εσύ, ε? Τα καλύτερα παιδιά.. Το 1979 ειναι ο Στάθης μου.. Όσο για τη καροτσάδα που λές ετσι ακριβώς ένοιωθα και εγώ, η ψωνάρα ξέρεις με το μωρό.. Πολύ πλάκα..

χαχαχαα δε παίζεσαι.. Υδροχοάκι και εσύ, ε? Τα καλύτερα παιδιά.. Το 1979 ειναι ο Στάθης μου.. Όσο για τη καροτσάδα που λές ετσι ακριβώς ένοιωθα και εγώ, η ψωνάρα ξέρεις με το μωρό.. Πολύ πλάκα..

Δηλαδή αν ο Στάθης σου είναι το 79 εσύ πότε είσαι;;;;;

Διαφημίσεις

Κοριτσια μουουουουου!!! τι κανετε?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την συμπαρασταση για το μπεμπε.....

Εκανα το τεστ εγκυμοσυνης το πρωτο βγηκε αρνητικο τωρα τη Δευτερα θα κανω κ το αλλο για επαληθευση....ελπειζω να παραμεινει αρνητικο τουλαχιστον να χασω τα κιλα κ μετα να περασει και λιγο η πληγη....

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Τέλεια..

Ναι,καλά,τί να σου πώ!!!!!

Κοριτσια μουουουουου!!! τι κανετε?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την συμπαρασταση για το μπεμπε.....

Εκανα το τεστ εγκυμοσυνης το πρωτο βγηκε αρνητικο τωρα τη Δευτερα θα κανω κ το αλλο για επαληθευση....ελπειζω να παραμεινει αρνητικο τουλαχιστον να χασω τα κιλα κ μετα να περασει και λιγο η πληγη....

Καλά,μαρή,πάς καλά;;;Δεν είσαι!!!ΤΕΛΟΣ!Κάτσε να μεγαλώσει λίγο η μπουμπού,να την χαρείς να σε χαρεί και αυτή και μετά κάνε 2ο!!Δεν σε πήραν τα χρόνια!!Σκέψου και την Κίμη που όταν είχε καθυστέρηση ήταν σίγουρη πως είναι κλημακτήριος και τελικά προέκυψε η μπουμπού γιατί λυπήθηκε ο θεούλης τον Χριστάκη για να χει παρέα!!!

Ναι,καλά,τί να σου πώ!!!!!

Καλά,μαρή,πάς καλά;;;Δεν είσαι!!!ΤΕΛΟΣ!Κάτσε να μεγαλώσει λίγο η μπουμπού,να την χαρείς να σε χαρεί και αυτή και μετά κάνε 2ο!!Δεν σε πήραν τα χρόνια!!Σκέψου και την Κίμη που όταν είχε καθυστέρηση ήταν σίγουρη πως είναι κλημακτήριος και τελικά προέκυψε η μπουμπού γιατί λυπήθηκε ο θεούλης τον Χριστάκη για να χει παρέα!!!

:lol::lol::lol::lol::lol:

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Ελα θα κουτσομπολεψουμε τις βόριες....:tongue::wink:

Εχω αρχίσει απο τώρα..:lol::lol::lol::lol:

Να κουτσομπολεψετε τις βορειες, αρκει να μη κουτσομπολεψετε και τις βορειοανατολικες!!!!;););):D:D:D:tongue::tongue::tongue:

Κοτοπουλάκι,στην Θάσο πού πηγαίνετε;;;Εγώ τρελλένομαι γι'αυτό το νησί!!Εχει παρει πολύ τα πάνω του τα τελευταία 5 χρόνια!!Κοιτούσαμε για εξοχικό και οι τιμές έχουν ξεφύγει τελείως!!Ετσι και ήταν κοντά στην Αθήνα αυτό το νησί οι τιμές θα ήταν 5απλάσιες από τη Μύκονο με την φύση που προσφέρει!

Να κουτσομπολεψετε τις βορειες, αρκει να μη κουτσομπολεψετε και τις βορειοανατολικες!!!!;););):D:D:D:tongue::tongue::tongue:

Και να θελουμε δεν θα προλαβουμε.... θα τρεχουν τα γάλατα!!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Κοτοπουλάκι,στην Θάσο πού πηγαίνετε;;;Εγώ τρελλένομαι γι'αυτό το νησί!!Εχει παρει πολύ τα πάνω του τα τελευταία 5 χρόνια!!Κοιτούσαμε για εξοχικό και οι τιμές έχουν ξεφύγει τελείως!!Ετσι και ήταν κοντά στην Αθήνα αυτό το νησί οι τιμές θα ήταν 5απλάσιες από τη Μύκονο με την φύση που προσφέρει!

Στον Θεολογο, κατω στη θαλασσα ομως στις Αστρις!!!

Καλα, οντως οι τιμες εχουν ξεφυγει!!!

Εννοειται οτι δε συγκρινεται το τοπιο!!

Χελόου γκερλς!!! Μπορεί να μη γράφω πια γκρικλις αλλά το αγγλικό το πετάω, εεεε;;;;; Τώρα μαζευτήκαμε σπίτι μας από το πρωί...

Πήγαμε και κλείσαμε την εκκλησία για τη βάφτιση και μετά πήγαμε να συζητήσουμε με την κοπέλα που θα μας κρατούσε το μωρό από τη στιγμή που θα γυρίσω δουλειά. Και λέω "θα" μας κρατούσε γιατί αλλάξαμε γνώμη τελικά. Η ίδια κοπέλα κρατάει τη νύχτα τον παππού και τη γιαγιά του άντρα μου και έχουμε τους ενδοιασμούς μας, θα είναι κουρασμένη από τη νύχτα, τι θα κάνουμε αν τύχει κάτι σε παππού και γιαγιά και χρειάζεται να μείνει εκεί και μέρα. Ε, τα είπαμε με τον άντρα μου και τελικά της είπαμε να έρθει για 2 μήνες μέχρι να βρούμε κάποια άλλη. Εξ' ου και ψάχνουμε... Ουφ! σας τα είπα, να μην έχω να τα λέω από την αρχή την Κυριακή, να ξέρουν και οι βόρειες και βορειοανατολικές, μη χάσουν επεισόδια!!!

Αλέκα, ευχαριστώ για τη συμβουλή, αυτό σκέφτομαι να κάνω. Και Χρόνια Πολλά!!!

Ζωή μια χαρά θα έινια το μπουμπουκάκι σου αλλά όλα σωστά τα κάνεις που τα ψάχνεις. Και ΔΕΝ είσαι έγκυος!!!

Θεανώ ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ!!!! Είδες τι ωραία;;;; Εγώ τη βγάζω κάθε μέρα από την αρχή της εβδομάδας και περνάμε πολύ ωραία. Μη σκέφτεσαι τα πεζοδρόμια, κάνεις και γυμναστική έτσι!!! Εμείς έχουμε ενα καρότσι Πεγκ Πέρεγκο (ναι, τώρα δε γράφει αγγλικά, Ελένη!!) που είναι θεόβαρο και με βγαίνει το λάδι να ανεβοκατεβάσω κι ας είμαι και νταρντάνα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...