Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Κορίτσια καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε καμία σας, χθες περίμενα την ακατανομαστη, έχω τα σύνηθες πονακια όλα τα συμπτώματα ότι θα έρθει απλά έχω ένα χαζό πονοκεφαλοζαλαδα  περίεργο πρώτη φορά το παθαίνω, από το κέντρο με γράψαν ορμονολογικες να κάνω την Δευτέρα για να δουμε τι συμβαίνει... Έχει συμβεί σε καμία σας??

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Hello!!! Τι μου κάνατε όλες σας; Εγώ μόλις κοίμισα τον μικρό και προσπαθώ να διαβάσω αυτά που γράψατε από χθες. Μια χαρά βρίσκω τα μωράκια σας. Και ο δικός μου στις δύο τελευταίες καμπύλες είναι, ολόκληρο θρεφτάρι. Τώρα αρχές του μήνα θα κάνουμε κι εμείς το εμβόλιο του πνευμονιόκοκκου, να δω πως θα το πάρει

Ζωή και στον δικό μου που βρήκαν ουρολοίμωξη τον έχουν ταράξει στους υπέρηχους γιατί είναι πολύ επικίνδυνο σ' αυτή την ηλικία οτιδήποτε έχει να κάνει με τα νεφρά τους. Δεν είναι τίποτα, αλλά καλό είναι να γίνει για να σου φύγει κι εσένα το άγχος.

Την Κυριακή συμπεριλάβετε κι εμένα μέσα. Θα αρμεχτώ και θα αφήσω τον μπούφο μου μαζί με τον μπαμπά του, να κάνουν παρεούλα. Καλημέρα και πάλι. Πάω να βγάλω μια πίστα σ' ένα παιχνίδι που παίζω και να μαγειρέψω. Θα τα πούμε μετα, αν με αφήσει ο μικρός. Φιλιά

I6lrp2.png UKa4p2.png 8nsbp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ!!!

Kοριτσακια ειμαι να σκασω, πηρα τις εξετασεις της ζουζους και η γενικη ουρων ειναι πεντακαθαρη αλλα η καλιεργια εδειξε ενα μικροβιο "πρωτεας" κατι...η γιατρος λεει οτι αυτο το μικροβιο κανονικα το εχουν παιδακια που εχουν καποια βλαβη η δυσμορφια στο ουροποιητικο αλλα επειδη η μικροβιολογοι δεν ειναι και 100% σιγουροι αν οντως εχει αυτο το μικροβιο δεν μου εδοσε αντιβιωση και με στελνει στο ΙΑΣΩ παιδων που ειναι πιο ειδικες να παω με τη μικρη και να της παρουν ουρα εκει για να σιγουρευτουμε...γιατι αυτες οι βλαμενες μου φαινεται δεν ξερουν τι τους γινεται...θα παω αυριο...αλλα αν ειναι οντως αυτο ειναι ιστορια γιατι εκτος απο θεραπεια θα πρεπει και να το ψαξουμε με υπερηχους νεφρων κ.λ.π........εντομεταξυ μας αλλαξε κ το γαλα...η μπεμπα ομως ειναι ζωηρη και μια χαρα παιζει γελαει γκρινιαζει πυρετο δεν εχει και ουτε δειχνει να ποναει οταν κανει τσισα...ααα εντομεταξυ αυτες μου ειπαν οτι αν εχει αυτο το μικροβιο τα ουρα της θα πρεπει να μυριζουν ψαριλα αλλα της μικρης δεν μυριζουν αλλαξα και τα pampers πηρα το κιτρινο αυτο που λεει new born το 2...ΘΑ ΣΚΑΣΩ...:(:(:(:(:(

Καταρχην ψυχραιμια...κατσε να κανει την εξεταση και να δουμε...ολα θα πανε καλα κοιτα το χαρουμενο μωρακι σου και παρε κουραγιο...;)

Καλημέεεεραααα! Όλες καλά;;;

omorfakia άντε κορίτσι μου και έσκασα μέχρι να δω τι έγινε...

Αλέκα, εύγε και για κιλά και για μπέμπη!

Μαριάνθη, θέλουμε κι εμείς σαλιάρα ΑΕΚ... Εμπρός της ΑΕΚ παλικάαααριαααα

Παίρνω στο Γενηματάς για να δω τι ώρα να πάω για αίμα και δεν έχω καταφέρει να συνεννοηθώ ακόμα...

Κορίτσια τα φώτα σας: Έχετε να προτείνετε καμιά καλή κοπέλα να μου κρατήσει το μωρό;;;;;;; Από 1/3 ή 1/4 τη θέλω ανάλογα πότε είναι διαθέσιμη, για 4 μέρες τη βδομάδα 8-18 ή 8:30 - 18:30 (40 ώρες τη βδομάδα). Μόνο το παιδί θέλω να φροντίζει, να το παίζει, να είναι ζωντανός άνθρωπος, όχι καρφωμένος στην τηλεόραση, να του βράζει το φαγητό και γενικά να του δίνει ερεθίσματα συν μια βολτούλα την ημέρα, ούτε άλλες δουλειές, ούτε τίποτα, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ. Θα την ήθελα ιδανικά για 2 χρόνια. Έχετε κάτι να προτείνετε;;;; Καμιά αδερφή, καμιά φίλη, κάποιον άνθρωπο εμπιστοσύνης εν ολίγοις...Α, μένουμε Χολαργό, 200μ από τον νέο σταθμό του μετρό που ανοίγει το Μάρτη...

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!!

Δυστυχως δεν εχω καμμια υποψη μου...:-( Οσο για την κοπελα με το μωρο η μανα μου τρεχει και δεν φτανει σημερα να μαγειρευει για την γιορτη του πατερα μου και δεν μου κρατησε τον μικρο να παω ρε γμτ μου. Την Δευτερα το πρωι περιμενω τον κουριερ να παρω το θηλαστρο και το απογευμα θα παω για εμβολιο του μικρου την Τριτη σκεφτομαι να γυρισω στην δουλεια οποτε δεν λεει πρωτη μερα να φυγω κανα δυωρο ομως την Τεταρτη θα προσπαθησω να το σκασω λιγο απο την δουλεια και να παω...την εχω στο νου μου αυτη την κοπελα...Χριστε μου ΤΙ ΣΤΑΥΡΟ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ αυτη η μανα...:cry::cry::cry:

καλημερα κοριτσακια!

ιριδακι, εγω εχω σταματησει το θηλασμο σχεδον ενα μηνα...λυγισα τι να κανω?

.

Ευανθια μου δεν πρεπει ουτε ασχημα να νιωθεις ουτε να απολογησε... στεναχωριεμαι οταν καποια μανουλα το κανει αυτο...σημασια πανω απο ολα εχει η συναισθηματικη τροφη που δινουμε στα παιδακια μας...ενα παραμελημενο παιδι δεν θα σε ευχαριστησει επειδη ηπιε το γαλα σου...ενα παιδακι ομως που το "εσκασες" στην αγαπη δεν θα σου ζητησει το λογο που δεν το θηλασες οσο θα ηθελες ή δεν θα ηθελες....:wink:

και εσεις αυριο ε?? Καλα να ειναι όλα τα παιδακια μας μωρε...Ο μικρουλης μο, εχει τσουτσουρωσει. Εχθες στον παιδιατρο ειχε ενα κοριτσακι που ειχαν γεννηθει με μια μερα διαφορα και ενα αγορακι που ηταν 5 μηνων. Και τους εκανε εντυπωση που επαιζε ο μικρος με τα πιο μεγαλα παιδια (γελαγε, μιλαγε κλπ) και που σχεδον καθοταν στον κωλο του.... Και χαρηκα εγω γιατι εχω και ενα φοβο μια που ειχα αυτο το κωλοαυτοανοσο, και τσεκαρω την αναπτυξη μην τυχον και εχει γινει κατι κακο...

Τι κακο να εχει γινει μαρη???Δεν τον βλεπεις τον παιδαρο που ειναι μεσα στα χαμογελα και κοινωνικος οσο η μανα του εδω μεσα που εχει παρε δωσε σε 2 καφε????σκατουλα ολο κακες σκεψεις κανεις...:P

λοιπον κ του δικου μου του αρεσει να "καθεται" στα ποδια μου κ να τον κραταω απο τα χερακια κ παιζουμε. δε πιστευω να πειραζει? επειδη λενε οτι δεν κανει να τα βαζουμε καθιστα. βεβαια τον στηριζω με τα χερια μου αλλα του αρεσει κ μαλιστα αν τον εχω στο ριλαξ κ θελει να σηκωθει σηκωνει ολο του τον κορμο σα να κανει κοιλιακους! κ ζοριζεται κιολας! εχει πολυ πλακα!

Μια απο τα ιδια...αφου λεμε σε λιγο θα σηκωθει να παει βολτα...τοσο πολυ το βουδακι μου!!!Βεβαια ακομα τα χερακια μας δεν τα πολυχρησιμοποιουμε στο να γραπωνουμε...ειναι ακομα μπουνιτσες περισσοτερο (το αντανακλαστικο του πυγμαχου ετσι λεγεται) αλλα οπως ειπαμε το καθε μωρακι εχει τον δικο του ρυθμο αναπτυξης και επιτευξης στοχων...

με το βιταρακι...καταρχην φοβαμαι μην μου κολλησει ο ταξιτζης! :tongue:, Δευτερον μεχρι να παμε, να μερακλωσουμε και λιγο ;), Και τελος στο γυρισμο να τις κουτσομπολεψουμε και όλας :tongue::tongue::tongue:

Ωχ Ωχ Ωχ ....ποιος ξερει τι θα πειτε παλι βρωμιτσες...:rolleyes::rolleyes:

Την Κυριακή συμπεριλάβετε κι εμένα μέσα. Θα αρμεχτώ και θα αφήσω τον μπούφο μου μαζί με τον μπαμπά του, να κάνουν παρεούλα. Καλημέρα και πάλι. Πάω να βγάλω μια πίστα σ' ένα παιχνίδι που παίζω και να μαγειρέψω. Θα τα πούμε μετα, αν με αφήσει ο μικρός. Φιλιά

Μπραβοοοο να μαζευτουμε οσες περισσοτερες μπορουμε...:P

Εφτιαξα ενα κεικ με καινουργια συνταγη απο την Σκουρα αν βγει καλο θα σας δωσω την συνταγη...ο μπεμπουλης κοιμαται ο Παυλος θα γυρισει το βραδακι και εγω βαριεμαι ελλεινα...αν ηταν καλοκαιρακι θα πηγαινα τον μικρο στις κουνιες να εβλεπε τα παιδακια...δεν ειναι ομως και οι μυξουλες μας καλα κρατουν..:-(

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

ξεχασα να σας πω .Σημερα ειχα τελεια μερα και βγηκαμε την πρωτη επισημη βολτα μας με το καροτσι.Στα μισα του δρομου γρινιαζαμε,επειδη δεν με εβλεπε.το καροτσι της βλεπει μονο μπροστα,αλλα μετα ηρεμησε,ηταν μια κυρια.βεβαια μεχρι να ερθουμε σπιτι ειχε κοιμηθει .για πολυ ταλαιπωρια το καροτσι ομως βρε κοριτσι.Ανεβα κατεβα χαλια πεζοδρομια τεσπα

iMLpp3.png

ξεχασα να σας πω .Σημερα ειχα τελεια μερα και βγηκαμε την πρωτη επισημη βολτα μας με το καροτσι.Στα μισα του δρομου γρινιαζαμε,επειδη δεν με εβλεπε.το καροτσι της βλεπει μονο μπροστα,αλλα μετα ηρεμησε,ηταν μια κυρια.βεβαια μεχρι να ερθουμε σπιτι ειχε κοιμηθει .για πολυ ταλαιπωρια το καροτσι ομως βρε κοριτσι.Ανεβα κατεβα χαλια πεζοδρομια τεσπα

Μπραβο θεανουλα! αντε καλη αρχη κ καλες βολτες!!!

οσο για τα πεζοδρομια...χαλια ειναι παντου!

Ευανθια μου δεν πρεπει ουτε ασχημα να νιωθεις ουτε να απολογησε... στεναχωριεμαι οταν καποια μανουλα το κανει αυτο...σημασια πανω απο ολα εχει η συναισθηματικη τροφη που δινουμε στα παιδακια μας...ενα παραμελημενο παιδι δεν θα σε ευχαριστησει επειδη ηπιε το γαλα σου...ενα παιδακι ομως που το "εσκασες" στην αγαπη δεν θα σου ζητησει το λογο που δεν το θηλασες οσο θα ηθελες ή δεν θα ηθελες....:wink:

καθολου τυψεις δε νιωθω! ισα ισα, παλι καλα που τα καταφερα οσο τα καταφερα γιατι τελικα παιδευομασταν κ οι δυο μας ωσπου να χορτασει.

κοριτσαρες σχολαωωωωωωωωω!!!!!!!!

qC91p2.pngaQK1p2.png

καθολου τυψεις δε νιωθω! ισα ισα, παλι καλα που τα καταφερα οσο τα καταφερα γιατι τελικα παιδευομασταν κ οι δυο μας ωσπου να χορτασει.

κοριτσαρες σχολαωωωωωωωωω!!!!!!!!

Χαιρομαι που το ακουω και που καταλαβα λαθος...:wink: Καλο μεσημερι και καλη ξεκουραση Ευανθια μου!!!

waWmp3.png

9LyAp3.png

Καλησπέρα,

Ζωη περαστικά ευχομαι στο μωρακι σου. Ελπίζω να μην είναι κάτι το σοβαρό. Να μας ενημερωνεις.

Αλέκα και Ευανθία μια χαρά μεγαλώνουν τα μπεμπάκια. Εμάς η μπέμπα στους 3 μήνες ηταν 4800 και 56 εκ. ύψος. Τωρα θα ξαναπάμε στους 5 μήνες για εμβόλια και μετρήσεις. Παντως το τελευταίο διάστημα τρωει πάρα πολύ, κοιμαται γενικά έχει γίνει πολύ καλή.

Βολτίτσες κα΄νουμε συνεχεια τωρα που οι μέρες είναι καλές και μέχρι να ξαναχαλάσει ο καιρός. Καλό είναι να βγάζετε τα μωράκι έξω όταν ο καιρός το επιτρεπει πάντως.

Κορίτσια χθες πηγα Χαλανδρι για κάτι ψωνια, και πήγα στα Prenatal που ειχαν 80 % εκπτωσεις. Πήρα ενα μπουφανάκι και μια ζακετούλα στη μπέμπα μόνο 11.5 ευρώ!! Μετά έψαχνα να της πάρω ένα καλσόν, δεν έβρισκα πουθενα. Τελικά βρήκα ένα απλο στα Ηρα το οποίο έκανε 12 ευρω!!!! Αν είναι δυνατόν.

Αυριο θα πάμε εκδρομούλα, αυθημερον στο χωριό, χωρίς τη μπέμπα και περιμένω πως και πως να αλλάξω λίγο περιβάλλον.

Αυτά για την ώρα.

Διαφημίσεις

μόλις γυρισα απο το ενυδρειο μου...:tongue::tongue::tongue::tongue:

μας το λες κιολας στη μουρη!!!! αρνουμαι να "σχολιαστω". εγω δεν θα ερθω τοτε... αμα ειναι να πρακτορευετε εσεις οι 2. :cool::cool:

.

αη μαρη! που θα φυγουμε απο εκει και δεν θα εχουμε κουραγιο ουτε να μιλησουμε απο τα γελια....

μπραβο κοριτσακι...και πώς θα σε γνωριζουμε??? Κοιτα να φορας τα δερματινα...γουοντεργουμαν!

Τι κακο να εχει γινει μαρη???Δεν τον βλεπεις τον παιδαρο που ειναι μεσα στα χαμογελα και κοινωνικος οσο η μανα του εδω μεσα που εχει παρε δωσε σε 2 καφε????σκατουλα ολο κακες σκεψεις κανεις...:P

..:-(

αχ καλη μου ...όλα για τους ανθρωπους ειναι....

Αλέκα και Ευανθία μια χαρά μεγαλώνουν τα μπεμπάκια. Εμάς η μπέμπα στους 3 μήνες ηταν 4800 και 56 εκ. ύψος. Τωρα θα ξαναπάμε στους 5 μήνες για εμβόλια και μετρήσεις. Παντως το τελευταίο διάστημα τρωει πάρα πολύ, κοιμαται γενικά έχει γίνει πολύ καλή.

.

εσεις βρε ησασταν βιαστικουλες....και εισαστε και κοριτσακια....;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

μας το λες κιολας στη μουρη!!!! αρνουμαι να "σχολιαστω". εγω δεν θα ερθω τοτε... αμα ειναι να πρακτορευετε εσεις οι 2. :cool::cool:

Ελα θα κουτσομπολεψουμε τις βόριες....:tongue::wink:

αη μαρη! που θα φυγουμε απο εκει και δεν θα εχουμε κουραγιο ουτε να μιλησουμε απο τα γελια....

Εχω αρχίσει απο τώρα..:lol::lol::lol::lol:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

αλεκακι τελειος ο μικρος!!!καλε αυτος ειναι πανυψηλος~!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καιευτυχως αρκετα καλως στα κιλα γιατι εγω εγω ξεμεσιαστει!!!!!

ζωη μην αγχωνεσαι!!τιποτα δε θα χει η μπουμπου σου!!!απλα καλο ειναι να εισαι παντα σιγουρη και να κανεις ολες τις εξετασεις!εμεις καναμε υπερηχο 10 ημερον....τιποτα δεν ειναι!φαντασου οτι ο μικρος κοιμηθηκε κιολας ετσι μπρουμιτα που τον ειχα!!!

εεε δεν θυμαμαι αλλα!

ευανθια μην αγχωνεσαι καλη μου!!!ολα καλα θα ναι!!!

χρονια πολλα σε οσα μωρα εχουν μηνογενεθλια!!!!

ομορφακια περαστικα!!!!!!σε οοολα σου τα μικρα!!μα καλα ρε παιδακι μου!τι κεραια εχεις!

σημερα δοκιμαζα παλι νυφικα...χαααααλιααα ολα σ εκεινο το μαγαζι που πηγα!...

κυριες αρχισατε κουτσομπολιο απο τωρα????????/ααααααααα!!!!

Ελα θα κουτσομπολεψουμε τις βόριες....:tongue::wink:

Εχω αρχίσει απο τώρα..:lol::lol::lol::lol:

Γιατί μαρή μ'έκλεψες τις φραουλές μου;;;;;;;Εγώ χθες ένα τόσο δα μικρό λαχανάκι σου πήρα!!!!:-)

Το σίγουρο είναι οτι προσωπικά θα φάω πολύ θάψιμο από τον Μαθουσάλα του Καφέ!!!!!!

Κοριτσάκια καλησπέρα και απο μένα!!! Βλέπω είστε όλες καλά και πολύ χαίρομαι..

Λοιπόν για τη συναντηση δυστηχώς ούτε εγώ θα μπορέσω να έρθω..

Τη Κυριακή που μας πέρασε ειχε ο Στάθης μου γενέθλια(του Αγ. Βαλεντίνου) και έλειπαν όλοι μας οι φίλοι λόγω τριημέρου και ετσι τους έχουμε τραπέζι τη Κυριακή ρο μεσημέρι.. Αλεκάκι ευχαριστώ που με θυμήθηκες και εστειλες μηνυματάκι υπενθήμισης..!!! Τέλειος ο μπέμπης, ε? Δε σου σηκωσε πυρετόκιολας τέλεια..

Εμεις τη Τετάρτη έχουμε εμβόλιο πνευμονιόκοκου και ποσιμο για τη γαστρεντερίτιδα..

Με 2 εμβόλια την ίσια μέρα νομίζω οτι τον πυρετό τον έχουμε στο τσεπάκι.. :(

Κατα τ'άλλα και εμεις εχθές πήγαμε τη πρώτη μας βόλτα με τον μάρσιπο.. Περπατούσαμε καμιά ωρίτσα, super ήταν.. Και σήμερα πήρα το πριγκηπισσάκι και την πεθερούλα μου ( 48 χρονών ειναι) και πήγαμε για καφέ.. Μαζέψαμε ήλιο..!!!

Πρώτη βόλτα λοιπόν και με το καρότσι και πρώτη φορά η μπουμπού για καφέ..

Τέλεια ήταν.. Αύριο θα πάμε με τον μπαμπά μας για καφέ στο πάρκο Βασσιλισης να κάνουμε και καροτσάδα.. Καιρού επιτρέποντος!!!

Αυταααα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...