Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Κορίτσια καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε καμία σας, χθες περίμενα την ακατανομαστη, έχω τα σύνηθες πονακια όλα τα συμπτώματα ότι θα έρθει απλά έχω ένα χαζό πονοκεφαλοζαλαδα  περίεργο πρώτη φορά το παθαίνω, από το κέντρο με γράψαν ορμονολογικες να κάνω την Δευτέρα για να δουμε τι συμβαίνει... Έχει συμβεί σε καμία σας??

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι !!!!

Θα παμε με το αυτοκίνητο η με ταξι ?

με το βιταρακι...καταρχην φοβαμαι μην μου κολλησει ο ταξιτζης! :tongue:, Δευτερον μεχρι να παμε, να μερακλωσουμε και λιγο ;), Και τελος στο γυρισμο να τις κουτσομπολεψουμε και όλας :tongue::tongue::tongue:

ερευνες? ε δεν νομιζω....

παντως με ψιλοαγχωσε χθες γιατι μου ειπε οτι αυτα φαινονται αργοτερα στην εφηβεια κ δε θελω το παιδακι μου να εχει τετοια προβληματα...βεβαια τον εξετασε παλι κ μου ειπε οτι τα παιδακια με προβλημα ειναι πολυ πολυ σκουρα εκει κ οι ρωγιτσες τους επισης ειναι πολυ σκουρες αλλα εμας δεν ειναι ετσι...απλα για να φυγει το αγχος. α, κ εμεις να κανουμε λεει το dna για να ξερουμε για τα επομενα παιδακια που θα κανουμε (σα προγεννητικο ελεγχο δηλαδη).

ζωιτσα, ελπιζω κ ευχομαι να μην ειναι τιποτα κ για εσας!

δεν θα ειναι τιποτα αλλα να το κανετε.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

λοιπον κ του δικου μου του αρεσει να "καθεται" στα ποδια μου κ να τον κραταω απο τα χερακια κ παιζουμε. δε πιστευω να πειραζει? επειδη λενε οτι δεν κανει να τα βαζουμε καθιστα. βεβαια τον στηριζω με τα χερια μου αλλα του αρεσει κ μαλιστα αν τον εχω στο ριλαξ κ θελει να σηκωθει σηκωνει ολο του τον κορμο σα να κανει κοιλιακους! κ ζοριζεται κιολας! εχει πολυ πλακα!

ναι ετσι και εγω...λεω αφου ο ιδιος το ζηταει, σημαινει ότι μπορει. και εγω τον στηριζω αλλα βλεπω ότι 'το έχει'. Ο Αγγελος ας πουμε δεν το εκανε, έκανε όμως αλλα...το καθε παιδακι εχει τους ρυθμους του νομιζω για αυτο αφηνω το μωρο και 'με παει' ;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

με το βιταρακι...καταρχην φοβαμαι μην μου κολλησει ο ταξιτζης! :tongue:, Δευτερον μεχρι να παμε, να μερακλωσουμε και λιγο ;), Και τελος στο γυρισμο να τις κουτσομπολεψουμε και όλας :tongue::tongue::tongue:

:lol::lol::lol::lol:

Το πλυνές....????

λοιπον κ του δικου μου του αρεσει να "καθεται" στα ποδια μου κ να τον κραταω απο τα χερακια κ παιζουμε. δε πιστευω να πειραζει? επειδη λενε οτι δεν κανει να τα βαζουμε καθιστα. βεβαια τον στηριζω με τα χερια μου αλλα του αρεσει κ μαλιστα αν τον εχω στο ριλαξ κ θελει να σηκωθει σηκωνει ολο του τον κορμο σα να κανει κοιλιακους! κ ζοριζεται κιολας! εχει πολυ πλακα!

Και μενα ετσι κανει !!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Το πλυνές....????

!!!!

ναι μαρη, αυτο σκεφτομουν!!! Εναι μες τη βρωμα! Θα το παω στο θειο μου να το πλυνει....:cool:

221882cb0gkyh7q4.gif

ωστε ετσι , ε? σουσουραδες περαμιωτισσες!!!!!!!

κανονιστε γιατι εαν παθω κατι (απο λοξιγκα εως να φαω καμια σαβουρα) την ωρα που θα "γυρνατε" σπιτι εσας θα κατηγορησω!!!

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

ναι μαρη, αυτο σκεφτομουν!!! Εναι μες τη βρωμα! Θα το παω στο θειο μου να το πλυνει....:cool:

Τωρα με το κοκκινόχωμα...χάλι θα ξαναγίνει.

κανονιστε γιατι εαν παθω κατι (απο λοξιγκα εως να φαω καμια σαβουρα) την ωρα που θα "γυρνατε" σπιτι εσας θα κατηγορησω!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

:lol::lol::lol: αχ καλη μου...μονο καλα λογια θα εχουμε να πουμε...;)

Τωρα με το κοκκινόχωμα...χάλι θα ξαναγίνει.

ας ειναι καθαρο μεσα και δεν πειραζει.

221882cb0gkyh7q4.gif

εγω θα αφησω το αμαξι στη δουλεια (Σταθμο ειρηνης) και θα ερθω με τον ηλεκτρικο κανονιστε απο το κουτσομπολιο να εκτροχιαστει κανενα τρενο.....:D (αλλα με τοσο βαρος που θα εχει το βαγονι μου δε θα παθω τιποτα...αεροσακοι καργα...εγω και ο μπρους γουιλις στον αφθαρτο...):confused:

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Το μωρο δεν εχει τιποτα...Με αυτο το μικροβιο θα ειχε πολλα πυοσφαιρια και μικροοργανισμους. Κανονικα όμως θα επρεπε να μην ειχε καθολου μικροοργανσιμους. Θεωρω ότι επιμολυνθηκε το δειγμα απλως.

Εφ' όσον υπαρχει ιστορικό, καλά κανεις και το ψαχνεις.

Αχ! ρε επιστημονα ακριβως τα ιδια ειπε κ η παιδιατρος...απλα δοσαμε και 2 φορες ουρα να επιμολυνθηκε κ τις δυο??? αυτο μας ανυσηχει, τεσπα θα παμε αυριο να παρουν δειγμα αυτες που ξερουν κ ειδομεν!!!:rolleyes:

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

δεν θα ειναι τιποτα αλλα να το κανετε.

μας το λες κιολας στη μουρη!!!! αρνουμαι να "σχολιαστω". εγω δεν θα ερθω τοτε... αμα ειναι να πρακτορευετε εσεις οι 2. :cool::cool:

Αχ! ρε επιστημονα ακριβως τα ιδια ειπε κ η παιδιατρος...απλα δοσαμε και 2 φορες ουρα να επιμολυνθηκε κ τις δυο??? αυτο μας ανυσηχει, τεσπα θα παμε αυριο να παρουν δειγμα αυτες που ξερουν κ ειδομεν!!!:rolleyes:

ζωη, μακαρι να μην ειναι τπτ... δεν μπορω να υποφερουν τα λουλουδακια μου...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

μας το λες κιολας στη μουρη!!!! αρνουμαι να "σχολιαστω". εγω δεν θα ερθω τοτε... αμα ειναι να πρακτορευετε εσεις οι 2. :cool::cool:

ζωη, μακαρι να μην ειναι τπτ... δεν μπορω να υποφερουν τα λουλουδακια μου...

ΜΑΚΑΡΙ...

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

ΑΝΕΚΔΟΤΟ:

Κατεβαινει ο Χριστος στη γη...παει σε ενα μπαρ να τα πιει..πινει-πινει μεθαει..στο μπαρ ηταν ενας αγγλος ενας γερμανος κ κλασσικα ενας ελληνας...παει ο Χριστος στον αγγλο το πιανει απο τον ωμο και ο αγγλος λεει "Εισαι ο Χριστος" του απαντα ο Χριστος "που το καταλαβες?" λεει ο αγγλος "ποναγε το ποδι μου απο ατυχημα και μολις με αγγιξες εγινα καλα..." παει ο Χριστος στο γερμανο τον ακουμπαει και του λεει ο γερμανος "Εισαι ο Χριστος"..."που το καταλαβες?" απαντα ο Χριστος και του λεει ο Γερμανος.."ποναγε το χερι μου απο το αυχενικο και μολις με ακουμπησες εγινα καλα" παει και στον Ελληνα ο Χριστος τον ακουμπα ελαφρα στον ωμο και αμεσως ο ελληνας του λεει: "ΑΑΑΑ..οχι μαλακιες σε μενα...ξερεις ποσο καιρο εκανα να βγαλω την αναπυρικη συνταξη????"

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

αλλο ανεκδοτο:

Σε ενα συνεδριο γεννετικης παρουσιαζουν τα επιτευγματα τους οι γερμανοι.."εμεις διασταυρωσαμε κατσικα με μελισσα και το επιτευγμα ειναι οτι αρμεγεις την κατσικα και βγαζει μελι..."

χειροκροτηματα κακο απο τους συνεδρους και παιρνουν σειρα οι Γαλλοι..."εμεις διασταυρωσαμε μελισσα και πεπονια και το επιτευγμα ηταν οτι τα πεπονια ειναι γλυκα σαν μελι και τα κουκουτσια βγαζουν φτερα και πετανε δε χρειαζεται να τα βγαζεις..."

χειροκροτηματα απο τους συνδρους και ερχεται η σειρα των ελληνων..."εμεις διασταυρωσαμε φασολια με γαριφαλια...με τα φασολια φτιαχνουμε μια ωραιοτατη φασολαδα..." και ενας απο τους συνεδρους ρωτα: "και που ειναι το επιτευγμα?" και ο ελληνας εκπροσωπος απαντα: "οι πορδες κυριοι...οι πορδες μυριζουν γαριφαλο!!!"

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...