Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Κορίτσια καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε καμία σας, χθες περίμενα την ακατανομαστη, έχω τα σύνηθες πονακια όλα τα συμπτώματα ότι θα έρθει απλά έχω ένα χαζό πονοκεφαλοζαλαδα  περίεργο πρώτη φορά το παθαίνω, από το κέντρο με γράψαν ορμονολογικες να κάνω την Δευτέρα για να δουμε τι συμβαίνει... Έχει συμβεί σε καμία σας??

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

πηγαμε κ εμεις παιδιατρο, σηκωσαμε τη νεα σμυρνη στο ποδι απο τα κλαμματα, μετα ηταν λιγο ανησυχος αλλα τελικα κοιμηθηκε κατα τις 9:30.

λοιπον 6250, 61.5 κ 41 κεφαλι! καλος ειναι!

με ανησυχησε παλι η παιδιατρος ομως για το θεμα της προγεστερονης...αντε να παμε να κανουμε κ τις αλλες εξετασεις να δουμε τι θα δουμε...κ πρεπει να κανουμε κ οι γονεις dna...

Μπράβο !!!

μια χαρα ειναι το μωρακι σου !!!!

Συμφωνω με την Αλέκα........παρε και δευτερη γνωμη για αυτο το θέμα γιατι πολλα στα λεει ο γιατρός σου....

Μην ειναι σαν μια τρελαρα που εχουμε εδω στο Περαμα και εχει μουρλανει τις μισες μαμαδες........

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλήμέρα κοριτσάκια,

Ομορφάκια,

περαστικά στα ομορφάκια σου!!!!

Πηγαινε τον τον Νικηφ. μπας και ειναι καμμια ωτιτιδα και ταλαιπωρειται αδικα το παιδάκι!

Ζωή,

Μην βαζεις κακα πραγματα στο μυαλο σου,μπορει και να μην ειναι τιποτα.

Και αν χρειαστει υπερηχος δεν πειράζει ,ειναι η πιο απλή και ανόδηνη εξεταση.

QUOTE]

Ναι βρε ομορφακια κ η ωτιτιδα ποναει πολυ ειχα παθει και εγω 3 χρονων και απο το πονο το πολυ το θυμαμαι αφου αμα το λεω στη μανα μου μου λεει αποκλειεται να το θυμασαι ησουν πολυ μικρη κ ομως το θυμαμαι γιατι ποναγα τρομερα βεβαια ειχα κ πυρετο...ειχαμε παει κερκυρα για πασχα και λυσσαξα με το παραθυρο στο αυτοκινητο και μολις φτασαμε σπιτι να τα κλαματα...

Μακαρι ελενιτσα να ειναι λαθος η εξεταση γιατι δε θελω να δοσω απο τωρα αντιβιωση οσο για τον υπερηχο δε με νοιαζει καλητερα να γινει να δουμε και τα νεφρακια ουτος η αλλος πρεπει καποια στιγμη να το κανουμε προληπτικα....

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Καλημέεεεραααα! Όλες καλά;;;

omorfakia άντε κορίτσι μου και έσκασα μέχρι να δω τι έγινε...

Αλέκα, εύγε και για κιλά και για μπέμπη!

Μαριάνθη, θέλουμε κι εμείς σαλιάρα ΑΕΚ... Εμπρός της ΑΕΚ παλικάαααριαααα

Παίρνω στο Γενηματάς για να δω τι ώρα να πάω για αίμα και δεν έχω καταφέρει να συνεννοηθώ ακόμα...

Κορίτσια τα φώτα σας: Έχετε να προτείνετε καμιά καλή κοπέλα να μου κρατήσει το μωρό;;;;;;; Από 1/3 ή 1/4 τη θέλω ανάλογα πότε είναι διαθέσιμη, για 4 μέρες τη βδομάδα 8-18 ή 8:30 - 18:30 (40 ώρες τη βδομάδα). Μόνο το παιδί θέλω να φροντίζει, να το παίζει, να είναι ζωντανός άνθρωπος, όχι καρφωμένος στην τηλεόραση, να του βράζει το φαγητό και γενικά να του δίνει ερεθίσματα συν μια βολτούλα την ημέρα, ούτε άλλες δουλειές, ούτε τίποτα, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ. Θα την ήθελα ιδανικά για 2 χρόνια. Έχετε κάτι να προτείνετε;;;; Καμιά αδερφή, καμιά φίλη, κάποιον άνθρωπο εμπιστοσύνης εν ολίγοις...Α, μένουμε Χολαργό, 200μ από τον νέο σταθμό του μετρό που ανοίγει το Μάρτη...

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!

ιριδακι, εγω εχω σταματησει το θηλασμο σχεδον ενα μηνα...λυγισα τι να κανω?

αλεκα, ελενη, στην ουσια η δευτερη γνωμη ειναι αυτη της παιδιατρου μου γιατι οι γιατροι στο παιδων με βαζουν να τα κανω αυτα κ πηρα κ 3η γνωμη κ μου ειπε οτι τα κανουν δραματικα στο παιδων κ βαζουν τα παιδια να κανουν κατι τρελλες εξετασεις για να παιρνουν τα λεφτα απο τα ταμεια! δεν το ρισκαρω ομως θα την κανω κ αυτη την εξεταση αφου ετσι κι αλλιως καθε μηνα τον τρυπανε για το θυροειδη ας παρουν λιγο αιματακι κ για το αλλο. εγω βεβαια ειμαι σχεδον σιγουρη οτι δεν ειναι τιποτα, αλλα θελω να ειμαι απολυτως σιγουρη κ να μη μετανιωνω μετα...

οσο για το εμβολιο κ εμενα εκλαψε πολυ οχι απο το τσιμπημα αλλα απο το υγρο, πυρετο δεν εχει κανει μεχρι στιγμης.

qC91p2.pngaQK1p2.png

καλημερα κοριτσακια!

ιριδακι, εγω εχω σταματησει το θηλασμο σχεδον ενα μηνα...λυγισα τι να κανω?

αλεκα, ελενη, στην ουσια η δευτερη γνωμη ειναι αυτη της παιδιατρου μου γιατι οι γιατροι στο παιδων με βαζουν να τα κανω αυτα κ πηρα κ 3η γνωμη κ μου ειπε οτι τα κανουν δραματικα στο παιδων κ βαζουν τα παιδια να κανουν κατι τρελλες εξετασεις για να παιρνουν τα λεφτα απο τα ταμεια! δεν το ρισκαρω ομως θα την κανω κ αυτη την εξεταση αφου ετσι κι αλλιως καθε μηνα τον τρυπανε για το θυροειδη ας παρουν λιγο αιματακι κ για το αλλο. εγω βεβαια ειμαι σχεδον σιγουρη οτι δεν ειναι τιποτα, αλλα θελω να ειμαι απολυτως σιγουρη κ να μη μετανιωνω μετα...

οσο για το εμβολιο κ εμενα εκλαψε πολυ οχι απο το τσιμπημα αλλα απο το υγρο, πυρετο δεν εχει κανει μεχρι στιγμης.

Ναι βρε Ευανθία,

απλα σου το λέω γιατι ξερω κατι περιπτωσεις που εβαζαν τα μωρακια σε ερευνες εν αγνοια των γονιών τους....

Αν ειναι πάντως καλα το μωρακι στην αναπτυξη του όλα θα ειναι μια χαρα!!!!!

Οσο για το θηλασμό.... ας σε περιλάβει η Μαριανθη:lol:

Με αυτο το βρωμοεμβόλιο και ο δικος μου εκλαιγε πάρα πολυ και έκανε και πυρετο.:-(

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

ήζω λεεεεμεεεε.....

Εκει που λεει μικροοργανισμοι γραφει "λιγοι"

λεγεται "proteaus piritabilus" καπως ετσι.."πρωτεας" βασικα..

Το μωρο δεν εχει τιποτα...Με αυτο το μικροβιο θα ειχε πολλα πυοσφαιρια και μικροοργανισμους. Κανονικα όμως θα επρεπε να μην ειχε καθολου μικροοργανσιμους. Θεωρω ότι επιμολυνθηκε το δειγμα απλως.

Εφ' όσον υπαρχει ιστορικό, καλά κανεις και το ψαχνεις.

Καλημέεεεραααα! Όλες καλά;;;

omorfakia άντε κορίτσι μου και έσκασα μέχρι να δω τι έγινε...

Αλέκα, εύγε και για κιλά και για μπέμπη!

Μαριάνθη, θέλουμε κι εμείς σαλιάρα ΑΕΚ... Εμπρός της ΑΕΚ παλικάαααριαααα

Παίρνω στο Γενηματάς για να δω τι ώρα να πάω για αίμα και δεν έχω καταφέρει να συνεννοηθώ ακόμα...

Κορίτσια τα φώτα σας: Έχετε να προτείνετε καμιά καλή κοπέλα να μου κρατήσει το μωρό;;;;;;; Από 1/3 ή 1/4 τη θέλω ανάλογα πότε είναι διαθέσιμη, για 4 μέρες τη βδομάδα 8-18 ή 8:30 - 18:30 (40 ώρες τη βδομάδα). Μόνο το παιδί θέλω να φροντίζει, να το παίζει, να είναι ζωντανός άνθρωπος, όχι καρφωμένος στην τηλεόραση, να του βράζει το φαγητό και γενικά να του δίνει ερεθίσματα συν μια βολτούλα την ημέρα, ούτε άλλες δουλειές, ούτε τίποτα, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ. Θα την ήθελα ιδανικά για 2 χρόνια. Έχετε κάτι να προτείνετε;;;; Καμιά αδερφή, καμιά φίλη, κάποιον άνθρωπο εμπιστοσύνης εν ολίγοις...Α, μένουμε Χολαργό, 200μ από τον νέο σταθμό του μετρό που ανοίγει το Μάρτη...

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!!

Θα ψαξεις στην περοχη σου, βάλε αγγελια και τσεκαρε και εσυ τις ηδη υπαρχουσες/...και εγω ετσι εκανα....Καμια δεν θα ειναι ποτε αρκετα καλη για το παιδι σου, να το θυμασαι αυτο.

.

ναι, καλα κανεις....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Αλέκα,

χθές ειχατε μηνογενέθλια !

Να τον χαιρεσαι !!!!!!

και εσεις αυριο ε?? Καλα να ειναι όλα τα παιδακια μας μωρε...Ο μικρουλης μο, εχει τσουτσουρωσει. Εχθες στον παιδιατρο ειχε ενα κοριτσακι που ειχαν γεννηθει με μια μερα διαφορα και ενα αγορακι που ηταν 5 μηνων. Και τους εκανε εντυπωση που επαιζε ο μικρος με τα πιο μεγαλα παιδια (γελαγε, μιλαγε κλπ) και που σχεδον καθοταν στον κωλο του.... Και χαρηκα εγω γιατι εχω και ενα φοβο μια που ειχα αυτο το κωλοαυτοανοσο, και τσεκαρω την αναπτυξη μην τυχον και εχει γινει κατι κακο...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

ελενιτσα θα παμε μαζι στο ραντεβου με τις τρελες ε??

221882cb0gkyh7q4.gif

Ναι βρε Ευανθία,

απλα σου το λέω γιατι ξερω κατι περιπτωσεις που εβαζαν τα μωρακια σε ερευνες εν αγνοια των γονιών τους....

Αν ειναι πάντως καλα το μωρακι στην αναπτυξη του όλα θα ειναι μια χαρα!!!!!

Οσο για το θηλασμό.... ας σε περιλάβει η Μαριανθη:lol:

Με αυτο το βρωμοεμβόλιο και ο δικος μου εκλαιγε πάρα πολυ και έκανε και πυρετο.:-(

ερευνες? ε δεν νομιζω....

παντως με ψιλοαγχωσε χθες γιατι μου ειπε οτι αυτα φαινονται αργοτερα στην εφηβεια κ δε θελω το παιδακι μου να εχει τετοια προβληματα...βεβαια τον εξετασε παλι κ μου ειπε οτι τα παιδακια με προβλημα ειναι πολυ πολυ σκουρα εκει κ οι ρωγιτσες τους επισης ειναι πολυ σκουρες αλλα εμας δεν ειναι ετσι...απλα για να φυγει το αγχος. α, κ εμεις να κανουμε λεει το dna για να ξερουμε για τα επομενα παιδακια που θα κανουμε (σα προγεννητικο ελεγχο δηλαδη).

ζωιτσα, ελπιζω κ ευχομαι να μην ειναι τιποτα κ για εσας!

qC91p2.pngaQK1p2.png

και εσεις αυριο ε?? Καλα να ειναι όλα τα παιδακια μας μωρε...Ο μικρουλης μο, εχει τσουτσουρωσει. Εχθες στον παιδιατρο ειχε ενα κοριτσακι που ειχαν γεννηθει με μια μερα διαφορα και ενα αγορακι που ηταν 5 μηνων. Και τους εκανε εντυπωση που επαιζε ο μικρος με τα πιο μεγαλα παιδια (γελαγε, μιλαγε κλπ) και που σχεδον καθοταν στον κωλο του.... Και χαρηκα εγω γιατι εχω και ενα φοβο μια που ειχα αυτο το κωλοαυτοανοσο, και τσεκαρω την αναπτυξη μην τυχον και εχει γινει κατι κακο...

λοιπον κ του δικου μου του αρεσει να "καθεται" στα ποδια μου κ να τον κραταω απο τα χερακια κ παιζουμε. δε πιστευω να πειραζει? επειδη λενε οτι δεν κανει να τα βαζουμε καθιστα. βεβαια τον στηριζω με τα χερια μου αλλα του αρεσει κ μαλιστα αν τον εχω στο ριλαξ κ θελει να σηκωθει σηκωνει ολο του τον κορμο σα να κανει κοιλιακους! κ ζοριζεται κιολας! εχει πολυ πλακα!

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...