Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Κορίτσια καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε καμία σας, χθες περίμενα την ακατανομαστη, έχω τα σύνηθες πονακια όλα τα συμπτώματα ότι θα έρθει απλά έχω ένα χαζό πονοκεφαλοζαλαδα  περίεργο πρώτη φορά το παθαίνω, από το κέντρο με γράψαν ορμονολογικες να κάνω την Δευτέρα για να δουμε τι συμβαίνει... Έχει συμβεί σε καμία σας??

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μαρακι κι εγω εβγαλα οτε και εβαλα hol επειδη ηταν πανακριβος... αλλα εισαι σιγουρη οτι αν κατεβαζεις ταινιες κλπ εχεις προβλημα? πριν την εγκυμοσυνη που ειχα χρονο κατεβασα του χαμου ταινιες σειρες κλπ (απο οτε) και ειχα και συνδρομη στο rapidshare αλλα δεν εγινε τπτ.... παλι καλα που κατεβαζα απτο σπιτι του πατερα μου χαχαχα

να σας πω, ορο λετε το otrisalin ε? που απλα πιεζεις το μπουκαλακι μεσα στα ρουθουνακια τους ε?????? κι εγω αυτο κανω οχι το αλλο που ρουφας τις μυξουλες...

μαιρουλα θα μου καραφλιασει???????? αχ θα καταστεναχωρηθω...........

:lol::lol::lol::lol: η κομμωτρια μου που εχει 2 παιδακι,το ενα μωρουλι,μου ειχε πει οτι τα μαλλια της γεννας θα τα χασουν ολα,απλα μπορει να εχουν βγει τα καινουργια απο πανω και να μην φαινεται.

παντως και εμενα παλι ξαναχανουν τωρα:-(

ξεχασα να σου πω οτι ο μπεμπης απο τα πρωτα που ειχε χασει τωρα αυτα που βγηκαν εχουν μεγαλωσει πολυ μαλιστα εχει και 2τριχες επανω στην κορυφη που ειναι το μεγαλες και καμια φορα σηκωνονται ορθιες και μοιαζει με τον φιντο τιτο,τον θυμασαι?

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειπα να σας πω και ενα γεια.Εχω μερες να σας διαβασω απλα ειδα στο facebook μια ειδοποιηση της αλεκασ για ενα μωρο και μπηκα να δω μηπως ειναι απο μας.Ελπιζω οχι.

kisses:tongue:

Oju1p2.png

sIvCp2.png

δρεπανοκυτταρικη αναιμια μαρη...δεν ειναι καινουριο ειναι παλιο...και το καναμε και εμεις το τεστ, απλα με αλλη μεθοδο ;)

εγω δυο καραφλες εκανα δεν ξερω....χαιρομαι όμως που εισαστε καλα...

Ηρθα απο παιδιατρο...6800, 67 πόντους, 42 κεφαλι, όλα καλα....πλανταξε στο κλαμα το παιδακι μου...μου σπαραξε την ψυχη....θα δουμε τωρα για πυρετο, εκανε του πνευμονιόκοκοου....

Ομορφακια δεν εισαι εγκυος ε?? Να την ακους την γιατρο....

μου ειπε οτι δεν θα φαινοταν ακομα... παρακαλαμε ΟΛΕΣ μαζι.... να λυπηθει τα νευρα μου ο καλος θεουλης.

Τι σας λεει το παιδακι μου στο avatar με την σαλιαρα της ΑΕΚ??? :ΡΡΡ

εμενα μου λεει οτι το παιδι ειναι στο ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!!!

τι τις πιανει ρε γμτ...και εμενα η μικρη ειναι 1.80...το ιδιο και ο αντρας της. Στο γαμο τον περναγε με το τακουνι...τι χαζη!:tongue:

εγω θα ημουν ιση του με τακουνι, οποτε δεν εβαλα!;) μη με δει κ ο πατερας μου live κ του ερθει κολπος!

εσυ ποσο υψος εχεις ΤΟΥΤΑΧΑΜΟΝ??

ΑΛΕΚΑ η δικια μου δυστυχως εχει 0 αυτοπεποιθηση....ειχε και ενα μαλ^%&%&*κα που βλαμμενη την ανεβαζε αχρηστη την κατεβαζε,κ τον πρωτο που βρηκε λιγοοοοοο καλυτερο τον παντρευτηκε μη χασει....

μην εισαι κακια τωρα...

και η δικη μου πηγε και πηρε τον πρωτο της...αφου ως και ο πατερας μου της ελεγε ηλιθια εισαι παιδακι μου?? Τραβα ζησε τη ζωη σου...

εμενα ευτυχως που η δικη μου δεν πηρε τον πρωτο της, γιατι ηταν ξαδερφ. του παυλου... μη φυγουμε απο το σοι...

Μπηκα να σας πω μια καλησπερα κ να παω να ξεραθω...

ΚΙΜΙ μου καλα σου λεει η Αλεκα ειναι τεστ Δρεπανωσης κ ηλεκτροφορηση αιμοσφαιρινης για να διαγνωστει αν η μητερα ειναι φορεας μεσογιακης αναιμιας η δρεπανοκυτταρικης..κ εγω την ειχα κανει αυτη την εξεταση κ ηταν ακριβη θυμαμαι αλλα δεν θυμαμαι ποσο ακριβως...

αντε κοριτσαρες καλα να περασετε την Κυριακη παω να ξεραθω γιατι εχουμε ταξιδακι αυριο!!μακια!!!

αυτη η εξεταση γινεται κ στη Σεβαστειας νομιζω. την ειχε κανει ο παυλος. για μενα ξεραμε οτι εχω στιγμα, αλλα γιαυτον το θελανε εγγραφως στο ιασω.

εμενα τον δευτερο...εχουμε να θαψουμε απο κοντα.....

θα ειναι λιγα τα δικα μας, να πιασουμε κ τα σογια τωρα...

ο νικηφ. ποναγε παρα πολυ. του εβαλα κατι σταγονες garamat καλα κοιμηθηκε. να δουμε σημερα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ο νικηφ. ποναγε παρα πολυ. του εβαλα κατι σταγονες garamat καλα κοιμηθηκε. να δουμε σημερα...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!

Που πόναγε καλέ το παιδί;;;Στο αυτί;;Αν ναι.πήγαινε το στο γιατρό μην μαζέψει υγρό στο αυτάκι του.

πηγαμε κ εμεις παιδιατρο, σηκωσαμε τη νεα σμυρνη στο ποδι απο τα κλαμματα, μετα ηταν λιγο ανησυχος αλλα τελικα κοιμηθηκε κατα τις 9:30.

λοιπον 6250, 61.5 κ 41 κεφαλι! καλος ειναι!

με ανησυχησε παλι η παιδιατρος ομως για το θεμα της προγεστερονης...αντε να παμε να κανουμε κ τις αλλες εξετασεις να δουμε τι θα δουμε...κ πρεπει να κανουμε κ οι γονεις dna...

τελικα ο μεντωρ εκλεισε?

κοριτσακια κουτουλαω! καληνυχτα!

Ευανθια μην στεναχωριεσαι ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε παρα μα παρα πολυ καλα για τον κρητικαρο...μια χαρα ειστε και εσεις φτου σας να μην σας ματιαξω!!!!:P

καλεεεε κρατατε ακομα? συνεχιζουμε ολες με το θηλασμο?????????

βρε εχω χασει τα νεα σας και στεναχωριεμαιιιιιιιιι

καληνυχτααααα

Ακαθεκτες...με ηθικο ακμαιοτατο!!!!!:wink::wink::-):-)

μου ειπε οτι δεν θα φαινοταν ακομα... παρακαλαμε ΟΛΕΣ μαζι.... να λυπηθει τα νευρα μου ο καλος θεουλης.

εμενα μου λεει οτι το παιδι ειναι στο ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!!!

εγω θα ημουν ιση του με τακουνι, οποτε δεν εβαλα!;) μη με δει κ ο πατερας μου live κ του ερθει κολπος!

θα ειναι λιγα τα δικα μας, να πιασουμε κ τα σογια τωρα...

Και εκει μοιασαμε μαρη???Και εγω εχω στιγμα αλλα ευτυχως ο Παυλος δεν εχει...ο μικρος θα δειξει...ο Νικηφορος πως εβγαλε την νυχτα??Εισαι καλη μανα και ο Θεουλης ξερει τι κανει....:wink:;-)

Καλημερα ειπα??Δεν ειπα...ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κορες...πυρετο δεν εχουμε κανεί,

άρα νομιζω ειμαστε καλα....

ομορφακια που πόναγε το παιδι... αυτι???

Για το τακουνι καλα εκανες....αλλιως του κοβεις του άλλου και ειναι κριμα.

Παρασκευουλα σημερα....ουφ....και μετα Κυριακουλα....;);) ουτε ραντεβπου με κανα γκομενο να ειχαμε τοση ανυπομονησια...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ!!!

Kοριτσακια ειμαι να σκασω, πηρα τις εξετασεις της ζουζους και η γενικη ουρων ειναι πεντακαθαρη αλλα η καλιεργια εδειξε ενα μικροβιο "πρωτεας" κατι...η γιατρος λεει οτι αυτο το μικροβιο κανονικα το εχουν παιδακια που εχουν καποια βλαβη η δυσμορφια στο ουροποιητικο αλλα επειδη η μικροβιολογοι δεν ειναι και 100% σιγουροι αν οντως εχει αυτο το μικροβιο δεν μου εδοσε αντιβιωση και με στελνει στο ΙΑΣΩ παιδων που ειναι πιο ειδικες να παω με τη μικρη και να της παρουν ουρα εκει για να σιγουρευτουμε...γιατι αυτες οι βλαμενες μου φαινεται δεν ξερουν τι τους γινεται...θα παω αυριο...αλλα αν ειναι οντως αυτο ειναι ιστορια γιατι εκτος απο θεραπεια θα πρεπει και να το ψαξουμε με υπερηχους νεφρων κ.λ.π........εντομεταξυ μας αλλαξε κ το γαλα...η μπεμπα ομως ειναι ζωηρη και μια χαρα παιζει γελαει γκρινιαζει πυρετο δεν εχει και ουτε δειχνει να ποναει οταν κανει τσισα...ααα εντομεταξυ αυτες μου ειπαν οτι αν εχει αυτο το μικροβιο τα ουρα της θα πρεπει να μυριζουν ψαριλα αλλα της μικρης δεν μυριζουν αλλαξα και τα pampers πηρα το κιτρινο αυτο που λεει new born το 2...ΘΑ ΣΚΑΣΩ...:(:(:(:(:(

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!

Που πόναγε καλέ το παιδί;;;Στο αυτί;;Αν ναι.πήγαινε το στο γιατρό μην μαζέψει υγρό στο αυτάκι του.

ναι μεφη μου... στο αυτι. θα το παω το απογευμα. δεν τη γλυτωνει.

καλημερα κορες...πυρετο δεν εχουμε κανεί,

άρα νομιζω ειμαστε καλα....

ομορφακια που πόναγε το παιδι... αυτι???

Για το τακουνι καλα εκανες....αλλιως του κοβεις του άλλου και ειναι κριμα.

Παρασκευουλα σημερα....ουφ....και μετα Κυριακουλα....;);) ουτε ραντεβπου με κανα γκομενο να ειχαμε τοση ανυπομονησια...

ναι μωρε... κ σημερα Α χαιρετισμοι... εγω σβηνω μερες. κ παρακαλαω να ειναι καλα η χριστ. κ σημερα. γιαυτο μου αρρωστησαν τα αγορια...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ!!!

Kοριτσακια ειμαι να σκασω, πηρα τις εξετασεις της ζουζους και η γενικη ουρων ειναι πεντακαθαρη αλλα η καλιεργια εδειξε ενα μικροβιο "πρωτεας" κατι...η γιατρος λεει οτι αυτο το μικροβιο κανονικα το εχουν παιδακια που εχουν καποια βλαβη η δυσμορφια στο ουροποιητικο αλλα επειδη η μικροβιολογοι δεν ειναι και 100% σιγουροι αν οντως εχει αυτο το μικροβιο δεν μου εδοσε αντιβιωση και με στελνει στο ΙΑΣΩ παιδων που ειναι πιο ειδικες να παω με τη μικρη και να της παρουν ουρα εκει για να σιγουρευτουμε...γιατι αυτες οι βλαμενες μου φαινεται δεν ξερουν τι τους γινεται...θα παω αυριο...αλλα αν ειναι οντως αυτο ειναι ιστορια γιατι εκτος απο θεραπεια θα πρεπει και να το ψαξουμε με υπερηχους νεφρων κ.λ.π........εντομεταξυ μας αλλαξε κ το γαλα...η μπεμπα ομως ειναι ζωηρη και μια χαρα παιζει γελαει γκρινιαζει πυρετο δεν εχει και ουτε δειχνει να ποναει οταν κανει τσισα...ααα εντομεταξυ αυτες μου ειπαν οτι αν εχει αυτο το μικροβιο τα ουρα της θα πρεπει να μυριζουν ψαριλα αλλα της μικρης δεν μυριζουν αλλαξα και τα pampers πηρα το κιτρινο αυτο που λεει new born το 2...ΘΑ ΣΚΑΣΩ...:(:(:(:(:(

Στη γενικη, εκει που λεει μικροοργανισμοι, τι λεει?? Το μικροβιο πώς λεγεται??

ναι μωρε... κ σημερα Α χαιρετισμοι... εγω σβηνω μερες. κ παρακαλαω να ειναι καλα η χριστ. κ σημερα. γιαυτο μου αρρωστησαν τα αγορια...

μη σκεφτεσαι ετσι...περαστικα να ειναι και αγυριστα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ!!!

ζωιτσα,δεν θυμαμαι,πως και τις εκανες εξετασει?ειχε κατι η μπουμπου?

fCS8p3.png

Στη γενικη, εκει που λεει μικροοργανισμοι, τι λεει?? Το μικροβιο πώς λεγεται??

Εκει που λεει μικροοργανισμοι γραφει "λιγοι"

λεγεται "proteaus piritabilus" καπως ετσι.."πρωτεας" βασικα..

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

ζωιτσα,δεν θυμαμαι,πως και τις εκανες εξετασει?ειχε κατι η μπουμπου?

Εκανε εμμετους και ειπε η γιατρος να τσεκαρουμε κι αυτο...αλλα τελικα οι εμμετοι ηταν απο το γαλα γιατι οταν το αραιωσαμε ηταν μια χαρα το παιδακι...και τωρα το αλλαξαμε...τι να πω δε ξερω μηπως επειδη της εχω πει οτι το προβλημα που εχει η μανα μου με τα νεφρα της ειναι κληρονομικο (βεβαια δεν το εχει μεχρι στιγμης κανεις μας) και γι αυτο ψυριζει τη μαϊμου και η γιατρος...???:confused: Αλλα εγω δε μπορω να το αφησω ετσι και να μην το ψαξω...:(

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Καλήμέρα κοριτσάκια,

Ομορφάκια,

περαστικά στα ομορφάκια σου!!!!

Πηγαινε τον τον Νικηφ. μπας και ειναι καμμια ωτιτιδα και ταλαιπωρειται αδικα το παιδάκι!

Ζωή,

Μην βαζεις κακα πραγματα στο μυαλο σου,μπορει και να μην ειναι τιποτα.

Και αν χρειαστει υπερηχος δεν πειράζει ,ειναι η πιο απλή και ανόδηνη εξεταση.

Αλεκα,

Μια χαρά ο Δημητρός!!!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...