Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Κορίτσια καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε καμία σας, χθες περίμενα την ακατανομαστη, έχω τα σύνηθες πονακια όλα τα συμπτώματα ότι θα έρθει απλά έχω ένα χαζό πονοκεφαλοζαλαδα  περίεργο πρώτη φορά το παθαίνω, από το κέντρο με γράψαν ορμονολογικες να κάνω την Δευτέρα για να δουμε τι συμβαίνει... Έχει συμβεί σε καμία σας??

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εμενα ΄ηταν όλοι πανω απο 1.85...να μπορω να φοραω και ενα τακουνι....αλλα δεν ηταν κανεις και πανω από 1.90....καπου εκει ήταν όλοι τους....

για να δουμε....και εσενα τοσο πολυ εκλαιγαν στον πνευμονιοκοκκο???

Ξεχασα να σας πω επίσης ότι σημερα που κλεισαμε 3 μηνες μετραω 24 κιλα μειον....δοξα τον Θεο...10 μου εμειναν αποι την εγκυμοσυνη...Τα αλλα θα αρχισω να τα μετραω μετα ;)

παρατηρεισα οτι οταν εβαλε την βελονα δεν εκλαψε κανενα απο τα δυο,δεν πηραν χαμπαρι και οταν μπηκε το φαρμακο ναι σπαραξαν....

fCS8p3.png

εμενα τον δευτερο...εχουμε να θαψουμε απο κοντα.....

εννοειται.....

Μητσακι καλες ξαπλες!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ΜΕΦΗ--Βγήκα προτού πάω στον Κραουνάκη!Σπιρτο!Με τις μπότες και ντυμένη θα είμαι στο σπίτι;

τι εννοεις ντυμενη???με τον μασαζοκορσε και την κιλοτα γυρνας μες στο σπιτι???δοκιμαζεις τον αντρα σου??τι σου κανε μαρη?

παρατηρεισα οτι οταν εβαλε την βελονα δεν εκλαψε κανενα απο τα δυο,δεν πηραν χαμπαρι και οταν μπηκε το φαρμακο ναι σπαραξαν....

Αχ ρε Μαίρη!!Τα λυπάμαι που είναι και 2 και σένα να το βλέπεις επι 2!

Διαφημίσεις

ΜΕΦΗ--Βγήκα προτού πάω στον Κραουνάκη!Σπιρτο!Με τις μπότες και ντυμένη θα είμαι στο σπίτι;

τι εννοεις ντυμενη???με τον μασαζοκορσε και την κιλοτα γυρνας μες στο σπιτι???δοκιμαζεις τον αντρα σου??τι σου κανε μαρη?

Μόνο να με δείς τώρα πως είμαι!!Θα σου φτιάξω την διάθεση για κανένα χρόνο!!Ωραία η παρέα σας και τα μπινιλίκια σας αλλά σήμερα τα έχω παίξει!Ολη την ημέρα στον υπολογιστή κάθομαι και παίζω στο φείς!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!

πηγαμε κ εμεις παιδιατρο, σηκωσαμε τη νεα σμυρνη στο ποδι απο τα κλαμματα, μετα ηταν λιγο ανησυχος αλλα τελικα κοιμηθηκε κατα τις 9:30.

λοιπον 6250, 61.5 κ 41 κεφαλι! καλος ειναι!

με ανησυχησε παλι η παιδιατρος ομως για το θεμα της προγεστερονης...αντε να παμε να κανουμε κ τις αλλες εξετασεις να δουμε τι θα δουμε...κ πρεπει να κανουμε κ οι γονεις dna...

μια χαρα ο μελαχρινος παιδαρος....νομιζω να αλλαξεις παιδιατρο.....ηα να της δωσεις γυαλια να δει πόσο μελαχρινο ειναι το κουκλι σου

καληνυχτα

ναι μωρε, και εμενα ετσι...τα καυμενα τα παιδακια μας....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

κοριτσακια σας αφηνω...ειμαι λιωμα, παω για υπνο....καληνυχτα γλυκες μου

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

εδω ειμαι καλε ,σιγα μη σκιαχτω το σκιαχτρο....

ταισα μπεμπονι κ τωρα εχει μαλακ&*^ει με παναθηναικο...ιδια η μανουλα του...

τα χω παρει κ με forthnet παρρρραααα πολυ,κ ειμαι ετοιμη να βαλω hol...

ρε Μαριανθη δεν βαζω ΟΤΕ ειναι πολυ ακριβοτερος,ειναι κ ρουφιανος...αν κατεβαζεις ταινιες εχεις πακετο κ δεν το φερνει η ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ....

μαρακι κι εγω εβγαλα οτε και εβαλα hol επειδη ηταν πανακριβος... αλλα εισαι σιγουρη οτι αν κατεβαζεις ταινιες κλπ εχεις προβλημα? πριν την εγκυμοσυνη που ειχα χρονο κατεβασα του χαμου ταινιες σειρες κλπ (απο οτε) και ειχα και συνδρομη στο rapidshare αλλα δεν εγινε τπτ.... παλι καλα που κατεβαζα απτο σπιτι του πατερα μου χαχαχα

τα κιλα του ειναι καλα. Αλλα επειδη ειναι ψηλος φαινεται ψιλοαδυνατος. Στο υψος ειμαστε εξω απο καμπυλες ενω στο βαρος ειμαστε στην προτελαυταια...Στο κεφαλι ειμαστε κοντα στην τελευταια.

Ορο βαζε....καλο κανει...αλλα ναι, κλαινε τα καυμενα

να σας πω, ορο λετε το otrisalin ε? που απλα πιεζεις το μπουκαλακι μεσα στα ρουθουνακια τους ε?????? κι εγω αυτο κανω οχι το αλλο που ρουφας τις μυξουλες...

μαιρουλα θα μου καραφλιασει???????? αχ θα καταστεναχωρηθω...........

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

κουτουλαω κι εγω κοριτσια!!!! παω για νανι...

ευανθουλα ειδες τι μας κανει ο θηλασμος???????????

καλεεεε κρατατε ακομα? συνεχιζουμε ολες με το θηλασμο?????????

βρε εχω χασει τα νεα σας και στεναχωριεμαιιιιιιιιι

καληνυχτααααα

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...