Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Εγώ εμβρυολαμπ να κανονίσουμε χαχαχχα

13 ώρες πρίν, karlajo είπε:

O Χριστοφοριδης είναι και στο Γένεσις😲? Νόμιζα μόνο εμπρυολαμπ

Εμβρυολαμπ είμαι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εσυ ποσο υψος εχεις ΤΟΥΤΑΧΑΜΟΝ??

ΑΛΕΚΑ η δικια μου δυστυχως εχει 0 αυτοπεποιθηση....ειχε και ενα μαλ^%&%&*κα που βλαμμενη την ανεβαζε αχρηστη την κατεβαζε,κ τον πρωτο που βρηκε λιγοοοοοο καλυτερο τον παντρευτηκε μη χασει....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Χιέσε με!!Είναι να μην σου τύχει!!Ο μοναδικός λόγος που με χαλάει στον άντρα μου!

α εγω καποια στανταρ δε μπορουσα να τα μην τα παιρνω υποψιν...τον ηθελα ψηλο, μελαχρινο,με εντονο βλεμμα, και όχι πολυ αδυνατο. Προτιμηση ειχα στους μαλλιαδες και στα μουσια. Αφου όλοι οι πρωην εκτος απο δυο, μοιαζουν σαν αδελφια....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ΜΕΣΗ--Χιέσε με!!Είναι να μην σου τύχει!!Ο μοναδικός λόγος που με χαλάει στον άντρα μου!

Να σε χιεσω,,,τον αντρα σου τον εχεις ρωτησει ποσα τον χαλανε πανω σου????αλλα ετσι που εχεις χτιστει που να δει ο ανθρωπος??οταν κανεις μπανιο τον βγαζεις τον μασαζοκορσε ή τον πηρες αδιαβροχο?

και γιατι μαρη να βαλεις hol και οχι ΟΤΕ?!?!?!Αντε να στηριξεις και την φιλεναδα σου...ερχονται δυσκολες μερες!:tongue::tongue:

Μην στεναχωριέσαι Μαριάνθη μου!Εχεις έμένα να σε στηρίζω και κάνω λογαριασμούς που δεν κάνει όλο το φόρουμ!!!

Κοριτσια τι κακο με αυτες τις μυξες...οταν του βαζω ορο πλανταζει στο κλαμα...:(

Εμένα πάλι γελάει!

εγω ηθελα εξυπνο.....και ψωνισα....

του λεω προχθεςς να γινω φιλη στο φεις με Σπαλιαρα???οχι μου λεει..του λεω πας καλα εμενα θα πη*&%*&ξει??και τι απανταει ο Θεος????????εδω γουσταρει την Αστεροπη εσυ τον χαλας?????

Διαφημίσεις

ΜΕΣΗ--Χιέσε με!!Είναι να μην σου τύχει!!Ο μοναδικός λόγος που με χαλάει στον άντρα μου!

Να σε χιεσω,,,τον αντρα σου τον εχεις ρωτησει ποσα τον χαλανε πανω σου????αλλα ετσι που εχεις χτιστει που να δει ο ανθρωπος??οταν κανεις μπανιο τον βγαζεις τον μασαζοκορσε ή τον πηρες αδιαβροχο?

χαχαχαχαχχαχα αι σιχτιρι κιμι βραδιατικα και ξεκαρδιζομαι στα γελιαααα!!!!

waWmp3.png

9LyAp3.png

εσυ ποσο υψος εχεις ΤΟΥΤΑΧΑΜΟΝ??

ΑΛΕΚΑ η δικια μου δυστυχως εχει 0 αυτοπεποιθηση....ειχε και ενα μαλ^%&%&*κα που βλαμμενη την ανεβαζε αχρηστη την κατεβαζε,κ τον πρωτο που βρηκε λιγοοοοοο καλυτερο τον παντρευτηκε μη χασει....

και η δικη μου πηγε και πηρε τον πρωτο της...αφου ως και ο πατερας μου της ελεγε ηλιθια εισαι παιδακι μου?? Τραβα ζησε τη ζωη σου...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Μπηκα να σας πω μια καλησπερα κ να παω να ξεραθω...

ΚΙΜΙ μου καλα σου λεει η Αλεκα ειναι τεστ Δρεπανωσης κ ηλεκτροφορηση αιμοσφαιρινης για να διαγνωστει αν η μητερα ειναι φορεας μεσογιακης αναιμιας η δρεπανοκυτταρικης..κ εγω την ειχα κανει αυτη την εξεταση κ ηταν ακριβη θυμαμαι αλλα δεν θυμαμαι ποσο ακριβως...

αντε κοριτσαρες καλα να περασετε την Κυριακη παω να ξεραθω γιατι εχουμε ταξιδακι αυριο!!μακια!!!

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

Πινέζα πάντως σαν εσένα δεν είμαι!1.74 είμαι και με τακούνι πάω 1.84!!ΑΧ,ρε φαντάζομαι τί θάψιμο θα έριξαν οι βλαχάρες οι Καρδιτσιώτισσες στον γάμο σου!"Και πώς τον τύλιξε δυο μέτρα παλικάρι" και άλλα πολλά!!

Τον κορσέ τον βάζω όταν βγαίνω έξω και όλοι μου λένε "μπράβο" που έχασα τα κιλά της εγκυμοσύνης!!!!Ετσι για να σκάς!!!

εγω ηθελα εξυπνο.....και ψωνισα....

του λεω προχθεςς να γινω φιλη στο φεις με Σπαλιαρα???οχι μου λεει..του λεω πας καλα εμενα θα πη*&%*&ξει??και τι απανταει ο Θεος????????εδω γουσταρει την Αστεροπη εσυ τον χαλας?????

Δηλαδή να μην τολμήσω καν να φανταστώ πως ήταν οι πρώην του Θάνου!!Αν είχε βέβαια,γιτί με την επιλογή που έκαν σαν πρωτάρης μου φαίνεται!!!

ελλλαααα μονο εξω??και η φωτο που μας εβαλε πως μοιαζει να ειναι σπιτι σου..περιεργο...

ναι τις χαλασα τις βλαχαρες....

Βγήκα προτού πάω στον Κραουνάκη!Σπιρτο!Με τις μπότες και ντυμένη θα είμαι στο σπίτι;

Καλησπερα κοριτσιααααααααα

Χαθηκα ε? Ζουμε παντως μην αγχωνεστε χιχιχιχιχιχι

Απλα μ'εχει τρελανει η ζουζουνα μου!!!!!!!!! :D:D:D

Εχει 3 μερες τωρα που εχει τρομερη γκρινια και δαγκωνει ο,τι βρει, αρα ξεκινησαν τα δοντια αποτι φαινεται ε????????? αααααααααααχ καταραμενη γκρινια.........

Να σας ρωτησω, η καημενουλα μου εχει στο κεφαλι της ξηρο δερματακι και της πεφτουν ολοκληρες τουφιτσες... Τη λυπαμαι πολυ και δε ξερω τι να της κανω... Πηρα τη παιδιατρο και μου πε οτι δεν ειναι νινιδα αφου της φευγουν και μαλακια μαζι με το δερμα και τη τριτη που θα παμε θα τη δει απο κοντα... αλλα της βαζω τωρα ενα λαδακι της frezyderm μπας και φτιαξει... Ξερετε τιποτα γιαυτο το φαινομενο??????????

Φιλια σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλως το ιριδακι!!!

εμενα μονο μαλλακια εχανε, τωρα μειωθηκε καπως η τριχοπτωση.

Ηρθα απο παιδιατρο...6800, 67 πόντους, 42 κεφαλι, όλα καλα....πλανταξε στο κλαμα το παιδακι μου...μου σπαραξε την ψυχη....θα δουμε τωρα για πυρετο, εκανε του πνευμονιόκοκοου....

φτου φτου!!! τελειος ο μπεμπης!!!!

Τι σας λεει το παιδακι μου στο avatar με την σαλιαρα της ΑΕΚ??? :ΡΡΡ

μπουλουκος ομορφος!!!

πηγαμε κ εμεις παιδιατρο, σηκωσαμε τη νεα σμυρνη στο ποδι απο τα κλαμματα, μετα ηταν λιγο ανησυχος αλλα τελικα κοιμηθηκε κατα τις 9:30.

λοιπον 6250, 61.5 κ 41 κεφαλι! καλος ειναι!

με ανησυχησε παλι η παιδιατρος ομως για το θεμα της προγεστερονης...αντε να παμε να κανουμε κ τις αλλες εξετασεις να δουμε τι θα δουμε...κ πρεπει να κανουμε κ οι γονεις dna...

τελικα ο μεντωρ εκλεισε?

κοριτσακια κουτουλαω! καληνυχτα!

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...