Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Εγώ εμβρυολαμπ να κανονίσουμε χαχαχχα

13 ώρες πρίν, karlajo είπε:

O Χριστοφοριδης είναι και στο Γένεσις😲? Νόμιζα μόνο εμπρυολαμπ

Εμβρυολαμπ είμαι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

δρεπανοκυτταρικη αναιμια μαρη...δεν ειναι καινουριο ειναι παλιο...και το καναμε και εμεις το τεστ, απλα με αλλη μεθοδο ;)

εγω δυο καραφλες εκανα δεν ξερω....χαιρομαι όμως που εισαστε καλα...

Ηρθα απο παιδιατρο...6800, 67 πόντους, 42 κεφαλι, όλα καλα....πλανταξε στο κλαμα το παιδακι μου...μου σπαραξε την ψυχη....θα δουμε τωρα για πυρετο, εκανε του πνευμονιόκοκοου....

Ομορφακια δεν εισαι εγκυος ε?? Να την ακους την γιατρο....

μπραβο μπραβο ο μπεμπουλης!!!!!εμενα ανεβασαν πολυ λιγο 37,6 οπωτε εσενα δεν προκειται.

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ααα μη μου το θυμιζεις...το μαγουλο εφτιαξε..η μυτουλα ειναι ακομα λιγο στραβια αλλα μου ειπε γυναικολογος μου οτι μετα τον εκτο που θα αρχισει να καθεται θα στρωσει..και στο ρηλαξ της βαζω μια πετσετα ρολο στον λαιμο για να μη το πατικωνει το μαγουλο..παντως η μυτουλα μας ειναι στραβια αλλα ευτυχως δεν ειναι το κοκκαλο μονο το δερμα το κοκαλο ειναι ισιο..παλι καλα..

Και πώς τον πήρες μαρή το νάνο;;;;;;;;;

Εγώ τί να πώ που όλες οι σχέσεις μου ήταν πάνω από 1.90 και ο αντρας μου είναι 1.78;;;;;;Χτύπησες ευαίσθητο σημείο!!!

εμενα ΄ηταν όλοι πανω απο 1.85...να μπορω να φοραω και ενα τακουνι....αλλα δεν ηταν κανεις και πανω από 1.90....καπου εκει ήταν όλοι τους....

μπραβο μπραβο ο μπεμπουλης!!!!!εμενα ανεβασαν πολυ λιγο 37,6 οπωτε εσενα δεν προκειται.

για να δουμε....και εσενα τοσο πολυ εκλαιγαν στον πνευμονιοκοκκο???

Ξεχασα να σας πω επίσης ότι σημερα που κλεισαμε 3 μηνες μετραω 24 κιλα μειον....δοξα τον Θεο...10 μου εμειναν αποι την εγκυμοσυνη...Τα αλλα θα αρχισω να τα μετραω μετα ;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

και μενα Αλεκα ο Θανος ειναι 1.90...παντα ψηλους ειχα..ειμαι κ εγω ομως πανυψηλη 1.66!!!!μια φορα μου την ειχε πεσει στο γυμναστηριο παλια ενας μπασκετμπολιστας 2.05!!!!!καλα λεω αυτος για μια συγγεκριμενη δουλεια πρεπει να με θελει.......

ααα μη μου το θυμιζεις...το μαγουλο εφτιαξε..η μυτουλα ειναι ακομα λιγο στραβια αλλα μου ειπε γυναικολογος μου οτι μετα τον εκτο που θα αρχισει να καθεται θα στρωσει..και στο ρηλαξ της βαζω μια πετσετα ρολο στον λαιμο για να μη το πατικωνει το μαγουλο..παντως η μυτουλα μας ειναι στραβια αλλα ευτυχως δεν ειναι το κοκκαλο μονο το δερμα το κοκαλο ειναι ισιο..παλι καλα..

εσυ εισαι χειροτερη απο εμενα....και εγω ετσι αγχωνομαι με το παραμικρο λεμε...

ενας φιλος μου με κοροιδευε και ηρθε ο καιρος που γεννησε η γυναικα του...στο νοσοκομειο, πρωτο βραδυ, βγαζει η μπεμπα γουλια και αρχισε να ουρλιαζει...΄βοηθεια φωναξτε εναν παιδιατρο!:P:p:p:p

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

ΜΕΦΗ---Και πώς τον πήρες μαρή το νάνο;;;;;;;;;

Εγώ τί να πώ που όλες οι σχέσεις μου ήταν πάνω από 1.90 και ο αντρας μου είναι 1.78;;;;;;Χτύπησες ευαίσθητο σημείο!!!

ΕΣΕΝΑ ΟΛΟΙ ΣΠΟΥ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΕΙΧΑΝ 0 ΜΥΩΠΙΑ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ 10 ΒΑΘΜΟΥΣ,μη μπερδευεις το υψος με τη γκαβομαρα

εδω ειμαι καλε ,σιγα μη σκιαχτω το σκιαχτρο....

ταισα μπεμπονι κ τωρα εχει μαλακ&*^ει με παναθηναικο...ιδια η μανουλα του...

τα χω παρει κ με forthnet παρρρραααα πολυ,κ ειμαι ετοιμη να βαλω hol...

και γιατι μαρη να βαλεις hol και οχι ΟΤΕ?!?!?!Αντε να στηριξεις και την φιλεναδα σου...ερχονται δυσκολες μερες!:tongue::tongue:

δρεπανοκυτταρικη αναιμια μαρη...δεν ειναι καινουριο ειναι παλιο...και το καναμε και εμεις το τεστ, απλα με αλλη μεθοδο ;)

εγω δυο καραφλες εκανα δεν ξερω....χαιρομαι όμως που εισαστε καλα...

Ηρθα απο παιδιατρο...6800, 67 πόντους, 42 κεφαλι, όλα καλα....πλανταξε στο κλαμα το παιδακι μου...μου σπαραξε την ψυχη....θα δουμε τωρα για πυρετο, εκανε του πνευμονιόκοκοου....

Ομορφακια δεν εισαι εγκυος ε?? Να την ακους την γιατρο....

Φτου σας!!!Παραπανω απο μια χαρα...που θες να το φτασεις το παιδι με το ζορι 10 κιλα...τπτ δεν θα κανει..ουτε πυρετο ουτε τπτ...

Κουφαλιτσα Ελενη παλι την γλιτωσες...εχω ομως την αισθηση οτι δεν θα ειναι για πολυ...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κοριτσια τι κακο με αυτες τις μυξες...οταν του βαζω ορο πλανταζει στο κλαμα...:(

waWmp3.png

9LyAp3.png

και μενα Αλεκα ο Θανος ειναι 1.90...παντα ψηλους ειχα..ειμαι κ εγω ομως πανυψηλη 1.66!!!!μια φορα μου την ειχε πεσει στο γυμναστηριο παλια ενας μπασκετμπολιστας 2.05!!!!!καλα λεω αυτος για μια συγγεκριμενη δουλεια πρεπει να με θελει.......

:):):):) τρελη...και εμενα μια φορα με κυνηγαγε ενας κουκλος αλλα στο υψος μου χωρις τακουνια εγω....ήταν και συνομιληκος μου και με χαλαγε και αυτο...αχ αγορακι μου του λεω...θα λενε ότι εβγαλε βολτα το παιδακι της...

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Φτου σας!!!Παραπανω απο μια χαρα...που θες να το φτασεις το παιδι με το ζορι 10 κιλα...τπτ δεν θα κανει..ουτε πυρετο ουτε τπτ...

Κοριτσια τι κακο με αυτες τις μυξες...οταν του βαζω ορο πλανταζει στο κλαμα...:(

τα κιλα του ειναι καλα. Αλλα επειδη ειναι ψηλος φαινεται ψιλοαδυνατος. Στο υψος ειμαστε εξω απο καμπυλες ενω στο βαρος ειμαστε στην προτελαυταια...Στο κεφαλι ειμαστε κοντα στην τελευταια.

Ορο βαζε....καλο κανει...αλλα ναι, κλαινε τα καυμενα

221882cb0gkyh7q4.gif

Εσύ δεν πάς καλά!!!Φώναξε να μιλήσω στο Θάνο!!Η κατάσταση σουέίναι σοβαρή!!!Εμένα μια χαρά κουκλίτσα μου φαίνεται!!Τα βλέπεις όλα στραβά έτσι στραβοξυλο που είσαι!!!!

Ξεχασα να σας πω επίσης ότι σημερα που κλεισαμε 3 μηνες μετραω 24 κιλα μειον....δοξα τον Θεο...10 μου εμειναν αποι την εγκυμοσυνη...Τα αλλα θα αρχισω να τα μετραω μετα ;)

ΜΠΡΑΒΟ,βρε Γοργόνα μου!!Είδες;;Αδικα γκρινιάζεις και αγχώνεσαι!

Και γώ τα είχα με έναν μπασκεμπολίστα για 2 μήνες 2.07!!!!!!!Ωραία φάση ήταν!!!

η αδερφη μου ειναι η καλυτερη...ειναι 1.75 και πηγε κ πηρε τον μουσχαρο 1.68!!!!πεντε τριχες ολεςκ ολες μα καρδια μικρου παιδιου...

τι τις πιανει ρε γμτ...και εμενα η μικρη ειναι 1.80...το ιδιο και ο αντρας της. Στο γαμο τον περναγε με το τακουνι...τι χαζη!:tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

:):):):) τρελη...και εμενα μια φορα με κυνηγαγε ενας κουκλος αλλα στο υψος μου χωρις τακουνια εγω....ήταν και συνομιληκος μου και με χαλαγε και αυτο...αχ αγορακι μου του λεω...θα λενε ότι εβγαλε βολτα το παιδακι της...

Χιέσε με!!Είναι να μην σου τύχει!!Ο μοναδικός λόγος που με χαλάει στον άντρα μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...