Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

για να καταλαβεις, δεν καταλαβα τπτ στην εξεταση... τωρα μη ρωτησετε για το αλλο θεμα...;)

μ'αρεσει που εισαι κ σαφης, κ γνωστρια, οχι με κατι...οχι με κατι.... οχι με κατι...:-P

αντε ρε συ τοσο πολυ????

ασε ασε για τα παιχνιδια γιατι:mad::-x:-x:-x:-x

ποτε εχεις γενεθλια?

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

αντε ρε συ τοσο πολυ????

ασε ασε για τα παιχνιδια γιατι:mad::-x:-x:-x:-x

ποτε εχεις γενεθλια?

μ'αρεσει που λυπηθηκες παλιοψαρο. δεν με λυπασαι καθολου!

δεν ξερω... αμα επαιζα κ παιχνιδια παει...καηκα...

9/3. κοντοζυγωνουν τα ατιμα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

α για τον μπεμπακο που ξυπναει και κλαει γοερα μηπως βλεπει κανενα κακο ονειρο?γιατι και εμενα το κανουν που και που.

δεν ξερω... τι παραστασεις να εχουν ομως για να δουν κακο ονειρο... μαλλον καμμια αντιδραση απο τα εισπνεομενα λεω μην εχει...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

δεν ξερω... τι παραστασεις να εχουν ομως για να δουν κακο ονειρο... μαλλον καμμια αντιδραση απο τα εισπνεομενα λεω μην εχει...

ο βαφτισιμιος μου που του εκαναν μασκες μου ειπε ο κουμπαρος οτι φερνει παραισθησεις.....λες??δεν ρωτας τον παιδιατρο?

γιατι ρε να μην σε λυπηθω???πραγματικα μου φαινεται πολυ περιεργιο να ειναι τοσο ανοιχτος!!!!!

εγω εχω 5 αστα να πανε......

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

ο βαφτισιμιος μου που του εκαναν μασκες μου ειπε ο κουμπαρος οτι φερνει παραισθησεις.....λες??δεν ρωτας τον παιδιατρο?

γιατι ρε να μην σε λυπηθω???πραγματικα μου φαινεται πολυ περιεργιο να ειναι τοσο ανοιχτος!!!!!

εγω εχω 5 αστα να πανε......

ξερω οτι το αερολιν, τους προκαλει ανησυχια κ εκνευρισμο. δεν μου εδινε ενα να προκαλει υπνο???

κ εγω δεν το περιμενα απο μενα αυτο...αλλα νομιζω γινεται, παλια συχνοτερα, που γεννουσαν κατι 5κιλα για πλακα.

αστα να πανε για μενα που σε περναω κ ενα χρονο! τη χρονια που γεννηθηκα 9/3 ηταν η τριτη μετα την καθ.δευτερα. κ η μανα μου νομισε οτι εφταιγε η ταραμοσαλατα!!!!!!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

μπα μαλλον τη μανα του βλεπει στον υπνο του κ κλαιει το βρεφος

:lol::lol::lol::lol::lol:

αυτη την εξεταση που ρωτουσες,ουτε εγω την εχω κανει,παρ'ολο που λογω εξωσωματικης κανουμε πολλες προληπτικες εξετασεις...

μαλλο ειναι καινουργιο.

fCS8p3.png

για το δικο σου λες???

τι ακριβως εδωσες ατιμη μανα στο μωρο να εισπνευσει...ενας φιλος μου πανως οταν εισεπνεε...................... εβλεπε την ΚΑΤΕΧΑΚΗ για φιδι.......πολυ γελιο.......

τι να σου πω? δεν του εδωσα βενζινη του μωρου... ενα παλιοαερολιν...

ωραιους φιλους ειχες λουλουδακι μου...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

ξερω οτι το αερολιν, τους προκαλει ανησυχια κ εκνευρισμο. δεν μου εδινε ενα να προκαλει υπνο???

κ εγω δεν το περιμενα απο μενα αυτο...αλλα νομιζω γινεται, παλια συχνοτερα, που γεννουσαν κατι 5κιλα για πλακα.

αστα να πανε για μενα που σε περναω κ ενα χρονο! τη χρονια που γεννηθηκα 9/3 ηταν η τριτη μετα την καθ.δευτερα. κ η μανα μου νομισε οτι εφταιγε η ταραμοσαλατα!!!!!!!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

της εποχης!!!!!!εγω σαββατο ειμαι!!!και ελεγε ο γιατρος στην μαμα μου κρατησου λιγο να τελειωσουν οι ειδησεις:confused::confused::confused: αρε εποχες:lol::lol:

fCS8p3.png

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

της εποχης!!!!!!εγω σαββατο ειμαι!!!και ελεγε ο γιατρος στην μαμα μου κρατησου λιγο να τελειωσουν οι ειδησεις:confused::confused::confused: αρε εποχες:lol::lol:

μηπως εισαι κ αναποδογυρισμενη? για να ξερουμε με τι εχουμε να κανουμε...

η χριστιανα ειναι σαββατο. ο νικηφ. τριτη ξημερωματα, κ ο μπεμπακος δευτερα.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Αν της Ομορφάκιας κλαίει,τα δικά σου τί κάνουν;;;Προβλέπω τον Χρηστάκη να τον αλλάζετε πάμπερς μεχρι τα 18 που θα πάει να σπουδάσει,μια και θα βλέπει την μανούλα άβαφτη και θα σκέφτεται οτι έχει γίνει εισβολή από εξωγήινους!

μηπως εισαι κ αναποδογυρισμενη? για να ξερουμε με τι εχουμε να κανουμε...

η χριστιανα ειναι σαββατο. ο νικηφ. τριτη ξημερωματα, κ ο μπεμπακος δευτερα.

?????

ωρα η χριστιανα να την φοβαται το ματι σου οταν μεγαλωσει!!!και γαλανοματα και σαββατο γεννημενη!!!!!!!!!!!!!!εγω παντως ματιαζω,το εχω τσεκαρει:lol:

fCS8p3.png

Αν της Ομορφάκιας κλαίει,τα δικά σου τί κάνουν;;;Προβλέπω τον Χρηστάκη να τον αλλάζετε πάμπερς μεχρι τα 18 που θα πάει να σπουδάσει,μια και θα βλέπει την μανούλα άβαφτη και θα σκέφτεται οτι έχει γίνει εισβολή από εξωγήινους!

εφυγε μεφη μου... δεν αντεξε...

παω κοριτσια γιατι κλαιει ο νικηφ. κ λεει θελω να παμε σπιτι μας. δεν ξερω...

αντε καληνυχτες...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...