Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ok παω να το αποθηκευσω..ειστε αρρωστες..την επομενη φορα ραντεβου Παγκρατι....τωρα δεν θελω αν δεν γινω ανθρωπος δε κατεβαινω....χτιζω κ ενα ονομα....μη μας παρουν φαλαγγι τα εικοσαχρονα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=915

όποια μπορει ας παει....εγω θα παω...προσπαθω να παρω και καναν αλλον μαζι....

Πηρα τηλ στο Ελενας αυριο το πρωι θα παω.

δεν το ξερω....αλλα σε εχω για κλασσατη ετσι και αλλιως και ετσι το κοτσαρα εδω περα!!!!!!!:P:p:tongue:

μικρο μου φαινεται. Ενταξει αν εχει καλο καιρο καθομαστε εξω. Αλλα αν βρεχει??

Κυριακη ειπε χαλαει ο καιρος και θα εχει βροχες..το νου μας.

Εγώ θα φέρω προφυλακτικά να σου δώσω να μη μας σκας...

χαχαχα!!!!

ok παω να το αποθηκευσω..ειστε αρρωστες..την επομενη φορα ραντεβου Παγκρατι....τωρα δεν θελω αν δεν γινω ανθρωπος δε κατεβαινω....χτιζω κ ενα ονομα....μη μας παρουν φαλαγγι τα εικοσαχρονα...

Παγκρατι???Αποκλειεται.Δεν ξερω καν που πεφτει.:confused:

waWmp3.png

9LyAp3.png

εμ...και εγω για αυτο δεν παω πουθενα;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Τι Παγκράτι? Το κέντρο το καλύψαμε. Την επόμενη φορά θα πάμε για τσίπουρα στο Περαμα στη Στροφή κοντά στα κορίτσια μας εκτός αν προτιμάτε ανατολικά προάστεια. Εγω ψηφίζω Στροφή παντως.:lol:

Τι Παγκράτι? Το κέντρο το καλύψαμε. Την επόμενη φορά θα πάμε για τσίπουρα στο Περαμα στη Στροφή κοντά στα κορίτσια μας εκτός αν προτιμάτε ανατολικά προάστεια. Εγω ψηφίζω Στροφή παντως.:lol:

γεια σου ρε μαρκελλακι......ετσι ετσι....αλλα ειπαμε, να γινω ανθρωπος πρωτα να μπορω να εμφανιστω. Μη χασω τα γαλονια που με κοπο πηρα τοσα χρονια...:tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Στήν αρχη του φορουμ εκει που ειναι αυτος ο ''συνδετηρας'' και εχει κατι φωτο απο βαφτηση εχει και μια με εναν αντρα!!!!!

Ποια τον εβαλε ? μπας και δεν το ξέρει ?

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Τσούπρες σας φιλώ στα μούτρα. Κοίμησα τη μικρή Σαββίνα (που έκλαιγε με παράπονο σημειωτέον, γιατί αν την άφηνα θα κοιμόταν για βράδυ από τις 17:00, αμάν πια αυτό το παιδί) και πάω γυμναστήριο. Μετά θα πασαλειφτώ με την σελοφίν και θα ελπίζω αύριο να ξυπνήσω 16 κιλά λιγότερο!!! Στις 22:00 καταφθάνουν οι κουνιάδες μου από Μύκονο οπότε δεν έχει ύπνο νωρίς σήμερις...

Εγώ Παγκράτι δεν πατάω, εκεί μεγάλωσα και ούτε να το βλέπω δε θέλω... Για Πέραμα είμαι μέσα, μόνο που αν πάμε για τσίπουρα, θα μας έρθει το ταξί ο κούκος αηδόνι, γιατί με σας που έμπλεξα, τρυφλα θα γίνουμε και δεν οδηγάω πιωμένη, έχω παιδάκι!

Τσάο μπέλας!!!

καλησπερα κοριτσια!!!απο το πρωι προσπαθω να σας διαβασω και τελειωσα τωρα!!!!!

και εγω θελω να ερθω 00020461.gif 00020461.gif

η ελενιτσα τι ωρα θα γυρισει απο τον γυναικολογο να μας πει τα ευχαριστα????:lol:

sig.asp?img=ad1

fCS8p3.png

φτου σας βρουτοι! παιζετε με τον πονο μου....

η πρωτη κουβεντα με το γεια, ηταν "τωρα πρεπει να χασουμε τα κιλα της εγκυμοσυνης..." ρε δεν μας χ@ζεις... ο καθενας τον πονο του, κ αυτος τον δικο του. τεσπα, σε 20χρ. θα πρεπει να κανω κολποραφη(με τις υγειες σας, αφου τα θελατε, τα ακουσατε). εχω χαλαρωσει πολυ, γιατι ηταν μεγαλα παιδια κ κοντα στις ηλικιες. εκανα τεστ παπ, αμα δεν βρεθει κανενας δεινοσαυρος... στην περιοδο που θα μου ερθει, κατα τα γνωστα, τη 5η μερα, θα μοου το φερει εκεινος το σπιραλ, κ θα μου το εγκαταστησει κιολας στο ιατρειο. για να κλεισουμε τις σαλπιγγες, ειπε αν δεν το ανεχτω τελικα το σπιραλ, να το κανουμε, αλλα λαπαροσκοπικα. του ειπα να δει κ μηπως ειμαι εγκυος, κ μου ειπε, τωρα νομιζω οτι 3 ειναι καλα... παραπανω δεν ειναι καλα...τωρα 34χρ. να πας για εκτρωση??? (μας κοροιδευε κιολας...) αυτα, νομιζω.

ο νικηφ. ποναει το αυτι του. μπλοκαρε απο τη πολυ μυξα μαλλον. του εβαλα κατι σταγονες αντιβ+παυσιπ. μαζι να δουμε... ο μπεμπακος γιατι ξυπναει με κλαμα γοερο συνεχεια δεν καταλαβαινω...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

....δεν πειραζει που δεν ειναι ΚΑΜΜΙΑ μεσα...

παω να καπνισω τωρα που ηρεμησαν, γιατι θα ειναι για πολυ λιγο...

νυσταζω κιολας...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

η πρωτη κουβεντα με το γεια, ηταν "τωρα πρεπει να χασουμε τα κιλα της εγκυμοσυνης..." ρε δεν μας χ@ζεις... ο καθενας τον πονο του, κ αυτος τον δικο του. τεσπα, σε 20χρ. θα πρεπει να κανω κολποραφη(με τις υγειες σας, αφου τα θελατε, τα ακουσατε). εχω χαλαρωσει πολυ, γιατι ηταν μεγαλα παιδια κ κοντα στις ηλικιες. εκανα τεστ παπ, αμα δεν βρεθει κανενας δεινοσαυρος... στην περιοδο που θα μου ερθει, κατα τα γνωστα, τη 5η μερα, θα μοου το φερει εκεινος το σπιραλ, κ θα μου το εγκαταστησει κιολας στο ιατρειο. για να κλεισουμε τις σαλπιγγες, ειπε αν δεν το ανεχτω τελικα το σπιραλ, να το κανουμε, αλλα λαπαροσκοπικα. του ειπα να δει κ μηπως ειμαι εγκυος, κ μου ειπε, τωρα νομιζω οτι 3 ειναι καλα... παραπανω δεν ειναι καλα...τωρα 34χρ. να πας για εκτρωση??? (μας κοροιδευε κιολας...) αυτα, νομιζω.

Από αυτό είναι μαρή ή από το πολύ τη "δουλειά" που έχει το "εργαλείο" και ξεχήλωσε;;:lol::lol::lol:

Δεν πειράζει,βρε Ομορφάκια,που δεν είσαι έγκυος!!Μικρή είσαι ακόμη!!!Εχεις όλο το μέλλον μπροστά σου!!!

ο νικηφ. ποναει το αυτι του. μπλοκαρε απο τη πολυ μυξα μαλλον. του εβαλα κατι σταγονες αντιβ+παυσιπ. μαζι να δουμε... ο μπεμπακος γιατι ξυπναει με κλαμα γοερο συνεχεια δεν καταλαβαινω...

Ο μπεμπάκος προφανώς και ενοχλείται από κάτι μια και είναι αρρωστούλης!!Πραγματικά,βρε Ελένη χαρά στο κουράγιο σου κοπέλα μου,να ταέχεις και τα τρια άρρωστα!!Γαιδουρινή υπομονή έχεις και αξιέπαινη ψυχραιμία!!!

Ελένη1,αι στο καλό!Τί κόλλημα είναι αυτά τα κ..λοπαίχνιδα!!

Ο μπεμπάκος προφανώς και ενοχλείται από κάτι μια και είναι αρρωστούλης!!Πραγματικά,βρε Ελένη χαρά στο κουράγιο σου κοπέλα μου,να ταέχεις και τα τρια άρρωστα!!Γαιδουρινή υπομονή έχεις και αξιέπαινη ψυχραιμία!!!

οταν ειναι για βρωμοδουλεια σκεφτομαστε ακριβως το ΙΔΙΟ...:lol:

εχω αρχισει να απορω...μονο τα δικα μου αρρωσταινουν? τι πραγμα...

στο φεις παιζετε κατι??? γιαυτο χαθηκες μαρη???

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

κριμα:-(:sad::-(:sad: δηλαδη για να καταλαβω ανοιξε πολυ ο κολπος??:confused::confused::confused:

αυτα τα σκατοπαιχνιδια που απ'οτι καταλαβα παιζεται,εχει κολλημα και ο αντρας μου,οχι west,οχι με κατι αρχαιους,οχι με κατι στο συμπαν,οχι με κατι κακοποιους.....

fCS8p3.png

κριμα:-(:sad::-(:sad: δηλαδη για να καταλαβω ανοιξε πολυ ο κολπος??:confused::confused::confused:

αυτα τα σκατοπαιχνιδια που απ'οτι καταλαβα παιζεται,εχει κολλημα και ο αντρας μου,οχι west,οχι με κατι αρχαιους,οχι με κατι στο συμπαν,οχι με κατι κακοποιους.....

για να καταλαβεις, δεν καταλαβα τπτ στην εξεταση... τωρα μη ρωτησετε για το αλλο θεμα...;)

μ'αρεσει που εισαι κ σαφης, κ γνωστρια, οχι με κατι...οχι με κατι.... οχι με κατι...:-P

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...