Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ευανθια προσεχε...καλα κανει ο μικρος και δεν πινει το χαμομηλι!!!Γιατι να τον ξεγελασεις???Να τον θηλαζεις οσο συχνα θελει.Το ξερω οτι μερικες φορες ειναι κουραστικο αλλα δεν ειναι καθολου κακο να ειναι στο στηθος σου.Η Αγλαια λεει οτι δεν νοειται αποκλειστικος θηλασμος με κατω απο 8 γευματα την ημερα και λιγοτερες απο 100 θηλαστικες κινησεις. Εκεινος καθοριζει την παραγωγη αναλογα με την ζητηση του...Εμενα η μανα μου μου ελεγε οτι επειδη τον θηλαζω συχνα θα του χαλασω το στομαχι του...Αηδιες!Μην ξεχνας οτι εκτος απο γαλα το στηθος σου ειναι και για παρηγορια και πιπιλισμα...για αυτο οποτε το ζηταει δωστουτο!!!

Κοριτσια συγνωμη που τα λεω και τα ξαναλεω και γινομαι κουραστικη αλλα θελω να βοηθησω τις μανουλες που θηλαζουν γιατι εγω μονη μου προσπαθουσα και εκανα και αρκετα λαθη και ειχα και πολλες τυψεις στην αρχη.

Μπεμπαρος εγινε Ευανθια μου!!!Φτου Φτου.

Και εγω μαζι σου Μαριανθη.....

ολη μερα πιπιλαμε

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσακια μου καλημερα!!!!!

αχ χαθηκα, τοξερω αλλα πια ωρα να μπω?

η μικρη μου με εχει ξεζουμισει!και οταν κοιματε εχω να φερω βολτα και ενε σπιτι!!!!!!

Τα δικα μας τα νεα...χθες πηγαμε στον παιδιατρο για την προγταμματισμενη μηνιαια εξεταση!!!!πριν ενα μηνα κοριτσια ηταν 2990 σε βαρος και τωρα δεν θα το πιστεψετε !πηγε 4350!!!!!ναι ναι καλα διαβασατε,και γω που ανησυχουσα που γεννηθηκε μινιον!!!!!

iMLpp3.png

κατα τα αλλα εχουμε αρχισει να κοιμομαστε τα βραδια εως και 5 ωρες χωρις να ξυπναμε την μαμακα μας!!!οταν ομως ξυπναει δεν ξερει με πιο τροπο να ρουφηξει οοοοοοολο το γαλατακι της μαμας!!!!!

Μαριανθη τα λες ολα πολυ σωστα για τον αποκλειστικο θηλασμο!!!!!κοριτσια οποια μανουλα θηλαζει αποκλειστικα και θελει να συνεχισει,,,ας παει στο προσπαθεια για αποκλειστικο θηλασμο,Οι σμβουλες που δινουν τα κοριτσοια εκει ειναι υπερπολυτιμες.Εμενα με βοηθησαν απιστευτα και μου ελυσαν ενα σωρο αποριες!!!!

iMLpp3.png

εμενα κοριτσια τα λοχεια δεν μου κρατησαν παρα πολυ και δεν ειχα μεγαλη ποσοτητα αιματος!

επειδη ανησυχησα πηρα τηλ τον γυναικολογο μου ,και μου ειπε πως οσες κανουν καισαρικη καθαριζουν εκεινη την ωρα την μητρα παρα πολυ καλα,και ετσι ειναι φυσικο να μην εχουμε πολυ αιμα!!!!

Γουτσου γουτσου εμεις καναμε!!!!το εκανα δωρο στον αντρα μου για τα γενεθλια του στης 29 του μηνα!!!!!

ενα θα σας πω !!!!!!!!ο πονος ηταν απιστευτος!!!!

λες και ηταν η πρωτη φορα!εμ 10 μηνες αποχη τι να σου κανουν!!!!!

iMLpp3.png

Ευανθια προσεχε...καλα κανει ο μικρος και δεν πινει το χαμομηλι!!!Γιατι να τον ξεγελασεις???Να τον θηλαζεις οσο συχνα θελει.Το ξερω οτι μερικες φορες ειναι κουραστικο αλλα δεν ειναι καθολου κακο να ειναι στο στηθος σου.Η Αγλαια λεει οτι δεν νοειται αποκλειστικος θηλασμος με κατω απο 8 γευματα την ημερα και λιγοτερες απο 100 θηλαστικες κινησεις. Εκεινος καθοριζει την παραγωγη αναλογα με την ζητηση του...Εμενα η μανα μου μου ελεγε οτι επειδη τον θηλαζω συχνα θα του χαλασω το στομαχι του...Αηδιες!Μην ξεχνας οτι εκτος απο γαλα το στηθος σου ειναι και για παρηγορια και πιπιλισμα...για αυτο οποτε το ζηταει δωστουτο!!!

Κοριτσια συγνωμη που τα λεω και τα ξαναλεω και γινομαι κουραστικη αλλα θελω να βοηθησω τις μανουλες που θηλαζουν γιατι εγω μονη μου προσπαθουσα και εκανα και αρκετα λαθη και ειχα και πολλες τυψεις στην αρχη.

Μπεμπαρος εγινε Ευανθια μου!!!Φτου Φτου.

μωρε τα ξερω ολα αυτα! κ συμφωνω κ εγω. για τα παντα ειναι το στηθος!!! ολα τα κανει καλα!!! ποναει? στηθος. πειναει?στηθος. νυσταζει? στηθος. βαριεται?στηθος. πως εγινε ετσι θρεφταρι νομιζεις?:tongue:

παντωσ θα ξεκινησω κ το θηλαστρο σιγα σιγα γιατι πρεπει να μαθει κ το μπιμπερο γιατι σε λιγο θα χρειαστει κ να λειψω θα παω κ δουλεια...

Ακουγε η παιδιατρος φυσημα στην καρδουλα του.....:(

Παμε για τσεκαρισμα στο ΜΗΤΕΡΑ

καλα αποτελεσματα, ΄περιμενουμε νεα.

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

Ακουγε η παιδιατρος φυσημα στην καρδουλα του.....:(

Παμε για τσεκαρισμα στο ΜΗΤΕΡΑ

μην αγχωνεσε ελενακι!!!!!

τιποτα δεν ειναι!!!!!πολλες φορες συμβαινει αυτο.ολα θα πανε καλα!!!!:P

iMLpp3.png

θεανουλα!!!

ωραιο δωρο εκανες στον αντρουλη σου!

ουτε εγω εχω πολλα λοχεια, εχουν φυγει τωρα αλλα δεν νιωθω κ τοσο ομορφα με το σωμα μου για να ενδωσω τελικα...ολη μερα στο σπιτι, αβαφτη με εναν κοτσο συνεχεια κ πυζαμες πως να μου ρθει? σε 1-2 βδομαδες να εχω 40ησει κιολας θα το δουμε...ασε πονεμενη ιστορια

qC91p2.pngaQK1p2.png

Καλημερα κοριτσια χθες το βραδυ ο μπεμπης ειχε κολικους δεν μπορουσε να ηρεμησει τικανουμε για να τον ηρεμησουμε?Πηρα τον γιατρο τηλ και μου ειπε να παρω κατι σταγονες βιογαια λεγοντε τις πηρα δεν ειναι φαρμακο κατι βοτανα εχει μεσα...αλλος τροπος να τον ηρεμο δεν υπαρχει?Νομιζα οτι επειδη θηλαζω δεν θα κανει κολικους ....

Οσο για το γουτσου γουτσου μολις κλεισω τις 40 μερες ειπε ο γιατρος γιατι ομως αφου καισαρικη εκανα?

it77p2.png

Καλημερα κοριτσια χθες το βραδυ ο μπεμπης ειχε κολικους δεν μπορουσε να ηρεμησει τικανουμε για να τον ηρεμησουμε?Πηρα τον γιατρο τηλ και μου ειπε να παρω κατι σταγονες βιογαια λεγοντε τις πηρα δεν ειναι φαρμακο κατι βοτανα εχει μεσα...αλλος τροπος να τον ηρεμο δεν υπαρχει?Νομιζα οτι επειδη θηλαζω δεν θα κανει κολικους ....

Οσο για το γουτσου γουτσου μολις κλεισω τις 40 μερες ειπε ο γιατρος γιατι ομως αφου καισαρικη εκανα?

και εγω το ιδιο νομιζα αλλα εχει και το δικο μου κοριτσακι κολοικους!!!!!

η εντυπωση μας ειναι λανθασμενη ,τα παιδακια που θηλαζουν εχουν σπανια κολοικους οχι δεν εχουν καθολου!!!!επισης προσεξε την διατρφη σου.το αγελαδινο γαλα και τα παραγωγα του προκαλουν στο μωρακι κολοικους.

και εγω στην αρχη ετρωγα πολυ τυρι και επινα ενα λιτρο γαλα την ημερα.το αποτελεσμα η μικρη να σπαραζει στο κλαμα.το ιδιο και με τα γλυκα .αυτα προκαλουν υπερδιεργεση .

τωρα τα εκοψα ολα (γαλακτοκομικα και γλυκα)και το μωρακι μου ειναι δοξα τον θεο μια χαρουλα.(δοκιμασε το κατσικισιο,η το γυδινο τυρι.ειναι πιο φιλικο στο πεπτικο συτημα του μωρου.

επισης δοκιμασε να βαλεις μια ζεστη οχι καυτη θερμοφορα στην κοιλιτσα του.με εμενα εκανε θαυματα!!!!

iMLpp3.png

θεανουλα!!!

ωραιο δωρο εκανες στον αντρουλη σου!

ουτε εγω εχω πολλα λοχεια, εχουν φυγει τωρα αλλα δεν νιωθω κ τοσο ομορφα με το σωμα μου για να ενδωσω τελικα...ολη μερα στο σπιτι, αβαφτη με εναν κοτσο συνεχεια κ πυζαμες πως να μου ρθει? σε 1-2 βδομαδες να εχω 40ησει κιολας θα το δουμε...ασε πονεμενη ιστορια

ευανθια μου και γω αβαφτη ειμαι ολη την μερα με τα μαλλακια μου πιασμενα κοτσο,και φορωντας κατι πανεμορφες πιτζαμουλες χαχαχα

αλλα τι να κανουμε?δεν ηξερα να βαλω τουαλετα και 12ποντη γοβα να γυρναω στο σπιτι,ασε που δεν βολευει να εχεις εξω το βυζι απο την τουαλετα,χαλαει ολη την εικονα καταλαβες?χιχι

κοριτσια μην σας πιανουν οι ανασφαλειες σας!!!!!ειμαστε πανεμορφες !!!!οι αντρες μας μας εχουν δει και στα καλα μας και στα ασχημα μας!!!!!η παρουσα κατασταση που βιωνουμε δεν θα τους κανει να μας θελουν λιγοτερο!!!!!μεγαλνουμε τα παιδια τους!!!τι καλυτερο θειο δωρο απο αυτο?

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΥΚΛΕΣ!!!

Δεν εμπαινα τοσο καιρο γιατι γεννησα (επιτελους) και δεν εχω καθολου χρονο μα καθολου ομως γιατι εχω μονο τον αντρα μου να με βοηθαει ο οποιος πηγε και συναχωθηκε και τωρα κυκλοφοραμε με μασκες μεσα στο σπιτι και εννοειται οτι δεν ερχεται σε επαφη με το μωρο οποτε οπως καταλαβαινετε δεν προλαβαινω ουτε να κατουρησω!!!

Γεννησα 17-11 τελικα με καισαρικη γιατι δεν ειχα καθολου διαστολη απο κατω ουτε καν πονακια με ειχε ο γιατρος μου 4 ωρες με τεχνητους πονους και δεν ποναγα το πιστευετε??? τιποτα μονο λιγο η μεση μου μεχρι που ηρθε και μου ειπε "μεχρι αυριο να σε εχω εδω δεν προκειται να γεννησεις..." ετσι πηγαμε για καισαρικη με επισκληριδιο οχι ολικη ναρκωση ενταξη μια χαρα μονο μου δινοπαθησα μετά κοριτσια μιλαμε τα παιξα τελειως τρελο πονο για 2 μερες και ακομα βεβαια εχω ενοχλησεις!! Το σημαντικο ειναι οτι η μπεμπα βγηκε μια χαρα 3400 και πολυ ζωηρη μας εχει τρελανει!!! Μετα απο πολυ κοπο καταφερα να θηλασω (στην αρχη με το θηλαστρο το εβγαζα) αλλα ρε κοριτσια αλλες φορες τρεχει το γαλα και αλλες τιποτα δε ξερω τι να κανω!! Κ η μικρη τρωει πολυ ζωη να χει!

Αυτααα!!!

Φανταζομαι θα ειχαμε και αλλα γεννητουρια οποτε να σας ζησουν τα μωρακια σας οσες γεννησατε!! Νομιζω δεν περιμενουμε αλλες η κανω λαθος???

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΥΚΛΕΣ!!!

Δεν εμπαινα τοσο καιρο γιατι γεννησα (επιτελους) και δεν εχω καθολου χρονο μα καθολου ομως γιατι εχω μονο τον αντρα μου να με βοηθαει ο οποιος πηγε και συναχωθηκε και τωρα κυκλοφοραμε με μασκες μεσα στο σπιτι και εννοειται οτι δεν ερχεται σε επαφη με το μωρο οποτε οπως καταλαβαινετε δεν προλαβαινω ουτε να κατουρησω!!!

Γεννησα 17-11 τελικα με καισαρικη γιατι δεν ειχα καθολου διαστολη απο κατω ουτε καν πονακια με ειχε ο γιατρος μου 4 ωρες με τεχνητους πονους και δεν ποναγα το πιστευετε??? τιποτα μονο λιγο η μεση μου μεχρι που ηρθε και μου ειπε "μεχρι αυριο να σε εχω εδω δεν προκειται να γεννησεις..." ετσι πηγαμε για καισαρικη με επισκληριδιο οχι ολικη ναρκωση ενταξη μια χαρα μονο μου δινοπαθησα μετά κοριτσια μιλαμε τα παιξα τελειως τρελο πονο για 2 μερες και ακομα βεβαια εχω ενοχλησεις!! Το σημαντικο ειναι οτι η μπεμπα βγηκε μια χαρα 3400 και πολυ ζωηρη μας εχει τρελανει!!! Μετα απο πολυ κοπο καταφερα να θηλασω (στην αρχη με το θηλαστρο το εβγαζα) αλλα ρε κοριτσια αλλες φορες τρεχει το γαλα και αλλες τιποτα δε ξερω τι να κανω!! Κ η μικρη τρωει πολυ ζωη να χει!

Αυτααα!!!

Φανταζομαι θα ειχαμε και αλλα γεννητουρια οποτε να σας ζησουν τα μωρακια σας οσες γεννησατε!! Νομιζω δεν περιμενουμε αλλες η κανω λαθος???

Nα σου Ζήσει Ζωή!!!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΥΚΛΕΣ!!!

Αυτααα!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!

να σας ζησει!!!!γερη και γυνατη !!!!

περαστικα στον συζηγο!!!!!

οσο για το γαλα μην ανησυχεις!!!!!μεχρι να εδραιωθει ο θηλασμος ετσι ειναι.μηπως εχεις πολλες ωρες να θηλασεις ,γιαυτο τρχει το γαλα?

το ιδιο κανει και σεν μενα οταν η μπεμπα τρωει μονο απο το ενα στηθος και μετα κανει αρκετη ωρα να φαει ξανα!!!

μην τα παρατησεις!!!!προσπαθησε να θηλαζεις~~~~ειναι δυσκολο το ξερω αλλα το μητρικο γαλα κανει θαυματα:

iMLpp3.png

Ζωίτσα καλώς ήρθες πίσω!!!!Να σου ζησει η κοράκλα!!!!!! Boyamama υπομονή... θα περάσουν και αυτοί!Θεανούλα φιλάκια και σε εσένα.

Εγω λόχεια έχω λιγότερα από την πρωτη φορά. φαντα΄ζομαι θα έχω για κανα δεκαημερο ακόμη. Όσο για την μεφανιση, χειρότερη από την εγκυμοσύνη δε μπορει να ειμαι οπότε νιωθω καλά!!! τα μαλια μου θέλω να φτιάξω λίγο αλλά δεν ξέρω πως.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...