Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω... δεν θα βαλω φορμα σα την fit τη κιμι. εγω θα βαλω φορεμα. κ μποτα.

μμμ..σου μπαινουν σκατουλα ε?????? Να σου πω το 'μη με προκαλεσει καμια' εννοω στο να τραγουδησω!!! :D:D Μια που ειπα ότι θα σας πω και ενα τραγουδι!:rolleyes:

ή θα τους διωξουμε ή θα μας απολαυσουν κ αυτοι...

τι? μονο οι "γειτονισσες" του παρεντς θα μας παιρνουν ματι????

βρε θα ξανοιξει το χειλακι τους....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

σκεφτομουνα κατι...οτι μεχρι να μαζευτουμε κ μεχρι να καταληξουμε σε καποια καφετερια θα περασει κανενα 2ωρο. βαλε κ τα οδοιπορικα (σαν τους φανταρους), θα μας παρει η νυχτα! μηπως να λεγαμε κατευθειαν και καφετερια, κ να μαζευομαστε κατευθειαν εκει? εξω απο το σταθμο δεν εχει καμια καφετερια?

όποια ξερει μερος να πει. Εγω δεν ξερω....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

σκεφτομουνα κατι...οτι μεχρι να μαζευτουμε κ μεχρι να καταληξουμε σε καποια καφετερια θα περασει κανενα 2ωρο. βαλε κ τα οδοιπορικα (σαν τους φανταρους), θα μας παρει η νυχτα! μηπως να λεγαμε κατευθειαν και καφετερια, κ να μαζευομαστε κατευθειαν εκει? εξω απο το σταθμο δεν εχει καμια καφετερια?

πολυ σωστη σκεψη ευανθια...

μμμ..σου μπαινουν σκατουλα ε?????? Να σου πω το 'μη με προκαλεσει καμια' εννοω στο να τραγουδησω!!! :D:D Μια που ειπα ότι θα σας πω και ενα τραγουδι!:rolleyes:

βρε θα ξανοιξει το χειλακι τους....

πλεκτον ειναι! σιγα το δυσκολο...

δεν με κανει κ τζεσικα ραμπιτ, αλλα ειναι ριχτο.

όποια ξερει μερος να πει. Εγω δεν ξερω....

ξερει η αγγελικη... ανεβαινεται πανω απο τον ηλεκτρικο. πατε στον πεζοδρομο...περπατατε, τις βλεπετε στο δεξι σας χερι ολες τις καφετεριες. διαλιεχτε!

κατσε να μπουμε κ σε κανενα αθηνοραμα να δουμε τπτ.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Λίγο πιο πάνω από το σταθμό έχει τον "Μέντορα". Δεν είναι και τίποτα σπουδαίο αλλά είναι κοντά...

βρε μεγαλο να ειναι...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

πλεκτον ειναι! σιγα το δυσκολο...

δεν με κανει κ τζεσικα ραμπιτ, αλλα ειναι ριχτο.

.

:P τζεσικα ραμπιτ..καλο..ειχα ντυθει καποιες αποκριες....

εγω δεν ξερω τι θα βαλω....το βρακι μου αναποδα που ελεγε και η γιαγια μου....ό,τι εχω και μου μπαινει ...ετσι και αλλιως όλα τα ρουχα μου μαυρα ειναι τωρα πια!!!!

Λίγο πιο πάνω από το σταθμό έχει τον "Μέντορα". Δεν είναι και τίποτα σπουδαίο αλλά είναι κοντά...

ΟΚ παμε κατευθειαν εκει??

221882cb0gkyh7q4.gif

Καφετεριες στο Θησείο ε? Εγω στο Σταβλο πήγαινα δεν έχω καλή αποψη.:(

εισαι και κλασσατη τρομαρα σου

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Καφετεριες στο Θησείο ε? Εγω στο Σταβλο πήγαινα δεν έχω καλή αποψη.:(

κ εγω πηγαινα εκει... εχει απλα...

εχω παει κ σε αλλα καφε, αλλα δεν κοιταω ποτε τα ονοματα τους. πηγαμε κ τον αυγουστο παλι...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Μόλις βγεις από το σταθμό προς την ανηφόρα (δηλ δεξιά) η πρώτη καφετέρια που βλέπεις. Ξαναλέω δεν είναι τίποτα σπουδαίο, να μη με μουντζώνετε μετά (δηλ. ο Σταύλος είναι καλύτερος) αλλά είναι δίπλα στο σταθμό και δεν το χάνεις με τίποτα. Επιπλεόν, εκεί στην Ηρακλειδών που τα έχει στη σειρά δεν είναι πολύ ωραία, σαν κοτετσώνες είναι και έχει φασαρία. Πάμε εκεί να βρεθούμε και αν δε μας αρέσει φεύγουμε, να πάμε αλλού.

Εγώ θα φορέσω το βρακί μου ανάποδα, είναι το μόνο που μου κάνει...:P:p:p

:P τζεσικα ραμπιτ..καλο..ειχα ντυθει καποιες αποκριες....

εγω δεν ξερω τι θα βαλω....το βρακι μου αναποδα που ελεγε και η γιαγια μου....ό,τι εχω και μου μπαινει ...ετσι και αλλιως όλα τα ρουχα μου μαυρα ειναι τωρα πια!!!!

ΟΚ παμε κατευθειαν εκει??

Με πιάννεις αλέκα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...