Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ρε κορίτσια, πήγα τη μικρή καροτσάδα και γράψατε 3 ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ;;;;; ΗΜΑΡΤΟΝ...

ελα ντε!!!

ξερεις τι σκεφτομαι?

οτι τα εχουμε πει ολα πια κ την κυριακη δε θα εχουμε να πουμε τιποτα κ θα κοιταμε η μια την αλλη:eek::eek::eek:

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ελα ντε!!!

ξερεις τι σκεφτομαι?

οτι τα εχουμε πει ολα πια κ την κυριακη δε θα εχουμε να πουμε τιποτα κ θα κοιταμε η μια την αλλη:eek::eek::eek:

Δεν παίζει με τίποτα. Να δεις που δε θα ξεκολλάμε...

εγω θα σας πω ενα τραγουδι.....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ρε κορίτσια, πήγα τη μικρή καροτσάδα και γράψατε 3 ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ;;;;; ΗΜΑΡΤΟΝ...

ναι ρε συ... σκεφτηκαμε, τωρα που θα μπει η αγγελικουλα κ θα γραφει ελληνικα να μας κανει μια παρατηρηση...:-P:-P:-P

ελα ντε!!!

ξερεις τι σκεφτομαι?

πλακα κανεις!

εγω σκεφτομαι οτι δεν θα παιρνουμε σειρα. με κεφαλι καζανι θα φυγουμε ολες, αλλα με το χαμογελο ως τα αυτια...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

διαλεχτε απο τωρα τι ρεπερτοριο θελετε να εχω.....και να μην με προκαλεσει καμι γιατι δεν το εχω σε τιποτα να σας ξεφτιλισω και εσας μαζι μου.......

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια. Πλησιάζει η μεγαλη ώρα της συνάντησης:lol::lol: την Κυριακή.

Εγω το πρωι πήγα στον doctor για να δει την ακτινογραφία που έβγαλα χθες. Τενοντίτιδα η διάγνωση, μου έδωσε φαρμακευτική αγωγή και μου έγραψε φυσιοκιθεραπείες. Επίσης μου είπε να μην γυμναζομαι στα χερια μέχρι να στρωσω. Μετά πήγα γυμναστηριο - έκανα τα υπόλοιπα - ταισα, κοιμισα παιδια και να' με.

Κιμι για την ομιλία μην ανησυχεις καθόλου. Το καθε παιδακι έχει τους ρυθμούς του. Παντως τον Μαρκελλο τον βοήθησε πολύ η μουσική και τα τραγούδια. Οχι μόνο τα παιδικά αλλά και τα άλλα. Επίσης από 20 μηνων τον ξεκίνησα σε ένα προγραμμα μουσικής προπαιδείας που έχει ο Νακκας και τον βοήθηκε πολύ στην ομιλία. Γενικά αν του μιλάς κανονικά και του εξηγείς ακόμα κι αν δεν τα λεει μπορεί να τα πει σε κάποια άσχετη στιγμή. Δεν σημαίνει ότι δεν αντιλαμβάνεται.

Το απόγευμα θα παώ βολτίτσα στο Χαλάνδρι. θελω να ψωνίσω άνα μπουφανακι της μπέμπας και κάτι άλλα ψιλά.

διαλεχτε απο τωρα τι ρεπερτοριο θελετε να εχω.....και να μην με προκαλεσει καμι γιατι δεν το εχω σε τιποτα να σας ξεφτιλισω και εσας μαζι μου.......

ο παυλος μου λεει, δεν ξερω...ειναι σα να βγαινετε ραντεβου στα τυφλα... κ οτι γινει...

ποια λες οτι θα σε προκαλεσει? ποιο απ'ολα τα next top model?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Αχ μου αρεσουν πολύ οι καροτσαδες!!! Τωρα που εχει καλό καιρό την βγάζω κι εγω τη μπομπου κάθε μέρα

ναι ρε συ... σκεφτηκαμε, τωρα που θα μπει η αγγελικουλα κ θα γραφει ελληνικα να μας κανει μια παρατηρηση...:-P:-P:-P

...

άη μαρή, πια! μισή ώρα το έφτιαχνα για να μη μου στραβωθείτε;)

ο παυλος μου λεει, δεν ξερω...ειναι σα να βγαινετε ραντεβου στα τυφλα... κ οτι γινει...

ποια λες οτι θα σε προκαλεσει? ποιο απ'ολα τα next top model?

εσυ!:tongue::tongue::tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

άη μαρή, πια! μισή ώρα το έφτιαχνα για να μη μου στραβωθείτε;)

mas lipithikes louloudaki mou glyko???? ti sou ftaine ta erima ta matakia mas, na vgaloume katarrahti apo tora???????????

φιουουουου.......

κουραστηκα.

εσυ!:tongue::tongue::tongue:

εγω... δεν θα βαλω φορμα σα την fit τη κιμι. εγω θα βαλω φορεμα. κ μποτα.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Ποσες κοπέλες θα είμαστε τελικά? Θα μαζευτούμε αρκετες? Μηπως να κλεισουμε καπου prive γιατί θα τον τρελλάνουμε :-Pτον κόσμο

σαν σκεψη αιωρειται απο ολες μας μαλλον...

βρε λες?????????? ή θα τους διωξουμε ή θα μας απολαυσουν κ αυτοι...

τι? μονο οι "γειτονισσες" του παρεντς θα μας παιρνουν ματι????

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Ποσες κοπέλες θα είμαστε τελικά? Θα μαζευτούμε αρκετες? Μηπως να κλεισουμε καπου prive γιατί θα τον τρελλάνουμε :-Pτον κόσμο

εγω για καμια δεκαρια μας κοβω

Ομορφακια , ελενη 1, αλεκα, ιωαννα, εσυ, ασπα, μαριναθη, αγγελικη, κιμι , ευανθια, ποια ξεχασα ρε παιδια??? Το Μητσακι ειπε όχι, το Γωγουλι δεν μας εχει πει.

221882cb0gkyh7q4.gif

σκεφτομουνα κατι...οτι μεχρι να μαζευτουμε κ μεχρι να καταληξουμε σε καποια καφετερια θα περασει κανενα 2ωρο. βαλε κ τα οδοιπορικα (σαν τους φανταρους), θα μας παρει η νυχτα! μηπως να λεγαμε κατευθειαν και καφετερια, κ να μαζευομαστε κατευθειαν εκει? εξω απο το σταθμο δεν εχει καμια καφετερια?

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...