Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

16:00

Οσο πιο αργα τοσο χειροτερα,θα μας παρει η νύχτα.....

ωραια

Κυριακη 21.2.2010, 16.00 στο σταθμο Ηλεκτρικου στο Θησειο

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΤΟ "παιδι" βαριεται να μιλησει.....δεν παει αλλο νομιζω...λεει καμμια 60αρια λεξεις βεβαια μπορει κ παραπανω αλλα μου λεει δουλεια κ δε λεει ναι κ οχι..γιατι εγω φταιω....λεει μαμα και τρεχω το ζωο..οχι θα πει μαμα ελα...χλωμο το βλεπω αλλα θα προσπαθησω,μα τι κανω λαθος??τηλεοραση δεν βλεπει πανω απο καμμια ταινια που κ που...και αινσταιν...πρωτα θα μιλησει το μπεμπονι κ μετα ο Χρησστακος...αααα και βιβλια ρε παιδια δεν καθεται ουτε 2 λεπτα...ααα ξερουμε και το κοκκινο,μπλε ,μωβ...

ΜΕΦΗ τι να κανω???εσεις που εχετε 2-3-4(ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ) μιλανε καθαρα???οπου παμε πεφτουμε σε παιδια πολυ μιλανε,,

μην αγχωνεσαι μονο...θα τα κανει ολα μονο του..
ο δικος μου μιλησε νωρις....αλλα τα υπολοιπα που ξερω εχουν ψιλοαργησει...Εγω δε, μιλησα λεει 2.5 χρονων, και τα ελεγα και ακαταλαβιστηκα. Μονο η αδερφη μου η μεγαλη με καταλαβαινε και εκανε μεταφραση...:cool::cool: Οπότε , το καθε παιδακι με το ρυθμο του. Νομιζω δεν πρεπει να τον πιεσεις.
ετσι..
σου απανταω κ τελος. θα με βρισουνε.

τους μιλαω κανονικα. οπως σε μεγαλο. με τον ιδιο τονο φωνης, με τις ιδιες λεξεις, ακομα κ αν δεν τις καταλαβαινουν. ακριβως το ιδιο. αλλο τα ζουζουνισματα, αλλο η επικοινωνια.

κ ωριμαζουν κ μαθαινουν. εμενα με νοιαζει να ωριμασουν... για να με καταλαβαινουν...

ομορφακια κι εγω αυτο κανω..σαν να απευθυνομαι σε συνομιλικους μου..οτι τους λες μενει..τωρα τελευταια εχει λυθει κ η γλωσσα του..ενω ας πουμε ελεγε τατα το ονομα του τωρα λεει τατο,η απο τους μαζου το τραγουδι η αλεπου η μπουμπου τομαθε κ λεει που,που ναι μπου,μπου!!!και αλλα πολλα....
1)Τα αγοράκια μιλάνε συνήθως πιο αργά.Γενικά ωριμάζουν πιο αργά και αυτό φαίνεται και μέχρι τα βαθιά τους γεράματα!!

2)ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΕΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΛΩΝΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ.

3)Μόνη σου είπες το λάθος σου.΄΄Οταν ζητάει κάτι και λέει π.χ.αυτό θα του λές πές π.χ. μήλο και αν δεν το λέει θα λές "Ορίστε πάρε το μήλο".

4)ΒΙΒΛΙΑ,ΒΙΒΛΙΑ,ΒΙΒΛΙΑ,ΒΙΒΛΙΑ!!!!

5)ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΣΗ ΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ.

6)Οταν έχεις δουλειές θα του μιλάς ταυτόχρονα π.χ.θα λές"Η μαμά τώρα μαγειρευει και κανει αυό το φαγητό και βάζει λάδι κ.τ.λ.

μαρακι εγω δυστυχως για το 5 δεν εχω πολυ χρονο..κι οταν εχω κανω και αλλα πραγματα ταυτοχρονα..και δεν ειναι καλο να μην ειμαι μονο σαυτον αφοσιωμενη το ξερω αλλα τι να κανω??ευτυχως ειναι η γιαγια κ ο παππους απο κατω..οσο για το 4 εχω προσπαθησει με παραμυθια και βιβλιο με αριθμους κ σχηματα αλλα ειναι τεμπελακος..γυρναει τις σελιδες να τελειωνουμε γρηγορα...:tongue::tongue:
αχ κοριτσακι μου για να τον εχεις θα ειναι χρυσος!! ;);) Για αυτα που εγραψες ειπα...ότι επειδη ηταν μαγκας κερατωσε...ή μηπως δεν καταλαβα η χαζη....:confused:....

Τι ωραια που θα περασουμε την Κυριακη....πρωτη φορα θα αφησω παιδια στο Νικο για να παω για καφε....Για όλα υπαρχει η πρωτη φορα!;)

κωλοπετσομενες!!!!!!και τι δε θα εδινα να ερχομουν κι εγω!!!:(:(:(αλλα δεν ειμαι σαν την ασπα,πρεπει να κανω πολυ μεγαλυτερο ταξιδι για να ερθω!!:rolleyes::rolleyes::(:(:(
Δαλιδά μου περαστικά στο μικρούλι.

Μόλις διάβασα ότι βρέθηκε το μωράκι που εξαφανίστηκε αλλά ο δράστης άφαντος.

δαλιδα το ειπα μας εχουν ματιαξει ολες μας..περαστικουλια βρε παιδι μου!!

οσο για το μωρακι δεν ανοιξα τιβι,οποτε ταμαθα απο την αννουλα τα νεα!!ευτυχως και να τους πιασουν τους ανωμαλους..:mad::-x:-x

ηρθε μια γειτονισσα για καφεδακι και δεν εμπαινα..μετα ηρθε ο μπαμπας μου..σε λιγο θαρθει ο αντρας μου και θα μου πει παλι στον υπολογιστη σε βρισκω????:rolleyes::rolleyes:πρεπει να βαλω και στεγνωτηριο!!!!παω να το βαλω κι ερχομαι!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Καλησπέρααααααααα!!!!!!

Καλέ, άλλες φορές ούτε μισή σελίδα γεμίζατε, και τώρα...από χθες στις 9 το βράδυ...και τί δε γράψατε!!!!!!!

Δαλιδά, περαστικά και αγύριστα!!!!!!

Για το κέρατο, ρε κορίτσια εμένα ξέρετε τί μου τη σπάει; που ακούω και λένε: πήγα μ' άλλη αλλά σ΄ αγαπάω!!!! και το λένε και το πιστεύουνε!!! Κι ο άντρας μου ξέρει ότι τα παίρνω κρανίο όταν ακούω για κέρατα και γελάει!!

Το βράδυ είδα όνειρο (ή μαλλον εφιάλτη!!) ότι μου πήραν το μωρό, και ακούω σήμερα αυτή την είδηση! Μήπως είμαι μια κατσικοπόδαρη κότα;;;;;

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=915

όποια μπορει ας παει....εγω θα παω...προσπαθω να παρω και καναν αλλον μαζι....

τη διαβαζα... κ πηγαινε καλα.. τι εγινε τωρα ρε γμτ?

εχω στιγμα μεσογ. αναιμιας. ο μπαμπας μου ομως ειναι δωρητης πλασματος, γιατι εχει την ομαδα που κανει σε ολες τις αλλες. παει στα παιδων χριστ. κ πασχα! κατσε να το πω στη μαμα μου. αν κ καποια στιγμη του ειπε ο δρ. να σταματησει γιατι κατι ειχε παθει με το συκωτι του κ ειχε νοσηλευθει. θα παρω τωρα τηλ. μηπως μπορει τελικα...

ωραια

Κυριακη 21.2.2010, 16.00 στο σταθμο Ηλεκτρικου στο Θησειο

η νυχτα θα μας παρει.. απλα να μην ειναι πολυ νυχτα.

καλυτερα στις 4! οσο πιο νωρις τοσο πιο καλα... μεχρι να μαζευτουμε, θα παει 5 λεω...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Καλησπέρααααααααα!!!!!!

Καλέ, άλλες φορές ούτε μισή σελίδα γεμίζατε, και τώρα...από χθες στις 9 το βράδυ...και τί δε γράψατε!!!!!!!

Για το κέρατο, ρε κορίτσια εμένα ξέρετε τί μου τη σπάει; που ακούω και λένε: πήγα μ' άλλη αλλά σ΄ αγαπάω!!!! και το λένε και το πιστεύουνε!!! Κι ο άντρας μου ξέρει ότι τα παίρνω κρανίο όταν ακούω για κέρατα και γελάει!!

Το βράδυ είδα όνειρο (ή μαλλον εφιάλτη!!) ότι μου πήραν το μωρό, και ακούω σήμερα αυτή την είδηση! Μήπως είμαι μια κατσικοπόδαρη κότα;;;;;

αγαπη μου....

αγαπη μου...

δεν ειναι αυτο που νομιζεις!!!!!!!:lol::lol::lol:

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

αχ και χιλια συγνωμη!!

ευχαριστω βρε κοριτσακια για τα σχολια σας στις φωτο μας!!!!

ειναι που δεν ηθελα να βαζω φωτο μας στο ιντερνετ:rolleyes::rolleyes::tongue:σαν πηρα φορα ολη την αναπτυξη μας θα βλεπετε!!!μονο εδω παντως βαζω βρε κοριτσια,μας βλεπετε πριβε!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

καλα σου λεει η ελενη...

ααααααα...σορυ τοτε...

μμμμμ...για εμας τις χοντρες υπαρχει το ακαταλογιστο??? Κοινως να μπουμε όπου χωραμε τελος παντων....Γιατι παντελονακι, τακουνακι και οτιδηποτε σε υποκοριστικο για μεμνα δεν παιζει....:-(

16.00 η 16.30 τελικα?????

τι σορυ καλε????

και εγω οπου χωρεσω ετσι??αν και μου ταιριαζει το τραγουδι δε χωρας πουθενα πουθενα πουθενα πουθενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16:00

Οσο πιο αργα τοσο χειροτερα,θα μας παρει η νύχτα.....

ναι ναι καλυτερα 16:00..να εχουμε ωρα..

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=915

όποια μπορει ας παει....εγω θα παω...προσπαθω να παρω και καναν αλλον μαζι....

απο περιφερεια δεν μπορουμε λεει..και εγω τη δευτερα δεν προλαβαινω..τι να κανω????συγγνωμη αλεκα ισχυει το 600 ευρω????????/να παθω εγκεφαλικο τωρα????

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=106192&cid=4

βρεθηκε το μωρο...πιαστηκε η δραστης...

ναι το ειδα και εγω..ευτυχως..ας επερνε το δικο μου το παιδι εκεινη που ολη νυχτα παραφυλαγα μην μπει κανεις μεσα...και εκει θα της γινοτανε!!!!!θα πηγαινα μεσα για φονο!!!2 νυχτες δεν εκλεισα ματι!!!

τη διαβαζα... κ πηγαινε καλα.. τι εγινε τωρα ρε γμτ?

εχω στιγμα μεσογ. αναιμιας. ο μπαμπας μου ομως ειναι δωρητης πλασματος, γιατι εχει την ομαδα που κανει σε ολες τις αλλες. παει στα παιδων χριστ. κ πασχα! κατσε να το πω στη μαμα μου. αν κ καποια στιγμη του ειπε ο δρ. να σταματησει γιατι κατι ειχε παθει με το συκωτι του κ ειχε νοσηλευθει. θα παρω τωρα τηλ. μηπως μπορει τελικα...

η νυχτα θα μας παρει.. απλα να μην ειναι πολυ νυχτα.

καλυτερα στις 4! οσο πιο νωρις τοσο πιο καλα... μεχρι να μαζευτουμε, θα παει 5 λεω...

16.00 λοιπόν.

Πηρα και εγω τηλεφωνο να κλεισω ραντεβου, και δεν μπορω λεει για αυτο το αυτοανοσο που εχω....θα το πω στις αδερφες μου και θα στειλω και το Νικο...δεν πιστευω να μου αρνηθει....το καυμενο το μωρουλινι...από 5 μηνων ταλαιπωρειται. Εκανε μεταμοσχευση και πηγαινε καλα. Ξαφνικα απέρριψε το μοσχευμα και υποτροπιασε......:-(:-(:-(

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

απο περιφερεια δεν μπορουμε λεει..και εγω τη δευτερα δεν προλαβαινω..τι να κανω????συγγνωμη αλεκα ισχυει το 600 ευρω????????/να παθω εγκεφαλικο τωρα????

ναι το ειδα και εγω..ευτυχως..ας επερνε το δικο μου το παιδι εκεινη που ολη νυχτα παραφυλαγα μην μπει κανεις μεσα...και εκει θα της γινοτανε!!!!!θα πηγαινα μεσα για φονο!!!2 νυχτες δεν εκλεισα ματι!!!

όχι δεν ισχυει...πας λες το ονομα του παιδιου, δινεις προτεραιοτητα δηλαδη και αν δεν κανει, παει στην παγκοσμια τραπεζα....και ετσι δεν πληρωνεις κατι....

221882cb0gkyh7q4.gif

Καλησπέρααααααααα!!!!!!

μηπως??:tongue::tongue:

16.00 λοιπόν.

Πηρα και εγω τηλεφωνο να κλεισω ραντεβου, και δεν μπορω λεει για αυτο το αυτοανοσο που εχω....θα το πω στις αδερφες μου και θα στειλω και το Νικο...δεν πιστευω να μου αρνηθει....το καυμενο το μωρουλινι...από 5 μηνων ταλαιπωρειται. Εκανε μεταμοσχευση και πηγαινε καλα. Ξαφνικα απέρριψε το μοσχευμα και υποτροπιασε......:-(:-(:-(

κριμα μωρε το μωρουλι!τι χρωστανε και αυτα τα καυμενα.....:-(:-(και εγω διαβαζα οτι πηγαινε καλα ρε γαμωτο μου.

Διαφημίσεις

όχι δεν ισχυει...πας λες το ονομα του παιδιου, δινεις προτεραιοτητα δηλαδη και αν δεν κανει, παει στην παγκοσμια τραπεζα....και ετσι δεν πληρωνεις κατι....

παντως αν κανει χαλαλι του!θα τα εδινα και τα 600...δε μου λες που πηρες για να κλεισεις ραντεβου??λες να προλαβω?θα μπορω να ταξιδεψω μετα??

παντως αν κανει χαλαλι του!θα τα εδινα και τα 600...δε μου λες που πηρες για να κλεισεις ραντεβου??λες να προλαβω?θα μπορω να ταξιδεψω μετα??

καθημερινες μονο μπορεις να πας....δειγμα δινεις...15 γρ αιμα και αν κανει τοτε δινεις μοσχευμα. Μπορεις να κανεις οτιδηποτε μετα. Πηγαινε στην πρωτη σελιδα του ποστ που ανεβασα και δες το τηλεφωνο του Γεννηματα. εκει παρε αν ενδιαφερεσαι να κλεισεις ραντεβου

221882cb0gkyh7q4.gif

καλησπερα κοριτσακια!!!

(ηταν που θα εμπαινα απο το πρωι ...)

δαλιδουλα περαστικα κοπελα μου...

τα υπολοιπα τα διαβασα αλλα δε θυμαμαι τιποτα...

εμεις σημερα εχουμε εμβολιο...

βαριεμαι...

qC91p2.pngaQK1p2.png

καθημερινες μονο μπορεις να πας....δειγμα δινεις...15 γρ αιμα και αν κανει τοτε δινεις μοσχευμα. Μπορεις να κανεις οτιδηποτε μετα. Πηγαινε στην πρωτη σελιδα του ποστ που ανεβασα και δες το τηλεφωνο του Γεννηματα. εκει παρε αν ενδιαφερεσαι να κλεισεις ραντεβου

ok!δεν ηξερα πως γινεται..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...