Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να σου δοσω μια φωτογραφια μου να την κανετε μεγαλη κ αδιαβροχη...μια χαρα ιπποποταμακι ειμαι σαν κι αυτα στην ΦΑΝΤΑΣΙΑ του ντισνεϋ αν θυμαστε που χορευανε μπαλετο..:lol:

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δαλιδά μου περαστικά στο μικρούλι.

Μόλις διάβασα ότι βρέθηκε το μωράκι που εξαφανίστηκε αλλά ο δράστης άφαντος.

ΕΛΑ ρε μπραβο ομολογω οτι δε το περιμενα ας ελπισουμε οτι ειναι καλα το μικρακι....

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Δαλιδά μου περαστικά στο μικρούλι.

Μόλις διάβασα ότι βρέθηκε το μωράκι που εξαφανίστηκε αλλά ο δράστης άφαντος.

Ελα ρε μπραβο ομολογω οτι δεν το περιμενα ας ελπισουμε οτι ειναι καλα το μικρακι...

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Ούτε κι εγώ το περίμενα. Για δες και αυτό μπρρρρρ.

Ένα από τα σενάρια που διερευνώνται είναι αυτό της αρπαγής του βρέφους με σκοπό την αγοραπωλησία και ένα δεύτερο κάνει λόγο για μία γυναίκα η οποία αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και έχει επιχειρήσει και στο παρελθόν κάτι παρόμοιο.

ΣΚΑΤΟΥΛΕΣ ΟΡΓΙΑΣΑΤΕ ΠΑΛΥ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ!!!!!!

Καλέ κορίτσια μην εξαγριώνεστε. Πλάκα έκανα και δεν έβαλα και κανένα emoticon για να σας κάνω να καταλάβετε (καταραμένο net) Όντως μετά που διάβασα το post μου ακούστηκα πολύ πουριτανή...

.

Μην αγχωνεσαι δεν παιζει παρεξηγηση καμμια...;)

εμενα δε με νοιαζει βρισε με , δεν παρεξηγουμαι....

κ μαλιστα επειδη ειχα λυσσαξει να ριοξω το κερατο,ειχα πησειι τον ταρανδο οτι αυτος που βγαινω ειναι αδερφη!!!και ετσι κοιμοταν ησυχος..αλλα μη φανταστειτε μετα απο μια βδομαδα του ειπα του ταρανδου οτι θελω λιγο χρονο,....αν και ειχα προτεινει στον καινουριο να ειμαι κ με τους 2 αλλα ηταν βουρλο κολλημενο και δεν δεχτηκε....εν τω μεταξει δεν τους προλαβαινα κιολας..και σε μια φαση πεταγεται η μανουλα μου..αφου σε χαλανε μαρη οι 2 γκομενοι κοψε τον ενα...ερεψες...

ΕΕ καλα απο εσενα ολα τα περιμενω πια!!!Εισαι περιπτωσαρα τελος!!!:lol:

Καλησπερααα!!

Ρε παιδια τι ειναι αυτα που λετε για κερατα??? μη μου τα θυμιζετε γιατι κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης πρεπει να εφαγα κανα δυο γιατι δε με πλησιαζε φοβοταν ε πως βολευοταν μου λετε? ειχα πιασει και κατι περιεργα τηλ. του μαζεψα τα πραγματα και τον εστειλα στη μανα του.....ξαναγυρισε βεβαια...εκεινος ισχυριζεται ακομη οτι δε συνεβει ποτε τιποτα αλλα......εγω παντως ειμαι βλαμενη που μου την πεφτει ενας, τωρα ετσι οπως ειμαι (υπαρχουν κ βιτσιωζει τι να πω?) και δε παω??? Δε μπορω ρε κοριτσια δε μου βγαινει....και με εχει πρηξει και ελα να βγουμε ελα να σε παω βολτα με τη μηχανη και δε θα το μαθει κανεις και το ενα και το αλλο κι εγω εκει ΒΡΑΧΟΣ!!

Οσο για την μπεμπα δεν εχω πουθενα εμπιστοσυνη τι κακο κι αυτο....κ με εχουν πρηξει ο ενας ο παπους θελει να την παρει στην Ιο τι καλοκαιρι και ο αλλος στην Κερκυρα...κι εγω τους λεω πανω απο το πτωμα μου....

Αλλη μια μερα να παρω το τεστ να δω τι ψαρια πιασαμε παλι ετσι και ειμαι εγκυος παει την γ%##@α!!:(

Χμμμ δεν ξερω για τον δικο σου παντως ο δικος μου απο ο,τι μου ειπε μετα αφου γεννησα επλενε τα ρουχα στο χερι...τι να κανει ο κακομοιρος ηξερε οτι αν επιανα τιποτα περιεργο να πλαναται θα του εδινα οχι τα ρουχα του στο χερι αλλα το πουλι του και μαλιστα με συνοπτικες διαδικασιες.:mad:

η μπεμπα κοιματε απο της 9:30 και εφαγε στις 9 τωρα εγω πρεπει να την ξυπνησω να την ταισω στις 12? γιατι μια ξαδερφη μου ειπε οτι πρεπει να την ταιζω εστω και κοιμισμενη γτο τελευταιο στις 12 και μετα το πρωτο αν δεν ξυπναει στης 7...αλλα εχει φαει ηδη 5 γευματα τι να κανω?

Να την αφησεις στην ησυχια...βυζι δεν εχεις να σου πριζεται ουτε φοβασαι μην σου μειωθει το γαλα οποτε να αφησεις το παιδακι σου να φαει οποτε νομιζει αυτο...και στον θηλασμο κανονικα αυτο κανεις αλλα εγω οταν δεν κοιμαται τον ταιζω ανα 2,5 ωρες αυστηρα για να χορταινει ολη την μερα και ναι ξυπναει μονο μια φορα για ταισμα τα ξημερωματα...

εμενα κοριτσια ο αντρουλης οσο ηταν σχεση με κερατωσε γιατι ηταν μαγκας...αλλα τον τσιμπησα κ παρακαλεσε παααρα πολυ....κ αν το ξανακανει θα τον ξανατσιμπησω κ το ξερει...το φοβο μου να χει....

Ασπα πολυ ψυχραιμη σε βλεπω θα του ειχα ανοιξει το κεφαλι στα δυο σαν τον Χανιμπαλ Λεκτερ...παλι με συνοπτικες διαδικασιες...ουτε πως ουτε γιατι...:mad::-x:-x

kalhmera κοριτσακια μου....αρπαξαν απο το Ελενα ενα μωρακι νεογεννητο ....αν ειναι δυνατον

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=106192&cid=4

Φρικουλιασα πρωι πρωι και γεννησα και εκει...αλλα ευτυχως το βρηκανε!!!:-P

καλημερεεεςςςς....

στα αταχτα κοριτσια μας!!!

πολυ open mind μου ειστε ολες, το δεχεστε το κερατο κ τετοια!!! τι να πω? μονο οτι διαφωνω ΚΑΘΕΤΑ! δεν θα το αιτιολογησω γιατι ειστε πολλες οι τσαχπινες, κ δεν εχω κ πολυ χρονο σημερις...

να σας πω τα δικα μου νεα εν ολιγοις. στις 3 μου εγκυμοσυνες ηξερα πριν κανω το τεστ οτι ειμαι εγκυος (καλα στον νικηφ. οχι κ τοσο...). ειναι οτι το πρωι τα τσισακια εχουν μια περιεργη οσμη... ε, λοιπον σημερα μου ξαναηρθε στη μυτη αυτο το πραγμα. δεν σας λεω το αγχος!!!! δεν σας το λεω... θα παω το απογ. στον γυν/γο, θα ορμησω στο ιατρειο, θα ξαπλωσω κ θα κανω μονη μου υπερηχο! μ'εχει φαει η αγωνια... η αλλη εκδοχη ειναι (που θελω πολυ να μου επιβεβαιωσετε), οτι επειδη απο τη Τριτη παιρνω κ εγω σιδηρο, λογω που δεν θα μου μεινει τριχα πανω στο κεφαλι μου, κ ισως ειναι απο αυτο... αλλα τις αλλες φορες δεν επαιρνα σιδηρο απο πριν... θελω να κλαααψψωωωωωωωωω..........

Θα συμφωνησω για το κερατο...πιστευω οτι αν μαθαινα κατι τετοιο θα ημουν με ηρεμιστικα για κανενα μηνα...οσο για την εγκυμοσυνη αντε μαρη να δω μετα τι θα πει ο Παυλος...που μου ποτιζεις τον κηπο πρωι μεσημερι βραδυ!!!:tongue:

εννοειται οτι παυει να υπαρχει συναισθηματικα,αλλα ρε κοριτσια ειναι ευκολο να ανεχτεις καποιον που σε κερατωνει κ το ξερεις ??τι κανεις κι εσυ το ιδιο κ μενεις μεσα στο γαμο μονο για τα παιδια??μπουρ..ο η κατασταση...δεν ξερω πολυ δυσκολο πραγμα..αλλα νομιζω η καλυτερη λυση ειναι το διαζυγιο..

Και εγω αυτο νομιζω...αν μου τυχαινε ομως δεν ξερω τι θα εκανα στο τελος...η θα επελεγα το διαζυγιο η την φυλακη...γιατι εκει θα εμπαινα αφου θα τον σκοτωνα..."τρελη ξανθια σε κατασταση αλλοφροσυνης ευνουχισε τον απιστο αντρα της"...εφημερικεεεςςςςς εκτακτο παραρτημαααα!!!!:lol::lol:

Ο μικρός βάζει συνέχεια τον αντίχειρά του στο στόμα. Βρε του τον βγάζω, βρε του δίνω πιπίλα, αυτός τίποτα θέλει το δάχτυλό του. Ανησυχώ. Τι να κάνω για να τον αποτρέψω;;;

Τιποτα...ειναι απολυτως φυσιολογικο και αναμενομενο!!!

Wonder, xthes diavaza se ena aggliko vivlio pou exw gia ta mwra pws to xeri sto stoma einai ekseliktika sxedon aparaitito kai den to glitwneis. Episis exei apodeixtei pws den prokalei provlimata sta dontia ektos ki an den to kopsei to paidi meta ta 5 (kati pou kanei to 90% twn paidiwn). Aston loipon!!!

Rwta kai ton/tin paidiatro sou vevaia

Συμφωνω!!!

για αυτο μου αρεσεις ρε μιτσακι....οι πηγες σου ειναι ολα τα λεφτα....ΤΡΑΒΟΛΤΑ-ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟς ΜΙΛΑΕΙ

οχι σαν την τρελλη τη ΜΑΡΙΑΝΘΗ που μονο απο ΠΑΤΣΟΥΡΟΥ εχει πηγες

σημερα ξεκινησα πολεμο με ταλιμπαν....θα μαθει να μιλαει ΤΕΛΟΣΣΣ

Τι να κανουμε κοπελια...εκαστος εφ'ω εταχθη...:cool:

εγω τα αφηνω καθε μεσημερι για να παω γυμναστηριο....δηλαδη οχι καθεε αλλα 4 φορες τη βδομαδα..

ΔΑΛΙΔΑ περαστικουλια....

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥ Κ ΠΕς ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ????ααα εγω φορμα θα φοραω....

Φορμα?????????Τι λες μαρη????????Εδω θα γινει επισημη συναντηση και εσυ θα ερθεις με φορμα...σε θελω με τακουνι και καλο παντελονακι...:tongue:

κυριακη 16:30 στο σταθμο ηλεκτρικου στο θησειο τελικα?????

Ναι μαρη λεμε...εγω θα δω...γιατι ειμαι και θηλαζουσα παναθεμα με!!!Πρεπει πρωτα να αδειασω και μετα να ερθω!!!!

waWmp3.png

9LyAp3.png

πω ρε συ δε μπορεις να εισαι σιγουρος για τιποτα πια.....καλα πως εγινε αμα δε ειναι καποιος απο το προσωπικο???

τα εχω παρει κρανιο περιμενω να βγουν οι εξετασεις τις ζουζους η καλλιεργια ουρων κ με εχουν απο την προηγουμενη πεμπτη στο περιμενε...κ σημερα θα βγει κ αυριο και να γινει ταυτοποιηση και να γινει αντιβιωγραμα κ τελικα μου λενε σημερα στις 8 το βραδυ....δηλαδη αν εχει κατι θα τρεχω σαν τη τρελη να βρω τη παιδιατρο και φαρμακειο...κι εχω εξηγησει οτι ειναι για 3μηνων βρεφος και αν εχει μικροβιο ειναι 10 μερες ακαλυπτο το παιδι...εαν δεν ειναι κ σημερα στις 8 ετοιμα....θα με δειξουν τα καναλια......οι ηλιθιοι!!! πεσαμε στο 3μερο βλεπεις κ αυτοι το κανουν 7ημερο....

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Παω να κανω καμμια δουλεια....Αννουλα μου μην στεναχωριεσαι...ειναι και 2 ρε γαμωτο...εγω δεν θα αποθηλασω...δεν το αντεχω...προτιμω να ξυπναω την νυχτα παρα να δωσω μπουκαλι.Ψυχολογικα θα ημουν ενα ρακος μετα και το ξερω...αν δεν την παλευεις ουτε εσυ δες μια συμβουλο θηλασμου...στις 20 θα παρω τηλ να νοικιασω το Sympony για να κανω αντλησεις στην δουλεια...πειτε με τρελη πειτε με ο,τι θελετε αλλα δεν μπορω ρε κοριτσια να σταματησω τον θηλασμο...τωρα τα πραγματα πανε ρολοι...θηλαζει 15΄ το πολυ χορταινει κοιμαται...τερμα οι μαραθωνιοι θηλασμοι προς το παρον...και το καλοκαιρι με το βυζι εξω στην παραλια...για να τρωει ο μπεμπουλης..θα φρικουλιασει ο παυλος και ολη η παραλια...χαχαχαχαχαχα!!!!

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

Κιμη,

Ασε το παιδι.....εγω παρακαλάω για 1 λεπτό ησυχίας...μέχρι και στον υπνο του,λέει...

καλα σου λεει η ελενη...

εννοουσα αυτο που ειπε η μεφη!αν ειναι μαγκας να το κανει να μη το μαθω,.....

ε ο δικος μπου νομιζε οτι ηταν μαγκας και οτι δε θα το μαθω..αλλα......του εκατσε λαχειο με εμνα που ειχε μπλεξει!!!!:lol:

ααααααα...σορυ τοτε...

Φορμα?????????Τι λες μαρη????????Εδω θα γινει επισημη συναντηση και εσυ θα ερθεις με φορμα...σε θελω με τακουνι και καλο παντελονακι...:tongue:

!!!!

μμμμμ...για εμας τις χοντρες υπαρχει το ακαταλογιστο??? Κοινως να μπουμε όπου χωραμε τελος παντων....Γιατι παντελονακι, τακουνακι και οτιδηποτε σε υποκοριστικο για μεμνα δεν παιζει....:-(

16.00 η 16.30 τελικα?????

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=915

όποια μπορει ας παει....εγω θα παω...προσπαθω να παρω και καναν αλλον μαζι....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=106192&cid=4

βρεθηκε το μωρο...πιαστηκε η δραστης...

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...