Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Με πηρε ο αντρας τηλ. τωρα και μου ειπε οτι εχει ψωφισει στην κουραση και πως κοιματε μονο 2-3 ωρες καθε μερα και πως αν ειναι να του παρω καμια πολυβιταμινη απο το φαρμακειο...ξερετε καμια καλη βιταμινη?????

Αχ! το καημενο μπηκε απο νωρις στα βασανα κ που να ξερε τι αλλο τον περιμενει.....

μμμ καλα...κρατα και μια επιφυλαξη ...;);) Στην ακτοπλοια μονο το καλοκαιρι 'καιγεται'...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα στις πολυλογούδες!!!!

Από τα πολύ λίγα που διάβασα ένα έχω να πω:

Αν ο άντρας (ή η γυναίκα) με αυτά που κάνει, δείχνει, είναι, κάνει κακό στο μεγάλωμα (στην ομαλή διαβίωση τους εν γένει) στα παιδιά καλό είναι να φύγει. Γιατί για αυτά "τα παιδιά" να μείνουν δύο ανθρώποι μαζί κ να είναι το χειρότερο παράδειγμα, καλύτερα μακρυά κ αγαπημένοι!

Εχω δει για την κοινωνία κ τα παιδιά εκτρώματα ζευγαριών. Κ το βρίσκω πιο εγωιστικό αυτό από το μέρος των γονιών. Απέτυχες να βρεις σωστό συντροφο, παραδέξου το κ παρακάτω...

Τα νέα μας εν τάχει τώρα. Μπεμπάκος είχε βήχα κ ογγυσμό, πηγα παιδίατρο, τρέχα νοσοκομείο μου λέει πνευμονία. Χάνω την ψυχραιμία μου εγώ με κλάματα φτάσαμε, το παιδί να πεινάει κ να κλαίει, αυτοί να τρυπάνε όπου βρουν....Κάναμε κ ακτινογραφία καθαρή μου λένε αλλά θα μεινετε για εξετάσεις. Χθες τις κάναμε, μάλλον λοιμωξη αναπνευστικού, παίρνει αντιβίωση κ μας άφησαν να βγούμε.

2 ενστάσεις: αφού τους άκουσα να λένε μεταξύ τους πως μάλλον ίωση είναι από τα μεγαλύτερα γιατί εμάς μας είπαν ΜΑΛΛΟΝ λοίμωξη;;;;;;

Κ η αντιβίωση ως προς τι;;;;;;;;

Είμαι τρελή;

Βρε κοριτσακι πω-πω...περαστικα να ειναι και γρηγορα...αν εχει πυρετο γι αυτο του δινουν αντιβιωση αν ομως ειναι μικροβιο και πυρετο να μην κανει παλι πρεπει να δοσουν αντιβιωση για να καταπολεμισουν το μικροβιο...το θεμα ειναι αν εχει μικροβιο λοιμωξη δηλαδη κανανε αντιβιωγραμα να δουνε με τι φαρμακο θα το καταπολεμισουνε??? στο λεω γιατι εμενα επειδη παιζει να εχει ουρολοιμωξη η μικρη μου ειπαν οτι θα κανουν κ αντιβιωγραμμα να δουν τοσυγκεκριμενο μικροβιο τι φαρμακο χρειαζεται....τι ακριβως σας ειπαν εσας και τι παει να πει ΜΑΛΛΟΝ??? Μην στεναχωριεσαι παντως οτι και να ειναι με αντιβιωση θα περασει...

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

0,Η λοιμωξη δεν κολαει...δημιουργειται...Κολλησε τον ιο και του εκανε λοιμωξη το καυμενουλι. Εκανε πυρετο???

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

καλημερα ελενιτσα μου...λεμε για το τριτο προσωπο...ξερεις εσυ...Για πες...που δε με φερνεις σπιτι σου να μη χασεις τον αντρα σου...~!!!!!! Ξερεις ότι με λιμπιζεται...

:lol::lol::lol::lol:

Το καταλαβες μαρή γάτα......με τα νυχια τον κραταω μην μου φύγει......:lol::lol:

καλημερεεεςςςς....

στα αταχτα κοριτσια μας!!!

πολυ open mind μου ειστε ολες, το δεχεστε το κερατο κ τετοια!!! τι να πω? μονο οτι διαφωνω ΚΑΘΕΤΑ! δεν θα το αιτιολογησω γιατι ειστε πολλες οι τσαχπινες, κ δεν εχω κ πολυ χρονο σημερις...

να σας πω τα δικα μου νεα εν ολιγοις. στις 3 μου εγκυμοσυνες ηξερα πριν κανω το τεστ οτι ειμαι εγκυος (καλα στον νικηφ. οχι κ τοσο...). ειναι οτι το πρωι τα τσισακια εχουν μια περιεργη οσμη... ε, λοιπον σημερα μου ξαναηρθε στη μυτη αυτο το πραγμα. δεν σας λεω το αγχος!!!! δεν σας το λεω... θα παω το απογ. στον γυν/γο, θα ορμησω στο ιατρειο, θα ξαπλωσω κ θα κανω μονη μου υπερηχο! μ'εχει φαει η αγωνια... η αλλη εκδοχη ειναι (που θελω πολυ να μου επιβεβαιωσετε), οτι επειδη απο τη Τριτη παιρνω κ εγω σιδηρο, λογω που δεν θα μου μεινει τριχα πανω στο κεφαλι μου, κ ισως ειναι απο αυτο... αλλα τις αλλες φορες δεν επαιρνα σιδηρο απο πριν... θελω να κλαααψψωωωωωωωωω..........

δε θα λεγα open mind απλα επειδη δεν ημουν απο την αρχη πολυ ζεστη οτι ο γιωργος θα μεινει μαζι μου θεωρησα οτι μπορει να εχει ευκαιρια!

οσο αλεκα που μου πες οτι τον παρακαλαω ετσι να το ριξει??οχι...ειναι ο καλυτερος ανθρωπος (αντρας)που εχω γνωρισει στη ζωη μου!ειχε βγει μολις απο μια σχεση που ειχε με μια ηλιθια...ετσι τι θεωρω εγω για να αφησει τετοιον αντρα να της φυγει....4 χρονια λογοδοσμενος συζουσαν και φυσικα του εβγαζε την ψυχη...απο αλλου τα εχω μαθει..τον ιδιο δεν τον ρωτησα ποτε..θεωρω οτι δεν σκεφτηκε ποτε οτι εγω θα μπορουσα να μαι το διαφορετικο που θα ηθελε...ημασταν λιγο μαζι...πλεον πιστευω ακραδαντα οτι δεν θα κανει τετοιο πραγμα..σεβομενος σιγουρα το παιδι του αλλα και τη γυναικα που του το χαρησε..

επισηςποιος αλλος αντρας θα με εφερνε αθηνα και θα κρατουσε το παιδι για να παω με τις φιλες μου για καφε??????????κανενας trust me@!ειναι ταξιδι δεν ειναι κολωνακι -βουλιαγμενη....:wink:

http://parentscafe.gr/showthread.php?t=171

ορμα ΟΜΟΡΦΑΚΙΑΑ

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα:lol::lol::lol:

ολα τα μωρακια κατι θελουν να πιπιλανε...αλλα θελουν πιπιλα αλλα το χερι αλλα το σεντονι...δεν ειναι κατι φοβερο ισα ισα νιωθουν θαλπωρη...μην ξεχνας οτι σε αυτην ηλικια ολα τα πραγματα τα γνωριζουν κ τα νιωθουν με το στομα...αστον ελευθερο να το κανει!!

συμφωνωωωω!!!!

παω γιατι εκανε κακα το καμαρι μου...και μετα παω γυμναστηριο και τα λεμε αργοτερα...:wink:

μμμ καλα...κρατα και μια επιφυλαξη ...;);) Στην ακτοπλοια μονο το καλοκαιρι 'καιγεται'...

ναι βρε αλεκουκο το ξερω απλα η βαρδια που ειναι τωρα ειναι οι χειροτερη γιατι τον πιανουν τα λιμανια ολα και τα μπρος πισω που λενε (2 ωρες πριν τη βαρδια και 2 μετα) δηλαδη δουλευει 16 ωρες...αρα μενουν 8 να ξεκουραστει βαλε κατι να φαει κατι να πιει να κανει ενα μπανιο και μεχρι να τον παρει ο υπνος...ποσο μενει?? στην προηγουμενη βαρδια ηταν μια χαρα...τυχαινει...ανα 15 μερες αλλαζουν βαρδια...

Εσυ τι λες για το μικρο της Δαλιδας που ξερεις???

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα στις πολυλογούδες!!!!

Από τα πολύ λίγα που διάβασα ένα έχω να πω:

Αν ο άντρας (ή η γυναίκα) με αυτά που κάνει, δείχνει, είναι, κάνει κακό στο μεγάλωμα (στην ομαλή διαβίωση τους εν γένει) στα παιδιά καλό είναι να φύγει. Γιατί για αυτά "τα παιδιά" να μείνουν δύο ανθρώποι μαζί κ να είναι το χειρότερο παράδειγμα, καλύτερα μακρυά κ αγαπημένοι!

Εχω δει για την κοινωνία κ τα παιδιά εκτρώματα ζευγαριών. Κ το βρίσκω πιο εγωιστικό αυτό από το μέρος των γονιών. Απέτυχες να βρεις σωστό συντροφο, παραδέξου το κ παρακάτω...

Τα νέα μας εν τάχει τώρα. Μπεμπάκος είχε βήχα κ ογγυσμό, πηγα παιδίατρο, τρέχα νοσοκομείο μου λέει πνευμονία. Χάνω την ψυχραιμία μου εγώ με κλάματα φτάσαμε, το παιδί να πεινάει κ να κλαίει, αυτοί να τρυπάνε όπου βρουν....Κάναμε κ ακτινογραφία καθαρή μου λένε αλλά θα μεινετε για εξετάσεις. Χθες τις κάναμε, μάλλον λοιμωξη αναπνευστικού, παίρνει αντιβίωση κ μας άφησαν να βγούμε.

2 ενστάσεις: αφού τους άκουσα να λένε μεταξύ τους πως μάλλον ίωση είναι από τα μεγαλύτερα γιατί εμάς μας είπαν ΜΑΛΛΟΝ λοίμωξη;;;;;;

Κ η αντιβίωση ως προς τι;;;;;;;;

Είμαι τρελή;

αμαν...περαστικα στο μπεμπακο...αχ μωρε γιατι ολα μας αρρωστησανε????και εμενα χθες ολοτο απογευμα ειχε 37,7...σημερα που ξυτπνησαμε 37,6...:-(

οσο αλεκα που μου πες οτι τον παρακαλαω ετσι να το ριξει??οχι...ειναι ο καλυτερος ανθρωπος (αντρας)που εχω γνωρισει στη ζωη μου!ειχε βγει μολις απο μια σχεση που ειχε με μια ηλιθια...ετσι τι θεωρω εγω για να αφησει τετοιον αντρα να της φυγει....4 χρονια λογοδοσμενος συζουσαν και φυσικα του εβγαζε την ψυχη...απο αλλου τα εχω μαθει..τον ιδιο δεν τον ρωτησα ποτε..θεωρω οτι δεν σκεφτηκε ποτε οτι εγω θα μπορουσα να μαι το διαφορετικο που θα ηθελε...ημασταν λιγο μαζι...πλεον πιστευω ακραδαντα οτι δεν θα κανει τετοιο πραγμα..σεβομενος σιγουρα το παιδι του αλλα και τη γυναικα που του το χαρησε..

επισηςποιος αλλος αντρας θα με εφερνε αθηνα και θα κρατουσε το παιδι για να παω με τις φιλες μου για καφε??????????κανενας trust me@!ειναι ταξιδι δεν ειναι κολωνακι -βουλιαγμενη....:wink:

αχ κοριτσακι μου για να τον εχεις θα ειναι χρυσος!! ;);) Για αυτα που εγραψες ειπα...ότι επειδη ηταν μαγκας κερατωσε...ή μηπως δεν καταλαβα η χαζη....:confused:....

Τι ωραια που θα περασουμε την Κυριακη....πρωτη φορα θα αφησω παιδια στο Νικο για να παω για καφε....Για όλα υπαρχει η πρωτη φορα!;)

221882cb0gkyh7q4.gif

σας αφηνω προς το παρον γλυκες μου ξελογιαστρες....

221882cb0gkyh7q4.gif

εγω τα αφηνω καθε μεσημερι για να παω γυμναστηριο....δηλαδη οχι καθεε αλλα 4 φορες τη βδομαδα..

ΔΑΛΙΔΑ περαστικουλια....

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥ Κ ΠΕς ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ????ααα εγω φορμα θα φοραω....

Διαφημίσεις

αχ κοριτσακι μου για να τον εχεις θα ειναι χρυσος!! ;);) Για αυτα που εγραψες ειπα...ότι επειδη ηταν μαγκας κερατωσε...ή μηπως δεν καταλαβα η χαζη....:confused:....

Τι ωραια που θα περασουμε την Κυριακη....πρωτη φορα θα αφησω παιδια στο Νικο για να παω για καφε....Για όλα υπαρχει η πρωτη φορα!;)

εννοουσα αυτο που ειπε η μεφη!αν ειναι μαγκας να το κανει να μη το μαθω,.....

ε ο δικος μπου νομιζε οτι ηταν μαγκας και οτι δε θα το μαθω..αλλα......του εκατσε λαχειο με εμνα που ειχε μπλεξει!!!!:lol:

δε θα λεγα open mind απλα επειδη δεν ημουν απο την αρχη πολυ ζεστη οτι ο γιωργος θα μεινει μαζι μου θεωρησα οτι μπορει να εχει ευκαιρια!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα:lol::lol::lol:

συμφωνωωωω!!!!

παω γιατι εκανε κακα το καμαρι μου...και μετα παω γυμναστηριο και τα λεμε αργοτερα...:wink:

εμενα τα ειχε με ενα σαμιαμιδι 3χρ.. χωρισανε οταν εφαγε το κερατο του, οταν ηταν φανταρος. οταν τον γνωρισα ηταν σε ημιαγρια κατασταση...

εγω τα αφηνω καθε μεσημερι για να παω γυμναστηριο....δηλαδη οχι καθεε αλλα 4 φορες τη βδομαδα..

ΔΑΛΙΔΑ περαστικουλια....

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥ Κ ΠΕς ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ????ααα εγω φορμα θα φοραω....

λουλουδακι μου, σε σκεφτομαι... θα σε πω. εχω 2 τροπους προς το παρον. ή θα παμε με το αυτ/το ως το μαγαζι(δεν θα μπουμε μεσα), κ θα παρουμε το λεωφ. να παμε... ή θα παμε με το 227 κ θα παρουμε το λεωφ. για την ακροπολη να βγεις κ εσυ παραεξω. τεσπα, το αυτ/το δεν το παιρνω μαζι... γιατι θα με γραψουν σιγουρα. εχω δικια μου καρτελλα στη Δημοτ. Αστυνομια. σκεψου κ πες. αν θες παλι να πας μονη σου, να σου πως...

Κιμη,

Ασε το παιδι.....εγω παρακαλάω για 1 λεπτό ησυχίας...μέχρι και στον υπνο του,λέει...

κ εμενα !!!!!! τωρα πρεπει να μαζεψουμε λεφτα γιατι θελει λεει 2 μακρυνα ταξιδια να κανει. το ενα ειναι στη κρητη για να δει το λαβυρινθο (κουνια που τον κουναγε, νομιζει οτι θα δει κ το κουβαρι αυτος), κ ενα στη ντισνευλαντ να δει τον ρατατουη... κ μολις γυρισουμε θα αγορασουμε ενα ιπποποταμακι κ μια πισινα να μπαινει μαζι του να κανει μπανιο. αν ξερετε που πουλανε ιπποποταμακια να μας το πειτε...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...