Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μιτσακι πριν μεινω εγκυος ειχα καθε 28 με 30 μερες τωρα δε ξερω σε τι κατασταση ειμαι η κακομοιρα μια φορα προλαβα να αδιαθετησω....ειδομεν!!

ναι ρε Ζωη τι ρωταω το βλημα αφου τωρα γεννησαμε...αιντεεεεεε

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρη δεν λεω αυτο...κ τσακωθηκαν κ διαφωνησανε αλλα δεν ειχανε χοντρα προβληματα μεταξυ τους...ουτε τους εβλεπα να κοιταζονται κ να τους ερχεται να ξερασουν!!

ασχετο σου μυριζει κατι??καμια τυροπιτουλα κανα γλυκακι??:tongue::tongue:

ρουφιανες...μου αρεσει που ηθελα να σιδερωσω 3 πλυντηρια κ καθομαι εδω...σειρηνες!

τπτ... κανω διαιτα.. εχω κοψει κ τις μυρωδιες...

ΤΟ "παιδι" βαριεται να μιλησει.....δεν παει αλλο νομιζω...λεει καμμια 60αρια λεξεις βεβαια μπορει κ παραπανω αλλα μου λεει δουλεια κ δε λεει ναι κ οχι..γιατι εγω φταιω....λεει μαμα και τρεχω το ζωο..οχι θα πει μαμα ελα...χλωμο το βλεπω αλλα θα προσπαθησω,μα τι κανω λαθος??τηλεοραση δεν βλεπει πανω απο καμμια ταινια που κ που...και αινσταιν...πρωτα θα μιλησει το μπεμπονι κ μετα ο Χρησστακος...αααα και βιβλια ρε παιδια δεν καθεται ουτε 2 λεπτα...ααα ξερουμε και το κοκκινο,μπλε ,μωβ...

ΜΕΦΗ τι να κανω???εσεις που εχετε 2-3-4(ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ) μιλανε καθαρα???οπου παμε πεφτουμε σε παιδια πολυ μιλανε,,

απο εκει το επαθε λουλουδακι μου... απο τον Αινσταιν. περιμενε μεχρι τα 8 του. ο Αινσταιν τοτε μιλησε, γιατι οπως απαντησε στη μαμα του, δεν ειχε κατι να της πει... αφωνος κ ο Χρηστακος μπροστα στη γλωσσου τη μανα του.

τα δικα μου ναι μιλανε...λενε κ "οντως, αμεσως" ... μεγαλα ψωνια...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

τσουπρες δεν παει αλλο....παω να σιδερωσω γιατι μετα θα παω στην πεθερα μου να φαμε ολοι μαζι....αν μπορεσω καποια στιγμη θα ξαναμπω...αν οχι επειδη αυριο φευγω να περασετε SUPER την Κυριακη!!!!!κ να ανεβασετε φωτο να δουμε!!!!I LOVE YOY ΤΣΟΥΠΡΙΤΣΕΣ!!!

PlbZp2.png

εχω παραδειγμα που ειναι χωρισμενοι χρονια κ κοιμαται ο ενας στον καναπε, κ ο αλλος στο κρεβατι... και? τι θα συνηθισουν τα παιδια μωρε? στους ψυχολογους πανε κ τα 2. πρεπει να σε εχουν κανει πρωτα πολυ δυνατο ως ατομο κ χαρακτηρα, που φυσικα δεν υπαρχει χρονος για κατι τετοιο οταν υπαρχουν συγκρουσεις, κ μετα να στο σκασουν το παραμυθι.

θα με αφησετε να δουλεψω? με κοιτανε, τουκου τουκου ολη την ωρα...

πειτε κατι ασχετο...για ρουχα... κατι αλλο. να μη θελω να απανταω...

ρε, τι εχω παθει...

εμ για αυτο σου λεω ότι θα κοψω το λαιμο μου μεχρι να γινουν δυνατα ως ατομα και χαρακτηρα ;)....

Καλα να παθεις με το γραφειο...να δεις πώς ζω εγω τοσο καιρο.....Θα με αποκληρωσουν εδω μεσα. Θα μου πουν να πας να φας απο τον Μπιλ Γκεητς!

σωστηηηηηηη....το <<what i have done for him>> ειναι μοιρολατρικο κ σε αφηνει πισω δεν σε προχωραει...Αλεκακι πρεπει να ηταν ατομο αυτη παθιαρικο κ να ειχε ζησει εντονα ε?

παθιαρικο δεν ξερω γιατι την γνωρισα μητερα 3 παιδιων...'Ηταν για εμενα όμως ανθρωπος σταθμος, φυλακας - αγγελος, οικογενεια....Καθε Χριστουγεννα και πρωτοχρονια τρεχω Αγγλια για να τα περασω μαζι τους... Εκεινη και η κορη της βαφτισαν τον Αγγελακο μου.

Καμια φορα σκεφτομαι πόσο καλους ανθρωπους εχω γνωρισει στη ζωη μου και ειλικρινα νιωθω μεγαλη ευγνωμοσυνη.

Μη χαιρεσαι Κιμι...δεν εισαι απο αυτους!! :tongue::tongue:

ΖΩΗ δες το θετικα,θα κανεις οικονομια στις σερβιετες..ε μαα πρωτα βγαζετε τα ματια κ μου το παιζετε η μια νυχτοφυλακας ή αλλη ακροβατης κ μετα ερχεστε κλαιγοντας....ΖΩΗ να πεις στο πιπινι να αφησει τις ΚΥΚΛΑΔΕΣ και να πιασει κανα υπερατλαντικο....πως θα σας ζησει??

καλα σου λεει μαρη!!!!!!:lol::lol::lol:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

κιμι σου θυμιζω εσπασε η πα...ρια!!! και ναι λοιπον τα βγαζουμε τα ματια μας αει στο καλο πια.....δεν του εχω πει οτι παιζει εγκυμοσυνη...φοβαμαι μην πηδηξει απο τη κουπαστη.......το αφηνω για εκπληξη στη γιορτη του που ειναι το Σαββατο...και τωρα που το σκεφτομαι και περισυ στη γιορτη του, του το ειχα πει...ΩΧ λετε να ειναι σημαδιακο????????????????? Με παει η Σαρακοστη ΤΕΛΟΣ!!!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

απο εκει το επαθε λουλουδακι μου... απο τον Αινσταιν. περιμενε μεχρι τα 8 του. ο Αινσταιν τοτε μιλησε, γιατι οπως απαντησε στη μαμα του, δεν ειχε κατι να της πει... αφωνος κ ο Χρηστακος μπροστα στη γλωσσου τη μανα του.

τα δικα μου ναι μιλανε...λενε κ "οντως, αμεσως" ... μεγαλα ψωνια...

:P:p και ο δικος μου μαρη όλα κατι κουφα μου λεει....Προχθες λεει στη μανα μου 'γιαγια σε ευχριστω που εκανες τη μαμα μου και με χει τωρα αγκαλιτσα!' Η μανα μου ακομη κλαιει....ξερεις..καποιος της ειπε ευχαριστω...:)

τσουπρες δεν παει αλλο....παω να σιδερωσω γιατι μετα θα παω στην πεθερα μου να φαμε ολοι μαζι....αν μπορεσω καποια στιγμη θα ξαναμπω...αν οχι επειδη αυριο φευγω να περασετε SUPER την Κυριακη!!!!!κ να ανεβασετε φωτο να δουμε!!!!I LOVE YOY ΤΣΟΥΠΡΙΤΣΕΣ!!!

Μπαι Μητσακι, να περασετε καλα. Φιλια στον κουκλο σου

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

εμ για αυτο σου λεω ότι θα κοψω το λαιμο μου μεχρι να γινουν δυνατα ως ατομα και χαρακτηρα ;)....

Καλα να παθεις με το γραφειο...να δεις πώς ζω εγω τοσο καιρο.....Θα με αποκληρωσουν εδω μεσα. Θα μου πουν να πας να φας απο τον Μπιλ Γκεητς!

θα μεινει κ για μενα τπτ απο τον Μπιλ? να φαω κ εγω...????

παθιαρικο δεν ξερω γιατι την γνωρισα μητερα 3 παιδιων...

βρε αι να χαθεις που δεν ξερεις... τωρα ξερεις 2 μανες 3 παιδιων... τι νομιζεις!!! τυχαια γινανε????

'Ηταν για εμενα όμως ανθρωπος σταθμος, φυλακας - αγγελος, οικογενεια....Καθε Χριστουγεννα και πρωτοχρονια τρεχω Αγγλια για να τα περασω μαζι τους... Εκεινη και η κορη της βαφτισαν τον Αγγελακο μου.

Καμια φορα σκεφτομαι πόσο καλους ανθρωπους εχω γνωρισει στη ζωη μου και ειλικρινα νιωθω μεγαλη ευγνωμοσυνη.

Μη χαιρεσαι Κιμι...δεν εισαι απο αυτους!! :tongue::tongue:

καλα σου λεει μαρη!!!!!!:lol::lol::lol:

μη της το λες κ τη πληγωσεις...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ΤΟ "παιδι" βαριεται να μιλησει.....δεν παει αλλο νομιζω...λεει καμμια 60αρια λεξεις βεβαια μπορει κ παραπανω αλλα μου λεει δουλεια κ δε λεει ναι κ οχι..γιατι εγω φταιω....λεει μαμα και τρεχω το ζωο..οχι θα πει μαμα ελα...χλωμο το βλεπω αλλα θα προσπαθησω,μα τι κανω λαθος??τηλεοραση δεν βλεπει πανω απο καμμια ταινια που κ που...και αινσταιν...πρωτα θα μιλησει το μπεμπονι κ μετα ο Χρησστακος...αααα και βιβλια ρε παιδια δεν καθεται ουτε 2 λεπτα...ααα ξερουμε και το κοκκινο,μπλε ,μωβ...

ΜΕΦΗ τι να κανω???εσεις που εχετε 2-3-4(ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ) μιλανε καθαρα???οπου παμε πεφτουμε σε παιδια πολυ μιλανε,,

σου απανταω κ τελος. θα με βρισουνε.

τους μιλαω κανονικα. οπως σε μεγαλο. με τον ιδιο τονο φωνης, με τις ιδιες λεξεις, ακομα κ αν δεν τις καταλαβαινουν. ακριβως το ιδιο. αλλο τα ζουζουνισματα, αλλο η επικοινωνια.

κ ωριμαζουν κ μαθαινουν. εμενα με νοιαζει να ωριμασουν... για να με καταλαβαινουν...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

1)Τα αγοράκια μιλάνε συνήθως πιο αργά.Γενικά ωριμάζουν πιο αργά και αυτό φαίνεται και μέχρι τα βαθιά τους γεράματα!!

2)ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΕΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΛΩΝΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ.

3)Μόνη σου είπες το λάθος σου.΄΄Οταν ζητάει κάτι και λέει π.χ.αυτό θα του λές πές π.χ. μήλο και αν δεν το λέει θα λές "Ορίστε πάρε το μήλο".

4)ΒΙΒΛΙΑ,ΒΙΒΛΙΑ,ΒΙΒΛΙΑ,ΒΙΒΛΙΑ!!!!

5)ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΣΗ ΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ.

6)Οταν έχεις δουλειές θα του μιλάς ταυτόχρονα π.χ.θα λές"Η μαμά τώρα μαγειρευει και κανει αυό το φαγητό και βάζει λάδι κ.τ.λ.

Διαφημίσεις

Καλημέρα στις πολυλογούδες!!!!

Από τα πολύ λίγα που διάβασα ένα έχω να πω:

Αν ο άντρας (ή η γυναίκα) με αυτά που κάνει, δείχνει, είναι, κάνει κακό στο μεγάλωμα (στην ομαλή διαβίωση τους εν γένει) στα παιδιά καλό είναι να φύγει. Γιατί για αυτά "τα παιδιά" να μείνουν δύο ανθρώποι μαζί κ να είναι το χειρότερο παράδειγμα, καλύτερα μακρυά κ αγαπημένοι!

Εχω δει για την κοινωνία κ τα παιδιά εκτρώματα ζευγαριών. Κ το βρίσκω πιο εγωιστικό αυτό από το μέρος των γονιών. Απέτυχες να βρεις σωστό συντροφο, παραδέξου το κ παρακάτω...

Τα νέα μας εν τάχει τώρα. Μπεμπάκος είχε βήχα κ ογγυσμό, πηγα παιδίατρο, τρέχα νοσοκομείο μου λέει πνευμονία. Χάνω την ψυχραιμία μου εγώ με κλάματα φτάσαμε, το παιδί να πεινάει κ να κλαίει, αυτοί να τρυπάνε όπου βρουν....Κάναμε κ ακτινογραφία καθαρή μου λένε αλλά θα μεινετε για εξετάσεις. Χθες τις κάναμε, μάλλον λοιμωξη αναπνευστικού, παίρνει αντιβίωση κ μας άφησαν να βγούμε.

2 ενστάσεις: αφού τους άκουσα να λένε μεταξύ τους πως μάλλον ίωση είναι από τα μεγαλύτερα γιατί εμάς μας είπαν ΜΑΛΛΟΝ λοίμωξη;;;;;;

Κ η αντιβίωση ως προς τι;;;;;;;;

Είμαι τρελή;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

ΜΕΦΗ δεν τον μαλωνω..αυτο ελειπε.....δεν τον πιεζω καθολου απλα ειπα απο σημερα θα προσπαθησω να πει ναι κ οχι....με τα βιβλια δεν καθεται ουτε 2 λεπτα.....ενταξει λεει λεξεις,απλα δε θα θελα να βαριεται τοσοο πολυυυυυυ...

1)Τα αγοράκια μιλάνε συνήθως πιο αργά.Γενικά ωριμάζουν πιο αργά και αυτό φαίνεται και μέχρι τα βαθιά τους γεράματα!!

2)ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΕΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΛΩΝΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ.

3)Μόνη σου είπες το λάθος σου.΄΄Οταν ζητάει κάτι και λέει π.χ.αυτό θα του λές πές π.χ. μήλο και αν δεν το λέει θα λές "Ορίστε πάρε το μήλο".

4)ΒΙΒΛΙΑ,ΒΙΒΛΙΑ,ΒΙΒΛΙΑ,ΒΙΒΛΙΑ!!!!

5)ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΣΗ ΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ.

6)Οταν έχεις δουλειές θα του μιλάς ταυτόχρονα π.χ.θα λές"Η μαμά τώρα μαγειρευει και κανει αυό το φαγητό και βάζει λάδι κ.τ.λ.

6)...η μαμα τωρα εχει μπει στο Internet και τεμπελιαζει και αφηνει το φαι να καιγεται και τα ρουχα να βρωμιζουν...:lol::lol::lol:

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Με πηρε ο αντρας τηλ. τωρα και μου ειπε οτι εχει ψωφισει στην κουραση και πως κοιματε μονο 2-3 ωρες καθε μερα και πως αν ειναι να του παρω καμια πολυβιταμινη απο το φαρμακειο...ξερετε καμια καλη βιταμινη?????

Αχ! το καημενο μπηκε απο νωρις στα βασανα κ που να ξερε τι αλλο τον περιμενει.....

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

βρε αι να χαθεις που δεν ξερεις... τωρα ξερεις 2 μανες 3 παιδιων... τι νομιζεις!!! τυχαια γινανε...

πως σε ξερω..πώς σε ξερω......αυτο περιμενα να διαβασω, τρελη παθιαρα μανα!!! Σμουτς

Τα νέα μας εν τάχει τώρα. Μπεμπάκος είχε βήχα κ ογγυσμό, πηγα παιδίατρο, τρέχα νοσοκομείο μου λέει πνευμονία. Χάνω την ψυχραιμία μου εγώ με κλάματα φτάσαμε, το παιδί να πεινάει κ να κλαίει, αυτοί να τρυπάνε όπου βρουν....Κάναμε κ ακτινογραφία καθαρή μου λένε αλλά θα μεινετε για εξετάσεις. Χθες τις κάναμε, μάλλον λοιμωξη αναπνευστικού, παίρνει αντιβίωση κ μας άφησαν να βγούμε.

2 ενστάσεις: αφού τους άκουσα να λένε μεταξύ τους πως μάλλον ίωση είναι από τα μεγαλύτερα γιατί εμάς μας είπαν ΜΑΛΛΟΝ λοίμωξη;;;;;;

Κ η αντιβίωση ως προς τι;;;;;;;;

Είμαι τρελή;

αχ βρε Δαλιδακι, περαστικα.....κοιτα να σου πω...ξεκινααει από ιωση...δεν το καταπολεμαει και γινεται λοιμωξη του αναπνευστικου. Εκει κολλαει και η αντιβιωση.

Με λιγα λογια καλα στα ειπαν, ευτυχως δεν εχουν πειραχετι τα πνευμονακια. Ηρεμησε....θα περασει και αυτο...

6)...η μαμα τωρα εχει μπει στο Internet και τεμπελιαζει και αφηνει το φαι να καιγεται και τα ρουχα να βρωμιζουν...:lol::lol::lol:

:lol::lol:

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...