Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

για αυτο μου αρεσεις ρε μιτσακι....οι πηγες σου ειναι ολα τα λεφτα....ΤΡΑΒΟΛΤΑ-ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟς ΜΙΛΑΕΙ

οχι σαν την τρελλη τη ΜΑΡΙΑΝΘΗ που μονο απο ΠΑΤΣΟΥΡΟΥ εχει πηγες

σημερα ξεκινησα πολεμο με ταλιμπαν....θα μαθει να μιλαει ΤΕΛΟΣΣΣ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

γιατι μαρη τα εχεις ξεχωρισει ετσι στο μυαλο σου κ εισαι κ ζυγος?:tongue:γιατι ενα ζευγαρι που εχει οικογενεια δεν μπορει να ειναι ερωτευμενο κ να το δενει κ ο ερωτας?ο ερωτας δινει ΖΩΗ...πετας εχει διαθεση να κανεις τα παντα ακομα κ αυτα που ουτε κατα διανοια θα σκεφτοσουν σε αλλη περιπτωση...

ενα παραδειγμα...οταν υπαρχουν προβληματα σε ενα ζευγαρι κ τσακωμοι η μανα η ο πατερας εχει την ιδια διαθεση μεσα στο σπιτι που ειχε πριν δημιουργηθουν τα προβληματα?

εγω ενα εχω να πω που πρεπει να το εχω ξαναπει το οποιο το λεει ο John Travolta στο κοιτα ποιος μιλαει<<η μανα για να ειναι καλη μανα πρεπει διπλα της να εχει ενα καλο συντροφο που θα την αγαπαει ετσι ωστε αυτη να μην τρελανει τα παιδια της>>γιατι κακα τα ψεμματα οταν προσωπικα δεν ειμαστε καλα το προσωπο μας το γραφει...οι κινησεις μας...η ψυχολογια μας κ αυτο εχει αντικτυπο κ στους γυρω μας κ κατα συνεπεια κ στα παιδια μας...κατα την αποψη μου το ζευγαρι δεν πρεπει να σταματει να ειναι ζευγαρι κ μετα τον ερχομο των παιδιων...μπορει να εχω λαθος,μπορει να ειμαι ρομαντικη...τουλαχιστον εχω βρει αλλον ενα ρομαντικο που συμφωνουμε πανω σε αυτο...μεγαλωσα κ ετσι...η μαμα μου παντα μου ελεγε κοιτα να παντρευτεις καποιον που θα τον αγαπας κ θα εισαι ερωτευμενη μαζι του...μονο τοτε να κανεις παιδια...κ οταν τα κανεις να μην ξεχασεις τον παραγοντα ερωτα αγαπη συντροφικοτητα...γιατι τα παιδια ειναι μουσαφιρηδες,φευγουν καποια στιγμη,ανοιγουν τα φτερα τους κ φτιαχνουν δικη τους φωλια κ εσυ μενεις πισω να τα καμαρωνεις μαζι με τον ανθρωπο σου...!!!σε αντιθετη περιπτωση οταν δηλαδη θα συμβιωνεις απλα με εναν ανθρωπο για τα παιδια κ ερθει η ωρα να φυγουν θα ξυπνησεις ενα πρωι κ θα δεις οτι κοιμασαι με εναν ξενο...εναν αγνωστο...

Μητσακι μου γλυκο δεν επια ότι ενα ζευγαρι με παιδια δεν μπορει να ειναι ερωτευμενο ή ότι πρεπει να σταματησει να ειναι ζευγαρι....όλα αυτα εννοουνται....Αλλα εγω μιλαω για την ασχημη περιπτωση που κατι συμβαινει....που του αλλου του τελειωνει πως το λενε...Μιλαω για τη χειροτερη των περιπτωσεων και εσυ μιλας για την ιδανικη ;) Εκει ειναι η διαφορα μας....Αλλα εγω παντα ετσι λειτουργω, σκεφτομαι το χειροτερο για να μου ερχονται όλα πιο απλα μια και φοβαμαι τις 'κατραπακιες' .

Δεν θα κοιμαμαι με εναν ξενο αν συμβει κατι τετοιο...θα κοιμαμαι μονη μου...Θα ειναι ξενος για εμενα αλλα μπαμπας για τα παιδια μου ..full time μπαμπας όχι του σαββατοκυριακου....μεχρι να νιωσω ότι τα παιδια μου μπορουν να ανεχτουν τον χωρισμο από τον μπαμπα τους. Γιατι ετσι γινεται δυστυχως...μαζι με εσενα, χωριζεις και τα παιδια...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

για αυτο μου αρεσεις ρε μιτσακι....οι πηγες σου ειναι ολα τα λεφτα....ΤΡΑΒΟΛΤΑ-ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟς ΜΙΛΑΕΙ

:lol::lol::lol::lol::lol:αει μαρη που εισαι τοση ωρα??τι σου κανει καλε το παιδι?

PlbZp2.png

Αυτο το μενω για τα παιδια ειναι μια πολυ καλη δικαιολογια κατα την γνωμη μου κ ενα καλο καμουφλαζ για να μην παραδεχτει η γυναικα οτι δεν μπορει να ζησει χωρις αυτον....γιατι οταν το ζευγαρι εχει διαλυθει το παιδι το καταλαβαινει...τι να καταλαβει δηλαδη ...το βλεπει μπροστα του!!!αρα τι ειναι καλυτερο?να μεινει το παιδακι σε μια τετοια οικογενεια η να χωρισουν κ να μη βλεπει ασχημες καταστασεις στο σπιτι...

εγω κοριτσια παντα τους γονεις μου τους θυμαμαι ερωτευμενους!!ακομα κ τωρα!!!κ δεν υπαρχει πιο ωραιο πραγμα απο ενα παιδι να βλεπει τους γονεις του ερωτευμενους κ αγαπημενους!!!

καλα.. δεν ειναι κ ωραιο παραδειγμα να ειναι ΜΟΝΟ αγαπημενοι. σε μια συγκρουση με τους συζυγους θα τους ερθει ο ουρανος σφοντυλι. αλλα κ μενα μ'αρεσει αυτο...

http://parentscafe.gr/showthread.php?t=171

ορμα ΟΜΟΡΦΑΚΙΑΑ

δεν ξεκουναω εγω απο δω περα. θες να με ξεφορτωθεις, αλλα δεν... τωρα σου κατσικωθηκα. τελος.

Εγω νομιζω ότι αν χωριζα ποτε απο το Νικο θα τελειωνα και με τους αντρες....δυσκολο ακουγεται αλλα ετσι πιστευω....Το 'γυναικα' εκλεισε εκει.

Οπότε αν ο Νικος ξενοχορευε που λεει ο λογος, όχι ότι θα τον δεχομουν σαν συντροφο μου, ουτε θα κερατωνα φυσικα. Απλα θα συμβιωναμε....Για τα παιδια θα μπορουσα να μην δειχνω την απογοητυση μου....ετσι νομιζω τουλαχιστον.

Απλα σκεφτομαι και το αλλο...ειναι ενας καλος συντροφος και πατερας για 12, 15, 20 χρονια πχ. Και κανει μια μακακια...τον διαγραφεις? Γινεται αυτοματα κακός??? Ειναι δυσκολες καταστασεις αυτες και το καλο των παιδιων πρεπει να μπαινει πανω απο όλα πιστευω...πανω από τον εγωισμό μου και πανω από τη στεναχωρια μου...τεσπα...μακαρι να μη συμβει σε καμια μας.

ηρεμησε καλη μου...δεν εισαι....και να ησουν τωρα δεν θα φαινοταν με τιποτα.....οι γονιμες ημερες ειναι 14 πριν την αναμενομενη περιοδο...

λογια μεγαλων γυναικων... εσυ κ η Δημητρα (Παπανδρεου), αν θυμασαι... μετα τον Αντρεα ειχε κλεισει ΚΑΙ αυτη...

χαχαχχαχα μωρη ρουφιανα εισαι non stop!!!

Μην ακους Ομορφακια μου κ εγω με την Αλεκα ειμαι!!!μακαρι να κανεις κ τεταρτο!!ξερεις τον καημο μου σε αυτο το θεμα κ αν το θελεις κοριτσαρα μου στο ευχομαι!!!!εξαλου μαρη αν εχεις ηδη 3 παιδια το τεταρτο γιατι να σε χαλασει??αφου μπορειτε κ ανταποκρινεστε στις αναγκες τριων παιδιων (εξοδα,χρονο,αφιερωση σε αυτα)τοτε ανετα μπορειτε κ σε ενα τεταρτο!!!

οχι οχι... εχω πολλα νευρα... ειανι πολυ μικρα, κ ειμαι μονη. δεν αντεχω... το νιωθω...

Omorfakia, me to kalo to tetarto mwroulini!!!!!

Marh, min kameis etsi, apo to agxos sou tha einai. Ektos ki an thes, opote sto efxomai olopsixa na eisai eggios...

Ante na ta poume oles apo konta tin Kiriaki. Kai gia tin istoria:

Ton antra mou ton gnwrisa sta 17 kai eimastan apla filoi, kaname parea poli. Sta 21 kai oso teleiwne fantaros mas girise to mialo kai ksekinisame sxesi. Apo tote ews simera (13 xronia meta) eimaste mazi. Oti einai o antras tis zois mou to iksera apo tin arxi (tis sxesis oxi apo ta 17!) kai eimai sigouri ews twra. Egw den ton exw keratwsei pote ma pote kiriws giati pistevw pws ws xaraktiras eimai akrivws ekei pou thelw na eimai. Eimai poli egwistria gia na zw se mia sxesi pou de me kaliptei pia. An den to ithela tha efevga kai tha pigaina gia alla meta. Alla meta omws. Elpizw na mi me exei keratwsei pote, kiriws giati tha exana pasa idea gia to atomo tou giati ton thewrw ton pio ksigimeno anthrwpo pou kserw.

An me keratwne kai to mathaina, tha efevga epi topou kai tha girnousa pote ma kai 10 paidia na xame...

Afta

Afti tin kopelitsa pou tis piran to mwro poli ti skeftomai apo to prwi... E, re ti epathe i ginaika!!!!

μακαρι να ειναι απο το αγχος μου!!!!!!! μακαρι

Στην εξελικτική ψυχολογία αυτό το στάδιο΄λέγεται στοματικό.Είναι όμως που οτι πιάνουν το βάζουν στο στόμα.Εγώ ξέρω οτι η πιπίλα είναι προτιμότερη από τον αντίχειρα,αλλά και μένα μου κάνει όλη την ημέρα το ίδιο!Επίσης λένε οτι αυτό δείχνει ανασφάλια,και πρέπει να έχει βάση,γιατί όταν πάω κοντά της και της μιλάω το βγάζει!!!

αυτο γινεται κ με τη χριστ. κ τη πιπιλα. την εχει στο στομα, κ οταν της μιλας στη δινει στο χερι, χωρις να της την εχεις ζητησει...οπως κ οταν λυπαται, την αναζηταει...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

aleca - ευτυχως ειναι 'αυτοφωτος!

Αχαχαχαχ αλέκα έγραψες πάλι. Από τους καλύτερους χαρακτηρισμούς που έχω ακούσει

ναι βρε κοριτσακι....ετσι μου ειχε πει η καλυτερη μου φιλη στην Αγγλια (με περναγε καμιοα 20αρια χρονια) 'Αλεκα ο αντρας που θα παρεις να προσεχεις να μη σε κανει bother! :P:p:p (τα μεταφερω ακριβως)....θα περασει πολυ ωραια η ζωη ετσι...Δε θα σκεφτεσαι what I have done for him αλλα what I have felt!' ;););)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

λογια μεγαλων γυναικων... εσυ κ η Δημητρα (Παπανδρεου), αν θυμασαι... μετα τον Αντρεα ειχε κλεισει ΚΑΙ αυτη...

:D:D..:cool:... ε ναι μωρε..θα το σταματησω το αθλημα...φτανει πια...πόσα πεθερικα θα γνωρισω στη ζωη μου???:P:p Γιατι ημουν και καλη νυφη και με πηγαιναν και σπιτια τους!!

221882cb0gkyh7q4.gif

καλα.. δεν ειναι κ ωραιο παραδειγμα να ειναι ΜΟΝΟ αγαπημενοι. σε μια συγκρουση με τους συζυγους θα τους ερθει ο ουρανος σφοντυλι. αλλα κ μενα μ'αρεσει αυτο...

Μαρη δεν λεω αυτο...κ τσακωθηκαν κ διαφωνησανε αλλα δεν ειχανε χοντρα προβληματα μεταξυ τους...ουτε τους εβλεπα να κοιταζονται κ να τους ερχεται να ξερασουν!!

ασχετο σου μυριζει κατι??καμια τυροπιτουλα κανα γλυκακι??:tongue::tongue:

ρουφιανες...μου αρεσει που ηθελα να σιδερωσω 3 πλυντηρια κ καθομαι εδω...σειρηνες!

PlbZp2.png

:D:D..:cool:... ε ναι μωρε..θα το σταματησω το αθλημα...φτανει πια...πόσα πεθερικα θα γνωρισω στη ζωη μου???:P:p Γιατι ημουν και καλη νυφη και με πηγαιναν και σπιτια τους!!

:lol::lol::lol::lol:

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

μιτσακι πριν μεινω εγκυος ειχα καθε 28 με 30 μερες τωρα δε ξερω σε τι κατασταση ειμαι η κακομοιρα μια φορα προλαβα να αδιαθετησω....ειδομεν!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

ΤΟ "παιδι" βαριεται να μιλησει.....δεν παει αλλο νομιζω...λεει καμμια 60αρια λεξεις βεβαια μπορει κ παραπανω αλλα μου λεει δουλεια κ δε λεει ναι κ οχι..γιατι εγω φταιω....λεει μαμα και τρεχω το ζωο..οχι θα πει μαμα ελα...χλωμο το βλεπω αλλα θα προσπαθησω,μα τι κανω λαθος??τηλεοραση δεν βλεπει πανω απο καμμια ταινια που κ που...και αινσταιν...πρωτα θα μιλησει το μπεμπονι κ μετα ο Χρησστακος...αααα και βιβλια ρε παιδια δεν καθεται ουτε 2 λεπτα...ααα ξερουμε και το κοκκινο,μπλε ,μωβ...

ΜΕΦΗ τι να κανω???εσεις που εχετε 2-3-4(ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ) μιλανε καθαρα???οπου παμε πεφτουμε σε παιδια πολυ μιλανε,,

επικινδυνο να γινει σα κ σενα... να μη σταματησει... κ τι θα του μαθεις δλδ????

Μητσακι μου γλυκο δεν επια ότι ενα ζευγαρι με παιδια δεν μπορει να ειναι ερωτευμενο ή ότι πρεπει να σταματησει να ειναι ζευγαρι....όλα αυτα εννοουνται....Αλλα εγω μιλαω για την ασχημη περιπτωση που κατι συμβαινει....που του αλλου του τελειωνει πως το λενε...Μιλαω για τη χειροτερη των περιπτωσεων και εσυ μιλας για την ιδανικη ;) Εκει ειναι η διαφορα μας....Αλλα εγω παντα ετσι λειτουργω, σκεφτομαι το χειροτερο για να μου ερχονται όλα πιο απλα μια και φοβαμαι τις 'κατραπακιες' .

Δεν θα κοιμαμαι με εναν ξενο αν συμβει κατι τετοιο...θα κοιμαμαι μονη μου...Θα ειναι ξενος για εμενα αλλα μπαμπας για τα παιδια μου ..full time μπαμπας όχι του σαββατοκυριακου....μεχρι να νιωσω ότι τα παιδια μου μπορουν να ανεχτουν τον χωρισμο από τον μπαμπα τους. Γιατι ετσι γινεται δυστυχως...μαζι με εσενα, χωριζεις και τα παιδια...

εχω παραδειγμα που ειναι χωρισμενοι χρονια κ κοιμαται ο ενας στον καναπε, κ ο αλλος στο κρεβατι... και? τι θα συνηθισουν τα παιδια μωρε? στους ψυχολογους πανε κ τα 2. πρεπει να σε εχουν κανει πρωτα πολυ δυνατο ως ατομο κ χαρακτηρα, που φυσικα δεν υπαρχει χρονος για κατι τετοιο οταν υπαρχουν συγκρουσεις, κ μετα να στο σκασουν το παραμυθι.

θα με αφησετε να δουλεψω? με κοιτανε, τουκου τουκου ολη την ωρα...

πειτε κατι ασχετο...για ρουχα... κατι αλλο. να μη θελω να απανταω...

ρε, τι εχω παθει...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ναι βρε κοριτσακι....ετσι μου ειχε πει η καλυτερη μου φιλη στην Αγγλια (με περναγε καμιοα 20αρια χρονια) 'Αλεκα ο αντρας που θα παρεις να προσεχεις να μη σε κανει bother! :P:p:p (τα μεταφερω ακριβως)....θα περασει πολυ ωραια η ζωη ετσι...Δε θα σκεφτεσαι what I have done for him αλλα what I have felt!' ;););)

σωστηηηηηηη....το <<what i have done for him>> ειναι μοιρολατρικο κ σε αφηνει πισω δεν σε προχωραει...Αλεκακι πρεπει να ηταν ατομο αυτη παθιαρικο κ να ειχε ζησει εντονα ε?

PlbZp2.png

ΖΩΗ δες το θετικα,θα κανεις οικονομια στις σερβιετες..ε μαα πρωτα βγαζετε τα ματια κ μου το παιζετε η μια νυχτοφυλακας ή αλλη ακροβατης κ μετα ερχεστε κλαιγοντας....ΖΩΗ να πεις στο πιπινι να αφησει τις ΚΥΚΛΑΔΕΣ και να πιασει κανα υπερατλαντικο....πως θα σας ζησει??

ΤΟ "παιδι" βαριεται να μιλησει.....δεν παει αλλο νομιζω...λεει καμμια 60αρια λεξεις βεβαια μπορει κ παραπανω αλλα μου λεει δουλεια κ δε λεει ναι κ οχι..γιατι εγω φταιω....λεει μαμα και τρεχω το ζωο..οχι θα πει μαμα ελα...χλωμο το βλεπω αλλα θα προσπαθησω,μα τι κανω λαθος??τηλεοραση δεν βλεπει πανω απο καμμια ταινια που κ που...και αινσταιν...πρωτα θα μιλησει το μπεμπονι κ μετα ο Χρησστακος...αααα και βιβλια ρε παιδια δεν καθεται ουτε 2 λεπτα...ααα ξερουμε και το κοκκινο,μπλε ,μωβ...

ΜΕΦΗ τι να κανω???εσεις που εχετε 2-3-4(ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ) μιλανε καθαρα???οπου παμε πεφτουμε σε παιδια πολυ μιλανε,,

ο δικος μου μιλησε νωρις....αλλα τα υπολοιπα που ξερω εχουν ψιλοαργησει...Εγω δε, μιλησα λεει 2.5 χρονων, και τα ελεγα και ακαταλαβιστηκα. Μονο η αδερφη μου η μεγαλη με καταλαβαινε και εκανε μεταφραση...:cool::cool: Οπότε , το καθε παιδακι με το ρυθμο του. Νομιζω δεν πρεπει να τον πιεσεις.

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...