Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αυτο το μενω για τα παιδια ειναι μια πολυ καλη δικαιολογια κατα την γνωμη μου κ ενα καλο καμουφλαζ για να μην παραδεχτει η γυναικα οτι δεν μπορει να ζησει χωρις αυτον....γιατι οταν το ζευγαρι εχει διαλυθει το παιδι το καταλαβαινει...τι να καταλαβει δηλαδη ...το βλεπει μπροστα του!!!αρα τι ειναι καλυτερο?να μεινει το παιδακι σε μια τετοια οικογενεια η να χωρισουν κ να μη βλεπει ασχημες καταστασεις στο σπιτι...

εγω κοριτσια παντα τους γονεις μου τους θυμαμαι ερωτευμενους!!ακομα κ τωρα!!!κ δεν υπαρχει πιο ωραιο πραγμα απο ενα παιδι να βλεπει τους γονεις του ερωτευμενους κ αγαπημενους!!!

αυτο ειναι το ιδανικο....αλλα λεμε σε περιπτωση που δε συμβαινει αυτο....

Όταν τσακωθηκαν οι δικοι μου, ημουν μεγαλη....και παλι δυσκολα το ξεπερναω...για εμενα επρεπε να ειναι μαζι ..Τελειωσε! Και να μην υπαρχει ερωτας, επρεπε να υπαρχει αγαπη και σεβασμος μετα από τοσα χρονια και μετα απο 3 παιδια.....

Το ζευγαρι το δενει ο ερωτας και μονο...η οικογενεια όμως δεν ειναι ζευγαρι....Τα παιδια δεν τα καλυπτει μονο ο ερωτας των γονιων...

Αδυναμος για εμενα ειναι αυτος που βαζει τις επιθυμιες του και τον εγωισμο του πανω από όλα...δεν ειναι το να ανεχτω τον ανθρωπο που τα παιδια μου λατρευουν. Και δε μιλαω να τον ανεχτω αρα να ειμαστε ζευγαρι...ζευγαρι δεν θα ειμαστε ποτε μαλλον.

http://parentscafe.gr/showthread.php?t=171

ορμα ΟΜΟΡΦΑΚΙΑΑ

:lol::lol::lol::lol:...εισαι τρελη...πιο τρελη απο εμενα!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΑΛΕΚΑ---εγω δεν θα τον χωριζα γιατι ειναι ενας πολυ καλος πατερας....απλα ξερει ότι συναισθηματικα για εμενα τελειωσε...επίσης ξερει ότι μπορω να γινω εκνευριστικα αδιαφορη για παρα πολυ καιρο....

ΑΚΡΙΒΩς ΤΟ ΙΔΙΟ!!!επειδη τα παιδια δε μου φταινε αν ο μπαμπς του σκεφτεται μονο με το τσιου τσιου,μαλλον δε θα χωριζα....αλλα συναισθηματικα αντε γεια...

ΤΙ ΛΕς ΜΑΡΗ;;;;Θα με κεράτωνε και θα τον είχα στο σπίτι να τον ταίζω και να τον πλένω τα σωβρακά του;;;;;Εννοείται οτι τα απιδιά θα ήταν καλύτερα αν έφευγε από το σπίτι,γιατί εγώ όλη την ημέρα θα τον έβριζα!Δεν θα μπορούσα με τίποτα να κρατηθώ!

Καλημέρα σε όλες. Μπήκα για ένα γρήγορο γεια.

Απίστευτο αυτό που έγινε στο Έλενα;; Φανταστείτε πώς θα πρέπει να νοιώθει αυτή η μάνα.

Ο μικρός βάζει συνέχεια τον αντίχειρά του στο στόμα. Βρε του τον βγάζω, βρε του δίνω πιπίλα, αυτός τίποτα θέλει το δάχτυλό του. Ανησυχώ. Τι να κάνω για να τον αποτρέψω;;;

Wonder, xthes diavaza se ena aggliko vivlio pou exw gia ta mwra pws to xeri sto stoma einai ekseliktika sxedon aparaitito kai den to glitwneis. Episis exei apodeixtei pws den prokalei provlimata sta dontia ektos ki an den to kopsei to paidi meta ta 5 (kati pou kanei to 90% twn paidiwn). Aston loipon!!!

Rwta kai ton/tin paidiatro sou vevaia

ομορφακια δες το απο τη θετικη πλευρα αν εισαι, και ειμαι και εγω, παλι θα γενναμε νοεμβρη και παλι θα κανουμε καφε νοεμβριου αλλα 2010...:tongue::tongue:

κι εμενα πραγματικα δε με νοιαζει αν ειμαι απλα δε ξερω αν μπορει η μυτρα να αντεξει επειδη ειναι κομμενη αυτο τιποτε αλλο και μη μου πει ο γιατρος για εκτρωσεις και μαλακιες...αλλιως τιποτα δε με νοιαζει ενταξη λιγο με τα κιλα θα πρεπει να προσεξω γιατι ειμαι 90 και δε θελω να παω 150..:rolleyes::rolleyes:....παντως εμεις καναμε ελευθερα 6 μηνες και μετα εμεινα εγκυος τι στο καλο με την πρωτη τωρα????

αλεκουκο νομιζα οτι οι γονιμες ειναι 14μερες μετα την αρχη τις περιοδου οχι 14 μερες πριν την μερα που περιμενεις περιοδο...τελικα τι ισχυει??

Εγω καταλαβαινω τις γονιμες γιατι εχω παρα πολλα υγρα τοσα που μερικες φορες βαζω κανονικη σερβιετα...αν παιζει και τωρα αυτο τοτε οι γονιμες ηταν 4 μερες μετα την επαφη στο οριο ειμαι γαμα τα...αυριο θα παρω το τεστ αυτο που δειχνει 5 μερες μετα τη συληψη αφηνω και 3 μερες που μπορει να γινει η σηληψη μετα την επαφη συνολο 8 ε αφησα κ κανα 2 ακομα ελπιζω να εχω αποτελεσματα....ΦΟΒΑΜΑΙ!!!!:(

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Wonder, xthes diavaza se ena aggliko vivlio pou exw gia ta mwra pws to xeri sto stoma einai ekseliktika sxedon aparaitito kai den to glitwneis. Episis exei apodeixtei pws den prokalei provlimata sta dontia ektos ki an den to kopsei to paidi meta ta 5 (kati pou kanei to 90% twn paidiwn). Aston loipon!!!

Στην εξελικτική ψυχολογία αυτό το στάδιο΄λέγεται στοματικό.Είναι όμως που οτι πιάνουν το βάζουν στο στόμα.Εγώ ξέρω οτι η πιπίλα είναι προτιμότερη από τον αντίχειρα,αλλά και μένα μου κάνει όλη την ημέρα το ίδιο!Επίσης λένε οτι αυτό δείχνει ανασφάλια,και πρέπει να έχει βάση,γιατί όταν πάω κοντά της και της μιλάω το βγάζει!!!

Διαφημίσεις

Απίστευτο αυτό που έγινε στο Έλενα;; Φανταστείτε πώς θα πρέπει να νοιώθει αυτή η μάνα.

Ο μικρός βάζει συνέχεια τον αντίχειρά του στο στόμα. Βρε του τον βγάζω, βρε του δίνω πιπίλα, αυτός τίποτα θέλει το δάχτυλό του. Ανησυχώ. Τι να κάνω για να τον αποτρέψω;;;

δεν ειναι τιποτα...ασ'τον να το ευχαριστηθει...;)
ΤΙ ΛΕς ΜΑΡΗ;;;;Θα με κεράτωνε και θα τον είχα στο σπίτι να τον ταίζω και να τον πλένω τα σωβρακά του;;;;;Εννοείται οτι τα απιδιά θα ήταν καλύτερα αν έφευγε από το σπίτι,γιατί εγώ όλη την ημέρα θα τον έβριζα!Δεν θα μπορούσα με τίποτα να κρατηθώ!

μαρη ποιος σου ειπε να τα κανεις όλα αυτα?? Εγω και τωρα ουτε σωβρακα του πλενω ουτε τον ταιζω ...:D:D:D ευτυχως ειναι 'αυτοφωτος!'....Δεν θα τον εβριζα όχι. Ειμαι σιγουρη ότι για να κανει κατι τετοιο το παλεψε πολυ πριν παραδωθει. Δεν ειναι απο αυτους τους ανθρωπους. Απλα προφανως θα του εχει τελειωσει για εμενα. Στα ανθρωπινα συναισθηματα δεν ζηταω εξηγησεις.

Από εκει και περα όμως, θα κοιταζα τι μπορω να κανω να περισωσω τα παιδια μου. Αν ημουν ελευθερη θα χωριζαμε και παλι φιλοι θα μεναμε. Αλλα τωρα με τα παιδια, δεν ειναι ευκολο....Και ξαναλεω... μιλαω για εναν ανθρωπο που όλα τα χρονια της ζωης του ηταν καλος....ας τον κρινει ο Θεος στην τελικη...τι ειμαι εγω??

Του λεω καμια φορα θελω πρωτα να αγαπας τα παιδια και μετα εμενα.....ό,τι και να γινει να ειναι τα παιδια μας πανω από όλα...Θα τον συγχωρησω αν δεν ειναι καλος συζυγος, εννοωντας ότι δεν θα του κρατησω κακια και όχι ότι θα τον εχω άντρα' ακομη. Αλλα δεν θα τον συγχωρησω αν δεν ειναι καλος πατερας.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Όταν τσακωθηκαν οι δικοι μου, ημουν μεγαλη....και παλι δυσκολα το ξεπερναω...για εμενα επρεπε να ειναι μαζι ..Τελειωσε! Και να μην υπαρχει ερωτας, επρεπε να υπαρχει αγαπη και σεβασμος μετα από τοσα χρονια και μετα απο 3 παιδια.....

Το ζευγαρι το δενει ο ερωτας και μονο...η οικογενεια όμως δεν ειναι ζευγαρι....Τα παιδια δεν τα καλυπτει μονο ο ερωτας των γονιων...

Αδυναμος για εμενα ειναι αυτος που βαζει τις επιθυμιες του και τον εγωισμο του πανω από όλα...δεν ειναι το να ανεχτω τον ανθρωπο που τα παιδια μου λατρευουν. Και δε μιλαω να τον ανεχτω αρα να ειμαστε ζευγαρι...ζευγαρι δεν θα ειμαστε ποτε μαλλον.

και σε αυτα που λες εχεις δικιο...βασικα εξω απο το χορο...οπως λες μακαρι να μη συνεβενε σε κανενα ζευγαρι....

αγγελικουλα μου κανε βρε συ κατι με το greenglish!!!!ΕΧΩ ΤΥΦΛΩΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ...;):(

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

ομορφακια δες το απο τη θετικη πλευρα αν εισαι, και ειμαι και εγω, παλι θα γενναμε νοεμβρη και παλι θα κανουμε καφε νοεμβριου αλλα 2010...:tongue::tongue:

κι εμενα πραγματικα δε με νοιαζει αν ειμαι απλα δε ξερω αν μπορει η μυτρα να αντεξει επειδη ειναι κομμενη αυτο τιποτε αλλο και μη μου πει ο γιατρος για εκτρωσεις και μαλακιες...αλλιως τιποτα δε με νοιαζει ενταξη λιγο με τα κιλα θα πρεπει να προσεξω γιατι ειμαι 90 και δε θελω να παω 150..:rolleyes::rolleyes:....παντως εμεις καναμε ελευθερα 6 μηνες και μετα εμεινα εγκυος τι στο καλο με την πρωτη τωρα????

αλεκουκο νομιζα οτι οι γονιμες ειναι 14μερες μετα την αρχη τις περιοδου οχι 14 μερες πριν την μερα που περιμενεις περιοδο...τελικα τι ισχυει??

Εγω καταλαβαινω τις γονιμες γιατι εχω παρα πολλα υγρα τοσα που μερικες φορες βαζω κανονικη σερβιετα...αν παιζει και τωρα αυτο τοτε οι γονιμες ηταν 4 μερες μετα την επαφη στο οριο ειμαι γαμα τα...αυριο θα παρω το τεστ αυτο που δειχνει 5 μερες μετα τη συληψη αφηνω και 3 μερες που μπορει να γινει η σηληψη μετα την επαφη συνολο 8 ε αφησα κ κανα 2 ακομα ελπιζω να εχω αποτελεσματα....ΦΟΒΑΜΑΙ!!!!:(

ειναι 14 μερες πριν για αυτο δε μπορεις να εισαι σιγουρη παρα μονο σε μια σουπερ σταθερη περιοδο. Το σπερμα μπορει να μεινει ζωντανο μεχρι και 3 24ωρα συνηθως. Αρα εχεις πιθανοτητες και στο ευχομαι γιατι νιωθω ότι το θες. Μη φοβασαι για τη μητρα. Όλα καλα θα πανε!

221882cb0gkyh7q4.gif

ζωη μου λενε οτι μετα απο μια εγκυμοσυνη γινομαστε πιο γονιμες!!...ελα μωρε ολα καλα θα παν..ξερεις ποσες ξερω που μειναν κατευθειαν μετα απο καισαρικη???η κουμπαρα μου μολις σαραντισε!!!!!!!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

γιατι μαρη τα εχεις ξεχωρισει ετσι στο μυαλο σου κ εισαι κ ζυγος?:tongue:γιατι ενα ζευγαρι που εχει οικογενεια δεν μπορει να ειναι ερωτευμενο κ να το δενει κ ο ερωτας?ο ερωτας δινει ΖΩΗ...πετας εχει διαθεση να κανεις τα παντα ακομα κ αυτα που ουτε κατα διανοια θα σκεφτοσουν σε αλλη περιπτωση...

ενα παραδειγμα...οταν υπαρχουν προβληματα σε ενα ζευγαρι κ τσακωμοι η μανα η ο πατερας εχει την ιδια διαθεση μεσα στο σπιτι που ειχε πριν δημιουργηθουν τα προβληματα?

εγω ενα εχω να πω που πρεπει να το εχω ξαναπει το οποιο το λεει ο John Travolta στο κοιτα ποιος μιλαει<<η μανα για να ειναι καλη μανα πρεπει διπλα της να εχει ενα καλο συντροφο που θα την αγαπαει ετσι ωστε αυτη να μην τρελανει τα παιδια της>>γιατι κακα τα ψεμματα οταν προσωπικα δεν ειμαστε καλα το προσωπο μας το γραφει...οι κινησεις μας...η ψυχολογια μας κ αυτο εχει αντικτυπο κ στους γυρω μας κ κατα συνεπεια κ στα παιδια μας...κατα την αποψη μου το ζευγαρι δεν πρεπει να σταματει να ειναι ζευγαρι κ μετα τον ερχομο των παιδιων...μπορει να εχω λαθος,μπορει να ειμαι ρομαντικη...τουλαχιστον εχω βρει αλλον ενα ρομαντικο που συμφωνουμε πανω σε αυτο...μεγαλωσα κ ετσι...η μαμα μου παντα μου ελεγε κοιτα να παντρευτεις καποιον που θα τον αγαπας κ θα εισαι ερωτευμενη μαζι του...μονο τοτε να κανεις παιδια...κ οταν τα κανεις να μην ξεχασεις τον παραγοντα ερωτα αγαπη συντροφικοτητα...γιατι τα παιδια ειναι μουσαφιρηδες,φευγουν καποια στιγμη,ανοιγουν τα φτερα τους κ φτιαχνουν δικη τους φωλια κ εσυ μενεις πισω να τα καμαρωνεις μαζι με τον ανθρωπο σου...!!!σε αντιθετη περιπτωση οταν δηλαδη θα συμβιωνεις απλα με εναν ανθρωπο για τα παιδια κ ερθει η ωρα να φυγουν θα ξυπνησεις ενα πρωι κ θα δεις οτι κοιμασαι με εναν ξενο...εναν αγνωστο...

PlbZp2.png

παιδια πραγματικα το μονο που με νοιαζει ειναι αυτο δε θελω να κανω εκτρωση...δηλαδη αν μου πει ο γιατρος οτι μπορω χωρις φοβο να το κανω το δευτερο θα το κανω οτι και να λενε οι υπολοιποι και το αντρακι μου να πει οτι δεν το κραταμε θα τον γραψω κανονικα και θα προχωρησω αρκει να μην παθω εγω κατι οχι οτι με νοιαζει δηλαδη απλα που να αφησω το μπουμπουκακι μου??? Τελος παντων ενα-ενα θα δουμε καλα αν ειμαι θα παθουν σοκ ολοι.....

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

ολα τα μωρακια κατι θελουν να πιπιλανε...αλλα θελουν πιπιλα αλλα το χερι αλλα το σεντονι...δεν ειναι κατι φοβερο ισα ισα νιωθουν θαλπωρη...μην ξεχνας οτι σε αυτην ηλικια ολα τα πραγματα τα γνωριζουν κ τα νιωθουν με το στομα...αστον ελευθερο να το κανει!!

PlbZp2.png

γιατι μαρη τα εχεις ξεχωρισει ετσι στο μυαλο σου κ εισαι κ ζυγος?:tongue:γιατι ενα ζευγαρι που εχει οικογενεια δεν μπορει να ειναι ερωτευμενο κ να το δενει κ ο ερωτας?ο ερωτας δινει ΖΩΗ...πετας εχει διαθεση να κανεις τα παντα ακομα κ αυτα που ουτε κατα διανοια θα σκεφτοσουν σε αλλη περιπτωση...

ενα παραδειγμα...οταν υπαρχουν προβληματα σε ενα ζευγαρι κ τσακωμοι η μανα η ο πατερας εχει την ιδια διαθεση μεσα στο σπιτι που ειχε πριν δημιουργηθουν τα προβληματα?

εγω ενα εχω να πω που πρεπει να το εχω ξαναπει το οποιο το λεει ο John Travolta στο κοιτα ποιος μιλαει<<η μανα για να ειναι καλη μανα πρεπει διπλα της να εχει ενα καλο συντροφο που θα την αγαπαει ετσι ωστε αυτη να μην τρελανει τα παιδια της>>γιατι κακα τα ψεμματα οταν προσωπικα δεν ειμαστε καλα το προσωπο μας το γραφει...οι κινησεις μας...η ψυχολογια μας κ αυτο εχει αντικτυπο κ στους γυρω μας κ κατα συνεπεια κ στα παιδια μας...κατα την αποψη μου το ζευγαρι δεν πρεπει να σταματει να ειναι ζευγαρι κ μετα τον ερχομο των παιδιων...μπορει να εχω λαθος,μπορει να ειμαι ρομαντικη...τουλαχιστον εχω βρει αλλον ενα ρομαντικο που συμφωνουμε πανω σε αυτο...μεγαλωσα κ ετσι...η μαμα μου παντα μου ελεγε κοιτα να παντρευτεις καποιον που θα τον αγαπας κ θα εισαι ερωτευμενη μαζι του...μονο τοτε να κανεις παιδια...κ οταν τα κανεις να μην ξεχασεις τον παραγοντα ερωτα αγαπη συντροφικοτητα...γιατι τα παιδια ειναι μουσαφιρηδες,φευγουν καποια στιγμη,ανοιγουν τα φτερα τους κ φτιαχνουν δικη τους φωλια κ εσυ μενεις πισω να τα καμαρωνεις μαζι με τον ανθρωπο σου...!!!σε αντιθετη περιπτωση οταν δηλαδη θα συμβιωνεις απλα με εναν ανθρωπο για τα παιδια κ ερθει η ωρα να φυγουν θα ξυπνησεις ενα πρωι κ θα δεις οτι κοιμασαι με εναν ξενο...εναν αγνωστο...

μαρη σκατουλα με συγκινισες πρωι-πρωι......:rolleyes:...δικιο εχεις μανα μου αλλα χρειαζεται ΠΟΛΥΥΥ προσπαθεια και υποχωρισεις και απο τους δυο...γιατι πρεπει να κρατας τον αλλον σε εγρηγορση και να μην τον αφηνεις να ρουτινιαζει οπως και τον εαυτο σου βεβαια...

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

παιδια πραγματικα το μονο που με νοιαζει ειναι αυτο δε θελω να κανω εκτρωση...δηλαδη αν μου πει ο γιατρος οτι μπορω χωρις φοβο να το κανω το δευτερο θα το κανω οτι και να λενε οι υπολοιποι και το αντρακι μου να πει οτι δεν το κραταμε θα τον γραψω κανονικα και θα προχωρησω αρκει να μην παθω εγω κατι οχι οτι με νοιαζει δηλαδη απλα που να αφησω το μπουμπουκακι μου??? Τελος παντων ενα-ενα θα δουμε καλα αν ειμαι θα παθουν σοκ ολοι.....

Ζωιτσα εχεις σταθερο κυκλο?γιατι ειδα που λετε για την 14η μερα αρα εχεις σταθερο κυκλο 28 ημερων ε?τεσπα αφου το θες εσυ κοριτσαρα μου στο ευχομαι κ σενα!!!κοιτα να δεις που στην επομενη συναντηση που θα ειμαι κ ΕΓΩ εκει θα σας γνωρισω γκαστρουλες!!!!:tongue::tongue:

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...