Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

και εγω ρε κοριτσια με τη μια κ τις 2 στις γονιμες....απλα το μπεμπονι πρεπει να ταν 1-2 μερες πριν το πικ των γονιμων ημερων...για αυτο ηξερα οτι θα ναι κοριτσακι..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΑΛΕΚΑ---εγω δεν θα τον χωριζα γιατι ειναι ενας πολυ καλος πατερας....απλα ξερει ότι συναισθηματικα για εμενα τελειωσε...επίσης ξερει ότι μπορω να γινω εκνευριστικα αδιαφορη για παρα πολυ καιρο....

ΑΚΡΙΒΩς ΤΟ ΙΔΙΟ!!!επειδη τα παιδια δε μου φταινε αν ο μπαμπς του σκεφτεται μονο με το τσιου τσιου,μαλλον δε θα χωριζα....αλλα συναισθηματικα αντε γεια...

εννοειται οτι παυει να υπαρχει συναισθηματικα,αλλα ρε κοριτσια ειναι ευκολο να ανεχτεις καποιον που σε κερατωνει κ το ξερεις ??τι κανεις κι εσυ το ιδιο κ μενεις μεσα στο γαμο μονο για τα παιδια??μπουρ..ο η κατασταση...δεν ξερω πολυ δυσκολο πραγμα..αλλα νομιζω η καλυτερη λυση ειναι το διαζυγιο..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

και πιστευω οτι σε μια σχεση τουλαχιστον το 50% την κραταει το σεξ,και σαυτο ταιριαξαμε απολυτα..ετσι που λετε η δικη μου ιστορια!!!!

ασχετο αλλα και γω ανατριχιασα το πρωι που ακουσα για το νεογεννητο..φανταζομαι την καημενη τη μανα τωρα...πωπω με πιανει φρικη...ποιο απανθρωπο τερας να κανει τετοιο πραγμα????:mad::x:x:x:x

θα συμφωνησω μαζι σου για το σεξ...δεν ξερω αν ειναι το 50% αλλα παιζει τρελο ρολο...αν δεν εισαι οκ κ εκει τοτε φαινεται παντου...στην ψυχολογια,στα νευρα σου στη μουρη σου...το γραφει το κουτελο σου ρε παιδι μου....ειναι κ αυτο αναγκη τρελη πως να το κανουμε...μπορεις χωρις φαι??χωρις νερο?ε χωρις σεξ γιατι να μπορεις?:tongue:

Κανα νεο ειπανε για το μωρο?

PlbZp2.png

μετα ομως ηρθε η ανοιξη:!::!::!:επιτελους κολλησαμε αφου τον πολιορκουσα:!::!:κι ετσι ενω εγω ημουν με καποιον κι εκεινος επισης..κολλησαμε!!!!κι απο τοτε μαζι!!!!!

ΠΟΤΕ δεν σκεφτηκα να τον κερατωσω,γιατι μου προσφερει ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!και πιστευω οτι σε μια σχεση τουλαχιστον το 50% την κραταει το σεξ,και σαυτο ταιριαξαμε απολυτα..ετσι που λετε η δικη μου ιστορια!!!!

ασχετο αλλα και γω ανατριχιασα το πρωι που ακουσα για το νεογεννητο..φανταζομαι την καημενη τη μανα τωρα...πωπω με πιανει φρικη...ποιο απανθρωπο τερας να κανει τετοιο πραγμα????:mad::x:x:x:x

πεπρωμενον φυγειν αδυνατον καλη μου!!

Αυτη η μανουλα ειναι λεει Αλβανιδα και δεν ειχε συνοδο. Οπότε ή καποιος απο εκει μεσα το μυριστηκε, και εδωσε το πρασινο φως για αγοροπωλησιες...ή ο πατερας μπορει να το πηρε...ουφ...τι κακο και αυτο....

Καλά είμαι Ελένη μου και τα παιδάκια μου καλύτερα. Ναι θηλάζω ακόμα μωρέ από τώρα σκέφτομαι τον αποθηλασμό και σφίγγεται η καρδιά μου.

εισαι καλη μανουλα βρε Αννουλα...το ξερεις ότι μιλαω στις αδερφες μου για εσενα?? Για μια κοπέλα που εχει 4 και θηλαζει κλπ κλπ....

ΑΚΡΙΒΩς ΤΟ ΙΔΙΟ!!!επειδη τα παιδια δε μου φταινε αν ο μπαμπς του σκεφτεται μονο με το τσιου τσιου,μαλλον δε θα χωριζα....αλλα συναισθηματικα αντε γεια...

ετσι ειναι ρε Κιμακι...τα παιδια πανω απο όλα...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ο σιδηρος φερνει όντως αυτη την οσμη...εγω όμως γιατι θελω να κανεις και τεταρτο???:tongue::tongue::tongue:

Πότε περιμενεις περιοδο??? Θα μετρησουμε και θα δουμε όπως ειπε και το Μητσακι...όλες μαζι θα μετρησουμε! :D

Εγω πάντως ειμαι στανταρ στις γονιμες ημερες.... δε μου ξεφευγει ουτε ωρα. και τις δυο φορες ετσι εμεινα εγκυος, με τη μια....

Παρ΄όλα αυτα , επειδη δεν θα ηθελα να μεινω εγκυος και παλι παιζει αντισυλληψη....

τερ=31/1/10 διαρκειας 6ημ.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-....

τι βγαζει το τεφτερι??????????

ομορφακια ευχομαι να ειναι μονο ιδεα σου μωρε!!κι εγω παιρνω σιδηρο και τα τσισακια εχουν περιεργη οσμη..μην αγχωνεσαι..

α,να πω επισης οτι ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΕΡΑΤΩΣΕΙ Ο ΑΚΤΡΑΣ ΜΟΥ,γιατι αν το εκανε και το μαθω ΟΥΕ ΚΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΤΟΥ!!συμφωνω με ελενη και ειμαι καθετη σε αυτο....νομιζω οτι ειδικα σε ενα παντρεμενο ζευγαρι με παιδια που δεν εχει κι αμαν τα προβληματα,ειναι η χειροτερη αμαρτια...αλλα και προβληματα να υπαρχουν νομιζω οτι το να πας με αλλον-η δε λυνει τιποτα..

δεν ξερω αν θα ηταν αλιμονο του... θα ημουν στα πατωματα. ουτε να αρθρωσω λεξη δεν θα μπορουσα. αυτο για 1-2 μερουλες, μετα θα επαιρνα αναποδες κ θα τελειωνε... δεν θελω να μενει μαζι μας, χωρις αισθηματα για μενα... την πρωτη σχεση εμεις την ειχαμε, κ δημιουργησαμε κ τα υπολοιπα:wink:

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

θα συμφωνησω μαζι σου για το σεξ...δεν ξερω αν ειναι το 50% αλλα παιζει τρελο ρολο...αν δεν εισαι οκ κ εκει τοτε φαινεται παντου...στην ψυχολογια,στα νευρα σου στη μουρη σου...το γραφει το κουτελο σου ρε παιδι μου....ειναι κ αυτο αναγκη τρελη πως να το κανουμε...μπορεις χωρις φαι??χωρις νερο?ε χωρις σεξ γιατι να μπορεις?:tongue:

Κανα νεο ειπανε για το μωρο?

τωρα βλεπω στο ερτ σατ τον γγ του νοσοκομειου..κανουν ερευνες λεει...παει καλε το μωρο σιγα μη το βρουν...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

εννοειται οτι παυει να υπαρχει συναισθηματικα,αλλα ρε κοριτσια ειναι ευκολο να ανεχτεις καποιον που σε κερατωνει κ το ξερεις ??τι κανεις κι εσυ το ιδιο κ μενεις μεσα στο γαμο μονο για τα παιδια??μπουρ..ο η κατασταση...δεν ξερω πολυ δυσκολο πραγμα..αλλα νομιζω η καλυτερη λυση ειναι το διαζυγιο..

ΣΥΜΦΩΝΩ...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Αυτο το μενω για τα παιδια ειναι μια πολυ καλη δικαιολογια κατα την γνωμη μου κ ενα καλο καμουφλαζ για να μην παραδεχτει η γυναικα οτι δεν μπορει να ζησει χωρις αυτον....γιατι οταν το ζευγαρι εχει διαλυθει το παιδι το καταλαβαινει...τι να καταλαβει δηλαδη ...το βλεπει μπροστα του!!!αρα τι ειναι καλυτερο?να μεινει το παιδακι σε μια τετοια οικογενεια η να χωρισουν κ να μη βλεπει ασχημες καταστασεις στο σπιτι...

εγω κοριτσια παντα τους γονεις μου τους θυμαμαι ερωτευμενους!!ακομα κ τωρα!!!κ δεν υπαρχει πιο ωραιο πραγμα απο ενα παιδι να βλεπει τους γονεις του ερωτευμενους κ αγαπημενους!!!

PlbZp2.png

πεπρωμενον φυγειν αδυνατον καλη μου!!

Αυτη η μανουλα ειναι λεει Αλβανιδα και δεν ειχε συνοδο. Οπότε ή καποιος απο εκει μεσα το μυριστηκε, και εδωσε το πρασινο φως για αγοροπωλησιες...ή ο πατερας μπορει να το πηρε...ουφ...τι κακο και αυτο....

Πω πω τι συμβαίνει στον κόσμο... αν δεν το βρουν το μωράκι τουλάχιστον να πέσει σε καλά χέρια....

εισαι καλη μανουλα βρε Αννουλα...το ξερεις ότι μιλαω στις αδερφες μου για εσενα?? Για μια κοπέλα που εχει 4 και θηλαζει κλπ κλπ....

Άσε ρε Αλεκάκι νιώθω τρελές τύψεις τώρα τελευταία προς τα αγόρια μου... Κι εγώ μιλάω για σένα στην μαμά μου και στον αντρούλη μου... έχω καταλάβει τι άνθρωπος είσαι και πολύ σε πάω....

Επίσης θέλω να πω πως κι εγώ ζηλεύω που θα συναντηθείτε. Θα περιμένουμε φώτο όλες οι υπόλοιπες.....

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!Καλά,αυτό είναι φανερό οτι έχει γίνει μέσα από το "Ελενα"!Τυχαιο ήταν οτι η μανούλα ήταν από την Αλβανία και δεν είχε συνοδό;;Κάποιος με συννενόηση με κάποιον από το πρωσοπικό το έκανε!Ούτε να το σκεφτώ δεν θέλω!Μακάρι να το βρούνε!

Ελένη1,χθές στο νησί σου είχες μια ωραιότατη σοδειά!!Ετοιμη ήμουν να πάρω τιποτις αλλά κλέφτρα δεν γίνομαι για ένα κ...λοπαίχνιδο!!!!:-)

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ!! Πω-πω παιδια οντως ουτε να το σκεφτω τη καημενη τη μανα μακαρι να το βρουνε αλλα δυστυχως αυτα γινονται απο μεσα και δε νομιζω....κριμα ντροπη πια να γινονται ακομα κ σημερα τετοια πραγματα....

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Εγω νομιζω ότι αν χωριζα ποτε απο το Νικο θα τελειωνα και με τους αντρες....δυσκολο ακουγεται αλλα ετσι πιστευω....Το 'γυναικα' εκλεισε εκει.

Οπότε αν ο Νικος ξενοχορευε που λεει ο λογος, όχι ότι θα τον δεχομουν σαν συντροφο μου, ουτε θα κερατωνα φυσικα. Απλα θα συμβιωναμε....Για τα παιδια θα μπορουσα να μην δειχνω την απογοητυση μου....ετσι νομιζω τουλαχιστον.

Απλα σκεφτομαι και το αλλο...ειναι ενας καλος συντροφος και πατερας για 12, 15, 20 χρονια πχ. Και κανει μια μακακια...τον διαγραφεις? Γινεται αυτοματα κακός??? Ειναι δυσκολες καταστασεις αυτες και το καλο των παιδιων πρεπει να μπαινει πανω απο όλα πιστευω...πανω από τον εγωισμό μου και πανω από τη στεναχωρια μου...τεσπα...μακαρι να μη συμβει σε καμια μας.

τερ=31/1/10 διαρκειας 6ημ.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-....

τι βγαζει το τεφτερι??????????

ηρεμησε καλη μου...δεν εισαι....και να ησουν τωρα δεν θα φαινοταν με τιποτα.....οι γονιμες ημερες ειναι 14 πριν την αναμενομενη περιοδο...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλημέρα σε όλες. Μπήκα για ένα γρήγορο γεια.

Απίστευτο αυτό που έγινε στο Έλενα;; Φανταστείτε πώς θα πρέπει να νοιώθει αυτή η μάνα.

Ο μικρός βάζει συνέχεια τον αντίχειρά του στο στόμα. Βρε του τον βγάζω, βρε του δίνω πιπίλα, αυτός τίποτα θέλει το δάχτυλό του. Ανησυχώ. Τι να κάνω για να τον αποτρέψω;;;

I6lrp2.png UKa4p2.png 8nsbp2.png

http://parentscafe.gr/showthread.php?t=171

ορμα ΟΜΟΡΦΑΚΙΑΑ

χαχαχχαχα μωρη ρουφιανα εισαι non stop!!!

Μην ακους Ομορφακια μου κ εγω με την Αλεκα ειμαι!!!μακαρι να κανεις κ τεταρτο!!ξερεις τον καημο μου σε αυτο το θεμα κ αν το θελεις κοριτσαρα μου στο ευχομαι!!!!εξαλου μαρη αν εχεις ηδη 3 παιδια το τεταρτο γιατι να σε χαλασει??αφου μπορειτε κ ανταποκρινεστε στις αναγκες τριων παιδιων (εξοδα,χρονο,αφιερωση σε αυτα)τοτε ανετα μπορειτε κ σε ενα τεταρτο!!!

PlbZp2.png

Omorfakia, me to kalo to tetarto mwroulini!!!!!

Marh, min kameis etsi, apo to agxos sou tha einai. Ektos ki an thes, opote sto efxomai olopsixa na eisai eggios...

Ante na ta poume oles apo konta tin Kiriaki. Kai gia tin istoria:

Ton antra mou ton gnwrisa sta 17 kai eimastan apla filoi, kaname parea poli. Sta 21 kai oso teleiwne fantaros mas girise to mialo kai ksekinisame sxesi. Apo tote ews simera (13 xronia meta) eimaste mazi. Oti einai o antras tis zois mou to iksera apo tin arxi (tis sxesis oxi apo ta 17!) kai eimai sigouri ews twra. Egw den ton exw keratwsei pote ma pote kiriws giati pistevw pws ws xaraktiras eimai akrivws ekei pou thelw na eimai. Eimai poli egwistria gia na zw se mia sxesi pou de me kaliptei pia. An den to ithela tha efevga kai tha pigaina gia alla meta. Alla meta omws. Elpizw na mi me exei keratwsei pote, kiriws giati tha exana pasa idea gia to atomo tou giati ton thewrw ton pio ksigimeno anthrwpo pou kserw.

An me keratwne kai to mathaina, tha efevga epi topou kai tha girnousa pote ma kai 10 paidia na xame...

Afta

Afti tin kopelitsa pou tis piran to mwro poli ti skeftomai apo to prwi... E, re ti epathe i ginaika!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...