Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ασε με ειδε ο Γιαννης να παιζω και τωρα παιζει αυτος(εγω του λεω που να παταει)

Την χερουκλα μου την απλωσα και εγω σε ενα αλλο νησι και κατι βουτηξε:oops:.....ηταν η πρωτη φορα και δεν ηξερα οτι θα τα πάρει....να τα δω ηθελα η καψερή....

Μα καλα, πως εχουν τόσο μεγαλα νησιά?

Δεν βγάζει ποιός τα κλέβει;;Για να ξέρω,αν μου λειψει τίποτα!!!!Εγώ χθες έπαιξα πρώτη φορά!Για τα μεγάλα νησιά δεν ξέρω!Μήπως αγοράζουν πράγματα με πιστωτική;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν βγάζει ποιός τα κλέβει;;Για να ξέρω,αν μου λειψει τίποτα!!!!Εγώ χθες έπαιξα πρώτη φορά!Για τα μεγάλα νησιά δεν ξέρω!Μήπως αγοράζουν πράγματα με πιστωτική;;;

:lol::lol::lol:

Σιγά μην βάλω χρηματα για να παρω νησι.....αμα ειχα πολλα και ηταν και αληθινο ίσως...

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

καλημερεεεςςςς....

στα αταχτα κοριτσια μας!!!

πολυ open mind μου ειστε ολες, το δεχεστε το κερατο κ τετοια!!! τι να πω? μονο οτι διαφωνω ΚΑΘΕΤΑ! δεν θα το αιτιολογησω γιατι ειστε πολλες οι τσαχπινες, κ δεν εχω κ πολυ χρονο σημερις...

να σας πω τα δικα μου νεα εν ολιγοις. στις 3 μου εγκυμοσυνες ηξερα πριν κανω το τεστ οτι ειμαι εγκυος (καλα στον νικηφ. οχι κ τοσο...). ειναι οτι το πρωι τα τσισακια εχουν μια περιεργη οσμη... ε, λοιπον σημερα μου ξαναηρθε στη μυτη αυτο το πραγμα. δεν σας λεω το αγχος!!!! δεν σας το λεω... θα παω το απογ. στον γυν/γο, θα ορμησω στο ιατρειο, θα ξαπλωσω κ θα κανω μονη μου υπερηχο! μ'εχει φαει η αγωνια... η αλλη εκδοχη ειναι (που θελω πολυ να μου επιβεβαιωσετε), οτι επειδη απο τη Τριτη παιρνω κ εγω σιδηρο, λογω που δεν θα μου μεινει τριχα πανω στο κεφαλι μου, κ ισως ειναι απο αυτο... αλλα τις αλλες φορες δεν επαιρνα σιδηρο απο πριν... θελω να κλαααψψωωωωωωωωω..........

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

ηηηηηηηηηηηηηηη Ελένη τι είν΄αυτά που διαβάζω!!!! Δεν έκανε δουλειά το τσίγκινο βρακί;

Καλημέρα!!!!!

καλημερα αννουλα μου... τι να πω... θελω να ειμαι αισιοδοξη, προς το παρον. μετα μπορω να πεσω στα ταρταρα....

τι κανεις??? τα μικρα κ τα μεγαλα??? θηλαζεις ακομα?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

καλημερεεεςςςς....

πολυ open mind μου ειστε ολες, το δεχεστε το κερατο κ τετοια!!! τι να πω? μονο οτι διαφωνω ΚΑΘΕΤΑ! δεν θα το αιτιολογησω γιατι ειστε πολλες οι τσαχπινες, κ δεν εχω κ πολυ χρονο σημερις...

να σας πω τα δικα μου νεα εν ολιγοις. στις 3 μου εγκυμοσυνες ηξερα πριν κανω το τεστ οτι ειμαι εγκυος (καλα στον νικηφ. οχι κ τοσο...). ειναι οτι το πρωι τα τσισακια εχουν μια περιεργη οσμη... ε, λοιπον σημερα μου ξαναηρθε στη μυτη αυτο το πραγμα. δεν σας λεω το αγχος!!!! δεν σας το λεω... θα παω το απογ. στον γυν/γο, θα ορμησω στο ιατρειο, θα ξαπλωσω κ θα κανω μονη μου υπερηχο! μ'εχει φαει η αγωνια... η αλλη εκδοχη ειναι (που θελω πολυ να μου επιβεβαιωσετε), οτι επειδη απο τη Τριτη παιρνω κ εγω σιδηρο, λογω που δεν θα μου μεινει τριχα πανω στο κεφαλι μου, κ ισως ειναι απο αυτο... αλλα τις αλλες φορες δεν επαιρνα σιδηρο απο πριν... θελω να κλαααψψωωωωωωωωω..........

Eλα Ελενακιιιι!!!εγω κοριτσαρα μου δεν ειμαι τοσο ανοιχτομυαλη στο κερατο....αν μαθω οτι ο Αντρεας που σεβομαι κ αγαπαω κ εχουμε περασει τιιιιιις καταστασεις μαζι με κερατωσε θα πεσω στα βαρια:tongue:θα ξανασηκωθω μετα αλλα για αρχη τα χαπακια μου θα τα πιω:tongue:

Λοιπον ηρεμησε κ σκεψου πααααρα πολυ καλαααα πως πιανουμε παιδακι:tongue:γιατι μαρη αμα δεν προσεξες εισαι για μπουφλες!!κ για να μιλησουμε ανοιχτα δεν πιστευω να κανεις ελευθερα με την σιγουρια των γονιμων ημερων γιατι ελαχιστες ειναι αυτες που ξερω που πιασανε μονο οταν ειχανε τις λεγομενες γονιμες μερες...αφου λοιπον προσπερασεις αυτο το σταδιο κ θυμηθεις οτι δεν εχεις κανει τετοια μακακια μπορεις να γυρισεις πισω στη δουλεια σου κ να δουλεψεις κ λιγο:tongue::tongue::tongue:αν παλι δεν προσεξαμε:rolleyes:τοτε θα φυγω απο τα Γιαννενα μονο κ μονο για να ερθω στη συναντηση κ να σε μπουφλισω:tongue:χαλαρωσε φιλεναδα!!ο πανικος δεν ειναι κ ο καλυτερος συμμαχος σε τετοιες περιπτωσεις...κοντος ψαλμος αληλουια...παντως ο σιδηρος γενικα εχει τετοιες παρενεργειες κ στα ουρα κ στα κοπρανα ....τι λεω πρωι πρωι η ρουφιανα....

PlbZp2.png

καλημερεεεςςςς....

Ελα βρε συ,χαλάρωσε,δεν είσαι.......αφου τα κανεις με διαφορα 2 χρόνων πάντα!!!!:wink:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

αντε με το καλο....νονα εγω,.,,θα ειμαι κ διπλα...μια μια πατε για επομενο...μπραβοοοοο σημερα θα μαθουμε στη μικρη Ελενιτσα τις μεθοδους αντισυλληψης.....κανε αλλο ενα να γινουν 5 να κανετε ομαδα μπασκετ....θα ερθει ο Θανος για προπονητης...

και η αλλη η Ζωη τα ιδια...

αααα Ελενη στο ΓΑΙΑ να πας να γεννησεις τσαμπα!!!!!το τεταρτο ειναι δωρεαν....τυχερουλααααααα

καλημερα στις πρωινες...κοριτσακια μου χθες μπηκα για λιγο,σας πετηχα εκει που λεγατε για το πως γνωρισατε τους αντρες σας..αλλα βλεπω το πηγατε κ στο κερατο,βρωμες!!!

να σας πω κι εγω λοιπον?

η πρωτη μου σχεση κρατησε 3 χρονια..ειδικα τον τελευταιο χρονο ουτε να τον θυμαμαι δεν θελω..αφου να φανταστειτε εχω διαγραψει τα παντα απο τη μνημη μου γιαυτον..καλες αναμνησεις μηδεν..κι οταν τον φερνω στο μυαλο μονο αηδια μουρχεται..μη ρωτατε να σας πω γιατι..δεν θυμαμαι καλα...κι επισης δεν εχω κρατησει τιποτα απο αυτον..ουτε φωτο!!!!ολα πεταμα!!!

ετσι λοιπον μια μερα πριν τον χωρισω εφαγε και ενα ωραιο και περιποιημενο κερατο-με τον οποιο συνεχισα να βλεπομαι κανα 2 βδομαδες!!αλλα κι αυτος ηταν μουρωχαυλος ερασιτεχνης ποδοσφαιριστης-κουκλος ομως:!:- κι ετσι τον εκοψα κι αυτον...αυτα γινονται ιουνιο 1999...το λουκα τον γνωρισα σεπτεμβρη,αλλα μονο παιχνιδι καναμε-παιζαμε ταβλι στην καφετερια που τον γνωρισα[καγκουρομαγαζο με ηλεκτρονικα και μπιλιαρδα:!:-δουλευε ξαδερφος εκει και πηγαινα καθε μερα επειδη το ιεκ τοτε ηταν διπλα:!::!:]τελικα τα φτιαξαμε 11 1ανουαριου:!::!:

απο τον ιουνιο λοιπον μεχρι τον ιανουαριο-ενα εξαμηνο-χορτασα ρε κοριτσια μαλακιες!!!ωραιες ομως!!!περασα ΚΑΛΑΑΑΑΑΑ:!::!::!::lol::lol::lol:εκανα οτι μου κατεβαζε η κλαβα μου!!σχεδον καθε βραδυ για ποτακια,καθε σαββατο υπνοβατες-κλαμπ της εποχης!!-κανα 2 σχεσεις πουξεκιναγαν ωραια αλλα δεν κατεληγαν..ηταν ωραιο εξαμηνο...

μετα ομως ηρθε η ανοιξη:!::!::!:επιτελους κολλησαμε αφου τον πολιορκουσα:!::!:κι ετσι ενω εγω ημουν με καποιον κι εκεινος επισης..κολλησαμε!!!!κι απο τοτε μαζι!!!!!

ΠΟΤΕ δεν σκεφτηκα να τον κερατωσω,γιατι μου προσφερει ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!και πιστευω οτι σε μια σχεση τουλαχιστον το 50% την κραταει το σεξ,και σαυτο ταιριαξαμε απολυτα..ετσι που λετε η δικη μου ιστορια!!!!

ασχετο αλλα και γω ανατριχιασα το πρωι που ακουσα για το νεογεννητο..φανταζομαι την καημενη τη μανα τωρα...πωπω με πιανει φρικη...ποιο απανθρωπο τερας να κανει τετοιο πραγμα????:mad::x:x:x:x

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα αννουλα μου... τι να πω... θελω να ειμαι αισιοδοξη, προς το παρον. μετα μπορω να πεσω στα ταρταρα....

τι κανεις??? τα μικρα κ τα μεγαλα??? θηλαζεις ακομα?

Καλά είμαι Ελένη μου και τα παιδάκια μου καλύτερα. Ναι θηλάζω ακόμα μωρέ από τώρα σκέφτομαι τον αποθηλασμό και σφίγγεται η καρδιά μου.

Eλα Ελενακιιιι!!!εγω κοριτσαρα μου δεν ειμαι τοσο ανοιχτομυαλη στο κερατο....αν μαθω οτι ο Αντρεας που σεβομαι κ αγαπαω κ εχουμε περασει τιιιιιις καταστασεις μαζι με κερατωσε θα πεσω στα βαρια:tongue:θα ξανασηκωθω μετα αλλα για αρχη τα χαπακια μου θα τα πιω:tongue:

Λοιπον ηρεμησε κ σκεψου πααααρα πολυ καλαααα πως πιανουμε παιδακι:tongue:γιατι μαρη αμα δεν προσεξες εισαι για μπουφλες!!κ για να μιλησουμε ανοιχτα δεν πιστευω να κανεις ελευθερα με την σιγουρια των γονιμων ημερων γιατι ελαχιστες ειναι αυτες που ξερω που πιασανε μονο οταν ειχανε τις λεγομενες γονιμες μερες...αφου λοιπον προσπερασεις αυτο το σταδιο κ θυμηθεις οτι δεν εχεις κανει τετοια μακακια μπορεις να γυρισεις πισω στη δουλεια σου κ να δουλεψεις κ λιγο:tongue::tongue::tongue:αν παλι δεν προσεξαμε:rolleyes:τοτε θα φυγω απο τα Γιαννενα μονο κ μονο για να ερθω στη συναντηση κ να σε μπουφλισω:tongue:χαλαρωσε φιλεναδα!!ο πανικος δεν ειναι κ ο καλυτερος συμμαχος σε τετοιες περιπτωσεις...κοντος ψαλμος αληλουια...παντως ο σιδηρος γενικα εχει τετοιες παρενεργειες κ στα ουρα κ στα κοπρανα ....τι λεω πρωι πρωι η ρουφιανα....

εμενα με ξερεις τι χαρακτηρας ειμαι... εγω μακακια δεν εχω κανει, κ αυτο ειναι σιγουρο... μηπως ομως, αυτος που εχει το φοβο μου, εχει κανει? γιατι μου πεταξε κ προχτες την ατακα "πρεπει να ακολουθουμε κ το πρωτοκολλο" δλδ, την εντολη που του εδωσα...οτι κανονισου... με ρωταει εμενα που δεν αντεχω αλλο??? ελευθερα δεν κανουμε ποτε, αλλα αμα ξεφυγει εμας, αυτο ηταν. τρουπωσε!

Ελα βρε συ,χαλάρωσε,δεν είσαι.......αφου τα κανεις με διαφορα 2 χρόνων πάντα!!!!:wink:

ειπα, μηπως το πηραμε πιο ζεστα το θεμα....

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ΑΛΕΚΑ---εγω δεν θα τον χωριζα γιατι ειναι ενας πολυ καλος πατερας....απλα ξερει ότι συναισθηματικα για εμενα τελειωσε...επίσης ξερει ότι μπορω να γινω εκνευριστικα αδιαφορη για παρα πολυ καιρο....

ΑΚΡΙΒΩς ΤΟ ΙΔΙΟ!!!επειδη τα παιδια δε μου φταινε αν ο μπαμπς του σκεφτεται μονο με το τσιου τσιου,μαλλον δε θα χωριζα....αλλα συναισθηματικα αντε γεια...

ο σιδηρος φερνει όντως αυτη την οσμη...εγω όμως γιατι θελω να κανεις και τεταρτο???:tongue::tongue::tongue:

Πότε περιμενεις περιοδο??? Θα μετρησουμε και θα δουμε όπως ειπε και το Μητσακι...όλες μαζι θα μετρησουμε! :D

Εγω πάντως ειμαι στανταρ στις γονιμες ημερες.... δε μου ξεφευγει ουτε ωρα. και τις δυο φορες ετσι εμεινα εγκυος, με τη μια....

Παρ΄όλα αυτα , επειδη δεν θα ηθελα να μεινω εγκυος και παλι παιζει αντισυλληψη....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ομορφακια ευχομαι να ειναι μονο ιδεα σου μωρε!!κι εγω παιρνω σιδηρο και τα τσισακια εχουν περιεργη οσμη..μην αγχωνεσαι..

α,να πω επισης οτι ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΕΡΑΤΩΣΕΙ Ο ΑΚΤΡΑΣ ΜΟΥ,γιατι αν το εκανε και το μαθω ΟΥΕ ΚΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΤΟΥ!!συμφωνω με ελενη και ειμαι καθετη σε αυτο....νομιζω οτι ειδικα σε ενα παντρεμενο ζευγαρι με παιδια που δεν εχει κι αμαν τα προβληματα,ειναι η χειροτερη αμαρτια...αλλα και προβληματα να υπαρχουν νομιζω οτι το να πας με αλλον-η δε λυνει τιποτα..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...