Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ευανθία μου πόσο παραπ΄νω ειναι το tsh του? ΄χεις εσύ πρόβλημα με το θυρεοειδή σου?? Δεν θυμαμαι...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σου αλεκακι!

τελευταια φορα ηταν καπου 16. απ'οτι μας ειπαν ειναι πολυ λιγο.

και οι ενδοκρινολογοι που τον ειδαν ειπαν οτι ειναι τελειος (αντανακλαστικα κλπ)

πηραν κ σε μενα αιμα αλλα εγω ειμαι ενταξει. δεν ειχα προβλημα ποτε...τωρα τι να πεις...

qC91p2.pngaQK1p2.png

ωραια, είναι λίγο αυξημενο. και εγω ένα φόβο γιατί εγώ είχα προβλημα με θυρεοειδη και τον αφαιρεσα. Τώρα περιμένω να δω αν θα μου στείλουντιποτα. Υπάρχει σχετικό ποστ στο parents.gr για συγγενη υποθυρεοειδισμό.

Πάντως εφ΄όσον διαγιγνωσκεται νωρίς δεν έχεις να φοβασαι τιποτα. Μήπως έκανες εσυ τεστ για αντισωματα?

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

εγω κοριτσια τον βαζω στο ριλαξ εδω κ μια βδομαδα κ ανασκελα.

μονο οταν εχει φαει τον βαζω στο πλαι και οταν κοιμαται. μου το ειπε κ η παιδιατρος γιατι στην καλαθουνα δεν εχει καλο οπτικο πεδιο και στο ριλαξ ξεχνιεται λιγακι.

σημερα κλεινουμε 4 εβδομαδες!!! και απο 2760 που τον πηραμε εχουμε φτασει τα 3720!!! ο φαγανας μου!!! (εντωμεταξυ προσπαθω να βαλω τικερακι κ δεν μπορω!)

qC91p2.pngaQK1p2.png

ωραια, είναι λίγο αυξημενο. και εγω ένα φόβο γιατί εγώ είχα προβλημα με θυρεοειδη και τον αφαιρεσα. Τώρα περιμένω να δω αν θα μου στείλουντιποτα. Υπάρχει σχετικό ποστ στο parents.gr για συγγενη υποθυρεοειδισμό.

Πάντως εφ΄όσον διαγιγνωσκεται νωρίς δεν έχεις να φοβασαι τιποτα. Μήπως έκανες εσυ τεστ για αντισωματα?

μου ειπαν οτι δεν ειναι απο αυτο, αρα μαλλον το τσεκαραν κ αυτο.

εμενα μου το εστειλαν στις 15 μερες, οποτε καπου εκει να περιμενεις κ εσυ

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

ρε ολο στηθος θελει!!!! κ τωρα εκει τον εχω για να μην κλαιει!! τι μαμακιας !!!

κ δεν μπορω να τον ξεγελασω με χαμομηλι ή πιπιλα δεν τα θελει με τιποτα!!!

την πιπιλα τωρα καταφερα να την παρει αλλα για 5 λεπτα το πολυ κ μετα κλαιει παλι!

qC91p2.pngaQK1p2.png

αχ το ζουζούνι μου! Εγω δεν τον θηλάζω...ως τώρα είναι πολύ ήσυχος, καλούλης. Αλλά αν είναι να τον πιάσουν κολικοί, από τώρα και μετά θα τον πιάσουν. Θα δούμε. Βρήκες λύση για μετά που θα πας δουλειά?

221882cb0gkyh7q4.gif

αχ το ζουζούνι μου! Εγω δεν τον θηλάζω...ως τώρα είναι πολύ ήσυχος, καλούλης. Αλλά αν είναι να τον πιάσουν κολικοί, από τώρα και μετά θα τον πιάσουν. Θα δούμε. Βρήκες λύση για μετά που θα πας δουλειά?

δεν το εχω ψαξει κ πολυ, αλλα τους 2 πρωτους μηνεσ θα τον κρατουν οι γονεις μου κ μετα που θα εχει ανοιξει κ ο καιρος θα τον παω βρεφονηπιακο.

κανονικα παω φλεβαρη για δουλεια, αλλα θα δω μηπωσ παρω καμια αναρρωτικη για 1 μηνα ακομη κ να παω μαρτη. ε, απριλιο-μαιο θα τον εχουν οι γονεις μου, καλο καλοκαιρι δηλ θα τον παω σε σταθμο, ελπιζω να εχει φυγει ο κινδυνος της γριπης τοτε.

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

ρε ολο στηθος θελει!!!! κ τωρα εκει τον εχω για να μην κλαιει!! τι μαμακιας !!!

κ δεν μπορω να τον ξεγελασω με χαμομηλι ή πιπιλα δεν τα θελει με τιποτα!!!

την πιπιλα τωρα καταφερα να την παρει αλλα για 5 λεπτα το πολυ κ μετα κλαιει παλι!

Ευανθια προσεχε...καλα κανει ο μικρος και δεν πινει το χαμομηλι!!!Γιατι να τον ξεγελασεις???Να τον θηλαζεις οσο συχνα θελει.Το ξερω οτι μερικες φορες ειναι κουραστικο αλλα δεν ειναι καθολου κακο να ειναι στο στηθος σου.Η Αγλαια λεει οτι δεν νοειται αποκλειστικος θηλασμος με κατω απο 8 γευματα την ημερα και λιγοτερες απο 100 θηλαστικες κινησεις. Εκεινος καθοριζει την παραγωγη αναλογα με την ζητηση του...Εμενα η μανα μου μου ελεγε οτι επειδη τον θηλαζω συχνα θα του χαλασω το στομαχι του...Αηδιες!Μην ξεχνας οτι εκτος απο γαλα το στηθος σου ειναι και για παρηγορια και πιπιλισμα...για αυτο οποτε το ζηταει δωστουτο!!!

Κοριτσια συγνωμη που τα λεω και τα ξαναλεω και γινομαι κουραστικη αλλα θελω να βοηθησω τις μανουλες που θηλαζουν γιατι εγω μονη μου προσπαθουσα και εκανα και αρκετα λαθη και ειχα και πολλες τυψεις στην αρχη.

Μπεμπαρος εγινε Ευανθια μου!!!Φτου Φτου.

waWmp3.png

9LyAp3.png

καλημερα ελενη.

εχω χασει επεισοδια μαλλον...γιατι τριπλεξ???

καλα αποτελεσματα παντως ο,τι και να'ναι.

Ακουγε η παιδιατρος φυσημα στην καρδουλα του.....:(

Παμε για τσεκαρισμα στο ΜΗΤΕΡΑ

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Kαλημερα κοριτσακια,

Σημερα παω το μωρο για το τριπλεξ,θα μπω το βραδακι να σας πω τι εγινε.

Ελενακι μου καλα αποτελεσματα!!!!!!Θα περιμενουμε με αγωνια νεα σου!!!!

waWmp3.png

9LyAp3.png

δεν το εχω ψαξει κ πολυ, αλλα τους 2 πρωτους μηνεσ θα τον κρατουν οι γονεις μου κ μετα που θα εχει ανοιξει κ ο καιρος θα τον παω βρεφονηπιακο.

κανονικα παω φλεβαρη για δουλεια, αλλα θα δω μηπωσ παρω καμια αναρρωτικη για 1 μηνα ακομη κ να παω μαρτη. ε, απριλιο-μαιο θα τον εχουν οι γονεις μου, καλο καλοκαιρι δηλ θα τον παω σε σταθμο, ελπιζω να εχει φυγει ο κινδυνος της γριπης τοτε.

μια χαρα!!! μπράβο!!

Kαλημερα κοριτσακια,

Σημερα παω το μωρο για το τριπλεξ,θα μπω το βραδακι να σας πω τι εγινε.

καλή επιτυχια, περιμένουμε νέα σου

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...