Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καληνυχτααα,ο μπεμπης της Μαιρης μαλλον αποφασισε να κοιμηθει σημερα σαν ανθρωπος

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:μεγα λαθος!!!!!!!!!!!!!!!!!

ξυπνιος και χτυπαει την αραχνη του........

τωρα που το θυμηθηκα,κιμι παρελαβα το γαλαζιο συνολακι για την εκκλησια του μπεμπη,καλα τελειο!!!ρε τι καλη ποιοτητα εχει αυτο το μαγαζι!!!!

fCS8p3.png

Καλέ κορίτσια μην εξαγριώνεστε. Πλάκα έκανα και δεν έβαλα και κανένα emoticon για να σας κάνω να καταλάβετε

το ξερουμε γλυκια μου ;);););)

εμενα δε με νοιαζει βρισε με , δεν παρεξηγουμαι....

κ μαλιστα επειδη ειχα λυσσαξει να ριοξω το κερατο,ειχα πησειι τον ταρανδο οτι αυτος που βγαινω ειναι αδερφη!!!και ετσι κοιμοταν ησυχος..αλλα μη φανταστειτε μετα απο μια βδομαδα του ειπα του ταρανδου οτι θελω λιγο χρονο,....αν και ειχα προτεινει στον καινουριο να ειμαι κ με τους 2 αλλα ηταν βουρλο κολλημενο και δεν δεχτηκε....εν τω μεταξει δεν τους προλαβαινα κιολας..και σε μια φαση πεταγεται η μανουλα μου..αφου σε χαλανε μαρη οι 2 γκομενοι κοψε τον ενα...ερεψες...

:lol::lol::lol: βρωμα!

.....εγω παντως ειμαι βλαμενη που μου την πεφτει ενας, τωρα ετσι οπως ειμαι (υπαρχουν κ βιτσιωζει τι να πω?) και δε παω??? Δε μπορω ρε κοριτσια δε μου βγαινει....και με εχει πρηξει και ελα να βγουμε ελα να σε παω βολτα με τη μηχανη και δε θα το μαθει κανεις και το ενα και το αλλο κι εγω εκει ΒΡΑΧΟΣ!!

:(

τι βραχος μαρη??? Που θες και συγχαρικια! :tongue::tongue::tongue: Αυτο σου ελειπε με 3 μηνων μωρακι, το αυτονοητο κανεις.....

εμενα κοριτσια ο αντρουλης οσο ηταν σχεση με κερατωσε γιατι ηταν μαγκας...

ειπαμε ότι δε βγαζω καντηλες στο κερατο....αλλα ετσι ρε ασπουλα μου που το θετεις ειναι σα να τον παρακαλας να σε κερατωσει....

εγω δε θα καθομουνα ΑΣΠΑ,το εχω φαει το κερατο με τσουβαλι κ το καταλαβαινω αμεσα...και αποχωρω το ιδιο αμεσα...τωρα μη λεω κ μεγαλες κουβεντες γιατι εχω κ τα παιδακια μου..

εγω δεν θα τον χωριζα γιατι ειναι ενας πολυ καλος πατερας....απλα ξερει ότι συναισθηματικα για εμενα τελειωσε...επίσης ξερει ότι μπορω να γινω εκνευριστικα αδιαφορη για παρα πολυ καιρο....

εγω ειχα σχεση 5,5 χρονια και ετρωγα κερατο στην αρχη στη μεση και στο τελος.....οταν χωρισαμε ..ηρθε κατω απο το σπιτι μου κ με φωναζε τσ*&^**λα....και ηταν ο πρωτος μου...καλος ε???

ε και εγω ειχα τον Γιωργακη που μου τα ειχε φορεσει με όλο το θηλυκο συμπαν...Όταν τον εστειλα εκλαιγε τουλαχιστον 3 χρονια (2 χρονια τα ειχαμε)....

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:μεγα λαθος!!!!!!!!!!!!!!!!!

ξυπνιος και χτυπαει την αραχνη του........

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

παω να ξανακοιμηθω κοριτσαρες...φιλακια....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

kalhmera κοριτσακια μου....αρπαξαν απο το Ελενα ενα μωρακι νεογεννητο ....αν ειναι δυνατον

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=106192&cid=4

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Καλήμέρα,

kalhmera κοριτσακια μου....αρπαξαν απο το Ελενα

ενα μωρακι νεογεννητο ....αν ειναι δυνατον

Το ακουσα και ανατρυχιασα......ημαρτον πια:-(:-(:-(

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

καλημερα ελενιτσα μου...λεμε για το τριτο προσωπο...ξερεις εσυ...Για πες...που δε με φερνεις σπιτι σου να μη χασεις τον αντρα σου...~!!!!!! Ξερεις ότι με λιμπιζεται...

221882cb0gkyh7q4.gif

καλημερα ελενιτσα μου...λεμε για το τριτο προσωπο...ξερεις εσυ...Για πες...που δε με φερνεις σπιτι σου να μη χασεις τον αντρα σου...~!!!!!! Ξερεις ότι με λιμπιζεται...

Το καταλαβες μαρή γάτα......με τα νυχια τον κραταω μην μου φύγει......:lol::lol:

Διαφημίσεις

kalhmera κοριτσακια μου....αρπαξαν απο το Ελενα ενα μωρακι νεογεννητο ....αν ειναι δυνατον

Kαλημέρα!Καλά,αυτό είναι φανερό οτι έχει γίνει μέσα από το "Ελενα"!Τυχαιο ήταν οτι η μανούλα ήταν από την Αλβανία και δεν είχε συνοδό;;Κάποιος με συννενόηση με κάποιον από το πρωσοπικό το έκανε!Ούτε να το σκεφτώ δεν θέλω!Μακάρι να το βρούνε!

Ελένη1,χθές στο νησί σου είχες μια ωραιότατη σοδειά!!Ετοιμη ήμουν να πάρω τιποτις αλλά κλέφτρα δεν γίνομαι για ένα κ...λοπαίχνιδο!!!!:-)

Ελααααα καλημεραααααα!!!!!

πωπω θεματολογια τρεληηηηηη!!!!λοιπον...εγω τον μπομπο μου τον αφησα πρωτη φορα στη μαμα μου προχτες κ στην πεθερα μου εχτες(για βραδυ μιλαω) τα σπιτια των οποιων ειναι 5 λεπτα με τα ποδια απο το δικο μου!!!οποτε ειμαι ησυχη πρωτον γιατι ειναι διπλα μου κ πεταγομαι κ δευτερον γιατι τον λατρευουν ολοι κ το ιδιο το μωρο ξεκαρδιζεται συνεχεια γιατι παιζουν 24 ωρες το 24ωρο!!Για διακοπεςδεν το συζητω ουτε εγω εκτος αν πεταγομουν με τον Αντρεα για κανα τριημερο κ γυριζαμε παιρναμε το μωρο μας κ συνεχιζαμε ολοι μαζι τις διακοπες μας!!!

Οσο για το κερατο...δεν εχω ριξει ποτε.. ειμαι με τον Αντρικο απο τα 15 με καλυπτει απολυτα παντου...ειναι συντροφος,τελειος πατερας μεχρι στιγμης,στοργικος,δοτικος....οποτε για ποιο λογο να εκανα κατι τοσο τραγικο??ακομα ομως κ αν δεν ηταν ολα αυτα θα εφευγα ησυχα κ ωραια....

Τωρα αν εχω φαει εγω κερατο...το μονο που μπορω να πω ειναι οτι ειναι πολυ μαγκας γιατι αν το εχει κανει καποια στιγμη στα 16 χρονια που ειμαστε μαζι δεν εχω παρει χαμπαρι τιποτα...

αυτο για το Ελενα το ειδα κ εγω...τραγικο... ειχα ακουσει παλιοτερα οτι στα δημοσια νοσοκομεια παραφυλανε περιεργοι που εχουν να κανουν με αγοροπωλησιες βρεφων...τι να πω....αν υπαρχουν καμερες θα την βρουν την ακρη πιστευω...αυτη η μανα...ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω....

PlbZp2.png

το αλλο σας το ειπα????

ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩ που δεν θα ειμαι μαζι σας τσουλιτσες!!!!πωπω τι εχει να πει το στομα σας!!!!μπορειτε παρακαλω να το βιντεοσκοπεισετε κ να μου το στειλετε???

ΑΣΠΑ θα γυρισουμε Κυριακη βραδυ οποτε οχι δεν προλαβαινω...κ τελικα ειπαμε να μην μεινουμε Πρεβεζα στο σπιτι που μας εδωσε ενα θειος αλλα να μεινουμε σε ξενοδοχειο μεσα στα Γιαννενα...

PlbZp2.png

Για να μην ειστε παραπονεμενες θα σας πω και εγω....

Εγω δεν κεράτωσα (μονο 1 μερα πριν την λυξη δεσμου)ουτε με κεράτωσαν ,απο οσο ξερω (ακους Αλέκα....?).

Παντα ειχα μεγάλες σχέσεις απο χρόνο και πάνω και ο αντρας ηταν αυτός που πές πες με έριχνε.....

Μονο τον Μανωλη όταν ειχα δει μου άρεσε ,ολοι οι αλλοι ηταν απλα οκ.

Οταν τον γνωρισα τα ειχα με καποιον 3 χρονια αλλα ημουν ετοιμη να την κάνω γιατι δεν πηγαινε πουθενα το θεμα και ηταν και λιγο στον κόσμο του......Ετσι οταν μου ζητησε να βγουμε ο Μανωλης βγήκα,του ειπα οτι τα εχω με κάποιον αλλα το ειχε καταλαβει οτι μου αρεσει οποτε μου λέει ''τι σχεση και μαλ@κιες αφου εισε το μίσο μου πορτοκάλι και το ξέρεις''.......

Ετσι βγηκαμε και την επομενη ειπα στον προηγουμενο ''τελος''.........έλα ομως που ενω ηταν αρνακι του Θεου του ηρθε ουρανοκατεβατο και εγινε ξαφνικά ...άντρας...και να μην ξεκωλάει με τπτ λεμε...!!!!!

Τεσπα τελικα ξεκώλησε.

Αυτά.........!!!!!

Ελένη1,χθές στο νησί σου είχες μια ωραιότατη σοδειά!!Ετοιμη ήμουν να πάρω τιποτις αλλά κλέφτρα δεν γίνομαι για ένα κ...λοπαίχνιδο!!!!:-)

Ασε με ειδε ο Γιαννης να παιζω και τωρα παιζει αυτος(εγω του λεω που να παταει)

Την χερουκλα μου την απλωσα και εγω σε ενα αλλο νησι και κατι βουτηξε:oops:.....ηταν η πρωτη φορα και δεν ηξερα οτι θα τα πάρει....να τα δω ηθελα η καψερή....

Μα καλα, πως εχουν τόσο μεγαλα νησιά?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...