Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλέ κορίτσια μην εξαγριώνεστε. Πλάκα έκανα και δεν έβαλα και κανένα emoticon για να σας κάνω να καταλάβετε (καταραμένο net) Όντως μετά που διάβασα το post μου ακούστηκα πολύ πουριτανή...

Άσε που πιστεύω ότι καλό είναι να δοκιμάζεις τα πάντα ή σχεδόν τα πάντα ώσπου να κατασταλλάξεις κάπου ώστε να μη σου μένουν απωθημένα μετά τα όποια είναι μαθηματικά σίγουρο ότι θα βγουν κάποια στιγμή στην επιφάνεια.

I6lrp2.png UKa4p2.png 8nsbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εμενα δε με νοιαζει βρισε με , δεν παρεξηγουμαι....

κ μαλιστα επειδη ειχα λυσσαξει να ριοξω το κερατο,ειχα πησειι τον ταρανδο οτι αυτος που βγαινω ειναι αδερφη!!!και ετσι κοιμοταν ησυχος..αλλα μη φανταστειτε μετα απο μια βδομαδα του ειπα του ταρανδου οτι θελω λιγο χρονο,....αν και ειχα προτεινει στον καινουριο να ειμαι κ με τους 2 αλλα ηταν βουρλο κολλημενο και δεν δεχτηκε....εν τω μεταξει δεν τους προλαβαινα κιολας..και σε μια φαση πεταγεται η μανουλα μου..αφου σε χαλανε μαρη οι 2 γκομενοι κοψε τον ενα...ερεψες...

αααα αυτη η εξεταση ππου εγραψα θα την κανει η αδερφη μου..ειναι στον πρεογεννητικο ελεγχο...εμεις δεν την καναμε κ το ΙΚΑ δεν την δικαιολογογει κ κανει απο 220-350!!!ειναι λεει καινουρια εξεταση(η αδερφη του Θανου δουλευει σε γαματο ιατρικο κεντρο)!!!

Καλησπερααα!!

Ρε παιδια τι ειναι αυτα που λετε για κερατα??? μη μου τα θυμιζετε γιατι κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης πρεπει να εφαγα κανα δυο γιατι δε με πλησιαζε φοβοταν ε πως βολευοταν μου λετε? ειχα πιασει και κατι περιεργα τηλ. του μαζεψα τα πραγματα και τον εστειλα στη μανα του.....ξαναγυρισε βεβαια...εκεινος ισχυριζεται ακομη οτι δε συνεβει ποτε τιποτα αλλα......εγω παντως ειμαι βλαμενη που μου την πεφτει ενας, τωρα ετσι οπως ειμαι (υπαρχουν κ βιτσιωζει τι να πω?) και δε παω??? Δε μπορω ρε κοριτσια δε μου βγαινει....και με εχει πρηξει και ελα να βγουμε ελα να σε παω βολτα με τη μηχανη και δε θα το μαθει κανεις και το ενα και το αλλο κι εγω εκει ΒΡΑΧΟΣ!!

Οσο για την μπεμπα δεν εχω πουθενα εμπιστοσυνη τι κακο κι αυτο....κ με εχουν πρηξει ο ενας ο παπους θελει να την παρει στην Ιο τι καλοκαιρι και ο αλλος στην Κερκυρα...κι εγω τους λεω πανω απο το πτωμα μου....

Αλλη μια μερα να παρω το τεστ να δω τι ψαρια πιασαμε παλι ετσι και ειμαι εγκυος παει την γ%##@α!!:(

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

η μπεμπα κοιματε απο της 9:30 και εφαγε στις 9 τωρα εγω πρεπει να την ξυπνησω να την ταισω στις 12? γιατι μια ξαδερφη μου ειπε οτι πρεπει να την ταιζω εστω και κοιμισμενη γτο τελευταιο στις 12 και μετα το πρωτο αν δεν ξυπναει στης 7...αλλα εχει φαει ηδη 5 γευματα τι να κανω?

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

καλε βλεπω παταγονια οχι οτι θα το δω απλα στο ζαπινκγ τι μουστακι ειναι αυτο???? τον εχετε δει? σαν το κωλοκοτρωνη ειναι....ιδιος ομως!!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

ηρθα για λιγο

τι βλακειες ειναι αυτες???ασε το παιδι να κοιμηθει...εμενα οταν τρωει 22.30-23.00 μετα ξυπναει κατα τις 09.00!σιγα μην την ξυπνησω χωρις λογο..αφου εχει φαει 5 φορες,να χε φαει 3 θα το καταλαβαινα..

εμενα κοριτσια ο αντρουλης οσο ηταν σχεση με κερατωσε γιατι ηταν μαγκας...αλλα τον τσιμπησα κ παρακαλεσε παααρα πολυ....κ αν το ξανακανει θα τον ξανατσιμπησω κ το ξερει...το φοβο μου να χει....

Διαφημίσεις

εγω δε θα καθομουνα ΑΣΠΑ,το εχω φαει το κερατο με τσουβαλι κ το καταλαβαινω αμεσα...και αποχωρω το ιδιο αμεσα...τωρα μη λεω κ μεγαλες κουβεντες γιατι εχω κ τα παιδακια μου..

αρχες της σχεσης ε??κ τον συγχωρεσα μονο κ μονο για οσα εθχε τραβηξει πριν απο μενα.σε αντιθετη περιπτωση δεν επαιζε να μεινω μαζι του..απο τοτε εχει αποδειξει οτι μπορει να ναι σωστος..αλλα κ να κανει κατι στανταρ θα τον τσιμπησω...ειμαι πολυ μεγαλο κωλοπαιδακι εγω κ το ξερει...

εγω ειχα σχεση 5,5 χρονια και ετρωγα κερατο στην αρχη στη μεση και στο τελος.....οταν χωρισαμε ..ηρθε κατω απο το σπιτι μου κ με φωναζε τσ*&^**λα....και ηταν ο πρωτος μου...καλος ε???

εγω δε θα καθομουνα ΑΣΠΑ,το εχω φαει το κερατο με τσουβαλι κ το καταλαβαινω αμεσα...και αποχωρω το ιδιο αμεσα...τωρα μη λεω κ μεγαλες κουβεντες γιατι εχω κ τα παιδακια μου..

ξερεις κατι..θεωρω οτι πρεπει να δινουμε ευκαιριες στα λαθη..ξερω επισης οτι ισως ο θεος μου το χρωστουσε...απο τοτε κ επειτα ειδα εναν αλλο γιωργο..ενα γιωρο που ηρεμησε κ που αρχισε να δενεται μαζι μου...αλλα του το χω ταξει..αν τον ξανατσιμπησω τη εκατσε.αν ειναι μαγκας ας το κανει!αλλα ειμαι αλλες 10φορες εγω..!κ μετα την ξερει την συνεχεια....

εγω ειχα σχεση 5,5 χρονια και ετρωγα κερατο στην αρχη στη μεση και στο τελος.....οταν χωρισαμε ..ηρθε κατω απο το σπιτι μου κ με φωναζε τσ*&^**λα....και ηταν ο πρωτος μου...καλος ε???

καλως μα@@@&ς... Υπαρχουν κ αδιορθωτοι σιγουρα...εμενα δεν ηταν ο πρωτος μου αλλα δεν με πειραζε να μην ηταν κ ο τελευταιος μου..ψυχραιμα δεν το αντιμετωπισα αλλα τη βολεψα τη δουλεια..παντως το μονο σιγουρο για τον αντρα μου είναι πως δε θα παντρευοταν αννδεν ειχε αποφασισει να ειναι οκ...για παντά εννοω.δε θα χαλουσε ποτε το σπιτι του..μονο αν ειχε καμια σκοτι@@@&&&δο..που δεν ειμαι..!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...