Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω μηπως ειμαι τρελη που η πεθερα μου οχι απλα δεν θελω να την αγγιζει αλλα ουτε να την βλεπει?

και εχω την τελεια πεθερα αλλα με εχει πιασει ο εγωισμος μου και δεν θελω να την παιρνει κανενας την κουκλιτσα μου......Αλλωστε εφτυσα αιμα για να την κανω.....

μηπως πρεπει ν; κλεισω σουιτα στο Δαφνι?

ηρεμησε κοριτσακι!!! ειναι ΚΑΤΑΔΙΚΙΑ σου! δεν στην παιρνει κανεις!!! κ εσυ καταδικια της(μανα ειναι μονο μια!). η πεθερα μου, που τα λατρευει, κ στο λεω χωρις καθολου ενοχες, περισσοτερο κ απο τη μανα μου, αυτα καποια στιγμη με ζητανε... κ λεει τη παροιμια "λουσε με, χτενισε με, ξερω ποια με γεννησε".

ωραιες δε λες τιποτα!!!μπανιαρισα γι αυτο ελειψα για λιγο...αν παλι χαθω σε λιγο ειναι γιατι θα ταιζω και γιατι θα ερθει η πεθερα μου με μια να μου δειγματισει κατσαρολες....:tongue:

να τα πως φαινονται οι νοικοκυρες!!!!!!! εγω εχω 1 σετ, αθικτο! μου φεραν κ στο γαμο, το σοι του παυλου βεβαια, οταν τα ανοιγα τα δωρα ξεκαρδιζομουν στα γελια!

αχ τι μου θυμησατε τωρα λεμε......πωπω

και τι δεν θα εδινα να γυρνουσαμε ξανα σε εκεινη την μερα που τον προτοειδα!!!!!

μιλαμε για τρελος ερωτας...............

εξου και η μεταναστευση στον εβρο

λυσσαρες εχετε γινει ολες μου φαινεται. παρασυρατε ΚΑΙ τη θεανω!

:eek:ΑΥΤΟ,μόνο από εσένα δεν περίμενα να το ακούσω!!!!!!!

ξανθια λεμε... πω πω... δεν το περιμενε η μεφη!!!

Γιατί,βρε Θεανούλα,αυτός οταν σε είδε δεν έπαθε;;;;Εσύ είσαι κουκλίτσα!

ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ!

καλεεεεεε......τι εχω παθει σημερα. Ο μικρος τωρα κοιμηθηκε απο τις 5 που ηρθα...ουφ...και μολις κοιμισα και τον αγγελο....ερχεται και ο Νικολακης...οριστε!!!!! Και μπανιο μπορουμε να κανουμε μαζι (δε χωραμε στη μπανιερα), και να φαμε μαζι (κανω διαιτα), και να κανουμε αγκαλιτσες ( με το που θα ξαπλωσω ξεραθηκα)...:tongue::tongue::tongue:

Ποτε μου δεν κερατωσα και ποτε μου δεν θα κερατωσω....δε θα βαλω κανενα πανω απο τα παιδια μου και να τους προκαλεσω τετοιο κακο. Στο παρελθον δεν το εκανα γιατι εχω αρκετη αυτοπεποιηθηση και πιστευα ότι θα κανω ευτυχισμενο καποιον που αν ηταν καλος θα τον ειχα στη ζωη μου, όχι μονο στο κρεβατι μου.

Συγχωρω το κερατο καθε αυτο....αλλα δεν αντεχω να σκεφτω ουτε λεπτο ότι ο αντρας μου εβαλε μια αλλη γυναικα πανω απο την ευτυχια και την ηρεμια που προσφερουμε στα παιδια μας...

ελπιζω να το ευχαριστηθηκες μια που μικρη νοικοκυρευτηκες!;)

σιγα και μην δεν ειχες κερατωσει :tongue:...τι εξεταση ειναι αυτη?? Να αγχωθω τωρα ψαχνοντας στο δικτυο ή να περιμενω???

καλα ετσι τα αφηνω και εγω....για λιγο και στο σπιτι μου...εμεις λεμε μαρη να τα αφησεις να διανυκτερευσουν αλλου για να κατσεις με τον αντρουλη σου πχ η να πας διακοπες....

διακοπες ποτε χωρια απο τα παιδια!!!!!!!!! εγκλημα... τοσα πραγματα να μοιραστεις, τοσο χρονο, τοσα μερη να δουμε μαζι, τοσες χαζομαρες να κανουμε μαζι...

α για αυτες δεν εχω λογια...μαλλον θα υπαρχουν δυο ειδων...οι πατσαβουρες και αυτες που ξυπνησαν αργα....

δεν γραφεις κανενα βιβλιο με τα καλυτερα σου???? εγω παντως ποτε δεν ημουν "τσαχπινα". ποτε ομως. αλλα ευχομαι να μη "ξυπνησω" ποτε...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

που εισαι κοριτσακι?? τι κανει το μπεμπε???

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

εν αντιθεσει με τη θεανω, δεν θελω καθολου να γυρισω στο τοτε, οταν ειχαμε πρωτοσυναντηθει!!!!! ουτε να το σκεφτομαι... χρονια ολοκληρα αγχος! δουλευαμε μαζι, στην αρχη στον ιδιο χωρο περιπου, μετα εμεις πηγαμε σε οροφο, αλλα ηταν παντα πολυ μεγαλο αγχος...

θυμαμαι ενα 3ημερο του αγ. πνευματος, που κλεινει η εταιρεια, κ αποφασιζουμε να παμε στη Μηλο. παμε στο Σαρακηνικο, γινομαστε κ οι 2 πιο καμμενοι κ απο καμμενοι... δεν υπηρχε τοσο καψιμο! (το μητσακιον ξερει...). κ μας ρωταγαν ολοι που πηγαμε! παμε σε μια ταβερνα στα Εξαρχεια, δλδ ολοι high ηταν, εκει βρηκαν να ερθουν??? λουης γιναμε... οπου κ να πηγαιναμε πεφταμε παντα πανω σε καποιον. σε ασχετη παραλια στη Μηλο παλι, κ συναντηθηκαμε με την ιδιαιτερα του αφεντικου! αλλα τους ευχαριστω ολους δημοσιως πλεον, που ποτε δεν ειπαν τιποτα, να ψαχναμε για δουλιτσα κ οι δυο!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

να τα πως φαινονται οι νοικοκυρες!!!!!!! εγω εχω 1 σετ, αθικτο! μου φεραν κ στο γαμο, το σοι του παυλου βεβαια, οταν τα ανοιγα τα δωρα ξεκαρδιζομουν στα γελια!

α εγω τωρα πηρα ενα σετ....δεν ειχα η καυμενη...αλλα χρειαζονται οι ρημαδες... :tongue::tongue::tongue::tongue:

διακοπες ποτε χωρια απο τα παιδια!!!!!!!!! εγκλημα... τοσα πραγματα να μοιραστεις, τοσο χρονο, τοσα μερη να δουμε μαζι, τοσες χαζομαρες να κανουμε μαζι...

ελα ντε!!!!!

δεν γραφεις κανενα βιβλιο με τα καλυτερα σου???? εγω παντως ποτε δεν ημουν "τσαχπινα". ποτε ομως. αλλα ευχομαι να μη "ξυπνησω" ποτε...

δε θα 'ξυπνησεις'....οι περισσοτερες που 'ξυπνανε' εχουν ή βαρετο αντρα ή γκομενιαρη! ;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

που εισαι κοριτσακι?? τι κανει το μπεμπε???

ειναι σχετικα καλυτερα απο χτες, αλλα ξερεις.., εχει λιγο ακομα βηχα. βαζουμε ορο-μασκα 4φ. τη μερα...

για να δουμε...

πηγαμε στο μαγαζι σημερα, κ τα πηραμε κ πηγαμε στις κουνιες στου Γκυζη. περασανε οι μισοι του φιλοι, χωρισμενοι κατα 90%...πως το εχουν κανει αυτο 36 χρ. ανθρωποι. ποτε προλαβαν κ παντρευτηκαν, ποτε χωρισαν. τσακ μπαμ. να μου εχει κολλησει κ στο κεφαλι οτι μου επεσε το κινητο εκει που ετρεχα με τον νικηφ., να εχουμε οργωσει τη Γκυζη. τελικα το ειχα στη τσαντα μου το Αλτσχαιμερ!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

δε θα 'ξυπνησεις'....οι περισσοτερες που 'ξυπνανε' εχουν ή βαρετο αντρα ή γκομενιαρη! ;)

ποτε θα κανεις αποσβεση στη κατσαρολα μαρη? καθε κυριακη??? θες καμμια 20αρια χρονακια... αλλα θα μου πεις, εστω καθε κυριακη... απο το δικο μου το χαλι, κατι ειναι κ αυτο...

μακαρι αλεκα μου να μην "εξελιχθει" σε τπτ απο τα δυο. δεν αντεχω εγω τις μεγαλες αλλαγες... γκρεμιζεται ο κοσμος μου, κυριολεκτικα!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Καλησπέρα. Εγώ δεν έχω πρόβλημα να αφήσω τον μπούφο μου στην πεθερά μου μια και μένει αρκετά κοντά απο το σπίτι μας. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό γιατί είναι πολύ καλή και μας βοηθάει με όποιο τρόπο μπορεί.

Τώρα για το άλλο το θέμα, αυτό με το κέρατο. Έχω μείνει άναυδη!!! Καλά κουμάσια ήσασταν όλες σας στα νιάτα σας. Εγώ ποτέ μου δεν κεράτωσα, δε θα άντεχα τις τύψεις μετά. Όσο για τις παντρεμένες και ειδικά με παιδιά που κερατώνουν, τι να πω... ούτε κι εγώ μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να βάζεις μια μλκ πάνω απο τα παιδιά σου και την ευτυχία τους.

I6lrp2.png UKa4p2.png 8nsbp2.png

ποτε θα κανεις αποσβεση στη κατσαρολα μαρη? καθε κυριακη??? θες καμμια 20αρια χρονακια... αλλα θα μου πεις, εστω καθε κυριακη... απο το δικο μου το χαλι, κατι ειναι κ αυτο...

μακαρι αλεκα μου να μην "εξελιχθει" σε τπτ απο τα δυο. δεν αντεχω εγω τις μεγαλες αλλαγες... γκρεμιζεται ο κοσμος μου, κυριολεκτικα!

ναι μαρη ..τις Κυριακες....βασικα τις πηρα γιατι δεν ειχα να βραζω νερο....:tongue::tongue::tongue::tongue:

ουτε εγω μπορω τις αλλαγες....οι μεγαλυτερες δυσαρεστες εκπληξεις στη ζωη μου ηταν αυτες οι αλλαγες...τουλαχιστον όχι απο τον αντρα μου

Τώρα για το άλλο το θέμα, αυτό με το κέρατο. Έχω μείνει άναυδη!!! Καλά κουμάσια ήσασταν όλες σας στα νιάτα σας. Εγώ ποτέ μου δεν κεράτωσα, δε θα άντεχα τις τύψεις μετά. Όσο για τις παντρεμένες και ειδικά με παιδιά που κερατώνουν, τι να πω... ούτε κι εγώ μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να βάζεις μια μλκ πάνω απο τα παιδιά σου και την ευτυχία τους.

καλεεεεε.....αφου δεν κερατωσαν οι περισσοτερες....μηπως και για το ότι τα ειχαν οι αντρες με αλλες κοπέλες??? ελα καλο μου....περασε πια!!!!!:D:D:D

221882cb0gkyh7q4.gif

Ουτε και εγω...ελπιζω ποτε να μην βρεθω αντιμετωπη με τετοιες καταστασεις...

Δεν μετανιωσα για τπτ απο αυτα που εκανα...μυαλο δεν ειχα μικρη ημουν ουτε παντρεμενη ουτε παιδια ειχα απλα μου αρεσε το φλερτ. Σοβαρευτηκα αποτομα και εγινα μετα πιο πουριτανη και απο τις πουριτανες...ειμαι σιγουρη πια οτι ποτε δεν θα μου βγει κανενα απωθημενο στην ζωη μου...;) Περιμενεις μυαλο σε 18 και 19 χρονων και μαλιστα ξανθια...?!?!?!:tongue::tongue:

waWmp3.png

9LyAp3.png

σημερα ζησαμε μεγαλες στιγμες...

ο νικηφ. εφαγε φακες! για πρωτη φορα στη ζωη του... στον παιδικο. το εφαγε ολο, βεβαια τον επιασε τσιρλιπιπι μετα, αλλα το δοκιμασε κ αυτο το φαγητο. τον ρωταω ειχαν βαλει κ τριμμενο καροτο μεσα?(απο πραξη δεν ξερω αλλα απο θεωρια οτι θελετε), κ μου λεει οχι... "μονο νερο κ φασολια-φακες.αυτα μονο."

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

εγω γενικα δε μπορω να πω ότι ημουν ιδιαιετερα flirtie!...Αλλα κολληματα ειχα....εγω ηθελα να γυρναω τον κοσμο, να εχω κοσμο συνεχεια γυρω μου...δεν με ενοιαζαν πολυ τα γκομενικα απλα προεκυπταν....Ειχα θεματα να λυσω μεσα μου πολλα...οι αντρες ηταν σε δευτερη μοιρα....

αλλα επειδη καλως η κακως την εζησα τη ζωουλα μου , ειμαι χαρουμενη που εχω να θυμαμαι αλλα και να εκτιμω αυτα που εχω τωρα...

221882cb0gkyh7q4.gif

εγω παλι λεω, δεν τα εκανα στα νιατα μου, που ημουν κ αδυνατη κ ειχα μια αλφα ανεση, θα τα κανω στα γεραματα? ασε που δεν προκανω κ με 3 παιδια... αλλο με τον αντρα μου, που ξερει τα παντα(κ για τα παιδια κ για μενα), θα καθομαι να ψαχνω τροπους, χρονους, κτλ? δεν μου ταιριαζουν αυτα καθολου. νταξει, θεα δεν ειμαι, μπορει να ειμαι κ μουτζα(δεν εχω καταληξει ακομα), αλλα ειμαι πολυ σταθερος τυπος.

ομως τρελλη μανα ειμαι σιγουρα, το εχω ξαναπει, γιατι καθομαι κ ψαχνω τι θα κανω με τα νεογιλα δοντια του νικηφ. κ αν θα τα κρατησουμε ως βλαστοκυτταρα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ο καιρος ειναι τελειως ανοιξη εξω! τη κυριακη ομως θα κανει κρυο παλι... ντυθειτε! μη μου κρυωσετε!!!

ονειρευομαι το καλοκαιρι, με το λαπτοπ στο μπαλκονι, τσιγαρακι, ησυχια... ουτε μπες βγες ουτε τπτ... να ζησω κ εγω τη χλιδα μου, βρε αδερφε...

καληνυχτα κοριτσαρες...τα λεμε αυριο, κ ειδικα το βραδυ που θα εχω παει κ επιτελους στον γυναικολογο, να με δει να με θαυμασει. θα μου ριξει κ ενα χ@σιμο που παχυνα, ετσι γιατι γουσταρει να το κανει αυτο.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ομως τρελλη μανα ειμαι σιγουρα, το εχω ξαναπει, γιατι καθομαι κ ψαχνω τι θα κανω με τα νεογιλα δοντια του νικηφ. κ αν θα τα κρατησουμε ως βλαστοκυτταρα...

να τα κρατησεις....ποτε δεν ξερεις....

ο καιρος ειναι τελειως ανοιξη εξω! τη κυριακη ομως θα κανει κρυο παλι... ντυθειτε! μη μου κρυωσετε!!!

ονειρευομαι το καλοκαιρι, με το λαπτοπ στο μπαλκονι, τσιγαρακι, ησυχια... ουτε μπες βγες ουτε τπτ... να ζησω κ εγω τη χλιδα μου, βρε αδερφε...

καληνυχτα κοριτσαρες...τα λεμε αυριο, κ ειδικα το βραδυ που θα εχω παει κ επιτελους στον γυναικολογο, να με δει να με θαυμασει. θα μου ριξει κ ενα χ@σιμο που παχυνα, ετσι γιατι γουσταρει να το κανει αυτο.

αχ ναι...το καλοαοκξαιρακι...

Παω και εγω γιατι ειμαι λιωμα...καληνυχτα!!

221882cb0gkyh7q4.gif

να τα κρατησεις....ποτε δεν ξερεις....

αχ ναι...το καλοαοκξαιρακι...

Παω και εγω γιατι ειμαι λιωμα...καληνυχτα!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...