Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ τι μου θυμησατε τωρα λεμε......πωπω

και τι δεν θα εδινα να γυρνουσαμε ξανα σε εκεινη την μερα που τον προτοειδα!!!!!

μιλαμε για τρελος ερωτας...............

εξου και η μεταναστευση στον εβρο

Γιατί,βρε Θεανούλα,αυτός οταν σε είδε δεν έπαθε;;;;Εσύ είσαι κουκλίτσα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιατί,βρε Θεανούλα,αυτός οταν σε είδε δεν έπαθε;;;;Εσύ είσαι κουκλίτσα!

ευχαριστω πολυ γιατα καλα σου λογια!!!!

επαθε και παρα επαθε αλλα ποτε δεν το παραδεχτηκε!!!!

iMLpp3.png

καλεεεεεε......τι εχω παθει σημερα. Ο μικρος τωρα κοιμηθηκε απο τις 5 που ηρθα...ουφ...και μολις κοιμισα και τον αγγελο....ερχεται και ο Νικολακης...οριστε!!!!! Και μπανιο μπορουμε να κανουμε μαζι (δε χωραμε στη μπανιερα), και να φαμε μαζι (κανω διαιτα), και να κανουμε αγκαλιτσες ( με το που θα ξαπλωσω ξεραθηκα)...:tongue::tongue::tongue:

Τί να πώ ρε Αλέκα!Ανοίγεις μεγάλο θέμα!!Εγώ,πραγματικά,δεν κεράτωσα ποτέ μου κανέναν και αν τύχαινε και μου άρεζε κάποιος άλλος ενώ είχα σχέση,πρώτα χαλούσα τη σχέση!Τώρα το τρίτο πρόσωπο ενω είναι κάποιος παντρεμένος-η,δεν μπορω να το καταλάβω με τίποτα!!Δηλ. τί θα τους προσφέρει το διαφορετικό λιλι ή πιπι;;;;;Και όταν έχεις και παιδιά,ακόμη χειρότερα!!Ξεφτιλίζουν τα παιδιά τους για ένα πήδημα;;

Ποτε μου δεν κερατωσα και ποτε μου δεν θα κερατωσω....δε θα βαλω κανενα πανω απο τα παιδια μου και να τους προκαλεσω τετοιο κακο. Στο παρελθον δεν το εκανα γιατι εχω αρκετη αυτοπεποιηθηση και πιστευα ότι θα κανω ευτυχισμενο καποιον που αν ηταν καλος θα τον ειχα στη ζωη μου, όχι μονο στο κρεβατι μου.

Συγχωρω το κερατο καθε αυτο....αλλα δεν αντεχω να σκεφτω ουτε λεπτο ότι ο αντρας μου εβαλε μια αλλη γυναικα πανω απο την ευτυχια και την ηρεμια που προσφερουμε στα παιδια μας...

Εγω κερατωσα...πολλες φορες...ημουν οργισμενο νιατο..και οταν γνωρισα τον Παυλο ημουν σε σχεση...αλλα ερωτας κεραυνοβολος...απο τοτε εστρωσα χαρακτηρα και αναθεωρησα!!!!!

ελπιζω να το ευχαριστηθηκες μια που μικρη νοικοκυρευτηκες!;)

ηρθα για λιγο....και εγω εχω κερατωσει...και ακομα κ τωρα αμα δω τον ταρανδο θα ντραπω κ θα κανω την παπια....χαλια..αλλα παιδι ημουνα τι να κανω??

να σας πω εκανε καμμια σας μια εξεταση CF508??ΚΥΑΝΙΚΗ κατι δεν θυμαμαι...τι ειναι αυτο ??εγω δεν την ειχα κανει νομιζω

σιγα και μην δεν ειχες κερατωσει :tongue:...τι εξεταση ειναι αυτη?? Να αγχωθω τωρα ψαχνοντας στο δικτυο ή να περιμενω???

οσο για τα παιδακια μας...ανετα τα αφηνω να παω για καφε,ποτο,μπουζουκια.clubbing(λεμε τωρα)αλλα δε φευγουν ποτε απο το σπιτι...η γιαγια ερχεται εδω..εχω πει οτι κ καλα δεν κανει το παιδι να αλλαζει περιβαλλον...

καλα ετσι τα αφηνω και εγω....για λιγο και στο σπιτι μου...εμεις λεμε μαρη να τα αφησεις να διανυκτερευσουν αλλου για να κατσεις με τον αντρουλη σου πχ η να πας διακοπες....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

δε θα βαλω κανενα πανω απο τα παιδια μου και να τους προκαλεσω τετοιο κακο. αλλα δεν αντεχω να σκεφτω ουτε λεπτο ότι ο αντρας μου εβαλε μια αλλη γυναικα πανω απο την ευτυχια και την ηρεμια που προσφερουμε στα παιδια μας...

Ακριβως....

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

Ποιο απο τα τρια?!?!?! :lol::lol::lol::lol:

εγω δεν περιμενα παντως να μην θηλαζες τοτε.....περιεργο μου φανηκε που το ακουσα...:D

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Καλησπέρα κοριτσάκια!!! Τι κάνετε? Περαστικούλια σε όλα τα μωράκια που είναι αρρωστούλικα...

Εγω κορίτσια έχω εμπιστοσυνη μόνο στην μητέρα μου να έχει το μωρό. Πρώτον γιατι η πεθερά μου εχει κάποια προβλήματα υγείας αλλά και γιατι μαμά είναι και μία κουβέντα παραπάνω να της πω δεν πρόκειται να παρεξηγηθει. Το κακό είναι ότι μένει 40 χιλιομετρα μακρια και έτσι δεν έρχεται καθε μέρα.

Ποιο απο τα τρια?!?!?! :lol::lol::lol::lol:

Το κέρατο καλέ!

εγω δεν περιμενα παντως να μην θηλαζες τοτε.....περιεργο μου φανηκε που το ακουσα...:D

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλεεεεεε......τι εχω παθει σημερα. Ο μικρος τωρα κοιμηθηκε απο τις 5 που ηρθα...ουφ...και μολις κοιμισα και τον αγγελο....ερχεται και ο Νικολακης...οριστε!!!!! Και μπανιο μπορουμε να κανουμε μαζι (δε χωραμε στη μπανιερα), και να φαμε μαζι (κανω διαιτα), και να κανουμε αγκαλιτσες ( με το που θα ξαπλωσω ξεραθηκα)...:tongue::tongue::tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ποτε μου δεν κερατωσα και ποτε μου δεν θα κερατωσω....δε θα βαλω κανενα πανω απο τα παιδια μου και να τους προκαλεσω τετοιο κακο. Στο παρελθον δεν το εκανα γιατι εχω αρκετη αυτοπεποιηθηση και πιστευα ότι θα κανω ευτυχισμενο καποιον που αν ηταν καλος θα τον ειχα στη ζωη μου, όχι μονο στο κρεβατι μου.

Συγχωρω το κερατο καθε αυτο....αλλα δεν αντεχω να σκεφτω ουτε λεπτο ότι ο αντρας μου εβαλε μια αλλη γυναικα πανω απο την ευτυχια και την ηρεμια που προσφερουμε στα παιδια μας...

Το έχω ξαναπεί!Αν είναι μάγκας να με κερατώσει να είναι μάγκας και να μην το μάθω!!!!!!

Θέλω να μου απαντήσεις:Γιατί κερατώνουν;;;;Τί ακριβώς ψάχνουν;;;;

Συμφωνώ απόλυτα Αλεκούκο...

Διαφημίσεις

Δεν καταλαβα η ξανθια θηλαζουσα μανα :(

τιποτα μαρη...απλα σε εχω συνδεσει σαν μανουλα και μου φανηκε περιεργο....;)

Θέλω να μου απαντήσεις:Γιατί κερατώνουν;;;;Τί ακριβώς ψάχνουν;;;;

ελα ρε...μπες λιγο στην αντρικη ψυχολογια...δεν ψαχνουν κατι, απλα τυχαινει.

221882cb0gkyh7q4.gif

τιποτα μαρη...απλα σε εχω συνδεσει σαν μανουλα και μου φανηκε περιεργο....;)

ελα ρε...μπες λιγο στην αντρικη ψυχολογια...δεν ψαχνουν κατι, απλα τυχαινει.

Εγώ δεν μιλάω τόσο για τους άντρες όσο για τις γυναίκες και μάλιστα τις παντρεμένες!Μια γνωστή κεράτωσε τον άντρα της,μια χαρά παιδί,με έναν κ..λόγερο!!Δηλαδή τι σκατά βρήκε σ'αυτόν;;;

Εγώ δεν μιλάω τόσο για τους άντρες όσο για τις γυναίκες και μάλιστα τις παντρεμένες!Μια γνωστή κεράτωσε τον άντρα της,μια χαρά παιδί,με έναν κ..λόγερο!!Δηλαδή τι σκατά βρήκε σ'αυτόν;;;

α για αυτες δεν εχω λογια...μαλλον θα υπαρχουν δυο ειδων...οι πατσαβουρες και αυτες που ξυπνησαν αργα....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...