Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τι έκανες μαρή;;Που ερωτεύτηκες τον άντρα σου;;Εξηγησέ μου!

δουλευα σ ενα μαγαζι σερβιτορα..και ενα βραδυ ερχεται ο αντρας μου μαζι μ ενα φιλο και μπαινουν μεσα απο τη μπαρα και αρχιζουν βαζουν ποτα και τα λοιπα..για πλακα....τον βλεπω και παθαινω σοκ!!!!ρωταω και μουλενε αστον αυτον..ειναι αρραβωνοιασμενος...μετα απο μιση ωρα εχω μαθει οτι εχει χωρισει και οτι ειναι ΜΟΝΟς,..ουαου λεω εδω ειμαστε....εεε το ιδιο βραδυ προσφερθηκε να με παει σπιτι μου..δεν ειπα οχι....κωλοπαιδακι κ εγω..ελα μου ομως που μου ηθελε ααααλλααα και φυσικα τον εσκασα γιατι δεν τα καταφερε!!!!!με πηγε σπιτι μου και τον ξαναειδα μετα απο 1 εβδομαδα..ε για 6 μηνες ημασταν αερα πατερα...μετα απο 6 μηνες μου ειπε οτι κομμενα τα πολλα πολλα με αλλους και ελιωσα...απο τοτε ειμαστε μαζι 6 χρονια και εχουμε και αυτον τον υπεροχο γιο!!!:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

δουλευα σ ενα μαγαζι σερβιτορα..και ενα βραδυ ερχεται ο αντρας μου μαζι μ ενα φιλο και μπαινουν μεσα απο τη μπαρα και αρχιζουν βαζουν ποτα και τα λοιπα..για πλακα....τον βλεπω και παθαινω σοκ!!!!ρωταω και μουλενε αστον αυτον..ειναι αρραβωνοιασμενος...μετα απο μιση ωρα εχω μαθει οτι εχει χωρισει και οτι ειναι ΜΟΝΟς,..ουαου λεω εδω ειμαστε....εεε το ιδιο βραδυ προσφερθηκε να με παει σπιτι μου..δεν ειπα οχι....κωλοπαιδακι κ εγω..ελα μου ομως που μου ηθελε ααααλλααα και φυσικα τον εσκασα γιατι δεν τα καταφερε!!!!!με πηγε σπιτι μου και τον ξαναειδα μετα απο 1 εβδομαδα..ε για 6 μηνες ημασταν αερα πατερα...μετα απο 6 μηνες μου ειπε οτι κομμενα τα πολλα πολλα με αλλους και ελιωσα...απο τοτε ειμαστε μαζι 6 χρονια και εχουμε και αυτον τον υπεροχο γιο!!!:P

Ωραίες στιγμές,ε Ασπόύλα;;;

Γεμάτες ένταση και πάθος!Τί καλά!!

Ωραίες στιγμές,ε Ασπόύλα;;;

Γεμάτες ένταση και πάθος!Τί καλά!!

ωραιες δε λες τιποτα!!!μπανιαρισα γι αυτο ελειψα για λιγο...αν παλι χαθω σε λιγο ειναι γιατι θα ταιζω και γιατι θα ερθει η πεθερα μου με μια να μου δειγματισει κατσαρολες....:tongue:

αχ τι μου θυμησατε τωρα λεμε......πωπω

και τι δεν θα εδινα να γυρνουσαμε ξανα σε εκεινη την μερα που τον προτοειδα!!!!!

μιλαμε για τρελος ερωτας...............

εξου και η μεταναστευση στον εβρο

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

omorfakia, pws einai to mikrouli?????

marianthi, to politaksidemenos sou ti kamei? Epanilthe sta kanonika tou???

A, ksexasa!!! Epitelous potisame ki emeis ton kipo!!!!

Αντε βρε μπραβο και κοιτα να βαλεις αυτοματο ποτισμα οχι οποτε ελεησει να βρεξει...:tongue::tongue:

εγω μηπως ειμαι τρελη που η πεθερα μου οχι απλα δεν θελω να την αγγιζει αλλα ουτε να την βλεπει?

και εχω την τελεια πεθερα αλλα με εχει πιασει ο εγωισμος μου και δεν θελω να την παιρνει κανενας την κουκλιτσα μου......Αλλωστε εφτυσα αιμα για να την κανω.....

μηπως πρεπει ν; κλεισω σουιτα στο Δαφνι?

Θεανω εισαι περιεργο τρενο...ασε την γυναικα να χαρει το εγκονακι της και η κορουλα σου την γιαγια της...τα παιδια ειναι για να τα χαιρονται ολοι οσοι τα αγαπουν...οι υπολοιποι ουστ.

Θεανουλι οπως ξερεις κ εγω εξωσωματικη εκανα... κ ενας Θεος ξερει ποσο λατρευω το μωρο μου ομως ειμαστε κ γυναικες κ εχουμε κ εναν αντρουλη...κοιτα να αλλαξεις σκεπτικο γιατι το μωρο σου πρεπει να ζει φυσιολογικα με παππουδες γιαγιαδες κλπ...θα μου πεις απο τωρα?κ ομως μια φορα την εβδομαδα να ξελαμπικαρετε ρε αδερφε...να μεινετε μονοι σας για παρτυ σας...να πιειτε εναν καφε χωρις το αγχος του μωρου...κ ολα τα υπολοιπα που κανει ενα ζευγαρι:wink:

εγω μετα την εξωσωματικη την εγκυμοσυνη κ την γεννα εχτες εκατσα μονη μου με τον Αντρεα!!!ΟΚ μου το κραταγανε για καφεδακι για σινεμα κ γενικα για εξοδους αλλα δεν ειχαμε μεινει μονοι μας βραδυ...Α Ξ Ι Ζ Ε Ι!!!!

Μιτσακι θα συμφωνησω μαζι σου μπραβο που περασατε ωραια..ο μονος λογος που μερικες φορες "στενοχωριεμαι" με τον θηλασμο ειναι που δεν μπορω να αφησω το βυζι μου παρεα στην μανα μου...χεχεχε

:tongue::tongue::tongue::tongue:...να περασετε καλα!!!

εγω δε μπορω να κοιμηθω το βραδυ αν δεν τους εχω στο σπιτι αμπαρωμενους όλους.....ίσως επειδη δουλευω και λειπω την ημερα θελω να κερδισω τον χαμενο χρονο. Τον αντρα μου τον εχω μετα τισς 9 που ξεραινονται και τα δυο. Αλλα αυτο ειναι κοινη αποφαση και των δυο μας...το ειχαμε συζητησει και τις δυο φορες πριν μεινω εγκυος...

και εμεις αυριο θα κανουμε εμβολιο.....

Αλεκακι ευχομαι να μεινετε απυρετοι οπως ειστε μεχρι τωρα με τα εμβολια :P

γεια σου Θεανουλι μου!!!παω κ γω να κανω μπανακι κ να παμε να παρουμε τον μπομπο να τον δουμε που εχουμε να τον δουμε απο χτες κ να τον παμε στην αλλη γιαγια γιατι μαλλον θα βγουμε μετα!!!

Ετσι ετσι...καλα να περασετε!!!!!:wink:

Ρε άτιμη,μπορεί να έχουμε διαφορετικό γούστο,αλλά στα σοβαρά θέματα συμφωνούμε απόλυτα!!Μητσάκι μου,καλά κάνεις και τον αφήνεις!!Εγώ απλά δεν μπορώ να το κάνω!!Και στην Εφη και ειδικά τώρα την μπουμπού!!Την Έφη,όταν βγαίναμε πήγαινα και την έπαιρνα 3 η ώρα τα χαράματα γιατί δεν μπορούσα να κοιμηθώ χωρίς αυτήν!!

Οχι αυτο δεν το εχω...ισως επειδη εχω απολυτη εμπιστοσυνη στην μανα μου...για αλλου δεν το συζητω!!!Ουτε με σφαιρες...αλλα στην μανα μου παντα τον αφηνω χωρις αγχος.

εγω παντως μεφη μου πιστευω ότι τα 'τριτα' προσωπα παντα ειναι 'φιλοι'

Θα συμφωνησω...εχουν δει τα ματια μου...και ακουσει τα αυτια μου!!!

Τί να πώ ρε Αλέκα!Ανοίγεις μεγάλο θέμα!!Εγώ,πραγματικά,δεν κεράτωσα ποτέ μου κανέναν και αν τύχαινε και μου άρεζε κάποιος άλλος ενώ είχα σχέση,πρώτα χαλούσα τη σχέση!Τώρα το τρίτο πρόσωπο ενω είναι κάποιος παντρεμένος-η,δεν μπορω να το καταλάβω με τίποτα!!Δηλ. τί θα τους προσφέρει το διαφορετικό λιλι ή πιπι;;;;;Και όταν έχεις και παιδιά,ακόμη χειρότερα!!Ξεφτιλίζουν τα παιδιά τους για ένα πήδημα;;

Εγω κερατωσα...πολλες φορες...ημουν οργισμενο νιατο..και οταν γνωρισα τον Παυλο ημουν σε σχεση...αλλα ερωτας κεραυνοβολος...απο τοτε εστρωσα χαρακτηρα και αναθεωρησα!!!!!

waWmp3.png

9LyAp3.png

καλησπερα κοριτσακια!!!

αχ πλεων τα πρωινα σας διαβαζω αλλα δεν προλαβαινω να γραψω,ειμαι μονη.....μια ο ενας γκρινιαζει μια η αλλη....οχι ταισμα,οχι πλυσιμο,οχι αποστειρωση,οχι να μαγειρεψω κιολας......τωρα ξεκιναν τα δυσκολα.....:lol:

μαριανθη εχες το συζητουσα με τα κοριτσια,ετσι ειναι και ο μπεμπης 2-3 μερες γκρινιαζει σταματαει,μονο οταν κοιμαται ειναι ησυχος.......ποιος ξερει....

fCS8p3.png

ηρθα για λιγο....και εγω εχω κερατωσει...και ακομα κ τωρα αμα δω τον ταρανδο θα ντραπω κ θα κανω την παπια....χαλια..αλλα παιδι ημουνα τι να κανω??

να σας πω εκανε καμμια σας μια εξεταση CF508??ΚΥΑΝΙΚΗ κατι δεν θυμαμαι...τι ειναι αυτο ??εγω δεν την ειχα κανει νομιζω

Διαφημίσεις

οσο για τα παιδακια μας...ανετα τα αφηνω να παω για καφε,ποτο,μπουζουκια.clubbing(λεμε τωρα)αλλα δε φευγουν ποτε απο το σπιτι...η γιαγια ερχεται εδω..εχω πει οτι κ καλα δεν κανει το παιδι να αλλαζει περιβαλλον...

ηρθα για λιγο....και εγω εχω κερατωσει...και ακομα κ τωρα αμα δω τον ταρανδο θα ντραπω κ θα κανω την παπια....χαλια..αλλα παιδι ημουνα τι να κανω??

να σας πω εκανε καμμια σας μια εξεταση CF508??ΚΥΑΝΙΚΗ κατι δεν θυμαμαι...τι ειναι αυτο ??εγω δεν την ειχα κανει νομιζω

Aν είναι για σενα,κάτι σε σχέση με την φαιά ουσία του εγκεφάλου έχει να κάνει!Μην την κάνεις άδικα!Μηδενική θα βγεί!

Τώρα αν είναι για τα παιδιά,πρώτη φορά την ακούω.

[]

καλησπερα κοριτσακια!!!

αχ πλεων τα πρωινα σας διαβαζω αλλα δεν προλαβαινω να γραψω,ειμαι μονη.....μια ο ενας γκρινιαζει μια η αλλη....οχι ταισμα,οχι πλυσιμο,οχι αποστειρωση,οχι να μαγειρεψω κιολας......τωρα ξεκιναν τα δυσκολα.....:lol:

μαριανθη εχες το συζητουσα με τα κοριτσια,ετσι ειναι και ο μπεμπης 2-3 μερες γκρινιαζει σταματαει,μονο οταν κοιμαται ειναι ησυχος.......ποιος ξερει....

Υπομονή,βρε Μαιρούλα!Μπορεί να αρχίζουν τα δύσκολα,αλλα ταυτόχρονα αρχίζουν και τα πιο όμορφα που είναι πολλά!!Και πόσο μάλλον σε σένα που θα είναι όλα επι 2!!

Οχι αυτο δεν το εχω...ισως επειδη εχω απολυτη εμπιστοσυνη στην μανα μου...για αλλου δεν το συζητω!!!Ουτε με σφαιρες...αλλα στην μανα μου παντα τον αφηνω χωρις αγχος.

Ευχαριστώ πολύ!Και μένα αν ήταν η μάνα μου καλά,ίσως και να το έκανα!Αλλά με το ίσως δεν μπορώ να μιλήσω!

Εγω κερατωσα...πολλες φορες...ημουν οργισμενο νιατο..και οταν γνωρισα τον Παυλο ημουν σε σχεση...αλλα ερωτας κεραυνοβολος...απο τοτε εστρωσα χαρακτηρα και αναθεωρησα!!!!!

:eek:ΑΥΤΟ,μόνο από εσένα δεν περίμενα να το ακούσω!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...