Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσαρεεεεες!!!!τι μου κανετε τι μου κανετε?????

Λοιπον εγω ειχα κοσμο εδω για 8 μερες,ηρθε ο πιο αγαπημενος μας ξαδερφος με την κοπελια του(γαμω τα ατομα κ αυτη) κ χαθηκα...περασαμε πολυ ωραια εδω μαζι μαλιστα με βοηθαγανε κ με το μωρο κ οι 2...ετσι κοριτσια εχω κοσμο καθε μερα...μιλαμε μεχρι κ που μαγειρευανε...αλλα ετσι κανω κ γω σπιτι τους νιωθουμε παρα πολυ ανετα μεταξυ μας κ δεν κουραζουμε ο ενας τον αλλο!!!Επιπλεον δυστυχως απο τη μια δεν θα μπορεσω να ειμαι στην συναντηση:( γιατι ορκιζεται το κουνιαδακι μου το Σαββατο στα Γιαννενα κ θα φυγουμε απο Παρασκευη μεσημερι κ θα παμε να μεινουμε Πρεβεζα στο σπιτι ενος θειου μας κ θα γυρισουμε Κυριακη!Πειτε οτι θα κανουμε κ αλλη συναντηση γιατι ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!

Κατα τα αλλα καλα ολα!!ο μπομπος μας ειναι 7800!!τον εχουμε απο χτες στην μαμα μου κ σε λιγο θα τον παμε στην μαμα του Αντρεα γιατι θελαμε να μεινουμε κ λιγο μονοι μας!!!ξερετε εσεις!!αυτα κορες!!χαρη θελω!!επειδη οπως καταλαβαινετε τι να πρωτοδιαβασω...οποια μπορει ας μου πει εν συντομια αν ειστε ολες καλα ναι??σας φιλω!!μου λειψατε σκατουλες!!!

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

μιτσακιον???????χαθηκες σκατουλα!!!!!!!!

ολες ειμαστε καλα εκτος απο κατι κρυωματακια η μαριαθη τα ομορφακια και γω....

ολα τα μωρακια γενικα ειναι καλα !!!!!!!!

iMLpp3.png

γεια σου μητσακι....όλα καλα, ό,τι σου ειπε η Θεανουλα.

Ε βεβαια θα κανουμε και αλλη στυναντηση.....αλλα εσυ μαρη βρωμιτσα παλι θα λειπεις...

7800 ο παιδαρος?? φτου φτου....πόσο υψος εχει???

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

γεια σου μητσακι....όλα καλα, ό,τι σου ειπε η Θεανουλα.

Ε βεβαια θα κανουμε και αλλη στυναντηση.....αλλα εσυ μαρη βρωμιτσα παλι θα λειπεις...

7800 ο παιδαρος?? φτου φτου....πόσο υψος εχει???

ασε με μωρε αφου ξερεις οτι ηθελα να ειμαι εκει...αλλα κ απο την αλλη εχω απο περσυ τον Γεναρη να ταξιδεψω κ να αλλαξω λιγο παραστασεις...δεν τον μετρησαμε Αλεκακι στο υψος τον προηγουμενο μηνα ηταν 62 ποντους...θα μας τον μετρησει ο παιδιατρος σε καμια 10 μερες που θα κανουμε παλι εμβολιο...

μπραβο χαιρομαι Θεανουλι που ειστε ολες καλα...!!!κοριτσια οσες μπορειτε να αφησετε το η τα παιδακια σας κ να μεινετε μονοι με τον αντρουλη σας να το κανετε!!!εμεις ξανανιωσαμε:wink:κ απο δω κ περα θα το κανουμε πιο συχνα!!κ εμεις θα χαλαρωνουμε κ οι γιαγιαδες-παππουδες θα παιρνουν την δοση τους!!!

PlbZp2.png

κ για οσες δεν ξερουν αυτη η διευθυνση εχει οοοοοολους τους σταθμους του ραδιοφωνου...ετσι για να ακουμε μουσικουλα κ να μην αποβλακωνομαστε με τv

LIVE24.gr Your Radio Portal. Listen live all greek radio stations Stations in Athens and Salonica

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

ασε με μωρε αφου ξερεις οτι ηθελα να ειμαι εκει...αλλα κ απο την αλλη εχω απο περσυ τον Γεναρη να ταξιδεψω κ να αλλαξω λιγο παραστασεις...δεν τον μετρησαμε Αλεκακι στο υψος τον προηγουμενο μηνα ηταν 62 ποντους...θα μας τον μετρησει ο παιδιατρος σε καμια 10 μερες που θα κανουμε παλι εμβολιο...

μπραβο χαιρομαι Θεανουλι που ειστε ολες καλα...!!!κοριτσια οσες μπορειτε να αφησετε το η τα παιδακια σας κ να μεινετε μονοι με τον αντρουλη σας να το κανετε!!!εμεις ξανανιωσαμε:wink:κ απο δω κ περα θα το κανουμε πιο συχνα!!κ εμεις θα χαλαρωνουμε κ οι γιαγιαδες-παππουδες θα παιρνουν την δοση τους!!!

εγω μηπως ειμαι τρελη που η πεθερα μου οχι απλα δεν θελω να την αγγιζει αλλα ουτε να την βλεπει?

και εχω την τελεια πεθερα αλλα με εχει πιασει ο εγωισμος μου και δεν θελω να την παιρνει κανενας την κουκλιτσα μου......Αλλωστε εφτυσα αιμα για να την κανω.....

μηπως πρεπει ν; κλεισω σουιτα στο Δαφνι?

iMLpp3.png

εγω μηπως ειμαι τρελη που η πεθερα μου οχι απλα δεν θελω να την αγγιζει αλλα ουτε να την βλεπει?

και εχω την τελεια πεθερα αλλα με εχει πιασει ο εγωισμος μου και δεν θελω να την παιρνει κανενας την κουκλιτσα μου......Αλλωστε εφτυσα αιμα για να την κανω.....

μηπως πρεπει ν; κλεισω σουιτα στο Δαφνι?

Θεανουλι οπως ξερεις κ εγω εξωσωματικη εκανα... κ ενας Θεος ξερει ποσο λατρευω το μωρο μου ομως ειμαστε κ γυναικες κ εχουμε κ εναν αντρουλη...κοιτα να αλλαξεις σκεπτικο γιατι το μωρο σου πρεπει να ζει φυσιολογικα με παππουδες γιαγιαδες κλπ...θα μου πεις απο τωρα?κ ομως μια φορα την εβδομαδα να ξελαμπικαρετε ρε αδερφε...να μεινετε μονοι σας για παρτυ σας...να πιειτε εναν καφε χωρις το αγχος του μωρου...κ ολα τα υπολοιπα που κανει ενα ζευγαρι:wink:

εγω μετα την εξωσωματικη την εγκυμοσυνη κ την γεννα εχτες εκατσα μονη μου με τον Αντρεα!!!ΟΚ μου το κραταγανε για καφεδακι για σινεμα κ γενικα για εξοδους αλλα δεν ειχαμε μεινει μονοι μας βραδυ...Α Ξ Ι Ζ Ε Ι!!!!

PlbZp2.png

μιτσακι μου το ξερω εχεις δικιο,αλλα εμενα θηλαζει ακομ και νομιζω οτι με εχει απολυτη αναγκη

Μπορει να νιωθω ετσι γιατι θελω να καλυψω το κενο που περασα χωρις αυτη τι να πω .....μαλλον τρελαινομαι

iMLpp3.png

:tongue::tongue::tongue::tongue:...να περασετε καλα!!!

εγω δε μπορω να κοιμηθω το βραδυ αν δεν τους εχω στο σπιτι αμπαρωμενους όλους.....ίσως επειδη δουλευω και λειπω την ημερα θελω να κερδισω τον χαμενο χρονο. Τον αντρα μου τον εχω μετα τισς 9 που ξεραινονται και τα δυο. Αλλα αυτο ειναι κοινη αποφαση και των δυο μας...το ειχαμε συζητησει και τις δυο φορες πριν μεινω εγκυος...

και εμεις αυριο θα κανουμε εμβολιο.....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

εγω δε μπορω να κοιμηθω το βραδυ αν δεν τους εχω στο σπιτι αμπαρωμενους όλους.....ίσως επειδη δουλευω και λειπω την ημερα θελω να κερδισω τον χαμενο χρονο. Τον αντρα μου τον εχω μετα τισς 9 που ξεραινονται και τα δυο. Αλλα αυτο ειναι κοινη αποφαση και των δυο μας...το ειχαμε συζητησει και τις δυο φορες πριν μεινω εγκυος...

Καλα εσυ δουλευεις κ ολας....κ μενα εχτες που ηταν η πρωτη φορα που το μωρο ηταν εκτος σπιτιου μου ηρθε κατι δεν μου ηταν κ ευκολο αλλα ρε κοριτσια περασαμε καλα οι δυο μας χωρις το αγχος μη ξυπνησει το μωρο μη κλαψει κλπ...γιατι αλοιμονο ο Αντρεας ειναι δημοσιος υπαλληλος 3 ειναι σπιτι εγω δεν δουλευω χρονος παρα πολυς!!!αλλα οχι χωρις το αγχος του μωρου...εχτες βαλαμε τερμα μουσικη ειδαμε ταινιουλα με την ησυχια μας καναμε μπανακι μαζι κ αλλα τετοια πικαντικα που νομιζω καταλαβαινετε ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ μας που αλλες φορες ειμασταν με την ψυχη στο στομα:tongue::tongue:

PlbZp2.png

ωχ ξυπνησε θα μπω μετα φιλακιααααααα

γεια σου Θεανουλι μου!!!παω κ γω να κανω μπανακι κ να παμε να παρουμε τον μπομπο να τον δουμε που εχουμε να τον δουμε απο χτες κ να τον παμε στην αλλη γιαγια γιατι μαλλον θα βγουμε μετα!!!

PlbZp2.png

Ρε άτιμη,μπορεί να έχουμε διαφορετικό γούστο,αλλά στα σοβαρά θέματα συμφωνούμε απόλυτα!!Μητσάκι μου,καλά κάνεις και τον αφήνεις!!Εγώ απλά δεν μπορώ να το κάνω!!Και στην Εφη και ειδικά τώρα την μπουμπού!!Την Έφη,όταν βγαίναμε πήγαινα και την έπαιρνα 3 η ώρα τα χαράματα γιατί δεν μπορούσα να κοιμηθώ χωρίς αυτήν!!

κοριτσαρεεεεες!!!!τι μου κανετε τι μου κανετε?????

Λοιπον εγω ειχα κοσμο εδω για 8 μερες,ηρθε ο πιο αγαπημενος μας ξαδερφος με την κοπελια του(γαμω τα ατομα κ αυτη) κ χαθηκα...περασαμε πολυ ωραια εδω μαζι μαλιστα με βοηθαγανε κ με το μωρο κ οι 2...ετσι κοριτσια εχω κοσμο καθε μερα...μιλαμε μεχρι κ που μαγειρευανε...αλλα ετσι κανω κ γω σπιτι τους νιωθουμε παρα πολυ ανετα μεταξυ μας κ δεν κουραζουμε ο ενας τον αλλο!!!Επιπλεον δυστυχως απο τη μια δεν θα μπορεσω να ειμαι στην συναντηση:( γιατι ορκιζεται το κουνιαδακι μου το Σαββατο στα Γιαννενα κ θα φυγουμε απο Παρασκευη μεσημερι κ θα παμε να μεινουμε Πρεβεζα στο σπιτι ενος θειου μας κ θα γυρισουμε Κυριακη!Πειτε οτι θα κανουμε κ αλλη συναντηση γιατι ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!

Κατα τα αλλα καλα ολα!!ο μπομπος μας ειναι 7800!!τον εχουμε απο χτες στην μαμα μου κ σε λιγο θα τον παμε στην μαμα του Αντρεα γιατι θελαμε να μεινουμε κ λιγο μονοι μας!!!ξερετε εσεις!!αυτα κορες!!χαρη θελω!!επειδη οπως καταλαβαινετε τι να πρωτοδιαβασω...οποια μπορει ας μου πει εν συντομια αν ειστε ολες καλα ναι??σας φιλω!!μου λειψατε σκατουλες!!!

επιτελους εμφανιστηκες!@@!!!!!ελα ρεεεεε ..θα ανεβω κ εγωωωωω......δεν θα εχετε γυρισει 4 ηωρα την κυριακη????

μιτσακιον???????χαθηκες σκατουλα!!!!!!!!

ολες ειμαστε καλα εκτος απο κατι κρυωματακια η μαριαθη τα ομορφακια και γω....

ολα τα μωρακια γενικα ειναι καλα !!!!!!!!

βαλε και το δικο μου στη λιστα..παλι ιωση...αλλα αυτη τη φορα το κολλησε ο μπαμπας..λαιμο και λιιιγο βηχαλακι..μυξες????ενα σωροοοοοο...μας ειπε καλυτερα οχι εισπνοες αφου δεν βηχει συνεχεια..αν χρειαστει μας ξαναβλεπει...τελικα θα μου στειλεις π.μ τι μαγαζακι ανοιγεις???

Ρε άτιμη,μπορεί να έχουμε διαφορετικό γούστο,αλλά στα σοβαρά θέματα συμφωνούμε απόλυτα!!Μητσάκι μου,καλά κάνεις και τον αφήνεις!!Εγώ απλά δεν μπορώ να το κάνω!!Και στην Εφη και ειδικά τώρα την μπουμπού!!Την Έφη,όταν βγαίναμε πήγαινα και την έπαιρνα 3 η ώρα τα χαράματα γιατί δεν μπορούσα να κοιμηθώ χωρίς αυτήν!!

και εγω δεν μπορω να κοιμηθω αν δεν τον εχω σπιτι..οτι ωρα γυρισω απο βολτα παω και τον μαζευω απο την πεθερα μου..αυτη κανει νυχτερινο Babysitting γιατι η μαμα δουλευει...:wink:

Καλα εσυ δουλευεις κ ολας....κ μενα εχτες που ηταν η πρωτη φορα που το μωρο ηταν εκτος σπιτιου μου ηρθε κατι δεν μου ηταν κ ευκολο αλλα ρε κοριτσια περασαμε καλα οι δυο μας χωρις το αγχος μη ξυπνησει το μωρο μη κλαψει κλπ...γιατι αλοιμονο ο Αντρεας ειναι δημοσιος υπαλληλος 3 ειναι σπιτι εγω δεν δουλευω χρονος παρα πολυς!!!αλλα οχι χωρις το αγχος του μωρου...εχτες βαλαμε τερμα μουσικη ειδαμε ταινιουλα με την ησυχια μας καναμε μπανακι μαζι κ αλλα τετοια πικαντικα που νομιζω καταλαβαινετε ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ μας που αλλες φορες ειμασταν με την ψυχη στο στομα:tongue::tongue:

ναι αλλα και το να προσπαθεις να τα κανεις όλα αυτα χωρις να σε δουν η ακουσουν, δεν ειναι πικαντικο???? ;);););) Όποια μπορει και το κανει καλα κανει...εγω δε μπορω και φυσικα δε μπορω επειδη δεν θελω :)

Εννοειται ρε...να σου πω...και με τον αγγελο παντου εχω παει...εξωτερικο, νησακια....μια χαρα ηταν...Από τα παιδακια μου λειπω μονο για δουλεια...από εκει και περα ειμαστε συνεχεια μαζ...ι.και ευτχως δεν διαφωνει ο νικος...

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...