Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ποτε θα ειναι η βαφτιση.?

εγω λεω 12μ.. μη το παρακανεις...

ευχαριστω ελενιτσα!ειναι μαιο,τελικα 12 το παρηγγειλα,θα της ηταν τεραστιο το αλλο,αυτο ειναι μεχρι 80εκ.υψος,το αλλο μεχρι 86εκ.

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κι από μένα. Βρε σεις, δε σας προλαβαίνω. Ώσπου να γράψω για το ένα θέμα, ανοίγετε άλλο.

Μπήκα βιαστικά να πω ένα γειά μια και ο μικρός έχει πολύ γκρίνια σήμερα.

Πολλές φιλούρες σε όλες

I6lrp2.png UKa4p2.png 8nsbp2.png

Καλημέρα κι από μένα. Βρε σεις, δε σας προλαβαίνω. Ώσπου να γράψω για το ένα θέμα, ανοίγετε άλλο.

Μπήκα βιαστικά να πω ένα γειά μια και ο μικρός έχει πολύ γκρίνια σήμερα.

Πολλές φιλούρες σε όλες

καλημερα!εισαι καλα?

fCS8p3.png

Δουλευω σαν το σκυλι σημερα!!!! Και ειμαι και ξενυχτησα γμτ...Τεσπα!!!

Νικολακη μου μαλλον διαβασες και τα χθεσινα μου μηνυματα και ησουν όλο γλυκες σημερα ε?? :tongue::tongue: δε σας πειραζει να στείλω και ενα μηνυματακι στον αντρουλη μου τον κατασκοπο ε??

Αλέκα, ήσουν το τρίτο πρόσωπο δηλαδή!!!! Κι εσύ Άσπα!!! Το λέω μιας και είναι της μόδας τα τρίτα πρόσωπα αυτές τις μέρες!! (όσες βλέπουν μεσημεριανές εκπομπές και star θα με καταλάβουν!!!:cool::cool::cool:)

όχι καλη μου δεν ημουν τριτο προσωπο...δεν ειχα σχεση μαζι του ...εγω για ενα βραδυ θα πηγαινα και μετα θα γυριζα στη ζωουλα μου...Αλλα αλλιως τα ηθελε η μοιρα...

Kalimeraaaaa! Den eixa internet!!!!! Ti egine, ti egine grapsate paaara polla, kante mia perilipsi. Oles kala??? Ta bebe kala????

Sas apothimisa...

ναι μαρη...καθομαστε και ξεστραβωνομαστε εμεις για να τα εχεις ετοιμα εσυ.....να κατσεις να διαβασεις... (ήμουν και απουσιολογος στο σχολειο, μην ξεχνιομαστε!! :tongue::tongue:)

Την Κυριακή λοιπόν στο Θησείο. Οπου δω κουκλάρες θα πάω κι εγω!!

ε βεβαια.....:P

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια κ απο εμενα!

χαθηκα λιγακι...δεν προλαβαινω καλοι μου ανθρωποι!!!!!!!!

θα λειπει για λιγες μερες ο διευθυντης μου οποτε θα τα λεμε απο το γραφειο τωρα...

για τη κυριακη θα προσπαθησω να ερθω, δε λεω σιγουρα γιατι ποτε δε ξερεις...

μαρλεν τελικα το αποφασισα για τα χαλια!

στο σαλονι λεω να βαλω αυτο:

http://www.halia.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=821&category_id=28&option=com_virtuemart&Itemid=56

κ στη κουζινα αυτο:

http://www.halia.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1114&category_id=41&option=com_virtuemart&Itemid=56

πηρα κ τηλ κ ειπαν οτι ειναι διαθεσιμα.τι λες? ειναι καλα? (οποια θελει απαντα βεβαια...)

αλεκακι, πολυ πηξιμο ρε φουστη μου...ακομα προσπαθω να μαζεψω τα ασυμαζευτα...

θα φυγω σε λιγακι ομως...

ομορφακια, εστειλα τη μανα μου σημερα για να παρει τα λεφτα για τα γαλατα κ εφαγε μεγαλη ταλαιπωρια. εκτος απο τη γνωματευση του παιδων κ τις αποδειξεις απο το φαρμακειο κ τη συνταγη απο το ικα ηθελαν λεει και τα κουπονια απο τα γαλατα. λεει η μανα μου ποια κουπονια? ενα μεταλλικο κουτι ειναι κ δεν εχει καποιο αυτοκολλητο πανω! να πατε λεει στο φαρμακειο τοτε να σας βαλει σφραγιδα πανω στην αποδειξη οτι δεν εχουν κουπονια τα γαλατα πανω... κ πηγε η κακομοιρα στο φαρμακειο , εφαγε κ μια τουμπα στο δρομο, κ τη πηρε κ τη σφραγιδα κ τα πηρε κ τα λεφτα! 13:00 η ωρα ξεμπερδεψε! δηλ πρεπει να παρω 1 μερα αδεια για να κανω δουλεια! στα λεω ολα αυτα για να ξερεις τι σε περιμενει!

η χριστιανουλα καλα?

qC91p2.pngaQK1p2.png

καλημερα κοριτσακια κ απο εμενα!

χαθηκα λιγακι...δεν προλαβαινω καλοι μου ανθρωποι!!!!!!!!

θα λειπει για λιγες μερες ο διευθυντης μου οποτε θα τα λεμε απο το γραφειο τωρα...

για τη κυριακη θα προσπαθησω να ερθω, δε λεω σιγουρα γιατι ποτε δε ξερεις...

μαρλεν τελικα το αποφασισα για τα χαλια!

στο σαλονι λεω να βαλω αυτο:

http://www.halia.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=821&category_id=28&option=com_virtuemart&Itemid=56

κ στη κουζινα αυτο:

http://www.halia.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1114&category_id=41&option=com_virtuemart&Itemid=56

πηρα κ τηλ κ ειπαν οτι ειναι διαθεσιμα.τι λες? ειναι καλα? (οποια θελει απαντα βεβαια...)

ομορφακια, εστειλα τη μανα μου σημερα για να παρει τα λεφτα για τα γαλατα κ εφαγε μεγαλη ταλαιπωρια. εκτος απο τη γνωματευση του παιδων κ τις αποδειξεις απο το φαρμακειο κ τη συνταγη απο το ικα ηθελαν λεει και τα κουπονια απο τα γαλατα. λεει η μανα μου ποια κουπονια? ενα μεταλλικο κουτι ειναι κ δεν εχει καποιο αυτοκολλητο πανω! να πατε λεει στο φαρμακειο τοτε να σας βαλει σφραγιδα πανω στην αποδειξη οτι δεν εχουν κουπονια τα γαλατα πανω... κ πηγε η κακομοιρα στο φαρμακειο , εφαγε κ μια τουμπα στο δρομο, κ τη πηρε κ τη σφραγιδα κ τα πηρε κ τα λεφτα! 13:00 η ωρα ξεμπερδεψε! δηλ πρεπει να παρω 1 μερα αδεια για να κανω δουλεια! στα λεω ολα αυτα για να ξερεις τι σε περιμενει!

η χριστιανουλα καλα?

λουλουδακι μου, τους ξερω τι χλιμιδες ειναι! γιαυτο εχω κρατησει τα κουτια απο τα γαλατα!

να τους τα βαρεσω στο κεφαλι αμα δεν με πιστευουν.

σου λεω τωρα για την ενσταση που εχω κανει.... τα 12 κουτια που ηπιε ο μπεμπακος κ δεν ειχαμε ακομα γνωματευση αλλεργιολογου. τα εχω κρατημενα. μεχρι να περασω απο επιτροπη κ να παρω τα λεφτα τα εχω κ τα κοιταω!

αυριο θα παω να παρω τα κουτια του Μαρτιου...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=862

για τη ΘΕΑΝΩ!!!!

οταν με το καλο ανοιξεις το μαγαζι σου, μπες κ γραψου κ εκει.. να σε δουν οι μανες που ενδιαφερονται για το καλο του παιδιου τους! νομιζω οτι θα "πιασεις"...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

επισης για οσες χρειαστουν μασκα για τα εισπνεομενα κ ειναι ασφαλισμ. στο ΙΚΑ, τις μασκες τις γραφει το ΙΚΑ. κανουν 30 ευρω, το μικρο μεγεθος. πηραμε χτες κ το μικρο μεγεθος. γιατι ειχαμε το μεσαιο...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Δουλευω σαν το σκυλι σημερα!!!! Και ειμαι και ξενυχτησα γμτ...Τεσπα!!!

Νικολακη μου μαλλον διαβασες και τα χθεσινα μου μηνυματα και ησουν όλο γλυκες σημερα ε?? :tongue::tongue: δε σας πειραζει να στείλω και ενα μηνυματακι στον αντρουλη μου τον κατασκοπο ε??

Αλέκα, ήσουν το τρίτο πρόσωπο δηλαδή!!!! Κι εσύ Άσπα!!! Το λέω μιας και είναι της μόδας τα τρίτα πρόσωπα αυτές τις μέρες!! (όσες βλέπουν μεσημεριανές εκπομπές και star θα με καταλάβουν!!!:cool::cool::cool:)

όχι καλη μου δεν ημουν τριτο προσωπο...δεν ειχα σχεση μαζι του ...εγω για ενα βραδυ θα πηγαινα και μετα θα γυριζα στη ζωουλα μου...Αλλα αλλιως τα ηθελε η μοιρα...

ναι μαρη...καθομαστε και ξεστραβωνομαστε εμεις για να τα εχεις ετοιμα εσυ.....να κατσεις να διαβασεις... (ήμουν και απουσιολογος στο σχολειο, μην ξεχνιομαστε!! :tongue::tongue:)

ε βεβαια.....:P

Gia na katalaveis, twra ta teleiwsa oooola! Eiste kai poligrafotates....

Δε σας είπα τί έγινε με τη σκούπα που πήγαμε να πάρουμε τη προηγούμενη Τετάρτη από τον Κοτσό! Πάμε με το μωρό, έβρεχε καταρρακτωδώς, πάω μόνη μου πάνω τη διαλέγω, και ανεβαίνει μετά ο άντρας μου με την πιστώτική για να πληρώσει. Έκανε 159 ευρώ, μόλις πάε στο ταμείο, του φέρνουνε μια άλλη, τους λέει δε διάλεξε αυτή η γυναίκα μου, του λένε αυτή κάνει 159 ευρώ. Ναι, τους λέει αλλά στο ταμπελάκι της σκούπας που διαλέξαμε έγραφε κι εκεί 159 ευρώ! Λάθος έγινε του λένε, εκείνη κάνει 199 ευρώ. Τα παίρνει ο άντρας μου και ακυρώνει την αγορά αφού τους τα ψαλλε ένα χεράκι! Μετά την πήραμε από αλλού 169 ευρώ! Μα για μαλ@%$ς μας περνάνε;;;;

Κοτοπουλακι ακριβως για μαλακες μας περνανε!!!!Την εχω πατησει με τα media market και ειχα γινει τουρκος!!!!

ΑΛΕΚΑ---Δουλευω σαν το σκυλι σημερα!

Ακριβως το ιδιο ειπε κ η ΤΖΟΥΛΙΑ οταν την ρωτησαν πως πηρε το σπιτι στην ΕΚΑΛΗ...το νου σου....

Αμαν μαρη κιμι ασε και τπτ να πεσει κατω...αυτες οι ατακες σου γραφουν ιστορια..:tongue:

Εμενα ο δικος μου σημερα δεν ειναι καλα...εχει παλι την απιστευτη γκρινια κοιμαται πολυ και οταν ειναι ξυπνιος γκρινιαζει και δεν παρηγορειται με τπτ...παω να κανω καμμια δουλεια γιατι το σπιτι μου εξακολουθει να ειναι σαν του γυφτου...γαμωτο μου!!!:rolleyes::rolleyes:

waWmp3.png

9LyAp3.png

?

αχ σε εμενα θα τα πεις...και στο σπιτι όμως ρε παιδακι μου.....τεσπα...θα περασει ο καιρος ;)

ΑΛΕΚΑ---Δουλευω σαν το σκυλι σημερα!

Ακριβως το ιδιο ειπε κ η ΤΖΟΥΛΙΑ οταν την ρωτησαν πως πηρε το σπιτι στην ΕΚΑΛΗ...το νου σου....

η καθε μια με τα προσοντα της....;)

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...