Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Tι τραβας και συ με τα τρελο ομορφάκια σου.......

Μου αρεσει που ρωτησες και σου ειπαμε ολοι Τεβε.......:lol:

:D:D:D:D:D Καλημέρα συμπεθέρα, πολύ ωραία η φωτογραφία του γαμπρού μας!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δηλαδή,απ'οτι καταλαβαίνω παντρεύτηκες την μεγάλη σου καψούρα!Δηλ. τον πρώτο πραγματικό σου έρωτα!Ε,τότε είσαι πααααρα πολύ τυχερή!!

Και εγω την καψουρα μου παντρευτηκα...στα 21(2004) τον γνωρισα στα 23 αρραβωνιαστηκαμε και στα 25 παντρευτηκαμε...ααααχχχχ ημουν μικρη και με εκμεταλευτηκε ο σατυρος!!!:tongue::tongue::tongue:

Μαριανθηηηηηηηηηη

τι κανεις?

ασε πηγα χθες στον παιδιατρο και μου ειπε πως η μικρη εχει πολλα κιλα και να κοψω τον νυχτερινο θηλασμο!!!!!

μονο που δεν το ξεχε^$%$ μιλαμε

Πες του εσυ τι ζορι τραβας??Απο το φαι σου τρωει η μηπως απο το βυζι σου...?!?!?!Αι σιχτιρ ασχετοι. Ο νυχτερινος θηλασμος συντελει στην διατηρηση της γαλουχιας...

Όσον αφορά το ΙΚΑ και το ΤΕΒΕ που σας ρώτησα, θα πάω σε μια άλλη παιδίατρο σήμερα που είναι στο ΙΚΑ (αλλά δέχεται στο ιατρείο της), και άμα είναι καλή λέω να βάλω το παιδί στον άντρα μου που είναι ΙΚΑ!

Λέτε να με πει να κόψω το θηλασμό;;;;; (Μαριάνθη, με μαλλί κάγκελο μόλις το διαβάσει!!!). Πλάκα κάνω Μαριάνθηηηη!!

Λίτσα, για το ΤΑΠΟΤΕ ξέρω γιατί ήταν οι γονείς μου, παντού πηγαίναμε μ' αυτή την ασφάλιση, τί καλα που ήταν!

Κοτοπουλακι το δις εξαμαρτιν ουκ ανδρος σοφου...:tongue::tongue::lol::lol:

Καλημερα κοριτσαρες μου...ο μικρος εχει γκρινια μαλλον τα δοντακια μας ειναι...

waWmp3.png

9LyAp3.png

το μωρο μας τσακισε το βραδυ... συνεχεια γκρινια... βηχα ασταματητο.. τα αλλα δυο ειναι στη κοσμαρα τους, οπως παντα! να βηχει το μωρο να πνιγεται κ αυτα να θελουν ολα τα πανασχετα του κοσμου!!!

Ox!!! Perastika Eleni!!!

Διαφημίσεις

Δε σας είπα τί έγινε με τη σκούπα που πήγαμε να πάρουμε τη προηγούμενη Τετάρτη από τον Κοτσό! Πάμε με το μωρό, έβρεχε καταρρακτωδώς, πάω μόνη μου πάνω τη διαλέγω, και ανεβαίνει μετά ο άντρας μου με την πιστώτική για να πληρώσει. Έκανε 159 ευρώ, μόλις πάε στο ταμείο, του φέρνουνε μια άλλη, τους λέει δε διάλεξε αυτή η γυναίκα μου, του λένε αυτή κάνει 159 ευρώ. Ναι, τους λέει αλλά στο ταμπελάκι της σκούπας που διαλέξαμε έγραφε κι εκεί 159 ευρώ! Λάθος έγινε του λένε, εκείνη κάνει 199 ευρώ. Τα παίρνει ο άντρας μου και ακυρώνει την αγορά αφού τους τα ψαλλε ένα χεράκι! Μετά την πήραμε από αλλού 169 ευρώ! Μα για μαλ@%$ς μας περνάνε;;;;

Τελικά που θα πάμε την Κυριακή? Αλέκα για κάνε ενημερωση. Εχω χασει επεισόδια

markellaki καλημερα... τι κανει η κατσαρομαλλα σου???/

δεν εχει αλλαξει κατι στον τοπο κ τον χρονο...

Κυριακη 21/2 16.00μμ Θησειο(στον Ηλεκτρικο) . οπου δουμε τσουρμο, το δικο μας θα ειναι...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Δε σας είπα τί έγινε με τη σκούπα που πήγαμε να πάρουμε τη προηγούμενη Τετάρτη από τον Κοτσό! Πάμε με το μωρό, έβρεχε καταρρακτωδώς, πάω μόνη μου πάνω τη διαλέγω, και ανεβαίνει μετά ο άντρας μου με την πιστώτική για να πληρώσει. Έκανε 159 ευρώ, μόλις πάε στο ταμείο, του φέρνουνε μια άλλη, τους λέει δε διάλεξε αυτή η γυναίκα μου, του λένε αυτή κάνει 159 ευρώ. Ναι, τους λέει αλλά στο ταμπελάκι της σκούπας που διαλέξαμε έγραφε κι εκεί 159 ευρώ! Λάθος έγινε του λένε, εκείνη κάνει 199 ευρώ. Τα παίρνει ο άντρας μου και ακυρώνει την αγορά αφού τους τα ψαλλε ένα χεράκι! Μετά την πήραμε από αλλού 169 ευρώ! Μα για μαλ@%$ς μας περνάνε;;;;

εγω παντως ακομα γελαω με το ROASTED CHICKEN!!!!!!!!!!:-P:-P:-P:-P

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!!

Δεν προλαβαινω να σας διαβασω ολες γιατι ειμαι γραφειο...

κοτοπουλακι στο ειπα στον κωτσοβολο ειναι ακριβα κ εννοειται οτι μας δουλευουν ακριβως το ιδιο ειχα παθει εγω με εναν αποχυμωτη και γενικα εχω μαθει οτι το κανουν συστημα αμα το πηρες χαμπαρι το πηρες...καλα ειπα εγω οτι θα γινεις roasted chicken και ακομα γελας ε ομορφακια???

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

markellaki καλημερα... τι κανει η κατσαρομαλλα σου???/

δεν εχει αλλαξει κατι στον τοπο κ τον χρονο...

Κυριακη 21/2 16.00μμ Θησειο(στον Ηλεκτρικο) . οπου δουμε τσουρμο, το δικο μας θα ειναι...

Κατσαρομάλλα όχι, μαλλον κοκκινομάλλα, είναι καλά κοιμάται έχει μπει σε προγραμμα και μας βολεύει όλους.

Την Κυριακή λοιπόν στο Θησείο. Οπου δω κουκλάρες θα πάω κι εγω!!

κοριτσακια καλημερα,να ρωτησω κατι και μετα σας διαβαζω.

το φορεμα της μπεμπας τι νουμερο να ειναι 12 ή 18?

ποτε θα ειναι η βαφτιση.?

εγω λεω 12μ.. μη το παρακανεις...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...