Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω αυτες τις καμπυλες δεν ξερω να τις καταλαβω..καλα που ερχεται η γιατρουλινα κ μου λεει...

εγω αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι δειχνουν το κατωτατο και το ανωτατο που πρεπει να ειναι ενα παιδι οπως επισης αν ας που με το παιδι ειναι απο την αρχη στην 3 καμπυλη και με το βαρος που πηρε παει στην 2η σημαινει οτι δεν πηρε το βαρος που επρεπε τον μηνα που περασε.

η μπεμπουλα ας πουμε στο βαρος ειναι στην 1η:lol: τι να την κανω και στον υψος ειναι πανω απο την 4η αναμεσα 4 και 5,παλι καλα δαθετει υψος:tongue::tongue:

αν τον αλλο μηνα την ζυγισει και δεν ειναι το βαρος μεσα στην πρωτη καμπυλη η μπεμπα δεν πηρε οσο επρεπε,θα μου πεις και που να παει???ε λεμε τωρα......

δεν ξερω αν σου εδωσα να καταλαβεις.

κανονικα δηλαδη οι βουλιτσες που βαζει η παιδιατρος πρεπει να ειναι πανω στην ιδια καμπυλη ή πιο πανω,οχι πιο κατω.....

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Με τα πάλιοδόντια τα παει μία-μία....μια μερα καλά ,μια μέρα πόνος....

Οδικος μου τρωει τις σαλιαρες και χθες η μια ειχε ρόζ απο αιμα....τοσο λύσσα έχει...

πω πω ετσι τρωγεται και το δικο μου!και βαζει κ ολο τ χερι στο στομα και πνιγεται...τον ειχε ο αδερφοσ μου κανα μισαωρο σημερα και τρομαξε:tongue::tongue:

Τσουπριτσες μου καλησπερα!!!

Σημερα γυρισαμε στα πατρια εδαφη μετα κοπων και βασανων...θα σας πω τα νεα μου και οταν μπορεσω θα διαβασω και τα δικα σας...λοιπον συνοπτικα ο μικρος ειναι αρρωστος με πολλες μυξες αλλα ευτυχως καθολου πυρετο...τον κολλησα εγω που ημουν αρρωστη απο την προηγουμενη εβδομαδα...το ταξιδι σε καποιες φασεις ηταν εφιαλτικο...εκτος του οτι ηταν ατελειωτο αφου για 5 χλμ που ηταν κλειστα τα Τεμπη αναγκαστηκαμε και καναμε καπου στα 70 παιρνωντας καθε ραχια και ραχουλα με κακοτραχαλο δρομο...ο μικρος σε γενικες γραμμες ηταν πολυ ησυχος αλλα σε κανα δυο φασεις τον επιασε τετοια γκρινια που αναγκαστηκα για λιγα λεπτα και τον πηρα στα χερια μου αφου πραγματικα δεν υπηρχε καθολου χωρος για να σταματησουμε να τον ηρεμησω...εκεινα τα λεπτα απλα εχασα 10 χρονια απο την ζωη μου γιατι μου ηρθαν στο μυαλο τα πιο σκατα σεναρια που θα μπορουσαν να μας συμβουν με το μωρο μακρυα απο το καθισματακι του...στο χωριο εξαγριωθηκε...μαλλον δεν του αρεσε καθολου αφου ηταν μονιμα μεσα στην γκρινια και στο κλαμμα...δεν ξερω μπορει να εφταιγε και η γριπη του παντως λυσσαξε...αφου ειπα παει το παιδι μου μεταλλαχτηκε...τωρα ηρθε στα ισια του και εγω ησυχασα!!!!Μαζευω και πλενω αβερτα μολις τελειωσω τις δουλειες θα σας χαρω...

ΥΓ..κοτοπουλακι τα εμαθα τα καμωματα σου...θα σε συγιρισω σε λιγο... μπορει να λειπω αλλα το πνευμα μου ειναι καπου εδω γυρω... :ΡΡΡΡΡΡ

καλωσηρθες κοριτσακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!περαστικα στο μπεμπακι~:-P

πηγα τον μπεμπακο στο γιατρο. εχει βρογχιολιτιδα. μας εδωσε σπρει με μασκα αερολιν κ flixotide κ πολυ ορο...

αχχχχχ αμαν πια,,.λκαι εμεις αυριο πρωι παμε παιδιατρο γιατι εχει ακομα μυξες απο οταν ημασταν αθηνα,,,

ξερεις τι μου ειπε το νουμερο?

οτι επειδη δεν θηλασα, κ λογω που ειναι αλλεργικος στο γαλα, γιαυτο την επαθε τωρα.

δεν φταιει ο παιδικος κ τα αλλα 2.... οοοοχχχιιιιιιιι... να την ακουσει κ η μαριανθη, να με σωζει τπτ!

μ@@@@@κιες...

αντε μολις ανοιξω το μαγαζι θα εχω και on line πωλησεις,θα ειστε οι πρωτες μου πελατισσες να με ενισχυσετε

ναι αμε!!!στειλε π.μ τι μαγαζι??

δεν εχεις να φοβηθεις! εδω δινω οδηγιες on line! πρωτα εμενα θα κοψουν κ θα καταλαβεις!!!

στη συναντηση θα φερω απο ενα αντιτυπο Καμα Σουτρα για ολες τις μανες!

αν σε κοψουν θα φυγουμε ολοι..δεν τους συμφερει ..που θα ξαναβρουν τετοιο σεξουαλικο καφε??

πήγαινε για υπνο μαρη...θα ξελογιαστεις εδω....

εκεινο το βραδυ που τον ειχα φερει σπιτι...ο Νικος τα ειχε με αλλη κοπελα...Δεν ημουν και η πιο σωστη όπως καταλαβαινεις....;)[/QUOTE]

μια απο τα ιδια και εγω..θα σας τα πω απο κοντα!!εχει γελιο...

δεν πειραζει Θεανουλα...εδω ειμαστε ...κανουμε ψυχαναλυση με τη Μεφη ;)

Όταν τον γνωρισα ημουν 19 ...τα φτιαξαμε στα 22 μου....παντρευτηκαμε στα 27 και στα 30 εκανα τον Αγγελο...Αφησα πολλα περιθωρια για να ειμαι σιγουρη ότι ηταν ο μεγαλος μου ερωτας...γιατι ημουν και ειμαι πολυ καχυποπτη με τα αντρικα συναισθηματα. Και ευτυχως!Αλλα νομιζω ότι στην εποχη μας όλες λιγο πολυ τον ερωτα μας παντρευτηκαμε.

και εγω απο τα 19 ειμαι μαζι του!με μεγαλωσε..:lol:

σημερα πηγα πρωτη κ τελευταια φορα απογευμα γυμναστηριο...τετοια ιδρωτιλα χρονια ειχα να εισπνευσω....απο αλλη μια φορα που ειχα κανει το λαθος κ ειχα παει βραδακι..παω κ εγω να πασαλειφτω και να πεσω να δω κανα csi..να ναι καλα κ ο ΣΚΑΙ..

δε μπορεις να πηγαινεις πρωι ε??θα χει λιγοτερο κοσμο...

καληνυχτες!!!φιλια σε ολα τα κοριτσακια..

καλημερα...εγω εκλεισαεγω ανοιξα...ωραια...λοιπον,το παιδι μου αποφασισε οτθι ποήυ κοιμηθηκα για σημερα...ξυπνησε απο 5 και εφαγε κ ακομα χαζογελαει...κ ναι κοιταχτηκά στον καθρεφτη κ ειμαι για γελια...αλλα δε γινεται να ασχοληθει μ αυρο κατα τις 8 και οχι χαραματα?????????!?!????????

καλημερουδιααααα......και εγω απο τα χαραματα ξυπνησα....Αυτος ο μικρος ξυπναει κατα τις 2-3 και κατα τις 6....κλαψ!!!! Εν τω μεταξυ ειχε όρεξη για χαρουλες και πηγε 7 μεχρι να τελειωσουμε...μεχρι να πλυνω μπιμπερο και να αποστειρωσω για να μην τα εχω τελευταια στιγμη, ξυπναει και το Αγγελακι μου...Τσισα, πωινο...καλες 8! Τωρα ετοιμαζομαι να παω δουλεια...

Το βραδυ θα παω για υπνο με τις κοτες...για εσας λεω :tongue::tongue::D:p

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλημέρα!!!

ναι Μαιρουλα καλα τα λες...Μα ειναι δυνατον να μην δινεις να φαει σε μωρο????? Οκ μεγαλωνοντας μπορεις να περιορισεις ψωμι και τετοια, αλλα το γαλα???

Η παιδιατρος θα ειναι σαν την τρελέγκο που εχουμε στο Περαμα.....

καλημερα...εγω εκλεισαεγω ανοιξα...ωραια...λοιπον,το παιδι μου αποφασισε οτθι ποήυ κοιμηθηκα για σημερα...ξυπνησε απο 5 και εφαγε κ ακομα χαζογελαει...κ ναι κοιταχτηκά στον καθρεφτη κ ειμαι για γελια...αλλα δε γινεται να ασχοληθει μ αυρο κατα τις 8 και οχι χαραματα?????????!?!????????

Τι βλέπουν τα ματακια του...:lol::lol::lol:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

ιιιιιιιιιιιι!Άλλη παρθενοπιπίτσα από δώ!Φτού σου και σένα μαρή!Από την Κίμη το περίμενα,από σένα όχι!!!!!!

Καλημέρα!!!

Η παιδιατρος θα ειναι σαν την τρελέγκο που εχουμε στο Περαμα.....

Τι βλέπουν τα ματακια του...:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:΄Κάλημέρα Ελένη.Ωρα είναι να μας πεις και συ αυτά που λένε η Αλέκα και η Άσπα,και σ'έχω και για την πιο σοβαρή της παρέας μαζί με την jtse!!!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ.......

ε, ρε πραμα.....

πήγαινε για υπνο μαρη...θα ξελογιαστεις εδω....

εκεινο το βραδυ που τον ειχα φερει σπιτι...ο Νικος τα ειχε με αλλη κοπελα...Δεν ημουν και η πιο σωστη όπως καταλαβαινεις....;)

εμενα δεν τα ειχε με καμμια(περιμενε το κισμετ), εγω τα ειχα με αλλον αλλα τα χαλασα με το που τον ειδα! δεν περιμενα καν να τα φτιαξουμε, ηξερα απο τη πρωτη βδομαδα οτι αυτος ειναι ο εκλεκτος...

Δεν πειραζει...σε καλο βγηκε...νομιζω οτι και η κοπελα θα σε συγχωρουσε αφου ηταν ο αντρας της ζωης σου..:tongue:

μπραβο μπραβο...το τεστ το πηρες ή να στο δωσω την αλλη βδομαδα απο κοντα???:tongue::tongue:

αφου με ξερεις...:cool::cool:και μενα μου λειψατε ρεεεε!!!Ανυπομονω να σας δω την Κυριακη!!!!

κ εγωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!! θα παραγγειλουμε ενα καφε σε κουβα!

Αι μαρη πια!!!!:idea::idea:

Παω για υπνο...γυρισαμε σημερα στις 2:30 το πρωι και ο μικρος ξυπνουσε μετα καθε 2,5 ωρες για μαμ...ειμαι κομματια...ελπιζω σημερα να την κανει την χαρη στην μανουλα και να κοιμηθει λιγο παραπανω...

Κατι τελευταιο...ρε κοριτσια εχει αρχισει και με κοιταει μεσα στα ματια οταν μιλαω...με εχει λιωσει ο σκατουλης...με ευλαβια με παρακολουθει ο,τι κανω και λεω...αχχχ μου φαινεται οτι αρχιζω να τον αγαπαω υπερβολικα πολυ...καληνυχτααααααααα

ερωτας ειναι τα λουλουδακια μου!!! κ βαλε...

ναι,καλά!!Νόμιζε εσύ!!Εγώ ευτυχώς που δεν παντρεύτηκα την μεγάλη καψούρα γιατί ήταν ένας γελοίος σε σχέση με τον άντα μου!!Αφού τώρα τον βλέπω και τον λυπάμαι!!Λέω αν είναι δυνατόν να ήθελα εγώ αυτόν!

εμενα πολλοι τον ζηλευουνε απο τοτε που γνωριστηκαμε καν... :cool:

Μαιρουλα δεν εχουμε καμπυλες αναπτυξης εμεις γιατι θηλαζουμε

Κοριτσακια μου σας χαιρετω γιατι το κουκλακι μου ξυπνησε και θελει μαμ

φιλακιαααααα

δωσε στη Μαριανθη το τηλ. του γιατρου, να τον περασει ενα χερακι!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

ιιιιιιιιιιιι!Άλλη παρθενοπιπίτσα από δώ!Φτού σου και σένα μαρή!Από την Κίμη το περίμενα,από σένα όχι!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:΄Κάλημέρα Ελένη.Ωρα είναι να μας πεις και συ αυτά που λένε η Αλέκα και η Άσπα,και σ'έχω και για την πιο σοβαρή της παρέας μαζί με την jtse!!!!!!!

κ εγω απο τα 20... αυτος 23 τοτε... στα 27 μου παντρευτηκα, στα 29-31-33 τα ομορφακια...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

κ εγω απο τα 20... αυτος 23 τοτε... στα 27 μου παντρευτηκα, στα 29-31-33 τα ομορφακια...

Πού είσαι καλέ και αναπολείς με τόση άνεση το παρελθόν;;Στην δουλειά;;;

Το σοβαρή πήγαινε για την Ελένη1 μαρή!!!!Πραγμάτικά πιστεύεις οτι είσαι σοβαρή;;;;;Οσο είμαι και γω με την Κίμη τρομάρα μας!!!

Πού είσαι καλέ και αναπολείς με τόση άνεση το παρελθόν;;Στην δουλειά;;;

Το σοβαρή πήγαινε για την Ελένη1 μαρή!!!!Πραγμάτικά πιστεύεις οτι είσαι σοβαρή;;;;;Οσο είμαι και γω με την Κίμη τρομάρα μας!!!

στη δουλεια...

το καταλαβα καλε... σιγα μην ελεγες εμενα σοβαρη...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Πως είναι το μωρό;;Και τα άλλα δύο;;

το μωρο μας τσακισε το βραδυ... συνεχεια γκρινια... βηχα ασταματητο.. τα αλλα δυο ειναι στη κοσμαρα τους, οπως παντα! να βηχει το μωρο να πνιγεται κ αυτα να θελουν ολα τα πανασχετα του κοσμου!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

καλημερουδιααααα......και εγω απο τα χαραματα ξυπνησα....Αυτος ο μικρος ξυπναει κατα τις 2-3 και κατα τις 6....κλαψ!!!! Εν τω μεταξυ ειχε όρεξη για χαρουλες και πηγε 7 μεχρι να τελειωσουμε...μεχρι να πλυνω μπιμπερο και να αποστειρωσω για να μην τα εχω τελευταια στιγμη, ξυπναει και το Αγγελακι μου...Τσισα, πωινο...καλες 8! Τωρα ετοιμαζομαι να παω δουλεια...

Το βραδυ θα παω για υπνο με τις κοτες...για εσας λεω :tongue::tongue::D:p

Αν εννοείς κι εμένα, έχω αρχίσει και κοιμάμαι στις 2 πλέον!!! Μ' αρέσει που δεν με πιάνει και κατευθείαν ο ύπνος και διαβάζω λίγο για να νυστάξω!! Πού είναι οι μέρες που έπεφτα ξερή με το που κοιμόταν το μωρό;;;;;

Αλέκα, ήσουν το τρίτο πρόσωπο δηλαδή!!!! Κι εσύ Άσπα!!! Το λέω μιας και είναι της μόδας τα τρίτα πρόσωπα αυτές τις μέρες!! (όσες βλέπουν μεσημεριανές εκπομπές και star θα με καταλάβουν!!!:cool::cool::cool:)

Καλημερούδια!!!!!

Όσον αφορά το ΙΚΑ και το ΤΕΒΕ που σας ρώτησα, θα πάω σε μια άλλη παιδίατρο σήμερα που είναι στο ΙΚΑ (αλλά δέχεται στο ιατρείο της), και άμα είναι καλή λέω να βάλω το παιδί στον άντρα μου που είναι ΙΚΑ!

Λέτε να με πει να κόψω το θηλασμό;;;;; (Μαριάνθη, με μαλλί κάγκελο μόλις το διαβάσει!!!). Πλάκα κάνω Μαριάνθηηηη!!

Λίτσα, για το ΤΑΠΟΤΕ ξέρω γιατί ήταν οι γονείς μου, παντού πηγαίναμε μ' αυτή την ασφάλιση, τί καλα που ήταν!

το μωρο μας τσακισε το βραδυ... συνεχεια γκρινια... βηχα ασταματητο.. τα αλλα δυο ειναι στη κοσμαρα τους, οπως παντα! να βηχει το μωρο να πνιγεται κ αυτα να θελουν ολα τα πανασχετα του κοσμου!!!

Tι τραβας και συ με τα τρελο ομορφάκια σου.......

Όσον αφορά το ΙΚΑ και το ΤΕΒΕ που σας ρώτησα, θα πάω σε μια άλλη παιδίατρο σήμερα που είναι στο ΙΚΑ (αλλά δέχεται στο ιατρείο της), και άμα είναι καλή λέω να βάλω το παιδί στον άντρα μου που είναι ΙΚΑ!

Λέτε να με πει να κόψω το θηλασμό;;;;; (Μαριάνθη, με μαλλί κάγκελο μόλις το διαβάσει!!!). Πλάκα κάνω Μαριάνθηηηη!!

Λίτσα, για το ΤΑΠΟΤΕ ξέρω γιατί ήταν οι γονείς μου, παντού πηγαίναμε μ' αυτή την ασφάλιση, τί καλα που ήταν!

Μου αρεσει που ρωτησες και σου ειπαμε ολοι Τεβε.......:lol:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...