Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσαρες!!!!Ελενιτσα μου ειμαι πολυ καλυτερα!ενεργησε πολυ γρηγορα η αντιβιωση!επισης καθε φορα πριν βγαλω γαλα κανω ενα ντουσακι με ζεστο νερο και ετσι δεν με ποναει το θηλαστρο!!!

δαλιδα μου δεν ξερω ποιος μας ματιαζει!!εμενα μαλλον ενας φαρμακοποιος που πηγα την κυριακη να παρω otrisalin για το μωρο και με ρωτησε τη γαλατακι πινει το μωρο???ηθελε να πουλησει,,και του λεω της μαμας!!!!!!!!!!!!!!αρα εμεινε με τη χαρα!!!

αλεκα μου ο μπεμπακος κλαιει και επειδη δεν θελω να κλαιει ενα τοσο δα πλασματακι τον παιρνω αμεσως αγκαλια και εγω και ο αντρας μου και με το που τον βαζουμε στην αγκαλια μας ξαφνικα του περνανε οοοοοοοοοοοοοοοοολλλλλλαααααα!!!χαχα!!εχει γελιο η δουλεια!!

κοριτσακια εν το μεταξυ δεν ξερω αν το κανουν και τα δικα σας παιδακια αλλα οταν πειναει το μικρο μου κανει σαν τρελο οταν πειναει!!..και σημερα τη νυχτα μεχρι να του ζεστανω το γαλα μου τον ειχα ξαπλωμενο διπλα στον αντρα μου και του ελεγε...-τι κανεις ετσι βρε???σε εχουμε αφησει ποτε νηστικο????το τι γελιο εριξα δε λεγεται!!

μαριανθη μου δεν το κοβω το γαλα..πινω κανονικα την αντιβιωση μου και μου πε ο γιατρος να του δινω κανονικα το γαλα μου!δεν υπαρχει προβλημα!

ξεχασα, Τζια σου ειπα καλωςηρθες???αν οχι καλωηρθες λοιπον κοπελα μου!!

Δαλιδα πηγαινε στο parents "προσπαθεια για αποκλειστικο θηλασμο" και ρωτα την Αγλαια αν υπαρχει περιπτωση αυτο να σχετιζεται με τον θηλασμο...εμενα με εχει βοηθησει πολυ με τις αποριες μου και την ευχαριστω πολυ για αυτο!!

Μπραβο Ασπουλα μου. Στην αρχη νομιζα οτι ο θηλασμος ειναι κατι πολυ ευκολο και αναμενομενο...τελικα διαπιστωσα οτι θελει προσπαθεια, γνωση, επιμονη και υπομονη. Αν επρεπε να παω γρηγορα στη δουλεια ή δεν ειχα τοσο πολυ ελευθερο χρονο δεν ξερω αν θα τα καταφερνα..αφου σκεφτομαι στο δευτερο το παιδακι που δεν θαεχω τοσο χρονο πως θα γινει να θηλασω παλι αποκλειστικα...γιατι μην νομιζεις δεν εχω και την τρελη ποσοτητα γαλακτος οπως το Ιριδακι πχ!!!

waWmp3.png

9LyAp3.png

Bρε Αλεκάκι μου εγώ προτείνω να ηρεμήσεις λιγάκι.. Σε εχω συνηθίσει να μας καθησυχάζεις για όλα και μου κάνει εντύπωση που σε ακούω τόσο πολύ αγχωμένη!!! Δεν θα πάθουμε τιποτα ουτε εμεις, ουτε τα μωράκια μας.. Θα προσέχουμε και θα περάσει η κωλογρίπη.. ;)
αχ Γωγούλα... είναι που πρεπει να λειπω. Αν ήμουν σπίτι θα ήταν διαφορετικά. Όσο για τη γρίπη δε φοβαμαι για εμάς ή για τον Αγγελάκο αλλά για τον μικρούλη...Είναι που κυκλοφορουμε έξω για αυτό φοβαμαι.
Τι πρέπει να ξέρετε για το εμβόλιο;

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2009, 15:01

Φιλήμων Χατζηπαναγιώτου, ιατρός αντιγήρανσης και προαγωγής υγείας

Ξέρεις τι γινεται? Έχω εκνευριστει. Το 90% των παιδιατρων φωναζουν και λένε ότι οπωσδηποτε οι γονεις νεογεννητων να κανουν το εμβόλιο....Δεν διαφωνώ ότι ίσως η αρρωστεια είναι φτιαχτή, δεν διαφωνώ επίσης ότι το ρισκο της δεν ειναι μεγαλο και ότι το εμβόλιο είναι υπερβολικό.Αλλά όλα αυτα αν δε έχεις νεογεννητο στο σπιτι. Γιατι όταν έχεις δεν σε νοιάζει για όλα τα παραπάνω αλλά να μην κολλήσει το παιδί. Και η ρημαδα είναι πολύ μεταδοτική. Αν δεν ήμουν έξω και έμενα σπιτακι μου σαν τις περισσοτερες λεχωνίτσες δεν το συζητω ότι δεν θα έκανα τιποτα. Αλλά τωρα και ξερω ότι το εμβόλιο δεν είναι καλό και ξερω ότι πρπεπει να το κάνω. Μίλησα με τον παιδιατρό, τον γυναικολόγο μου, έναν καρδιολόγο φίλο της μάνας μου και έναν άλλο γιατρό που δουλευει στο Τζανειο και έχει νεογεννητο. Όλοι μου είπαν ότι πρεπει να εμβολιαστούμε για χαρη του μικρούλη. Ο τελευταιος μου ειπε ότι θελει να κανει μια κουβεντα αυριο το πρωί. Και αν ειναι θα το κανει και αυτός και η γυναικα του. Οπότε περιμένω να δω τι θα μου πει και αυτός.

Άσχετο αλά νομιζω ότι ο κυριος Χατζηπαναγιώτου είναι της εναλλακτικής ιατρικής, έτσι και αλλιως αντίθετος με εμβόλια και φαρμακα....

Ασπούλα χαιρομαι που εισαι καλύτερα.Δαλιδά να το πεις στο γιατρό... νομίζω ότι θα ειναι από την κούραση.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλησπερα κοριτσαρες!!!!Ελενιτσα μου ειμαι πολυ καλυτερα!ενεργησε πολυ γρηγορα η αντιβιωση!επισης καθε φορα πριν βγαλω γαλα κανω ενα ντουσακι με ζεστο νερο και ετσι δεν με ποναει το θηλαστρο!!!

δαλιδα μου δεν ξερω ποιος μας ματιαζει!!εμενα μαλλον ενας φαρμακοποιος που πηγα την κυριακη να παρω otrisalin για το μωρο και με ρωτησε τη γαλατακι πινει το μωρο???ηθελε να πουλησει,,και του λεω της μαμας!!!!!!!!!!!!!!αρα εμεινε με τη χαρα!!!

αλεκα μου ο μπεμπακος κλαιει και επειδη δεν θελω να κλαιει ενα τοσο δα πλασματακι τον παιρνω αμεσως αγκαλια και εγω και ο αντρας μου και με το που τον βαζουμε στην αγκαλια μας ξαφνικα του περνανε οοοοοοοοοοοοοοοοολλλλλλαααααα!!!χαχα!!εχει γελιο η δουλεια!!

κοριτσακια εν το μεταξυ δεν ξερω αν το κανουν και τα δικα σας παιδακια αλλα οταν πειναει το μικρο μου κανει σαν τρελο οταν πειναει!!..και σημερα τη νυχτα μεχρι να του ζεστανω το γαλα μου τον ειχα ξαπλωμενο διπλα στον αντρα μου και του ελεγε...-τι κανεις ετσι βρε???σε εχουμε αφησει ποτε νηστικο????το τι γελιο εριξα δε λεγεται!!

μαριανθη μου δεν το κοβω το γαλα..πινω κανονικα την αντιβιωση μου και μου πε ο γιατρος να του δινω κανονικα το γαλα μου!δεν υπαρχει προβλημα!

ξεχασα, Τζια σου ειπα καλωςηρθες???αν οχι καλωηρθες λοιπον κοπελα μου!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ρε ασπα σαν να ακουω τις δικες μας συζητησεις οταν ερχεται η ωρα του φαγητου!!!!!!!!!!!μιλαμε ακομα γελαω:D:D:D:D:D

μα ακριβως την ιδια κουβεντα την εχω πει απειρες φορες στην μπεμπα!!!!!!!τσιριζει λες και θα την σκοτωσουμε:D:D:D

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

μαιρουλα δεν φτανει που κανει σαν τρελο για το φαγητο,ετσι κανει και οταν τον γδυνω και τον ντυνω...αστα λες και τον σφαζουν!!ευτυχως που τις υπολοιπες ωρες ειναι ησυχο!!!εν το μεταξυ οταν ξυπναει και κανει ετσι για να φαει το λεω μα καλα ποιος σου ειπε να ξυπνας οταν σε εχει λυσαξει η πεινα ????ξυπνα λιγο νωριτερα να προλαβω κ εγω να προετροιμασω την κατασταση!!!

Aspoula ευχαριστώ για τα λογάκια στο fb..

Alekaki δε γίνεται με τιποτα τουλαχιστον να καθυστερησεις λιγάκι να πάς στη δουλειά?

Τουλάχιστον μεχρι τα Χριστούγεννα που θα έχει περασει το μεγάλο κύμα? Στο λέω για να ηρεμήσεις γιατι καταλαβαίνω οτι εισαι πολύ αγχωμένη.. Και δε στο παίζω έξυπνη και εγώ ετσι τρελή εχω γίνει.. Απο Δευτέρα που θα πάει και ο Σταθης στη δουλεια θα με πιάσει ακόμη περισσότερο.. Προς το παρόν στο σπιτι έρχεται που και που μονο η αδελφή μου και ο γαμπρος χωρις τα ανήψια μου και λίγο οι γιαγιάδες.. Μετα περνάω όλα τα πόμολα με Detol, δε ξέρω τι αλλο να κάνω, απλά σκέφτομαι θετικά, οτι δε θα κολλήσουν τίποτα τα μικράκια μας!!!

Λοιπον εκανε η ριανουλα τη δευτερη δοση απο το αντιιγριπικο.Η παιδιατροσς δεν ταχτηκε ουτε υπερ ουτε κατα.Ειπε οτι ο παγκοσμιος οργανισμος υγειας ειπε να το κανουν ολοι απτην αλλη σε κανενα σηνεδριο δεν εχουν πει τις παρανεργειες.Η ιδια δεν το κανει ουτε αυτη ουτε το παιδι της.Αλλα μπυ ειπε πως αυτη μπορει να το εχει περασει και να μην το καταλαβε.Μου ειπε επισης πως και να εμβολιαστω με καληπτει μονο για την Η1Ν1 και οχι για μεταλλαξεις που ηδη εχει κανει.Τελικα με αφησε ετσι να κανω οτι νομιζω.Μου ειπε μονο πως αν δεν το κανουμε να μην ερχομαστε κοντα με τριτους ,παιδια και οχι κλειστους χωρους ,παιδικα παρτυ κ.λ.π.Τελικα δεν θα το κανω θα το κανει μονο ο πατερας μου που ειναι υψηλου κινδυνου.αφου να το εκανα μονο εγω δεν θα προφυλασομασταν απο τιποτα.Ξυπνησε παω

Oju1p2.png

sIvCp2.png

μαιρουλα δεν φτανει που κανει σαν τρελο για το φαγητο,ετσι κανει και οταν τον γδυνω και τον ντυνω...αστα λες και τον σφαζουν!!ευτυχως που τις υπολοιπες ωρες ειναι ησυχο!!!εν το μεταξυ οταν ξυπναει και κανει ετσι για να φαει το λεω μα καλα ποιος σου ειπε να ξυπνας οταν σε εχει λυσαξει η πεινα ????ξυπνα λιγο νωριτερα να προλαβω κ εγω να προετροιμασω την κατασταση!!!

χαχαχαχαχαχαχαχα

ευτυχως το εχουμε μονο με το φαγητο......δεν θα το αντεχα και τις υπολοιπες ωρες.....εμενα τις αλλες ωρες εχει την χαζογκρινια(παρτε με αγκαλια-ειμαι και εγω εδω)

να σε πω πολυ καλα του λες,μακαρι να το καταλαβαιναν κιολας!!!!!!

fCS8p3.png

πηγα μια βολτα στο τζαμπο τωρα το απογευμα,το τι γινοταν δεν λεγεται,αλλα θελω να καταληξω στο οτι ηταν γεματο με γονεις και παιδακια μικρουλια+μωρακια,εγω παλι ημουν με το υγρομαντηλο-αντισηπτικο στο χερι:cool: και σχεδον δεν επερνα αναπνοη.....

τελικα λεω στον αντρα μου,μα τι ωρα να παμε να εχει λιγοτερο κοσμο!!!!!και φυγαμε γρηγορα γρηγορα...

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Ασπουλα τα νεογεννητα αισθανονται πολυ απροστατευτα οταν ειναι γυμνα για αυτο κλαινε...εχουν συνηθισει απο την ασφαλεια που τους προσφεραν τα τοιχωματα της μητρας οταν τα ακουμπουσαν και ετσι δεν τους αρεσει να ειναι γδυτα. Αισθανονται εκτεθειμενα. Εμενα τωρα εχει αρχισει και απολαμβανει το αλλαγμα της πανας...πιο πριν λυσσαγε!Του ελεγα τι θελεις βρε να σε αφησουμε με τις σκατουλες να κοκκινισει ο κωλος σου να γινει σαν της μαιμους??? :ΡΡΡ Τωρα ολα καλα...Κοριτσακια παω να ξεκουραστω τωρα που κοιμαται γιατι ποιος ξερει ποτε θα ξυπνησει!!!Καληνυχτα να εχουμε!

waWmp3.png

9LyAp3.png

Κορίτσια όταν θα πληρωθείτε από το ΙΚΑ την άδεια λοχείας και το επίδομα τοκετού θα σας δώσουν μία βεβαίωση για τον ΟΑΕΔ όπου αναφέρονται τα χρήματα που σας έδωσε το ΙΚΑ για όλο το διάστημα πριν και μετά τον τοκετό. Μετά θα πρέπει να πάρετε από τον ΟΑΕΔ μία βεβαίωση του εργοδότη που θα σας την υπογράψουν από την δουλειά σας. Με την βεβαίωση του ΙΚΑ, την βεβαίωση του εργοδότη, μία εκτύπωση ενημερωμένη των ενσήμων σας (θέλει τους τελευταίους έξι μήνες πριν την άδεια κυοφορίας), το βιβλιάριο ασθενείας σας. Πρέπει να το κάνετε εντος 3 μηνών από την ημερομηνία πληρωμής από το ΙΚΑ.

Το ποσό δεν είναι στανταρ. Εξαρτάται από τον μισθό που θα γράψει ο εργοδότης ότι παίρνετε και τα λεφτά που σας έδωσε το ΙΚΑ. Υποτίθεται ότι δίνει την διαφορά που προκύπτει από τα λεφτά που σας έδωσε το ΙΚΑ και ο εργοδότης και αυτά που θα παίρνατε κανονικά αν δουλευατε. Επίσης δεν είναι στανταρ το πότε θα πληρωθείτε, εμένα μου έδωσαν περιθώριο μία εβδομάδα, σε άλλες π.χ. Ομορφάκια σχεδόν ένα μήνα και σε άλλες έχουν πει 2 και 3 μήνες.

3qg3p2.png qfe4p2.png

γεια σας μανουλες!

επιτελους βρηκα λιγο χρονο...μη νομιζετε οτι σας ξεχασα κιολας!

ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα μωρακια σας!

εμεις καλα ειμαστε, εαν εξαιρεσουμε βεβαια οτι τελικα ο μικρουλης μας εχει συγγενη υποθειρεοειδισμο και ξεκινησαμε να περνουμε θηροξινη...θα παμε παλι την αλλη παρασκευη για επανεξεταση και απο εδω και εμπρος θα τον παρακολουθουμε συστηματικα.

θα προσπαθησω να διαβασω τα νεα σας και θα σχολιασω (εαν προλαβω)

φιλια και παλι

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...