Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εμ και εσυ...γιατι καψουρευτηκες γελοιο??? Δεν πειραζει...εμεπιρια ειναι και αυτη

Τελευταία απάντηση!Γιατί τέτοια γελοία ήμον και γώ και μακακίες επιλογές!Αστα!!Μια νύχτα από την ζωή μου,ολόκληρη η ζωή της Κίμης!!!Μεγάλη ιστορία!!Εγώ είμαι η προσωποποίηση της ανωμαλίας!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!

καληνυχτα μεφη...

Θεανουλα μην ακους παιδι μου...τα μωρα ετσι πρεπει να ειναι στρουμπουλα. Εγω αγωνα κανω για να τον παχυνω τον δικο μου...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Τελευταία απάντηση!Γιατί τέτοια γελοία ήμον και γώ και μακακίες επιλογές!Αστα!!Μια νύχτα από την ζωή μου,ολόκληρη η ζωή της Κίμης!!!Μεγάλη ιστορία!!Εγώ είμαι η προσωποποίηση της ανωμαλίας!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!

Μπα μαρη...και την Κιμι για 'ιστορια' την κοβω.. Ασε θα μπει σε λιγο και με αυτα που θα διαβασει θα μας στολισει κανονικα. περιμενε....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

γεια σου θεανουλα...φιλια στην κουκλα σου

221882cb0gkyh7q4.gif

Μαιρουλα δεν εχουμε καμπυλες αναπτυξης εμεις γιατι θηλαζουμε

Κοριτσακια μου σας χαιρετω γιατι το κουκλακι μου ξυπνησε και θελει μαμ

φιλακιαααααα

α δεν το ξερα,και δηλαδη τι να της κοψεις το βραδυνο για να μην παρει βαρος ε?και τι θα κανει το παιδι θα πειναει????????τι να πω........εμενα η παιδιατρος μου ειχε πει οτι μεχρι 2 χρονων δεν βαζουμε τα παιδια σε καμια "διαιτα" εννουσε να το προσεχουμε τι τρωει κλπ.οσο θελει το παιδι θα φαει!!!!

fCS8p3.png

α δεν το ξερα,και δηλαδη τι να της κοψεις το βραδυνο για να μην παρει βαρος ε?και τι θα κανει το παιδι θα πειναει????????τι να πω........εμενα η παιδιατρος μου ειχε πει οτι μεχρι 2 χρονων δεν βαζουμε τα παιδια σε καμια "διαιτα" εννουσε να το προσεχουμε τι τρωει κλπ.οσο θελει το παιδι θα φαει!!!!

ναι Μαιρουλα καλα τα λες...Μα ειναι δυνατον να μην δινεις να φαει σε μωρο????? Οκ μεγαλωνοντας μπορεις να περιορισεις ψωμι και τετοια, αλλα το γαλα???

221882cb0gkyh7q4.gif

ναι Μαιρουλα καλα τα λες...Μα ειναι δυνατον να μην δινεις να φαει σε μωρο????? Οκ μεγαλωνοντας μπορεις να περιορισεις ψωμι και τετοια, αλλα το γαλα???

ναι ναι γι'αυτο ειπε μεχρι 2 χρονων.....τι να πω....

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

THEANO==Μαιρουλα δεν εχουμε καμπυλες αναπτυξης εμεις γιατι θηλαζουμε

φιλακιαααααα

Καμπυλες αναπτυξης δεν ξερω,καμπυλες γενικα ομως....δεν πειραζει θα τα περει μποι..παω να συνεχισω διαβασμα..

εμας μας ειχε πει παιδιατρος οτι κ απο 7 μηνων γινεται διαιτα,δηλαδη οχι ακριβως διαιτα,απλα δεν βαζουμε καθολου μακαρονοειδη στο μενου του μωρου..

ΑΛΕΚΑ το δερματινο που φοραγες ειναι αυτο σε μια φωτο στο φεις???

τι ντοκτορ κ κολοκυθια???ΖΗΝΑ Η ΠΟΛΕΜΙΣΤΡΙΑΑ....

Καλα λεει η ΜΕΦΗ μια μερα απο τη ζωη της ολη μ ου η ζωη....πως να εχουμε ζησει τα ιδια οταν μου ριχνει 2-3 δεκαετιες..

THEANO==Μαιρουλα δεν εχουμε καμπυλες αναπτυξης εμεις γιατι θηλαζουμε

φιλακιαααααα

Καμπυλες αναπτυξης δεν ξερω,καμπυλες γενικα ομως....δεν πειραζει θα τα περει μποι..παω να συνεχισω διαβασμα..

ναι ρε αυτες τις καμπυλες λεω που ειναι στο βιβλιαριο.

fCS8p3.png

σημερα πηγα πρωτη κ τελευταια φορα απογευμα γυμναστηριο...τετοια ιδρωτιλα χρονια ειχα να εισπνευσω....απο αλλη μια φορα που ειχα κανει το λαθος κ ειχα παει βραδακι..παω κ εγω να πασαλειφτω και να πεσω να δω κανα csi..να ναι καλα κ ο ΣΚΑΙ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...