Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

που να ξερω εγω ότι αυτος θα μεινει για παντα????

Πανέξυπνος ο Νικολάκης!!Χαζός ήταν να φύγει;;;Στο παιζε και καλά αθώος αλλά έβλεπε μακρυά στο μέλλον και ας μην στο έλεγε!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

αφου με ξερεις...:cool::cool:και μενα μου λειψατε ρεεεε!!!Ανυπομονω να σας δω την Κυριακη!!!!

αχ και εγω ανυπομονω.....ωραια θα περασουμε...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

δεν ειμαι τοσο συναισθηματικος τυπος :cool:.....I am sorry! Εννοειται ότι με την αλλη δεν ειχα ποτε παρε δωσε...Η Ντεπουλα....Εβγαλα τη γατα μου με το ονομα της...τιμης ενεκεν!!!!

Ο Νικος την αλλη μερα χωρισε...αχ τι μου θυμισατε....

Σιγά που δεν είσαι!!!

τι δερματινο να φορεσω τωρα καλε????? Κανα καλυμα για καναπε ισως...μονο αυτο μου κανει :-P:-P:-P:-P

Αι μαρη πια!!!!:idea::idea:

Παω για υπνο...γυρισαμε σημερα στις 2:30 το πρωι και ο μικρος ξυπνουσε μετα καθε 2,5 ωρες για μαμ...ειμαι κομματια...ελπιζω σημερα να την κανει την χαρη στην μανουλα και να κοιμηθει λιγο παραπανω...

Κατι τελευταιο...ρε κοριτσια εχει αρχισει και με κοιταει μεσα στα ματια οταν μιλαω...με εχει λιωσει ο σκατουλης...με ευλαβια με παρακολουθει ο,τι κανω και λεω...αχχχ μου φαινεται οτι αρχιζω να τον αγαπαω υπερβολικα πολυ...καληνυχτααααααααα

waWmp3.png

9LyAp3.png

Σιγά που δεν είσαι!!!

Ρε μεφουλιτσα μου....και φυσικα μετα τον αγαπησα πολυ για αυτο τον παντρευτηκα. Αλλα στην αρχη δεν παιζουν τετοια συναισθηματα....Αυτο όμως που θυμαμαι εντονα ήταν ότι ηθελα να κανουμε παρεα....πριν αρχισει και εξελισσεται αλλιως το θεμα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Κατι τελευταιο...ρε κοριτσια εχει αρχισει και με κοιταει μεσα στα ματια οταν μιλαω...με εχει λιωσει ο σκατουλης...με ευλαβια με παρακολουθει ο,τι κανω και λεω...αχχχ μου φαινεται οτι αρχιζω να τον αγαπαω υπερβολικα πολυ...καληνυχτααααααααα

και που εισαι ακομη...καληνυχτα

221882cb0gkyh7q4.gif

Αι μαρη πια!!!!:idea::idea:

Παω για υπνο...γυρισαμε σημερα στις 2:30 το πρωι και ο μικρος ξυπνουσε μετα καθε 2,5 ωρες για μαμ...ειμαι κομματια...ελπιζω σημερα να την κανει την χαρη στην μανουλα και να κοιμηθει λιγο παραπανω...

Εχει και άλλο,ακόμη πιο πολύ!Πιστεψέ με!

Ρε μεφουλιτσα μου....και φυσικα μετα τον αγαπησα πολυ για αυτο τον παντρευτηκα. Αλλα στην αρχη δεν παιζουν τετοια συναισθηματα....Αυτο όμως που θυμαμαι εντονα ήταν ότι ηθελα να κανουμε παρεα....πριν αρχισει και εξελισσεται αλλιως το θεμα

Εγώ πάντως πιστεύω οτι ο Νίκος σ'αγαπάει πιο πολύ απ'οτι εσύ.Δεν ξέρω γιατί.Απ'αυτά που λές.

και που εισαι ακομη...καληνυχτα

Ε.ρε,τα μεγάλα πνευματα.......

Εγώ πάντως πιστεύω οτι ο Νίκος σ'αγαπάει πιο πολύ απ'οτι εσύ.Δεν ξέρω γιατί.Απ'αυτά που λές.

Ε.ρε,τα μεγάλα πνευματα.......

ναι ναι μαζι το σκεφτηκαμε..

Τα συναισθηματα των ανθρωπων ειναι αμοιβαια...δεν εχει πιο πολυ και πιο λιγο..τουλαχιστον για εμενα...

Όταν θυμαμαι το παρελθον μονο ο Νικος μου ερχεται στο μυαλο...όλα τα αλλα εχουν σβησει...

Απλα σε σχεση με τους αντρες που βλεπω καμια φορα ημουν τυχερη γιατι εκεινος ειναι ενας καλος αντρας....ίσως για αυτο σου φαινεται ετσι...

Αλλα και το να με αγαπαει πολυ τα δικα μου συναισθηματα τον εκαναν να το νιωσει...αρα????

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

ναι ναι μαζι το σκεφτηκαμε..

Τα συναισθηματα των ανθρωπων ειναι αμοιβαια...δεν εχει πιο πολυ και πιο λιγο..τουλαχιστον για εμενα...

Όταν θυμαμαι το παρελθον μονο ο Νικος μου ερχεται στο μυαλο...όλα τα αλλα εχουν σβησει...

Απλα σε σχεση με τους αντρες που βλεπω καμια φορα ημουν τυχερη γιατι εκεινος ειναι ενας καλος αντρας....ίσως για αυτο σου φαινεται ετσι...

Αλλα και το να με αγαπαει πολυ τα δικα μου συναισθηματα τον εκαναν να το νιωσει...αρα????

Δηλαδή,απ'οτι καταλαβαίνω παντρεύτηκες την μεγάλη σου καψούρα!Δηλ. τον πρώτο πραγματικό σου έρωτα!Ε,τότε είσαι πααααρα πολύ τυχερή!!

Μαριανθηηηηηηηηηη

τι κανεις?

ασε πηγα χθες στον παιδιατρο και μου ειπε πως η μικρη εχει πολλα κιλα και να κοψω τον νυχτερινο θηλασμο!!!!!

μονο που δεν το ξεχε^$%$ μιλαμε

iMLpp3.png

κοριτσια δεν σας εφτυσα αλλα ειχε διακοπη ρευματος.

και τωρα που ηρθε ξυπνησε η μικρη.....

δεν πειραζει Θεανουλα...εδω ειμαστε ...κανουμε ψυχαναλυση με τη Μεφη ;)

Δηλαδή,απ'οτι καταλαβαίνω παντρεύτηκες την μεγάλη σου καψούρα!Δηλ. τον πρώτο πραγματικό σου έρωτα!Ε,τότε είσαι πααααρα πολύ τυχερή!!

Όταν τον γνωρισα ημουν 19 ...τα φτιαξαμε στα 22 μου....παντρευτηκαμε στα 27 και στα 30 εκανα τον Αγγελο...Αφησα πολλα περιθωρια για να ειμαι σιγουρη ότι ηταν ο μεγαλος μου ερωτας...γιατι ημουν και ειμαι πολυ καχυποπτη με τα αντρικα συναισθηματα. Και ευτυχως!Αλλα νομιζω ότι στην εποχη μας όλες λιγο πολυ τον ερωτα μας παντρευτηκαμε.

221882cb0gkyh7q4.gif

δεν πειραζει Θεανουλα...εδω ειμαστε ...κανουμε ψυχαναλυση με τη Μεφη ;)

Όταν τον γνωρισα ημουν 19 ...τα φτιαξαμε στα 22 μου....παντρευτηκαμε στα 27 και στα 30 εκανα τον Αγγελο...Αφησα πολλα περιθωρια για να ειμαι σιγουρη ότι ηταν ο μεγαλος μου ερωτας...γιατι ημουν και ειμαι πολυ καχυποπτη με τα αντρικα συναισθηματα. Και ευτυχως!Αλλα νομιζω ότι στην εποχη μας όλες λιγο πολυ τον ερωτα μας παντρευτηκαμε.

ναι,καλά!!Νόμιζε εσύ!!Εγώ ευτυχώς που δεν παντρεύτηκα την μεγάλη καψούρα γιατί ήταν ένας γελοίος σε σχέση με τον άντα μου!!Αφού τώρα τον βλέπω και τον λυπάμαι!!Λέω αν είναι δυνατόν να ήθελα εγώ αυτόν!

ναι,καλά!!Νόμιζε εσύ!!Εγώ ευτυχώς που δεν παντρεύτηκα την μεγάλη καψούρα γιατί ήταν ένας γελοίος σε σχέση με τον άντα μου!!Αφού τώρα τον βλέπω και τον λυπάμαι!!Λέω αν είναι δυνατόν να ήθελα εγώ αυτόν!

εμ και εσυ...γιατι καψουρευτηκες γελοιο??? Δεν πειραζει...εμεπιρια ειναι και αυτη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...