Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

δεν εχεις να φοβηθεις! εδω δινω οδηγιες on line! πρωτα εμενα θα κοψουν κ θα καταλαβεις!!!

στη συναντηση θα φερω απο ενα αντιτυπο Καμα Σουτρα για ολες τις μανες!

Ο νικολακης με πολιορκουσε κανα διμηνο αλλα όχι στενα καθοτι δεν ειναι και λιγουρακος...πού να καταλαβω εγω?? Το πρωτο βραδυ που τον εφερα στο σπιτι, (οι δυο μας, γιατι παρεα ημασταν πολλες φορες) μιλαγαμε μεχρι το πρωι...Χαρα εγω που του εδειξα ότι δεν ειμαι ευκολη...κξαταλαβαινεις. Το δευτερο βραδυ όμως....:rolleyes:. Ημασταν στο κλαμπ που δουλευαμε, λιωμα στο χορο εγω, εσταζα...παμε σπιτι...τα σχεδια μου πονηρα....Φοραγα ενα μαυρο δερματινο φορεματακι....του λεω μισο λεπτο και ερχομαι....Παω στο μπανιο, ντουζακι η δικια σου, αρωματα, κλπ, κρεμες, αλλαζω και βρακι ;), ξαναβαζω το φορεματακι!:D:D:D Εννοειται ότι δεν εβρεξα προσωπο και μαλι!!!!

Ο δόλιος... ετσι τον τυλιξα. Μετα καταλαβαινεις....μες τη βρωμα μια ζωη!!:tongue::tongue::tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ο νικολακης με πολιορκουσε κανα διμηνο αλλα όχι στενα καθοτι δεν ειναι και λιγουρακος...πού να καταλαβω εγω?? Το πρωτο βραδυ που τον εφερα στο σπιτι, (οι δυο μας, γιατι παρεα ημασταν πολλες φορες) μιλαγαμε μεχρι το πρωι...Χαρα εγω που του εδειξα ότι δεν ειμαι ευκολη...κξαταλαβαινεις. Το δευτερο βραδυ όμως....:rolleyes:. Ημασταν στο κλαμπ που δουλευαμε, λιωμα στο χορο εγω, εσταζα...παμε σπιτι...τα σχεδια μου πονηρα....Φοραγα ενα μαυρο δερματινο φορεματακι....του λεω μισο λεπτο και ερχομαι....Παω στο μπανιο, ντουζακι η δικια σου, αρωματα, κλπ, κρεμες, αλλαζω και βρακι ;), ξαναβαζω το φορεματακι!:D:D:D Εννοειται ότι δεν εβρεξα προσωπο και μαλι!!!!

Ο δόλιος... ετσι τον τυλιξα. Μετα καταλαβαινεις....μες τη βρωμα μια ζωη!!:tongue::tongue::tongue:

κ καθοταν κ περιμενε να μπανιαριστεις??? το πηρες το ρισκο, αφου δεν σου εφυγε...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ναι το εχω αλλα δεν εχει μυξουλες ειναι καθαρη η μυτουλα της

ετερον εκατερον. κανε εσυ, κ τα καταπινει ολα με τον ορο.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Και αυτός δεν κατάλαβε τί έκανες τόση ώρα μέσα στο μπάνο;;Μπορεί να πίστεψε οτι σ'έπιασε κόψιμο!!!ι

κοριτσια καληνυχτω.

θεανουλα περαστικα στη κοπελα σου!!!

ο μπεμπακος βηχει συνεχεια κ ξανακοιμαται... θα του κανω flixotide αμα συνεχισει ετσι...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Και αυτός δεν κατάλαβε τί έκανες τόση ώρα μέσα στο μπάνο;;Μπορεί να πίστεψε οτι σ'έπιασε κόψιμο!!!ι

μ'αρεσει μαρη που εισαι διακριτικος ανθρωπος πανω απ'ολα. κ εγω θα το σκεφτομουν αυτο... αλλα θα το απεδιδα στη χαρα της!;)

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

κ καθοταν κ περιμενε να μπανιαριστεις??? το πηρες το ρισκο, αφου δεν σου εφυγε...

που να παει μαρη??? Εχω κανει και χειροτερα.... τα εχουμε κανα δυο εβδομαδες και παμε σε ενα μαγαζι. Εγω δεν πινω γιατι δεν το σηκωνω αλλα εκεινο το βραδυ το επαιζα Ορεστης (Μακρης). Σε μια φαση εχω γινει κουρουμπελο και παω στην τουαλετα να παρω λιγο αερα....αργω...καμια ενοχληση απο το Νικο μου...Βγαινω απο τουαλετα, και βλεπω μια μυγαδα να του ξεκουμπωνει το πουκαμισο και μια αγγλιδα να θελει να του φιλησει το βυζι...:shock:... ε...λεω...ηρθε η ωρα να παω σπιτι μου για παντα. Φευγω του λεω γιατι δεν ειμαι καλα. Θα ερθω και εγω μου λεει αλλα να παρουμε μια πιτσα....και εκει που μουρχετε η μυρωδια της πιτσας....του ριχνω και ενα ξερατο! Με πηγε σπιτι, με εβαλε στο κρεβατι...κυριος...Το πρωι λεω αυτος για να εχει μεινει εδω, θα μεινει για πολυ καιρο...;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

ημουν πολυ γρηγορη καλε.....

κοριτσια καληνυχτω.

θεανουλα περαστικα στη κοπελα σου!!!

ο μπεμπακος βηχει συνεχεια κ ξανακοιμαται... θα του κανω flixotide αμα συνεχισει ετσι...

καληνυχτα, περαστικουλια

μ'αρεσει μαρη που εισαι διακριτικος ανθρωπος πανω απ'ολα. κ εγω θα το σκεφτομουν αυτο... αλλα θα το απεδιδα στη χαρα της!;)

:lol::lol::lol::lol::lol:

ναι εχω τζακι αλλα με φυσικο αεριο....

εχω διαβασει οτι δεν κανει να βαζω συνεχεια φ.ορο γιατι δημιουργητε προβλημα με τα νεφρα λογω αλατιου κτλ.

δεν κανουν κακο οι οροι...ίσα ίσα..

221882cb0gkyh7q4.gif

πηγα τον μπεμπακο στο γιατρο. εχει βρογχιολιτιδα. μας εδωσε σπρει με μασκα αερολιν κ flixotide κ πολυ ορο...

Ρε συ Ελενη ημαρτον πια!!!!:shock::shock:Περαστικα στον μπεμπακο..η Χριστιανα τι κανει ολα καλα?

Ήθελα να ξερα ποια σκατούλα με κάρφωσε, γιατί να διάβασε η Πατσούρου.....εεεεεε..... συγγνώμη η Μαριάνθη το ποστ που το είχα γράψει, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!

Υποψιάζομαι κάποιες, αλλά θα κάνω πρώτα έρευνα, όπως η alex με το πενηντάευρο!!!!

Να αρχισεις εξεταστικη επιτροπη οπως η κυβερνηση...;);) Τον φοβο μου να εχετε οι θηλαζουσες...χαχαχααχα:lol::lol::lol:

ξερεις τι μου ειπε το νουμερο?

οτι επειδη δεν θηλασα, κ λογω που ειναι αλλεργικος στο γαλα, γιαυτο την επαθε τωρα.

δεν φταιει ο παιδικος κ τα αλλα 2.... οοοοχχχιιιιιιιι... να την ακουσει κ η μαριανθη, να με σωζει τπτ!

Ειναι επιστημονικα τεκμηριωμενο οτι το μητρικο γαλα περιεχει αντισωματα που μεταφερονται απο την μητερα στο μωρο!

χαχα!!!!! ξέρεις πόσα παιδάκια ξέρω που θηλάσανε και την πάθανε;;;

Εννοειται οτι ο θηλασμος δεν σημαινει πληρη προφυλαξη απο ιωσεις..απλα βοηθαει λιγο παραπανω!!!Η Θεανω θηλαζει σαν τρελη και παλι η μικρη αρρωστησε οπως και ο δικος μου τωρα...μην τρελενομαστε αν ειναι να κατσει θα κατσει.

ξενια καλως ηρθες!!!

μαριανθη επισης!!!!

Καλως σας βρηκα...;)

αντε μολις ανοιξω το μαγαζι θα εχω και on line πωλησεις,θα ειστε οι πρωτες μου πελατισσες να με ενισχυσετε

Θεανω εννοειται...θελουμε online καταλογο για να ξερουμε ολα τα ειδη του μαγαζιου!!!!!:-)

δεν εχεις να φοβηθεις! εδω δινω οδηγιες on line! πρωτα εμενα θα κοψουν κ θα καταλαβεις!!!

στη συναντηση θα φερω απο ενα αντιτυπο Καμα Σουτρα για ολες τις μανες!

Χμμ...εμενα μου χρειαζεται αυτο...γαμωτο σου και δεν εχεις σκοπο να κανεις και τεταρτο...θα σου εκανα μαθηματα θηλασμου και θα πατσιζαμε με μαθηματα καμα σουτρα!!!χαχαχα:tongue::tongue:

waWmp3.png

9LyAp3.png

που να παει μαρη??? Εχω κανει και χειροτερα.... τα εχουμε κανα δυο εβδομαδες και παμε σε ενα μαγαζι. Εγω δεν πινω γιατι δεν το σηκωνω αλλα εκεινο το βραδυ το επαιζα Ορεστης (Μακρης). Σε μια φαση εχω γινει κουρουμπελο και παω στην τουαλετα να παρω λιγο αερα....αργω...καμια ενοχληση απο το Νικο μου...Βγαινω απο τουαλετα, και βλεπω μια μυγαδα να του ξεκουμπωνει το πουκαμισο και μια αγγλιδα να θελει να του φιλησει το βυζι...:shock:... ε...λεω...ηρθε η ωρα να παω σπιτι μου για παντα. Φευγω του λεω γιατι δεν ειμαι καλα. Θα ερθω και εγω μου λεει αλλα να παρουμε μια πιτσα....και εκει που μουρχετε η μυρωδια της πιτσας....του ριχνω και ενα ξερατο! Με πηγε σπιτι, με εβαλε στο κρεβατι...κυριος...Το πρωι λεω αυτος για να εχει μεινει εδω, θα μεινει για πολυ καιρο...;)

:eek::eek::eek::eek::eek::eek:Ε,τί να πώ!Εμένα ετσι και μου το είχε κάνει γκόμενος αυτό θα είχα καραξενερώσει!!!

Χμμ...εμενα μου χρειαζεται αυτο...γαμωτο σου και δεν εχεις σκοπο να κανεις και τεταρτο...θα σου εκανα μαθηματα θηλασμου και θα πατσιζαμε με μαθηματα καμα σουτρα!!!χαχαχα:tongue::tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

221882cb0gkyh7q4.gif

τζαμπα τα μπανιαρισμαααττααααααααααα............

κ αυτος καθοτανε? μωρε θα τον ειχα ευνουχισει, αλλα εσυ το επαιξες κυρια, κ σκεφτηκες το σπιτι σου... σωστα...ηταν νωρις για να τον ευνουχισεις...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...