Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ήθελα να ξερα ποια σκατούλα με κάρφωσε, γιατί να διάβασε η Πατσούρου.....εεεεεε..... συγγνώμη η Μαριάνθη το ποστ που το είχα γράψει, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!

Υποψιάζομαι κάποιες, αλλά θα κάνω πρώτα έρευνα, όπως η alex με το πενηντάευρο!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι μαρη πραγματικα...και εμενα εντυπωση μου εκανε...Αφου ο αντρας μου βρηκε επι τελους καποιον που θα ασχολειται μαζι μου και με τη γκρινια μου :tongue::tongue::tongue:

Ποιά όλα θυμάμαι καλέ;;

πηγα τον μπεμπακο στο γιατρο. εχει βρογχιολιτιδα. μας εδωσε σπρει με μασκα αερολιν κ flixotide κ πολυ ορο...

Ρε Ελένη περαστικά σας!Αχ,το μικρό μου το γιαβρί!!Καλά λεει η Αλέκα!Προσεχε τον μην γίνει ευαισθητούλης και αυτός σαν τη Χριστιάννα!Και κάνε και κανέναν αγιασμό στο σπίτι!Αμαν πια μ'αυτές τις αρρώστιες!πραγματικά σε λυπάμαι!

πηγα τον μπεμπακο στο γιατρο. εχει βρογχιολιτιδα. μας εδωσε σπρει με μασκα αερολιν κ flixotide κ πολυ ορο...

Καλά που το πηγες και εγινε διάγνωση,θα του περασει γρηγορα.

Περαστικα !!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

ελα ρε...για αυτο εκανε πυρετουλι το καλο μου....ξεχωρισε το λιγο απο τα μεγαλα μεχρι να το ξεπερασει τελειως....γιατι αλλιως θα του μεινει ευπαθεια. Οκ δεν ειναι τραγικο αλλα γιατι να ταλειπωρεισαι με μασκες σε καθε ιωση??;)

ξερεις τι μου ειπε το νουμερο?

οτι επειδη δεν θηλασα, κ λογω που ειναι αλλεργικος στο γαλα, γιαυτο την επαθε τωρα.

δεν φταιει ο παιδικος κ τα αλλα 2.... οοοοχχχιιιιιιιι... να την ακουσει κ η μαριανθη, να με σωζει τπτ!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Ήθελα να ξερα ποια σκατούλα με κάρφωσε, γιατί να διάβασε η Πατσούρου.....εεεεεε..... συγγνώμη η Μαριάνθη το ποστ που το είχα γράψει, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!

Υποψιάζομαι κάποιες, αλλά θα κάνω πρώτα έρευνα, όπως η alex με το πενηντάευρο!!!!

εμενα κοτοπουλο με ξερεις. ταφος!

Ποιά όλα θυμάμαι καλέ;;

Ρε Ελένη περαστικά σας!Αχ,το μικρό μου το γιαβρί!!Καλά λεει η Αλέκα!Προσεχε τον μην γίνει ευαισθητούλης και αυτός σαν τη Χριστιάννα!Και κάνε και κανέναν αγιασμό στο σπίτι!Αμαν πια μ'αυτές τις αρρώστιες!πραγματικά σε λυπάμαι!

δικιο εχεις. εχω εναν αγιασμο απο των Φωτων. κατσε να ραντισω...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

οτι επειδη δεν θηλασα, κ λογω που ειναι αλλεργικος στο γαλα, γιαυτο την επαθε τωρα.

δεν φταιει ο παιδικος κ τα αλλα 2.... οοοοχχχιιιιιιιι... να την ακουσει κ η μαριανθη, να με σωζει τπτ!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Μεγάλη μ@λ@κία σου ειπε...

:lol::lol::lol::lol:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

ναι καλα...εγω δεν θηλασα καθολου σε κανεναν...απλα προσεχω τις παλιοιωσεις...δεν παει και ο μεγαλος παιδικο....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ποιά όλα θυμάμαι καλέ;;

!

τα κιλα μου ακριβως μαρη..εισαι ο δικος μου ανθρωπος ;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Περαστικά σας βρε Ομορφάκια, τί να πω!!!!!

Πότε θα ηρεμήσεις πια;

γιαυτο το νου σου! μη κοψεις το θηλασμο, γιατι βλεπεις τι θα παθαινει!!!:tongue:

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

χαχα!!!!! ξέρεις πόσα παιδάκια ξέρω που θηλάσανε και την πάθανε;;;

εμεις παντως εχουμε συνηθισει. τα βιβλιαρια τα εχουμε πρωτο συρταρι. μονο περαστικα να ειναι κ ολα οκ...

πονανε οι γαμπεεεεςςς μου!!!!!!!!

τι τα ηθελα το ραμολι τα δρομολογια???

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Ε οχι και ραμολι!!!!!!!!!!!!

Α ναι του αδερφου μου το μωρο είχε βρογχιολιτιδα και το βαζαν μασκα και αερολιν, που θηλασε!!!!!!!

Κοριτσια, σκεφτειτε το καλοκαιρακι στη θαλασσα και οτι πρεπει να χουμε κορμι μεχρι τοτε!

Εγω παντως δεν κανω τιποτα!! χαχαχα!

Ρε μεφη...θες να με στειλει μια ωρα αρχιτερα?????? Τι χοντρη και μλκς λες???????

Οιμε...Η μονη πραγματικα χοντρη ειμαι εγω.....μετα εχουμε κανα δυο χοντρουλες, μερικες μια χαρα και κατι άλλες κορμαρες.... αη χεστητε!

βαλε κι εμενα..
οχι κοπελια δεν εισαι μονη:!::!::!::!::!::!:ειμαστε ακριβως στα ιδια,αντε ειμαι 2 κιλα κατω απο σενα.....σωθηκα τωρα....:tongue::tongue::tongue:
ειπαμε κι εγω.!!λιγο πιο κατω..
ε ωραια....εχουμε και τη Ζωη παρεα!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Οι αλλες τι μιλανε γμτ???????

:?::?::?:
χρυσο μου κοριτσι πρεπει να ξεχωρισετε το ΄λιγα παραπανω κιλα' από τιο 'χοντρη'... Τα κουω και εγω η χοντρη η δολια και παρηγοριεμαι και βλεπω φωτο και ζουρλαινομαι λεμε.....

φαση θα περναει...μπορει να μην εχει και τιποτα...απλα εκνευρισμο επειδη εκεινη την ωρα θελει να κοιμηθει...

συμφωνω και τα δικα μου ετσι κανουν..
οχου το..περαστικα ρε γαμωτη..αυτη η βρογχιολιτιδα τελικα ταλαιπωρει πολυ κοσμο..
χαχα!!!!! ξέρεις πόσα παιδάκια ξέρω που θηλάσανε και την πάθανε;;;
κι εγω επισης..

μαριανθη καλως επεστρεψες..!!και περαστικουλια.

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...