Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

πριν πριν,οχι δεν θηλαζω.ναι αυτες τι μερες εχει παρα πολλα σαλια παλι.

Με τα πάλιοδόντια τα παει μία-μία....μια μερα καλά ,μια μέρα πόνος....

Οδικος μου τρωει τις σαλιαρες και χθες η μια ειχε ρόζ απο αιμα....τοσο λύσσα έχει...

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

χρυσο μου κοριτσι πρεπει να ξεχωρισετε το ΄λιγα παραπανω κιλα' από τιο 'χοντρη'... Τα κουω και εγω η χοντρη η δολια και παρηγοριεμαι και βλεπω φωτο και ζουρλαινομαι λεμε.....

φαση θα περναει...μπορει να μην εχει και τιποτα...απλα εκνευρισμο επειδη εκεινη την ωρα θελει να κοιμηθει...

Εσύ το "πανέμορφη γυναίκα" ξέρεις να το ξεχωρίζεις;;;Αν όχι,κοιτάξου στον καθρέφτη!!!!Αιντε με τα κιλά!!Αφού έχεις προσωπάρα μη μιλάς!!!Τα κιλά θα επανέλθουν!Το άσχημο πρόσωπο να γίνει πανέμορφο δεν αλλάζει ούτε με τον Φουστάνο!Γι'αυτό μη γκρινιάζεις!

Με τα πάλιοδόντια τα παει μία-μία....μια μερα καλά ,μια μέρα πόνος....

Οδικος μου τρωει τις σαλιαρες και χθες η μια ειχε ρόζ απο αιμα....τοσο λύσσα έχει...

Ρε Ελένη,δεν είναι πολύ μικρά για δόντια;;Εμένα η Εφη 7 μηνών έβγαλε και όλα τα παιδάικια που ξέρω.Λίγα είναι οι εξαιρέσεις.

χρυσο μου κοριτσι πρεπει να ξεχωρισετε το ΄λιγα παραπανω κιλα' από τιο 'χοντρη'... Τα κουω και εγω η χοντρη η δολια και παρηγοριεμαι και βλεπω φωτο και ζουρλαινομαι λεμε.....

φαση θα περναει...μπορει να μην εχει και τιποτα...απλα εκνευρισμο επειδη εκεινη την ωρα θελει να κοιμηθει...

λοιπον για να τελειωνουμε αλλο να πρεπει να χασεις 8 με 10 κιλα κ αλλο 20 με 25....:rolleyes:

συμφωνω μαιρουλι με αλεκουκο μαλλον δεν ειναι τιποτα κ τα δοντακια μπορει να ξεκινανε οχι οτι θα βγουνε αμεσα απλα προετοιμαζονται τα ουλα...κ εχουν λιγο φαγουριτσα...

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Μπα,ειναι αναλογα το παιδακι.Εμενα ο Γιαννης εβγαλε 5 μηνων σε 3 μερες και τα 2 κάτω δοντάκια.....και το μωρό το βλέπω για νωρις και αυτο.

Η οδοντοφυεία υπάρχει πριν σκάσει μύτι το δόντι.

Διαφημίσεις

Τσουπριτσες μου καλησπερα!!!

Σημερα γυρισαμε στα πατρια εδαφη μετα κοπων και βασανων...θα σας πω τα νεα μου και οταν μπορεσω θα διαβασω και τα δικα σας...λοιπον συνοπτικα ο μικρος ειναι αρρωστος με πολλες μυξες αλλα ευτυχως καθολου πυρετο...τον κολλησα εγω που ημουν αρρωστη απο την προηγουμενη εβδομαδα...το ταξιδι σε καποιες φασεις ηταν εφιαλτικο...εκτος του οτι ηταν ατελειωτο αφου για 5 χλμ που ηταν κλειστα τα Τεμπη αναγκαστηκαμε και καναμε καπου στα 70 παιρνωντας καθε ραχια και ραχουλα με κακοτραχαλο δρομο...ο μικρος σε γενικες γραμμες ηταν πολυ ησυχος αλλα σε κανα δυο φασεις τον επιασε τετοια γκρινια που αναγκαστηκα για λιγα λεπτα και τον πηρα στα χερια μου αφου πραγματικα δεν υπηρχε καθολου χωρος για να σταματησουμε να τον ηρεμησω...εκεινα τα λεπτα απλα εχασα 10 χρονια απο την ζωη μου γιατι μου ηρθαν στο μυαλο τα πιο σκατα σεναρια που θα μπορουσαν να μας συμβουν με το μωρο μακρυα απο το καθισματακι του...στο χωριο εξαγριωθηκε...μαλλον δεν του αρεσε καθολου αφου ηταν μονιμα μεσα στην γκρινια και στο κλαμμα...δεν ξερω μπορει να εφταιγε και η γριπη του παντως λυσσαξε...αφου ειπα παει το παιδι μου μεταλλαχτηκε...τωρα ηρθε στα ισια του και εγω ησυχασα!!!!Μαζευω και πλενω αβερτα μολις τελειωσω τις δουλειες θα σας χαρω...

ΥΓ..κοτοπουλακι τα εμαθα τα καμωματα σου...θα σε συγιρισω σε λιγο... μπορει να λειπω αλλα το πνευμα μου ειναι καπου εδω γυρω... :ΡΡΡΡΡΡ

waWmp3.png

9LyAp3.png

Και Αλέκα μου,εσύ είχες και πολυ σοβαρό πρόβλημα υγείας που σχετίζεται άμεσα με τα κιλά.Στα 78 κιλά που ήσουν στου Άγγελου την βάφτιση,ήσουν ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΑΡΑ!Για μένα προς το παρόν αυτά πρέπει να βάλεις στόχο μέχρι τον Ιούνιο που θα γίνεις κουμπάρα και να μην κάθεσαι να "τρώς" άδικα την ψυχή σου!

Σημερα γυρισαμε στα πατρια εδαφη μετα κοπων και βασανων...θα σας πω τα νεα μου και οταν μπορεσω θα διαβασω και τα δικα σας...λοιπον συνοπτικα ο μικρος ειναι αρρωστος με πολλες μυξες αλλα ευτυχως καθολου πυρετο...τον κολλησα εγω που ημουν αρρωστη απο την προηγουμενη εβδομαδα...το ταξιδι σε καποιες φασεις ηταν εφιαλτικο...εκτος του οτι ηταν ατελειωτο αφου για 5 χλμ που ηταν κλειστα τα Τεμπη αναγκαστηκαμε και καναμε καπου στα 70 παιρνωντας καθε ραχια και ραχουλα με κακοτραχαλο δρομο...ο μικρος σε γενικες γραμμες ηταν πολυ ησυχος αλλα σε κανα δυο φασεις τον επιασε τετοια γκρινια που αναγκαστηκα για λιγα λεπτα και τον πηρα στα χερια μου αφου πραγματικα δεν υπηρχε καθολου χωρος για να σταματησουμε να τον ηρεμησω...εκεινα τα λεπτα απλα εχασα 10 χρονια απο την ζωη μου γιατι μου ηρθαν στο μυαλο τα πιο σκατα σεναρια που θα μπορουσαν να μας συμβουν με το μωρο μακρυα απο το καθισματακι του...στο χωριο εξαγριωθηκε...μαλλον δεν του αρεσε καθολου αφου ηταν μονιμα μεσα στην γκρινια και στο κλαμμα...δεν ξερω μπορει να εφταιγε και η γριπη του παντως λυσσαξε...αφου ειπα παει το παιδι μου μεταλλαχτηκε...τωρα ηρθε στα ισια του και εγω ησυχασα!!!!Μαζευω και πλενω αβερτα μολις τελειωσω τις δουλειες θα σας χαρω...

Περαστικά σας Μαριανθουλα!

ΥΓ..κοτοπουλακι τα εμαθα τα καμωματα σου...θα σε συγιρισω σε λιγο... μπορει να λειπω αλλα το πνευμα μου ειναι καπου εδω γυρω... :ΡΡΡΡΡΡ

:lol::lol::lol::lol:Δεν υπαρχεις μαρή,λέμε!!!

:lol::lol::lol::lol: ναιν καλη μου...θα στα ελεγα!!!!!!!!!

Και Αλέκα μου,εσύ είχες και πολυ σοβαρό πρόβλημα υγείας που σχετίζεται άμεσα με τα κιλά.Στα 78 κιλά που ήσουν στου Άγγελου την βάφτιση,ήσουν ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΑΡΑ!Για μένα προς το παρόν αυτά πρέπει να βάλεις στόχο μέχρι τον Ιούνιο που θα γίνεις κουμπάρα και να μην κάθεσαι να "τρώς" άδικα την ψυχή σου!

ση βαφτιση του Αγγελου ημουν 80...μετα εφτασα 73 αλλαξανανεβηκα μετα το χειρουργειο 78 που ξεκινησα....

Στοχο για τον Ιουνη εχω βαλει τα 78, δεν ειναι πολλα , 11 κιλα ειναι...αλλα και τόσο ξεχειλωμα πότε θα επανελθει??? Στοχος της δικης μου βαφτισης τα 73....

Το 70 ειναι για του χρονου ;););)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλώς ηρθες πίσω στα πάτρια εδαφη!!

Δειξε έλεος στο κοτοπουλάκι 20 γραμμαρια ηταν........:lol:

Διαφημίσεις

εγω εχω λυσει ολα μου τα προβληματα....και ψαχνω μαγιο για Χρηστακο...ολα τα αλλα τα εχω κανει...για την βαφτηση εχω κανονισει,και τωρα ψαχνω μαγιο...καλα που ειναι η δικη μας η εκκλησια γιατι αλλιως τρεχα γυρευε με τα μυαλα που εχω

κοιτουσα για μενα το μεσημερι... σα της Ρακελ Γουελς, μιας κ της μοιαζω ΤΟΣΟ!!!

βρηκα το μυστηριο του 50αρικου... το ειχε παρει ο τελιβερας που ειχε ερθει, που δεν μου το ειχαν πει, που η μανα μου πηγε να φερει το πορτοφολι της, που η νταντα ηταν με το μπεμπε και η καθαριστρια στο μπαλκονι....(όχι για τσιγαρο)....

Τι χαζες...και τωρα θυμηθηκαν να μου το πουν...που ακουσαμε ότι και καποιο δεκαρικο εξαφανιστηκε απο σπιτι γνωστης, μετα την αφιξη του ντελιβερα....

α τον ατιμο!!!! κ κοντεψαμε να γραψουμε σεναριο εδω περα!!!

Εχει και Κάντυ-Καντυ ;;;Τρελλαινόμουν γι'αυτήν!

ημουν σιγουρη λουλουδακι μου!!!

Ρε μεφη...θες να με στειλει μια ωρα αρχιτερα?????? Τι χοντρη και μλκς λες???????

Οιμε...Η μονη πραγματικα χοντρη ειμαι εγω.....μετα εχουμε κανα δυο χοντρουλες, μερικες μια χαρα και κατι άλλες κορμαρες.... αη χεστητε!

εμ χοντρες, εμ μας βριζεις κιολας! ποσα να αντεξουμε? χτυπα μας αλυπητα, αν αυτο σ'ευχαριστει...

[quote name=

eleni1]Με τα πάλιοδόντια τα παει μία-μία....μια μερα καλά ,μια μέρα πόνος....

σοβαρα μιλας τωρα???????

ξανθια αγαπημενη παναγια σε σκεφτομαι απο χτες, κ πριν που επλενα τα πιατα παλι...ελεγα πως να περναει αυτο το κοριτσι??? ευτυχως που γυρισες...για τη ψυχικη σου υγεια δλδ...

ηθελα να ξερα που τα θυμασαι ΟΛΑ??????????????

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ηθελα να ξερα που τα θυμασαι ΟΛΑ??????????????

ναι μαρη πραγματικα...και εμενα εντυπωση μου εκανε...Αφου ο αντρας μου βρηκε επι τελους καποιον που θα ασχολειται μαζι μου και με τη γκρινια μου :tongue::tongue::tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

πηγα τον μπεμπακο στο γιατρο. εχει βρογχιολιτιδα. μας εδωσε σπρει με μασκα αερολιν κ flixotide κ πολυ ορο...

ελα ρε...για αυτο εκανε πυρετουλι το καλο μου....ξεχωρισε το λιγο απο τα μεγαλα μεχρι να το ξεπερασει τελειως....γιατι αλλιως θα του μεινει ευπαθεια. Οκ δεν ειναι τραγικο αλλα γιατι να ταλειπωρεισαι με μασκες σε καθε ιωση??;)

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...