Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τα άλλα λεφτά που είχες σκορπίσει τα βρήκες;;;Και πως;; Μπήκε ο ντειβερας μέσα στην κουζίνα;;

ναι, τα αλλα δεν τα πειραξε ποτε κανεις...

Βρε το μ@λ@κα....τσαμπα καναμε κακες σκεψεις για της καημενες τις γυναικες .

ειδες??? Αλλα το ενστικτο μου δε με αφησε να τις κατηγορησω...:rolleyes:

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

βρε κοριτσια ο μπεμπης ανα 4 λεπτα κανει ουααααα σταματαει μετα τα ιδια,τι ειναι αυτο?εχεται καμια ιδεα????

ή κατι τον ενοχλει ή θελει παρεα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ρε μεφη...θες να με στειλει μια ωρα αρχιτερα?????? Τι χοντρη και μλκς λες???????

Οιμε...Η μονη πραγματικα χοντρη ειμαι εγω.....μετα εχουμε κανα δυο χοντρουλες, μερικες μια χαρα και κατι άλλες κορμαρες.... αη χεστητε!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

ναι, τα αλλα δεν τα πειραξε ποτε κανεις...

ή κατι τον ενοχλει ή θελει παρεα

μα τωρα τον κραταω αγκαλια και χτυπιεται.........

fCS8p3.png

Ρε μεφη...θες να με στειλει μια ωρα αρχιτερα?????? Τι χοντρη και μλκς λες???????

Οιμε...Η μονη πραγματικα χοντρη ειμαι εγω.....μετα εχουμε κανα δυο χοντρουλες, μερικες μια χαρα και κατι άλλες κορμαρες.... αη χεστητε!

οχι κοπελια δεν εισαι μονη:!::!::!::!::!::!:ειμαστε ακριβως στα ιδια,αντε ειμαι 2 κιλα κατω απο σενα.....σωθηκα τωρα....:tongue::tongue::tongue:

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

βγαλτου την πανα να δεις μηπως ηρεμησει

221882cb0gkyh7q4.gif

οχι κοπελια δεν εισαι μονη:!::!::!::!::!::!:ειμαστε ακριβως στα ιδια,αντε ειμαι 2 κιλα κατω απο σενα.....σωθηκα τωρα....:tongue::tongue::tongue:

ε ωραια....εχουμε και τη Ζωη παρεα!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Οι αλλες τι μιλανε γμτ???????

221882cb0gkyh7q4.gif

ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΣΕ!ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΡΣΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΙΟ ΑΛΛΑ ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΤΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ!Σκέψου οτι πήρα 11,5κιλά και μου έχουν μείνει αμανάτι τα 5.Αναλογικά εσύ πάς καλύτερα στο χάσιμο.Βέβαια εγώ τρώω.Δεν μπορείς να με καταλάβεις!

ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΣΕ!ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΡΣΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΙΟ ΑΛΛΑ ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΤΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ!Σκέψου οτι πήρα 11,5κιλά και μου έχουν μείνει αμανάτι τα 5.Αναλογικά εσύ πάς καλύτερα στο χάσιμο.Βέβαια εγώ τρώω.Δεν μπορείς να με καταλάβεις!

Και επίσης,εσύ όταν ήσουν +8 σου άρεζες;;;;Σε τέτοια φάση είμαι και γω!Και δεν μπορώ με τίποτα να σταματήσω μέσα στο σπίτι.Δεν έχω κίνητρι για να σταματήσω να τρώω.Μην κοιτάς την Κίμη που πεθαίνει της πείνας.Εχει θέληση.Εγώ δεν έχω!

Διαφημίσεις

δεν μαζευει ποδια....αυτο προσπαθω να καταλαβω βρε ελενη αμα ειναι απο δοντια να παω να παρω την κρεμα να τελειωνουμε...

Ποτε δεν ξερεις με την πρωτη τι εχει το μωρο και δοντακια να ειναι η κρεμα δεν κανει και θαυματα απλα το ανακουφιζει στα πολλα ζόρια.

Μπορει να ηταν απο την κοιλιτσα του.

Ευτυχώς .....γιατι θα τις επερνε και θα τις σήκωνε..:tongue:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Ναι αλεκουκο μου ειμαι κι εγω εδω κ ουτε με κορσε δε μαζευονται τα πατσοκοιλια.....βρε μαρακι ποτε το κανει μετα το φαγητο η πριν? μηπως τον πειραζει το γαλα? δε θυμαμαι θυλαζεις? μηπως εφαγες κατι περιεργο?αλλιως μηπως ειναι δοντακια..τρωγεται κ με το στομα του?

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Ναι αλεκουκο μου ειμαι κι εγω εδω κ ουτε με κορσε δε μαζευονται τα πατσοκοιλια.....βρε μαρακι ποτε το κανει μετα το φαγητο η πριν? μηπως τον πειραζει το γαλα? δε θυμαμαι θυλαζεις? μηπως εφαγες κατι περιεργο?αλλιως μηπως ειναι δοντακια..τρωγεται κ με το στομα του?

πριν πριν,οχι δεν θηλαζω.ναι αυτες τι μερες εχει παρα πολλα σαλια παλι.

fCS8p3.png

Και επίσης,εσύ όταν ήσουν +8 σου άρεζες;;;;Σε τέτοια φάση είμαι και γω!Και δεν μπορώ με τίποτα να σταματήσω μέσα στο σπίτι.Δεν έχω κίνητρι για να σταματήσω να τρώω.Μην κοιτάς την Κίμη που πεθαίνει της πείνας.Εχει θέληση.Εγώ δεν έχω!

χρυσο μου κοριτσι πρεπει να ξεχωρισετε το ΄λιγα παραπανω κιλα' από τιο 'χοντρη'... Τα κουω και εγω η χοντρη η δολια και παρηγοριεμαι και βλεπω φωτο και ζουρλαινομαι λεμε.....

πριν πριν,οχι δεν θηλαζω.ναι αυτες τι μερες εχει παρα πολλα σαλια παλι.

φαση θα περναει...μπορει να μην εχει και τιποτα...απλα εκνευρισμο επειδη εκεινη την ωρα θελει να κοιμηθει...

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...