Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 26 minutes ago, MK2012 said:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Εγώ είχα κάνει στο Λητώ και τα αποτελέσματα είχαν βγει Κυριακή απόγευμα. Καλή δύναμη!

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Iιιιιιιι βρωμες... μη λειψω μια στιγμη....

ο νικηφ. ειναι 17,5 κιλα. το σαββατο τον ζυγισα για να του δωσω ντεπον. απο υψος ουτε αυτον ξερω (τι μανα ειμαι εγω????)

η χριστ. μολις μετρηθηκε....92,4 εκ.

εμενα ο Αγγελακος ειναι 1.09 και 24 κιλα!!!!!:D το χρυσο μου...ανορεχτο!

..εσεις ειστε οι περισσοτερες κ με 2 παιδακια εγω ποτε θα κανω δευτερο? στα 35???.....τα χω παιξει....

ναι μαρη στα 35...καλα να παθεις να μαθεις να θες και πιπινι:tongue:

..να φανταστειται κοιμομουνα στο σπιτι του μετα απο ξενυχτι που βγαιναμε παρεα για να μην γυρναω νεα μακρη..και δεν μου επιανε ουτε το χερι...μια δυο τρεις δεν αντεξα κι εγω και του την επαισα...και επαθε σοκ....ναι λεει μου αρεσεις αλλα να δεν εισαι ο τυπος μου...:rolleyes::rolleyes: ε..........

ιιιιι....μαρη λυσσαρα...δεν ντρεπεσαι???:-P:-P:-P:-P

γοργονα θα ειμαι εγω...ναι λεω να βαλω παντου πεταλουδες,,τα βαφτησια θα γινουν στο σπιτι μας και κατα μηκος της εισοδου εχει πολλα δεντρα..ελεγα να βαλω πεταλουδιτσες στα δεντρα,και πανω στα πετρινα πεζουλια ροζ-ασπρα φαναρακια αναμμενα..θα γινει απογευμα η βαφτηση..δεν ξερω μετα σκεφτομαι κ το ανεμομυλος κ αυτο μου αρεσει,,,

ωραιο ακουγεται...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

βρηκα το μυστηριο του 50αρικου... το ειχε παρει ο τελιβερας που ειχε ερθει, που δεν μου το ειχαν πει, που η μανα μου πηγε να φερει το πορτοφολι της, που η νταντα ηταν με το μπεμπε και η καθαριστρια στο μπαλκονι....(όχι για τσιγαρο)....

Τι χαζες...και τωρα θυμηθηκαν να μου το πουν...που ακουσαμε ότι και καποιο δεκαρικο εξαφανιστηκε απο σπιτι γνωστης, μετα την αφιξη του ντελιβερα....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

βρηκα το μυστηριο του 50αρικου... το ειχε παρει ο τελιβερας που ειχε ερθει, που δεν μου το ειχαν πει, που η μανα μου πηγε να φερει το πορτοφολι της, που η νταντα ηταν με το μπεμπε και η καθαριστρια στο μπαλκονι....(όχι για τσιγαρο)....

Τι χαζες...και τωρα θυμηθηκαν να μου το πουν...που ακουσαμε ότι και καποιο δεκαρικο εξαφανιστηκε απο σπιτι γνωστης, μετα την αφιξη του ντελιβερα....

Τα άλλα λεφτά που είχες σκορπίσει τα βρήκες;;;Και πως;; Μπήκε ο ντειβερας μέσα στην κουζίνα;;

Αλέκα πού είσαι;;;;Ταίζεις;;Πάντως εγώ τολμώ να πώ οτι είδα μεγάλη διαφορά με τις θηλές τις Κίκο με 3 τρύπες.Πίνει το γάλα μέσα σε 5 λεπτά.Δεν θυμάμαι πια κοπέλα το είχε πρωτοαναφέρει,πάντως ευχαριστώ πολύ!!!!

Διαφημίσεις

Βρε το μ@λ@κα....τσαμπα καναμε κακες σκεψεις για της καημενες τις γυναικες .

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Βρε το μ@λ@κα....τσαμπα καναμε κακες σκεψεις για της καημενες τις γυναικες .

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

βρε κοριτσια ο μπεμπης ανα 4 λεπτα κανει ουααααα σταματαει μετα τα ιδια,τι ειναι αυτο?εχεται καμια ιδεα????

fCS8p3.png

Δεν μου το παίζει!Ποι'ο είναι;;

απο Ytube ειναι εψαχνα να βρω παιδικα τραγουδακια γιατι τετοια ωρα τραγουδαμε με τη ζουζου και βρηκα αυτο ειναι ενα αφιερωμα στη δεκαετια του 80 και σε οσους μεγαλωσαν σε αυτη εχει φωτο απο ολα τα παιδικα σιριαλ καρτουν κ μη, παιχνιδια, γλυκα τα παντα ειναι πολυ γλυκο....αν θες μπες στο ytube και γραψε: "Για όλους όσους μεγάλωσαν την δεκαετία του 80" ετσι ονομαζεται το βιντεακι...

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια ο μπεμπης ανα 4 λεπτα κανει ουααααα σταματαει μετα τα ιδια,τι ειναι αυτο?εχεται καμια ιδεα????

ουααα με κλάμα;;Αν ναι και μαζεύει και τα πόδια είναι κολικοί.

κοιμησμενος? κακα, τσια, δοντια, απλα σε τσεκαρει να δει που εισαι....

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

απο Ytube ειναι εψαχνα να βρω παιδικα τραγουδακια γιατι τετοια ωρα τραγουδαμε με τη ζουζου και βρηκα αυτο ειναι ενα αφιερωμα στη δεκαετια του 80 και σε οσους μεγαλωσαν σε αυτη εχει φωτο απο ολα τα παιδικα σιριαλ καρτουν κ μη, παιχνιδια, γλυκα τα παντα ειναι πολυ γλυκο....αν θες μπες στο ytube και γραψε: "Για όλους όσους μεγάλωσαν την δεκαετία του 80" ετσι ονομαζεται το βιντεακι...

Εχει και Κάντυ-Καντυ ;;;Τρελλαινόμουν γι'αυτήν!

Τι να'χει και αυτο το ταλάιπωρο μωρακι....κανα πονάκι θα εχει......

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Εχει και Κάντυ-Καντυ ;;;Τρελλαινόμουν γι'αυτήν!

κι εγω....νομιζω ναι αλλα μη φανταστεις απλα ενα κολαζ απο φωτο ειναι και σου θυμιζει καποια πραγματα...

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...