Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 26 minutes ago, MK2012 said:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Εγώ είχα κάνει στο Λητώ και τα αποτελέσματα είχαν βγει Κυριακή απόγευμα. Καλή δύναμη!

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ολα του τα πηρα,.....επαιζε με το μωρο..τι να κανω?να κρυψω το μωρο στην ντουλαπα???τωρα του εδωσα 2 μπαλες κ αυτες τις ειδε στο μπαλκονι κ δεν μπορουσα να μη του τις δωσω γιατι δεν ειχε κανει κατι..προχθες τις εδωσα κ μαλιστα την μια του μπασκετ την εβαλε στο ριλαξ διπλα στο μωρο για να παιξουν σουτακια.......καλταλαβαινετε τι αστερι μεγαλωνω..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ειμαι...

ΜΕΦΗ--Και γώ μικρή δεν έτρωγα καθόλου βλακείες και μου βγαίνει τώρα στα γεράματα το απωθειμένο και όλο μλκιες τρώω!

Το κακο δεν ειναι οτι τις τρως..το κακο ειναι οτι τις λες κιολαςς...αλλα αλοιμονο στον κακομοιρογλου που στραβωθηκε κ σε πηρε

Το μωρό πεινάει και συ κάθεσαι και γράφεις!!Ωραία μάνα!!!Ευχαριστώ για τα σχόλια αλλά κόψε το δούλεμα!Πλάκα πλάκα ο κορσές έκανε δουλειά!Πιστεψε με δεν θες να με δείς χωρίς αυτό!Η μάλλον θες αλλά δεν στην κάνω την χάρη!

ολα του τα πηρα,.....επαιζε με το μωρο..τι να κανω?να κρυψω το μωρο στην ντουλαπα???τωρα του εδωσα 2 μπαλες κ αυτες τις ειδε στο μπαλκονι κ δεν μπορουσα να μη του τις δωσω γιατι δεν ειχε κανει κατι..προχθες τις εδωσα κ μαλιστα την μια του μπασκετ την εβαλε στο ριλαξ διπλα στο μωρο για να παιξουν σουτακια.......καλταλαβαινετε τι αστερι μεγαλωνω..

Συγνώμη,αλλά δεν σου είπα οτι δεν θα τα ξαναδώσεις!Θα τα δίνεις όμως λίγα λίγα σαν επιβράβευση για κάτι που έκανε.Π.χ να φάει ή να κοιμηθεί.Οσες φορές το τιμωρείς τόσες πρέπει να τον επιβραβεύεις!

μια χαρα μανα ειμαι...το μπεμπονι μουγκριζει αλλα δεν ξυπναει..τι να κανω?με το ζορι???περιμενω,αν δεν ξυπνησει σε κανα τεταρτο θα την ξυπνησω με το ζορι γιατι κοιμαται κανα τετραωρο.

Διαφημίσεις

μια χαρα μανα ειμαι...το μπεμπονι μουγκριζει αλλα δεν ξυπναει..τι να κανω?με το ζορι???περιμενω,αν δεν ξυπνησει σε κανα τεταρτο θα την ξυπνησω με το ζορι γιατι κοιμαται κανα τετραωρο.

Το πιστεύω οτι είσαι καλή μανούλα!Τώρα σοβαρά!Το παν στην ηλικία που είναι ο Χρήστος είναι να του λές σε κάθε ευκαιρία "μπράβο".Δημιουργείται αυτοπεποίθεση έτσι και αισθάνεται το παιδάκι πολύ όμορφα!

καταλαβα..μη φωναζεις. αααααααααα ,απο οτι καταλαβα χεσ*&*&)να τα εχει τα παιχνιδια του..ξερω τι τον καιει..οι μπαλες του ..θα του τις δωσω ολεςςςς και μολις κανει μακακια θα του τις παρω..αυτο θα τον πειραξει...τωρα τα τουβλακια του γραμμενα τα χει..

Το πιστεύω οτι είσαι καλή μανούλα!Τώρα σοβαρά!Το παν στην ηλικία που είναι ο Χρήστος είναι να του λές σε κάθε ευκαιρία "μπράβο".Δημιουργείται αυτοπεποίθεση έτσι και αισθάνεται το παιδάκι πολύ όμορφα!

Επίσης,όταν κάνει ζωγραφιές να του βάζεις δέκα με τόνο!!Σε όλες!!Θα δεις τί ευχαρίστηση θα έχει!

μονο μπραβο του λεω του καμαριου μου..αλλα ειναι κ ψωναρα κ αμα κανει κατι καλο χειροκροταει τα μουτρα του μονος του...δεν περιμενει απο εμενα...

Το μωρό φταίει;; "το μήλο κάτω απ'τη μηλιά θα πέσει!"

Διαφημίσεις

οχι αλλα βρηκα ενα ωραιο μαγιο για Χρηστακο...κοιτα ή νεραιδα ή πεταλουδα...αυτο ειναι το διλλημα..

το μπεμπονι δεν παιζεται..το σκουντηξα διακριτικα..το ξεσκεπασα,το εβγαλα φωτογραφιες κ αυτο στον κοσμο του MARLBORO...

οχι αλλα βρηκα ενα ωραιο μαγιο για Χρηστακο...κοιτα ή νεραιδα ή πεταλουδα...αυτο ειναι το διλλημα..

το μπεμπονι δεν παιζεται..το σκουντηξα διακριτικα..το ξεσκεπασα,το εβγαλα φωτογραφιες κ αυτο στον κοσμο του MARLBORO...

Μου είχαν στείλει έναπολύ όμορφο προσκλητήριο πεταλούδα.Ο.Ο προσκλητήρι θα βρείς.Από διακόσμηση όμως τί θα κάνεις;;Θα γεμίσεις τον τόπο με πεταλόυδες;;;;;;Και από μπομπονιέρες.Γοργόνα δεν το σκέφτεσαι;;

γοργονα θα ειμαι εγω...ναι λεω να βαλω παντου πεταλουδες,,τα βαφτησια θα γινουν στο σπιτι μας και κατα μηκος της εισοδου εχει πολλα δεντρα..ελεγα να βαλω πεταλουδιτσες στα δεντρα,και πανω στα πετρινα πεζουλια ροζ-ασπρα φαναρακια αναμμενα..θα γινει απογευμα η βαφτηση..δεν ξερω μετα σκεφτομαι κ το ανεμομυλος κ αυτο μου αρεσει,,,

γοργονα θα ειμαι εγω...ναι λεω να βαλω παντου πεταλουδες,,τα βαφτησια θα γινουν στο σπιτι μας και κατα μηκος της εισοδου εχει πολλα δεντρα..ελεγα να βαλω πεταλουδιτσες στα δεντρα,και πανω στα πετρινα πεζουλια ροζ-ασπρα φαναρακια αναμμενα..θα γινει απογευμα η βαφτηση..δεν ξερω μετα σκεφτομαι κ το ανεμομυλος κ αυτο μου αρεσει,,,

Εμένα μ'αρέσουν και τα χάρτινα -κινέζικα φαναράκια για τα δέντρα που τα κρεμάνε.Εαν είναι έτσι καλό θα γίνει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...