Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 26 minutes ago, MK2012 said:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Εγώ είχα κάνει στο Λητώ και τα αποτελέσματα είχαν βγει Κυριακή απόγευμα. Καλή δύναμη!

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΖΩΗ--κιμι παντως εισαι απο τις τυχερες εγω οσες εχω γνωρισει που παντρευτηκανε καρδιτσιωτη εχουν φτυσει αιμα εσυ τι κολπα κανεις...?????

ΤΟΝ ΜΑΛ*&^*ΚΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

τι λες λουλουδακι μου??? εγω προτιμω να βλεπω ενα ωραιο προσωπο, παρα μια κορμαρα που να θελει σακουλα στη κεφαλα!

Συμφωνώ απολύτως!!Και επειδή δεν έχω τίποτα από τα δύο είμα έτοιμη να πέσω μόνη μου στον Καιάδα!!

Καλημέρα καλημέρα!!!!!

Και που να δεις σε λίγο που θα κατεβάζουν κάτω το μομπιλέ....θα τρέχουμε κ μεις από πίσω μην τα καπελώσει

Ω έρχονται σκηνές απείρου κάλους με τα μικρά μας....ορεξη να χεις.

Εγω να σου πω την αλήθεια μου ευχαριστιεμαι περισσοτερο την ηλικία των +-2 που έχει ο μεσαιος μου! Ειναι όλα τα λεφτα, προσπαθει να μιλήσει, προσπαθει να κοινωνικοποιηθεί, σου κανει ναζάκια, είναι μουρλια ε;;;;;

Και σ'άυτό συμφωνώ!Η πιο τέλεια ηλικία!

Κορίτσια να ρωτήσω: τέλος του μήνα τελειώνει η ασφάλισή μου στο ΙΚΑ και μπορώ να γραφτώ στο ΤΕΒΕ μέχρι τέλη Αυγούστου. Συμφέρει να το κρατήσω το παιδί σ' εμένα στο ΤΕΒΕ ή να το γράψω στον άντρα μου στο ΙΚΑ; Τί λέτε;

ΤΕΒΕ με χίλλια!!!

λοιπνον first of all καλημερα...

δεν καταλαβα γιατι την αποπαιρνετε τη ΕΥΗΓ???ο καθενας οπωε διαλεξει γινεται....πριν Χρηστο φοραγα 27 τζιν.πηρα 23 κιλα το λιγοτερο και μετα αππο 8 μηνες κ λιωσιμο στο γυμναστηριο 27 ξαναφορεσα..δεν ειχα παρει ουτε ενα τζιν μεγαλυτερο νουμερο για να μη χαλαρωσω..ημουνα 29 χρονων..κ τωρα παλο τα ιδια..δεν ανεχομαι να ειμαι πανω απο 55 κιλα...10 κιλακια δηλαδη κατω απο τωρα..το τελειο θα ειναι 53 αλλα δεν αγχωνομαι γιατι το καλοκαιρι παντα χανω επιπλεον...και θα ειμαι 32 χρονων...ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ(ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΦΗ) για να αφησουμε τον εαυτο μας.....

Εγώ παρθενοπιπίτσα,μπορεί να έμαι μπαμπόγρια,αλλά τις τηγανιτές πατάτες δεν τις τρώω μια-μια όπως εσύ που στα απαγόρεψε ο γιατρός λόγω χοληστερίνης και προς αποφυγήν καρδιακής προσβολής λόγω ηλικίας!!!Γί'αυτό άσε τα σάπια περι δίαιτας και καλά!!!!!

ενταξει κ να ξεστρατισεις 2-3 φορες δεν εγινε κ τιποτα..δηλαδη το ΠΑΣΧΑ δε θα φαμε???εγω θα φαω φετος γιατι περυσι ηταν μια πικρα κ μιση....τιποτα δενμπορουσαμε να φαμε ουτε να πιουμε..χαμενο πηγε το χαβιαρι, η σαμπανια,η τρουφα -μανιταρι...

Είχες και στι χωριό σου,μαρή,τρούφα;;;Που μέχρι να δείς τον Μαμαλάκη νόμιζες οτι είναι γλυκό!!!!

να πας..ο Νικηφορος ποσο ειναι?εμενα 13.5 με τα χιλια ζορια κ το μετρο το περασαμε...οι καταρες της μανας μου ειναι....φαγωθηκε 30 χρονια μου λεγε..απο οσα μου κανεις τα μισα να σου κανουν τα παιδια σου.....εγω 8 χρονων ζουσα με τονοτιλ!!!!δεν ετρωγα τιποτα....

Και από σήμερα.δεν θα τρώς τίποτα,μόλις με δείς στο μετά!Εβαλα καινούργιες φωτο.Επιείκεια παρακαλώ,δεν έχω προλάβει να πάω κομμωτήριο και είμαι με το περτοκαλί μαλλί της εγκυμοσύνης!!!

κιμι παντως εισαι απο τις τυχερες εγω οσες εχω γνωρισει που παντρευτηκανε καρδιτσιωτη εχουν φτυσει αιμα εσυ τι κολπα κανεις...?????

εχει δικιο η ζωη κια τις κουμπαρας μου η πεθερα μια κωλοπετσομενη καρδιτσιωτισα ειναι απο ενα χωριο με 10 κατοικους!!!

fCS8p3.png

ΖΩΗ--κιμι παντως εισαι απο τις τυχερες εγω οσες εχω γνωρισει που παντρευτηκανε καρδιτσιωτη εχουν φτυσει αιμα εσυ τι κολπα κανεις...?????

ΤΟΝ ΜΑΛ*&^*ΚΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

καταλαβαααα...εγω παιδια ειχα ενα παιδι απο τη δουλεια που μου κολλαγε τρελα κ ειναι απο καρδιτσα πριν γνωρισω το αντρακι μου....αλλα δε μου ελεγε ξεκαθαρα τι θελει..οπου πηγαινα ερχοτανε με βοηθαγε στη δουλεια καθοτανε μαζι μου παραπανω χωρις να εχει εκεινος κατι να κανει, ζηλευε αν ελεγα οτι βγηκα με καποιον κ.λ.π να φανταστειται κοιμομουνα στο σπιτι του μετα απο ξενυχτι που βγαιναμε παρεα για να μην γυρναω νεα μακρη..και δεν μου επιανε ουτε το χερι...μια δυο τρεις δεν αντεξα κι εγω και του την επαισα...και επαθε σοκ....ναι λεει μου αρεσεις αλλα να δεν εισαι ο τυπος μου...:rolleyes::rolleyes: μετα γνωρισα το πιπινι κι εμεινα εγκυος κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης οτι ηθελα στα ποδια μου απο τον καρδιτσιωτη...εφευγε απο τη δουλεια και πηγαινε και μου εφερνε γλυκα..σκυλιαζε οταν μιλαγα για τον αντρα μου και σε καποια φαση μου πεταει ενα ..."τι να σου κανω δε περιμενες λιγακι πηγες κ εμεινες εγκυος...:confused::confused:"παιδια γεννησα κι ακομη κ τωρα τα ιδια κανει...τι ρολο βαραει δεν θα το καταλαβω ποτε..........

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

ΜΕΦΗ--Συμφωνώ απολύτως!!Και επειδή δεν έχω τίποτα από τα δύο είμα έτοιμη να πέσω μόνη μου στον Καιάδα!!

Αφου το αποφασισες να πεσεις,ποια ειμαι εγω που θα σε σταματησω??να ερθω να σε σπρωξω???

καλα Ζωη αυτος δεν ειναι Καρδιτσιωτης γνησιος...αυτος ειναι σπασοκλαμπανιας...που ελεγε κ ο Σεφερλης..ο δικος μου ακριβως το αντιθετο..

μα ρε συ μιλαμε ενα χρονο μου τα χε πρειξει μια κρυο μια ζεστη αφου ειχα αναρωτηθει μηπως την εκαιγε τη βατα....ξερεις οτι την κουναει τη βαρκα...;)

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Αλεκουκο ευχαριστω για τη μαμα κανω και τιποτα αλλο μονο υπομονη...

Ρε παιδια εμενα με εχει παρει πολυ απο κατω με τα κιλα κανω 2 βδομαδες διαιτα και οταν λεω διαιτα εννοω το βραδυ δε τρωω τιποτα απολυτως τρωω πρωι κ μεσημερι και το βραδυ 0...και δεν εχω χασει τιποτα...και γυμναστικη πως θα κανω??? με τους μηνισκους εννοω κ δεν μπορω και να λεω στο μπαμπα κατσε και το απογευμα να παω εγω γυμναστηριο...μπουχουουουου!!! συν οτι με εχει πιασει ταραχη μην ειμαι παλι εγκυος γιατι για την καισαρικη ειναι πολυ νωρις ακομη συν οτι νομιζω οτι ειμαι 100 χρονων....εσεις ειστε οι περισσοτερες κ με 2 παιδακια εγω ποτε θα κανω δευτερο? στα 35???.....τα χω παιξει....

Ε.όχι και δεν "τρώς" τίποτα!Ε όχι και δεν κάνεις "γυμναστική"!!!Καψουρομανούλα!

ο νικηφ. υψος 1,10εκ.

η χριστ. κιλα 13 σταθερα.

ουτε εγω ετρωγα μικρη, αλλα δεν υπηρχε κ το τονοτιλ. οτι κατσει... αλλα δεν ετρωγα κ βλακειες. δλδ ποτε δεν εχω φαει γαριδακια, ετρωγα σπανια, ισα να επιβιωσω. θυμαμαι να με κυνηγανε στο δρομο για να κατσω να φαω.

Και γώ μικρή δεν έτρωγα καθόλου βλακείες και μου βγαίνει τώρα στα γεράματα το απωθειμένο και όλο μλκιες τρώω!

κιμι παντως εισαι απο τις τυχερες εγω οσες εχω γνωρισει που παντρευτηκανε καρδιτσιωτη εχουν φτυσει αιμα εσυ τι κολπα κανεις...?????

Τον έχει μια στο κρύο μια στη ζέστη!Εκεί που τον ανεβάζει,τον πετάει μια μλκα και τον γκρεμοτσακίζει!Οπως κάνει με μένα!!Τί ζώοδιο είπαμε είσαι Κίμη;;;

α ΜΕΦΗ να σου πω οτι ο γιοκας μου ειναι ουφο...του εχω παρει τα παιχνιδια κοντα μια βδομαδα κ πολυ που τον ενοιαξε...ουτε που τα ψαχνει?εχει 2 μπαλιτσες κ βολευεται το καμαρι μου...μας εφερε κ ενας γειτονας καμμια 30αρια βιβλια κ το ριξε στο διαβασμα....τσαμπα που εχω πιασει 2 ντουλαπες για να τα κρυψω..αμα το παιδι ειναι....αλλου για αλλου τρεχα γυρευε..ξυπνησε το μπεμπονι μου..

Διαφημίσεις

Ε.όχι και δεν "τρώς" τίποτα!Ε όχι και δεν κάνεις "γυμναστική"!!!Καψουρομανούλα!

σου θυμιζω οτι εχω αντρα ναυτικο οποτε μια στο τοσο ε θα το τσιμπισω το μεζεδακι μου το βραδυ.......οσο για την γυμναστικη εσεις δεν ειπατε οτι δεν κανει τιποτα αυτου του ειδους η ασκηση?????

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

μα ρε συ μιλαμε ενα χρονο μου τα χε πρειξει μια κρυο μια ζεστη αφου ειχα αναρωτηθει μηπως την εκαιγε τη βατα....ξερεις οτι την κουναει τη βαρκα...;)

Αρα μήπως η Κίμη είναι από Καρδίτσα και μας λέει μπαρούφες;;;;

α ΜΕΦΗ να σου πω οτι ο γιοκας μου ειναι ουφο...του εχω παρει τα παιχνιδια κοντα μια βδομαδα κ πολυ που τον ενοιαξε...ουτε που τα ψαχνει?εχει 2 μπαλιτσες κ βολευεται το καμαρι μου...μας εφερε κ ενας γειτονας καμμια 30αρια βιβλια κ το ριξε στο διαβασμα....τσαμπα που εχω πιασει 2 ντουλαπες για να τα κρυψω..αμα το παιδι ειναι....αλλου για αλλου τρεχα γυρευε..ξυπνησε το μπεμπονι μου..

΄Νατου παρεις τα πιο αγαπημένα του!Οχι αυτά που δεν τον νοιάζει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ειμαι...

ΜΕΦΗ--Και γώ μικρή δεν έτρωγα καθόλου βλακείες και μου βγαίνει τώρα στα γεράματα το απωθειμένο και όλο μλκιες τρώω!

Το κακο δεν ειναι οτι τις τρως..το κακο ειναι οτι τις λες κιολαςς...αλλα αλοιμονο στον κακομοιρογλου που στραβωθηκε κ σε πηρε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...