Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 26 minutes ago, MK2012 said:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Εγώ είχα κάνει στο Λητώ και τα αποτελέσματα είχαν βγει Κυριακή απόγευμα. Καλή δύναμη!

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσαρεεεες!!! Ξεκνησα σαρακοστιανη διαιτα..ελπιζω να μην πεσω ανασκελα!!!!

Γεια σου Ζωούλα! Τι κάνεις? Το μωρακι σου? Η μητέρα σου είναι καλύτερα?

Καλό κουράγιο με την διαιτα!!!

Καλησπέρα κορίτσια!!!!

Σας ξαναβρίσκω επιτέλους!!!

μετακομίσαμε σε άλλο σπίτι και σήμερα με συνδεσαν το internet.

Τι κάνετε? Τα κουκλάκια σας? Εχω χάσει πάρα πολλά επισόδια. Ελένη μου τι κάνει η χριστιάνα σου? Είναι καλύτερα?

ειμαστε στη λιστα αναμονης για να βγαλουμε τις αμυγδαλες κ τα κρεατακια μας. μεχρι 7/3 θα εχουμε τακτοποιηθει...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Γεια σου Ζωούλα! Τι κάνεις? Το μωρακι σου? Η μητέρα σου είναι καλύτερα?

Καλό κουράγιο με την διαιτα!!!

καλως την...καλα ειμαι αν και το 3μερο ειμουνα με τρελο συναχι και βηχα ευτυχως δεν εκανα πυρετο....αλλα κυκλοφορουσα με μασκα...σημερα ειμαι λιγο καλητερα απλα εχει αλλιωθει η φωνη μου...η μπεμπουκα ειναι μια χαρα κανει τα δικα της...η μανα μου παει απο το κακο στο χειροτερο...ειναι εκτος νοσοκομειου αλλα οχι καλα...το παλευουμε αλλα δε ξερω τι καταληξη θα εχει μαλλον οχι καλη...παιρνω ομως κουραγιο απο τη ζουζουνα μου και θα την παλεψω οτι και να γινει...εσεις καλα?

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

...κ απανταω στον εαυτο μου..

αρχισα διαιτα απο σημερα, κ περπατημα. δεν αρχισα να τρωω απο σημερα.

ναι βρε το καταλαβαμε...κι εγω διαιτα αρχισα περπατημα μολις μου περασει το κρυωμα γιατι εκει κατω στη θαλασσα φυσαει πολυ...αντε καλη επιτυχια να χουμε....

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

εγω παλι ειμαι τοσο αναποδη,που οταν νηστευα παχαινα 3-4 κιλακια ανετααα...ζουσα με χαλβααα....και ταραμοσαλατα...

λογικο ειναι μανα μου δεν ειναι αναποδια.....και τα δυο αυτα ειναι θανατος για την διαιτα...

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

οπου να ναι ξυπναει μπεμπονι..ειναι 2-3 μερες που τρωει παρααα πολυ και επισης κοιμαται παρρααα πολυυ..

αα κ ο Ταλιμπαν μου εφαγε σημερα 2 πιατα μακρονακια με μοσχαρακι..σε κανα μηνα θα ξαναφαει τωρα..στα κιλα ειναι κοντα με Χριστιανας..ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ ποσο υψος εχει Χριστιανα??

για αυτο κ εγω ΖΩΗ δε νηστευω πανω απο 10 μερες..για την ψυχικη μου υγεια....απλα ΤΕΤΑΡΤΗ Κ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ τρωμε φακες.....τελειααα......μαγειρευω καθε βδομαδα φακες κ καθε βδομαδα τις πεταω σχεδον ολες..

οπου να ναι ξυπναει μπεμπονι..ειναι 2-3 μερες που τρωει παρααα πολυ και επισης κοιμαται παρρααα πολυυ..

αα κ ο Ταλιμπαν μου εφαγε σημερα 2 πιατα μακρονακια με μοσχαρακι..σε κανα μηνα θα ξαναφαει τωρα..στα κιλα ειναι κοντα με Χριστιανας..ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ ποσο υψος εχει Χριστιανα??

δεν θυμαμαι το υψος. θα στη μετρησω σημερα κ θα σου πω...

απο φαι ομως μια χαρα η χριστ. ολα τα σφαζει ολα τα μαχαιρωνει.

ο νικηφ. μια φορα το μηνα θα φαει...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

big expectasions my dear!!!τοθελω τοσο πολυ ομως..αφου να φανταστεις κρατησα τη φουστα τη μινι που ηταν αγαπημενη τοτε και ενα τζιν που τωρα χωραει μονο η μενεγακη!!!τι να κανω..τα ονειρα για μας δεν ειναι??

:) kai eγω εχω κρατησει τα παντελονακια μου που φοραγα Αγγλία...όχι όλα, όχι τα πολυ στενα....Μινι δε νομιζω να ξαναβαλω. Όχι από θεμα κιλων αλλα εχω και μια ηλικια που δεν μου αρεσει να φοραω πολυ κοντα. Γιατι τα δικα μου τα μινακια ήταν ζωνιτσες βλεπεις....

2 παιδάκια.

29 Μαιων.

29 χρονων εμεινα εγκυος στον Αγγελο...

μολις τωρα πηρα στην αντιπροσωπεια εδω-επιτελους τη βρηκα!-και μου ειπανε οτι κανει 50 ευρω η μια!!!!!!!!!ρε πλακα μας κανετε??????????????????βαζω κι αλλα 100 και παιρνω καινουριο....:mad::x:xειπαμε να κανουμε λιγη οικονομια και να παρουμε ανταλλακτικα..αλλα οχι κι ετσι!!!!!!!!!!

καλα εκανες...μπορει να εχει καποια

λοιπνον first of all καλημερα...

δεν καταλαβα γιατι την αποπαιρνετε τη ΕΥΗΓ???ο καθενας οπωε διαλεξει γινεται....πριν Χρηστο φοραγα 27 τζιν.πηρα 23 κιλα το λιγοτερο και μετα αππο 8 μηνες κ λιωσιμο στο γυμναστηριο 27 ξαναφορεσα..δεν ειχα παρει ουτε ενα τζιν μεγαλυτερο νουμερο για να μη χαλαρωσω..ημουνα 29 χρονων..κ τωρα παλο τα ιδια..δεν ανεχομαι να ειμαι πανω απο 55 κιλα...10 κιλακια δηλαδη κατω απο τωρα..το τελειο θα ειναι 53 αλλα δεν αγχωνομαι γιατι το καλοκαιρι παντα χανω επιπλεον...και θα ειμαι 32 χρονων...ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ(ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΦΗ) για να αφησουμε τον εαυτο μας.....

συμφωνώ για αυτο τρωγομαι...Εγω πριν τον Αγγελο φόραγα 28 νουμερο αλλα μετα φορεσα 30...Αλλα να σου πω την αληθεια μια χαρα ημουν με το 30...και με το τακουνακι μου φαινομουν και πανηψυλη (και πιο αδυνατη). Και εγω ειμαι σιγουρη ότι θα τα χασω τα κιλα...απλα δεν ξερω πόσο γρηγορα. Και ειμαι και διατεθιμενη και για καμια λιποαναρροφησουλα και σιγουρα πλαστικη στο στηθος....:rolleyes:

Καλησπέρα κορίτσια!!!!

Σας ξαναβρίσκω επιτέλους!!!

μετακομίσαμε σε άλλο σπίτι και σήμερα με συνδεσαν το internet.

Τι κάνετε? Τα κουκλάκια σας? Εχω χάσει πάρα πολλά επισόδια. Ελένη μου τι κάνει η χριστιάνα σου? Είναι καλύτερα?

καλως το!!!! Όλα καλα ε? Πολυ χαιρομαι! Να μην χανεσαι τωρα...

εγω παλι ειμαι τοσο αναποδη,που οταν νηστευα παχαινα 3-4 κιλακια ανετααα...ζουσα με χαλβααα....και ταραμοσαλατα...

α και εγω ...νηστεια = ψωμι!

καλως την...καλα ειμαι αν και το 3μερο ειμουνα με τρελο συναχι και βηχα ευτυχως δεν εκανα πυρετο....αλλα κυκλοφορουσα με μασκα...σημερα ειμαι λιγο καλητερα απλα εχει αλλιωθει η φωνη μου...η μπεμπουκα ειναι μια χαρα κανει τα δικα της...η μανα μου παει απο το κακο στο χειροτερο...ειναι εκτος νοσοκομειου αλλα οχι καλα...το παλευουμε αλλα δε ξερω τι καταληξη θα εχει μαλλον οχι καλη...παιρνω ομως κουραγιο απο τη ζουζουνα μου και θα την παλεψω οτι και να γινει...εσεις καλα?

υπομονη με τη μαμα! Ό,τι καλυτερο!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Γεια σας κοριτσαρες !!! Χαθηκα το ξερω. Εχω καταντησει να μπάινω 1 φορά την εβδομάδα. Ελπίζω να είστε όλες καλά με τα παιδάκια σας. Θα τα πούμε από κοντά την ερχόμενη Κυριακή έτσι δεν είναι?

να πας..ο Νικηφορος ποσο ειναι?εμενα 13.5 με τα χιλια ζορια κ το μετρο το περασαμε...οι καταρες της μανας μου ειναι....φαγωθηκε 30 χρονια μου λεγε..απο οσα μου κανεις τα μισα να σου κανουν τα παιδια σου.....εγω 8 χρονων ζουσα με τονοτιλ!!!!δεν ετρωγα τιποτα....

για αυτο κ εγω ΖΩΗ δε νηστευω πανω απο 10 μερες..για την ψυχικη μου υγεια....απλα ΤΕΤΑΡΤΗ Κ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ τρωμε φακες.....τελειααα......μαγειρευω καθε βδομαδα φακες κ καθε βδομαδα τις πεταω σχεδον ολες..

αυτο ειναι πολυ καλο...για να δουμε εγω θα αντεξω με σαλατες γιατι και πολλα λαδερα για διαιτα δε κανει...

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

να πας..ο Νικηφορος ποσο ειναι?εμενα 13.5 με τα χιλια ζορια κ το μετρο το περασαμε...οι καταρες της μανας μου ειναι....φαγωθηκε 30 χρονια μου λεγε..απο οσα μου κανεις τα μισα να σου κανουν τα παιδια σου.....εγω 8 χρονων ζουσα με τονοτιλ!!!!δεν ετρωγα τιποτα....

ο νικηφ. ειναι 17,5 κιλα. το σαββατο τον ζυγισα για να του δωσω ντεπον. απο υψος ουτε αυτον ξερω (τι μανα ειμαι εγω????)

η χριστ. μολις μετρηθηκε....92,4 εκ.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...