Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Καλησπέρα εγώ πρώτα πήγαινα στο Μητέρα,αλλά είχα γιατρό εκεί,(δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο)τις έκανα Κυριακή κ μου τις έβγαζαν ίδια μέρα.Κάνε ένα τηλ να ρωτήσεις,δεν χάνεις κάτι.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμενα λειπουν ολοι...γιαυτο εχω ξεφυγει σημερα.

καλα..το χ@σες κ συ... ακου 57! βαλε κ κατι παραπανω... λογω ηλικιας κ μονο!

big expectasions my dear!!!τοθελω τοσο πολυ ομως..αφου να φανταστεις κρατησα τη φουστα τη μινι που ηταν αγαπημενη τοτε και ενα τζιν που τωρα χωραει μονο η μενεγακη!!!τι να κανω..τα ονειρα για μας δεν ειναι??

ναι λιτσακη την πηρα και εγω για τον μπεμπη και ησυχασα,οπως επισης και την 0+ αλλα με πιο μεγαλη τρυπα.

με την 0+ με την πιο μεγαλη τρυπα δεν ξερω ρε συ πνιγονται..και η μικρη βεβαια με την 1-2-3 με τις ωρες της ειναι..τωρα την εβαλα κι αυτην γυμναστηριο αλλα δεν το παιζει καθολου..μονο το μιλαει και το φωναζει κι υστερα αρχιζει τις τσιριδες!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ατιμες ξελογιάστρες μισό πλυντήριο έχω σιδερώσει τόοοοοση ώρα από τα πήγαινε έλα...

ποσα παιδια???

εσυ δαλιδακιον ποσο χρονων εισαι???

2 παιδάκια.

29 Μαιων.

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Κ εγώ από ένα σημείο κ μετά χρησιμοποίησα αυτες τις 1-2-3 κ με βόλεψαν. Να ξέρετε τα μωράκια με κάθε αλλαγη στην αρχη θα πνίγονται μέχρι να συνηθισουν. Οπότε μην κ^%$νετε. Βάλτε με μεγάλο ανοιγμα να πίνουν γρηγορα.

Ατιμες ξελογιάστρες μισό πλυντήριο έχω σιδερώσει τόοοοοση ώρα από τα πήγαινε έλα...

2 παιδάκια.

29 Μαιων.

θα κλαψω....

29 χρ. εκανα το πρωτο μου!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

δεν ξερω αν ειδατε εβαλα αγγελια στα ζητειται στο φορουμ γιατι απο το διπλο καροτσακι που μου δωσαν ειναι ταλαιπωρημενες οι κουκουλες,και ζηταω αν υπαρχει κανεις που δεν τις θελει να μου τις χαρισει!!!

μολις τωρα πηρα στην αντιπροσωπεια εδω-επιτελους τη βρηκα!-και μου ειπανε οτι κανει 50 ευρω η μια!!!!!!!!!ρε πλακα μας κανετε??????????????????βαζω κι αλλα 100 και παιρνω καινουριο....:mad::x:xειπαμε να κανουμε λιγη οικονομια και να παρουμε ανταλλακτικα..αλλα οχι κι ετσι!!!!!!!!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

θα κλαψω....

29 χρ. εκανα το πρωτο μου!!!!

Aη μαρη που σε πηραν τα χρονια κ σενα! Ετσι κάνουν οι γριουλες, κάθε βραδυ φ..ι φ...ι;;;;;;;;;;;

οι γριούλες τον έχουν στειλει τον άντρα εν τοπω χλοερο....

Εργάζομαι !!!!!

Τι να κανω η δόλια? πάλι παμπερς θελουμε......

Πάρτε κ κανα LIDL ή DIA που είναι κ πιο οικονομικά!!!!

Διαφημίσεις

λοιπνον first of all καλημερα...

δεν καταλαβα γιατι την αποπαιρνετε τη ΕΥΗΓ???ο καθενας οπωε διαλεξει γινεται....πριν Χρηστο φοραγα 27 τζιν.πηρα 23 κιλα το λιγοτερο και μετα αππο 8 μηνες κ λιωσιμο στο γυμναστηριο 27 ξαναφορεσα..δεν ειχα παρει ουτε ενα τζιν μεγαλυτερο νουμερο για να μη χαλαρωσω..ημουνα 29 χρονων..κ τωρα παλο τα ιδια..δεν ανεχομαι να ειμαι πανω απο 55 κιλα...10 κιλακια δηλαδη κατω απο τωρα..το τελειο θα ειναι 53 αλλα δεν αγχωνομαι γιατι το καλοκαιρι παντα χανω επιπλεον...και θα ειμαι 32 χρονων...ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ(ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΦΗ) για να αφησουμε τον εαυτο μας.....

Aη μαρη που σε πηραν τα χρονια κ σενα! Ετσι κάνουν οι γριουλες, κάθε βραδυ φ..ι φ...ι;;;;;;;;;;;

οι γριούλες τον έχουν στειλει τον άντρα εν τοπω χλοερο....

Πάρτε κ κανα LIDL ή DIA που είναι κ πιο οικονομικά!!!!

γιαυτο διατηρουμε ακομα... κ δεν εχω φουνταρει!

Ευτυχώς μια χαρα,γιατι πεινάω συνεχια και δεν θα αντεχα να μην φάω....:tongue:

εγω αρχισα απο σημερα. δεν προλαβαινω μεχρι τη βαφτιση...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...