Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

σορυ που απανταω εγω, αλλα διακρινω ενα ψιλοαγχος να εχουμε μη "παρεξηγηθουμε"... εχουμε περασει ολη την εγκυμοσυνη μαζι, γεννησαμε μαζι, μας πιασαν τα ορμονικα μαζι, χοντρυναμε μαζι, κ ακομα υπαρχει τετοιο θεμα παρεξηγησης???? μηπως να αρχισω να μοιραζω χαστουκια? (χωρις παρεξηγηση...)

οχι ρε δεν αγχωνομαι τοσο!!σιγα..χεστηκα κι αμα δε με μιλαει μετα!!!!:tongue::tongue::tongue:

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

χαζο εισαι βρε???? Τι να παρεξηγηθω?? Δεν γλιτωενετε ευκολα από εμενα μη σε νοιαζει!! :tongue::tongue:

:lol::lol: ασ'τηνν αυτην...κατι εχει κανονισει με κανα φουστανο να δεις...για αυτο ειναι τοσο σιγουρη.

Οχι ρε σεις, εχω γνωστες με παιδάκια 7-8χρ. κ είναι μοντέλα!!! Κλάσεις ανωτερες από την Σεραινα λέμε. Πιστευω πως αν το θες, κ δεν θες να καταλήξεις χοντρη απεριποιητη μητέρα για πάντα, μπορείς να γινεις καλλονή! Κ ακόμα πιστευω πως οι γεννες βοηθούν στην απόκτηση κορμιού μετέπειτα.Φτιάχνει το σωμα, γινεται πιο γυναικειο....Ετσι νομίζω εγω ε;;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

γιατι απαντησες εσυ για εμενα??? Και ποια νομιζεις ότι εισαι???? Εγω δεν ξερω να μιλησω????

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ψαρωσες?????? χαχα καλα να παθεις!

σμουτσς γλυκεια μου!!, Συμφωνω!

δεν ψαρωνω μωρη βρωμιτσα...με σενα ειδικα!

οχι ρε δεν αγχωνομαι τοσο!!σιγα..χεστηκα κι αμα δε με μιλαει μετα!!!!:tongue::tongue::tongue:

γενικα το λεω λιτσακιον... το λεω στη νυφη να το ακουει η πεθερα... τωρα ΣΙΓΟΥΡΑ θα παρεξηθουμε!!!!!!! αλλα το λεω για ΟΛΕΣ μας!

Οχι ρε σεις, εχω γνωστες με παιδάκια 7-8χρ. κ είναι μοντέλα!!! Κλάσεις ανωτερες από την Σεραινα λέμε. Πιστευω πως αν το θες, κ δεν θες να καταλήξεις χοντρη απεριποιητη μητέρα για πάντα, μπορείς να γινεις καλλονή! Κ ακόμα πιστευω πως οι γεννες βοηθούν στην απόκτηση κορμιού μετέπειτα.Φτιάχνει το σωμα, γινεται πιο γυναικειο....Ετσι νομίζω εγω ε;;;

κ εγω πλεον αυτο νομιζω. ειναι αναγκη να ειμαι χοντρη 3τεκνη? ουτε σαν δικαιολογια δεν το δεχομαι! δλδ η Μενεγακη γιατι να ειναι ετσι κ εγω να ειμαι μουτζα?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

θα σε μιλαω μαρη θες δε θες!:tongue::tongue::tongue:

Τι να το κανω καλη μου αν ειναι να περιμενω στα 40 μου να γινω ανθρωπος?? Μετα απο λιγο ερχεται και η κλιμακτηριος!! :tongue::tongue::tongue:

Πάντως εγω εχω πει ότι απο τα 35 μου μεχρι τα 45 μου θα ειναι σουπερ η ηλικια!!!!

Αυτες που γινονται καλυτερες μετα τη γεννα ειναι κατι γυναικες που ηταν πολυ αδυνατες και μετα 'ανθιζουν'...Οι αλλες, ό 'ανθισμενες' δηλαδη μετα θελουν 'ξεαγκαθιασμα' και ξεχωρταριασμα'!'

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

και στην τελικη ρε κοριτσακια, δε φταιω εγω... με ειχαν φαει όλοι 'τι όμορφη και τι όμιρφη' ε δε θελει και πολυ ο ανθρωπος...Ταυτιστηκα και εγω και αντε τωρα να συνηθισω ό,τι βλεπω.....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

δεν ψαρωνω μωρη βρωμιτσα...με σενα ειδικα!

κ εγω πλεον αυτο νομιζω. ειναι αναγκη να ειμαι χοντρη 3τεκνη? ουτε σαν δικαιολογια δεν το δεχομαι! δλδ η Μενεγακη γιατι να ειναι ετσι κ εγω να ειμαι μουτζα?

;););)

Η Μενεγακη μαρη εχει αλλα μετρα και σταθμα....αλλες αξιες και προτεραιοτητες.. με πιανεις ετσι??? Δε βαζει τον ταραμα μια καθαρας δευτερας πανω από την ψυχικη της υγεια!!:P:p

221882cb0gkyh7q4.gif

;););)

Η Μενεγακη μαρη εχει αλλα μετρα και σταθμα....αλλες αξιες και προτεραιοτητες.. με πιανεις ετσι??? Δε βαζει τον ταραμα μια καθαρας δευτερας πανω από την ψυχικη της υγεια!!:P:p

κ εγω πηγα στην Ανδρο λουλουδακι μου... κ 2 φορες μαλιστα! δεν χαλασα κ το σπιτι μου!!! κ το ιδιο ονομα εχουμε, δεν καταλαβαινω που υστερω...:confused:

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

κ εγω πηγα στην Ανδρο λουλουδακι μου... κ 2 φορες μαλιστα! δεν χαλασα κ το σπιτι μου!!! κ το ιδιο ονομα εχουμε, δεν καταλαβαινω που υστερω...:confused:

:lol::lol::lol:

221882cb0gkyh7q4.gif

;););)

Ποια Μενεγάκη καλέ κ πράσινα άλογα;;; Μην με προκαλειτε να σας βάλω φωτό της κοπέλας που θα κουμπαρεψουμε κ δεν είναι καν σαράντα να δειτε σωμα λαμπαδα! Δεν μου αρέσει να ανεβάζω φωτό άλλων χωρίς την εγκριση τους αλλιώς....

Α και η κοπέλα δεν εργαζεται, είναι όλη μέρα σπίτι, αλλά κ την γυμναστική της κ προσέχει τι κ πόσο τρώει.

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

κούκλες παω να κανω καμια δουλεια και επανερχομαι........φιλουθκια

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

μαρεσει που ειστε τοσο αισιοδοξες...πριν γεννησω τα διδυμα ελεγα θα κανω μια σουπερ διαιτα μετα και θα γινω οπως οταν με γνωρισε ο λουκας..57 κιλα!!!!!!και θα ειμαι μια τρεντι τριτεκνη ανω των 30 μανα...κουνια που με κουναγε!!

Ποια Μενεγάκη καλέ κ πράσινα άλογα;;; Μην με προκαλειτε να σας βάλω φωτό της κοπέλας που θα κουμπαρεψουμε κ δεν είναι καν σαράντα να δειτε σωμα λαμπαδα! Δεν μου αρέσει να ανεβάζω φωτό άλλων χωρίς την εγκριση τους αλλιώς....

Α και η κοπέλα δεν εργαζεται, είναι όλη μέρα σπίτι, αλλά κ την γυμναστική της κ προσέχει τι κ πόσο τρώει.

ποσα παιδια???

εσυ δαλιδακιον ποσο χρονων εισαι???

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

αυτο ειναι το προβλημα μου..δεν μπορω να προσεχω τοσο ρε γαμωτη μου!!!

κούκλες παω να κανω καμια δουλεια και επανερχομαι........φιλουθκια

εμενα λειπουν ολοι...γιαυτο εχω ξεφυγει σημερα.

μαρεσει που ειστε τοσο αισιοδοξες...πριν γεννησω τα διδυμα ελεγα θα κανω μια σουπερ διαιτα μετα και θα γινω οπως οταν με γνωρισε ο λουκας..57 κιλα!!!!!!και θα ειμαι μια τρεντι τριτεκνη ανω των 30 μανα...κουνια που με κουναγε!!

καλα..το χ@σες κ συ... ακου 57! βαλε κ κατι παραπανω... λογω ηλικιας κ μονο!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ναι μαρακι μου..δοκιμασε τες..ο μπεμπης ετρωγε 1 ωρα και τωρα αν πειναει πολυ πινει τα πρωτα 120 με τη μια..

α και αυτες τις μερες η μπεμπα πηρε φορα!!χτυπαει κατι 150αρια!!!και ο μικρος σταθερα στα 180,ισως που κ που κανα 15 ακομη..;)

ναι λιτσακη την πηρα και εγω για τον μπεμπη και ησυχασα,οπως επισης και την 0+ αλλα με πιο μεγαλη τρυπα.

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...