Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

λοιπον οσο για της θηλες αλεκα ολο λεω να στο πω κι ολο ξεχνω!!εγω εχω μπουκαλια NUK και σαυτα βαζω θηλες NUK η chicco,τις 1-2-3 κ πινουν στο 1 προς το παρον..στις NUK εχω κανει και 2-3 τρυπουλες με τη βελονα απο 5αρα συριγγα και πινουν μια χαρα...για δοκιμασε το αν δεν το εκανες ηδη..

ναι ευακι μου...τελικα εχει καταληξει στις ΝΥΚ και πινει μια χαρα τωρα...

τι λες λουλουδακι μου??? εγω προτιμω να βλεπω ενα ωραιο προσωπο, παρα μια κορμαρα που να θελει σακουλα στη κεφαλα!

το κεφαλι το βωαζεις σε σακουλα να μη φαινεται... το κορμι πού να το βαλεις???? Οεο?? Που ξεχειλιζει απο παντου??

πονηρη εσυ...κατι θελεις κ με καλοπιανεις..:P:p:p:tongue:;)τι εννοεις οτι θελεις σακουλα εσυ?αιντε μου φαινεται κ συ κομπλιμεντα θελεις σαν την αλεκα!:P:p;)

λεω ειμαι χαλια,'θέλει κοπλιμεντα η αλεκα', λεω ειμαι όμορφη 'γιατι βαζεις το αριστερο προφιλ?' Αη μαρη δε σε πιανουμε πουθενα....Αν και σε χω καταλαβει....θλεις να'μαι 'όμορφη μεν, αλλη μην το παιρνω και επανω μου..'!!!;);)

εχω τον μικρο στο γυμναστηριο!γραπωνει τα ψαρακια κ τα μιλαει καλε!!!!την ξεχασα αυτη την ομορφη φαση!

!

αχ τι ωραια...

Καλημέρα καλημέρα!!!!!

Και που να δεις σε λίγο που θα κατεβάζουν κάτω το μομπιλέ....θα τρέχουμε κ μεις από πίσω μην τα καπελώσει

Ω έρχονται σκηνές απείρου κάλους με τα μικρά μας....ορεξη να χεις.

Εγω να σου πω την αλήθεια μου ευχαριστιεμαι περισσοτερο την ηλικία των +-2 που έχει ο μεσαιος μου! Ειναι όλα τα λεφτα, προσπαθει να μιλήσει, προσπαθει να κοινωνικοποιηθεί, σου κανει ναζάκια, είναι μουρλια ε;;;;;

εμενα μου αρεσει η ηλικια απο 3 μηνων και μετα...τα νεογεννητα δεν πολυμπορω... φοβαμαι πολυ...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια να ρωτήσω: τέλος του μήνα τελειώνει η ασφάλισή μου στο ΙΚΑ και μπορώ να γραφτώ στο ΤΕΒΕ μέχρι τέλη Αυγούστου. Συμφέρει να το κρατήσω το παιδί σ' εμένα στο ΤΕΒΕ ή να το γράψω στον άντρα μου στο ΙΚΑ; Τί λέτε;

Η διαδικασία να το βάλεις το παιδί στο ΤΕΒΕ κ μετά πάλι στο ΙΚΑ είναι πολύ απλή. Εγω προτείνω με χίλια ΤΕΒΕ. Βρες έναν καλό παιδίατρο να είναι στο ΤΕΒΕ κ δεν θα πληρώνεις ουτε επισκέψεις, ουτε εμβολια, ούτε τυχον εξετασεις. Κ οι διαδικασίες για όλα αυτα είναι εξπρες στο τεβε ενώ στο ικα θέλει γαιδουρινή υπομονήηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Κορίτσια να ρωτήσω: τέλος του μήνα τελειώνει η ασφάλισή μου στο ΙΚΑ και μπορώ να γραφτώ στο ΤΕΒΕ μέχρι τέλη Αυγούστου. Συμφέρει να το κρατήσω το παιδί σ' εμένα στο ΤΕΒΕ ή να το γράψω στον άντρα μου στο ΙΚΑ; Τί λέτε;

μια απο τα ιδια με την δαλιδα,τεβε με χιλια!!!!ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη!!!!!συμμετοχη 0 στα εμβολια,στους γιατρους τιποτα δεν πληρωνεις,ασε που παε κατευθειαν οχι ραντεβου μετα απο 1 μηνα:mad::-x μη μου το θυμιζεις το ικα.....

fCS8p3.png

εχω τον μικρο στο γυμναστηριο!γραπωνει τα ψαρακια κ τα μιλαει καλε!!!!την ξεχασα αυτη την ομορφη φαση!

καλημερα δαλιδα!

ναι ρε λιτσακη μια απο τα ιδια και ο δικος μου στο ρηλαξ του εβαλα εγω ενα αλλο κρεμαστο με αραχνουλες κια ζωακια και καθεται τους μιλαει και τα πιανει και τα δικιμαζει κιολας!!

α! και απο εχθες το βραδυ δεν λεει μονο αγκου,αρχισε κια αλλα λογακια!!!γελουσα σαν την χαζη εχθες που τον ακουγα:rolleyes:

fCS8p3.png

Εγώ ένα ξέρω κ αφήστε αυτά τα "γυναικουλίστικα".(μην παρεξηγηθει καμμιά ε;)

Δεν είδα καμμία φατσούλα από τις μανουλες Νοεμβρίου να είναι για σακουλα. Ολες εχουμε το στυλ μας κ την ομορφιά μας κ έχουμε την ταλαιπωρία των ορμονών, των ξενιχτιών, των κιλών, της εγκυμοσύνης κ της γέννας γενικά!!!!

Οταν συνέλθουμε από ολα αυτά απλά θα είμαστε κουκλάρες με μωράκια!!!!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

πονηρη εσυ...κατι θελεις κ με καλοπιανεις..:P:p:p:tongue:;)τι εννοεις οτι θελεις σακουλα εσυ?αιντε μου φαινεται κ συ κομπλιμεντα θελεις σαν την αλεκα!:P:p;)

δεν ειμαι μπαζο, το ξερω αυτο... για σενα λεω τωρα που εισαι πολυ γλυκια! κ το λεω κ τζαμπα!!!:tongue:

Καλημέρα κ από μένα!

Ρε ομορφάκια, μας μάτιασαν. Κ εμένα ο μπέμπης βήχει με φλέματα κ μυξούλα....Πρέπει να κόλλησε την ιωσούλα που είχαν τα μεγάλα την προηγούμενη βδομάδα. Ευτυχώς όμως από όρεξη για φαί κ πολυλογία καλά κρατεί....

Μιας κ δεν έχω μαγειρεμα σημερα, λέω να σιδερώσω....αλλά βαριέμαι....

εμενα δεν τρωει καλα... κ κολλησε απο τα μεγαλα καμαρια φυσικα... που πανε κ βηχουν στη μουρη του. μπας κ ξεφυγει κανα μικροβιο!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Δεν είδα καμμία φατσούλα από τις μανουλες Νοεμβρίου να είναι για σακουλα. Ολες εχουμε το στυλ μας κ την ομορφιά μας κ έχουμε την ταλαιπωρία των ορμονών, των ξενιχτιών, των κιλών, της εγκυμοσύνης κ της γέννας γενικά!!!!

πολύ αισιοδοξη σε ακουω μαρη........

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

μια απο τα ιδια με την δαλιδα,τεβε με χιλια!!!!ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη!!!!!συμμετοχη 0 στα εμβολια,στους γιατρους τιποτα δεν πληρωνεις,ασε που παε κατευθειαν οχι ραντεβου μετα απο 1 μηνα:mad::-x μη μου το θυμιζεις το ικα.....
η αληθεια ειναι οτι το βρωμοικα σου γ@!#@!ει την ψυχολογια!!!τοτε καλυτερα τεβε κοτοπουλο,απλα εγω νομιζω οτι διαδικασια ικα-τεβε-ικα θα ειναι ζορι..εμεις που εχουμε ταποτε για τα παιδια-και αποτον αλλο μηνα θαμε παρει κ μενα ο συζυγος ειναι κατι αναλογο με τεβε..πας οπου θελεις,πληρωνεις και το ταμειο σου δινει πισω 20 ευρω..εμβολια μηδεν κι εμεις..
ναι ρε λιτσακη μια απο τα ιδια και ο δικος μου στο ρηλαξ του εβαλα εγω ενα αλλο κρεμαστο με αραχνουλες κια ζωακια και καθεται τους μιλαει και τα πιανει και τα δικιμαζει κιολας!!

α! και απο εχθες το βραδυ δεν λεει μονο αγκου,αρχισε κια αλλα λογακια!!!γελουσα σαν την χαζη εχθες που τον ακουγα:rolleyes:

αχ και γω τα ιδια κανω!!!χαζομαμαδες..τωρα τον πηρε ο υπνος και εχω να αλλαξω την τσουπρα μου που χεστηκε!!!

:rolleyes::rolleyes:αλεκα εννοειται οτι χαζολογαω,ετσι?φυσικα δεν παρεξηγιεσαι..;););)

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

καλα... εσυ εισαι πολυ ΜΑΤΣΟ!!!

μη μας δειρεις μαρη!! κ ειμαστε κ μανες! :-P

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

:rolleyes::rolleyes:αλεκα εννοειται οτι χαζολογαω,ετσι?φυσικα δεν παρεξηγιεσαι..;););)

χαζο εισαι βρε???? Τι να παρεξηγηθω?? Δεν γλιτωενετε ευκολα από εμενα μη σε νοιαζει!! :tongue::tongue:

καλα... εσυ εισαι πολυ ΜΑΤΣΟ!!!

μη μας δειρεις μαρη!! κ ειμαστε κ μανες! :-P

:lol::lol: ασ'τηνν αυτην...κατι εχει κανονισει με κανα φουστανο να δεις...για αυτο ειναι τοσο σιγουρη.

221882cb0gkyh7q4.gif

εννοειται!!!!:rolleyes::?::?:
δεν ειμαι μπαζο, το ξερω αυτο... για σενα λεω τωρα που εισαι πολυ γλυκια! κ το λεω κ τζαμπα!!!:tongue:

εμενα δεν τρωει καλα... κ κολλησε απο τα μεγαλα καμαρια φυσικα... που πανε κ βηχουν στη μουρη του. μπας κ ξεφυγει κανα μικροβιο!

αντε καλα!;)

κι ο στρατος ετσι εκανε μεχρι που εμαθε αυτο που του λεγα να βαζει το χερακι του μπροστα οταν βηχει,ειδικα μπροστα στα μωρα!!!καμια φορα θυμαται κ το κανει!!μονο απο αλλου να μη μου φερει τιποτις.................:rolleyes::rolleyes:

η αληθεια ειναι οτι το βρωμοικα σου γ@!#@!ει την ψυχολογια!!!τοτε καλυτερα τεβε κοτοπουλο,απλα εγω νομιζω οτι διαδικασια ικα-τεβε-ικα θα ειναι ζορι..εμεις που εχουμε ταποτε για τα παιδια-και αποτον αλλο μηνα θαμε παρει κ μενα ο συζυγος ειναι κατι αναλογο με τεβε..πας οπου θελεις,πληρωνεις και το ταμειο σου δινει πισω 20 ευρω..εμβολια μηδεν κι εμεις..

αχ και γω τα ιδια κανω!!!χαζομαμαδες..τωρα τον πηρε ο υπνος και εχω να αλλαξω την τσουπρα μου που χεστηκε!!!

σορυ που απανταω εγω, αλλα διακρινω ενα ψιλοαγχος να εχουμε μη "παρεξηγηθουμε"... εχουμε περασει ολη την εγκυμοσυνη μαζι, γεννησαμε μαζι, μας πιασαν τα ορμονικα μαζι, χοντρυναμε μαζι, κ ακομα υπαρχει τετοιο θεμα παρεξηγησης???? μηπως να αρχισω να μοιραζω χαστουκια? (χωρις παρεξηγηση...)

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ρε λιτσακη αυτες που λες 1-2-3 ειναι αυτες που λενε ελεγχομενης ροης και ειναι σαν μια σχισμη και αναλογα πως εχεις το μπουκαλι τρεχει πολυ ή λιγο?

ναι μαρακι μου..δοκιμασε τες..ο μπεμπης ετρωγε 1 ωρα και τωρα αν πειναει πολυ πινει τα πρωτα 120 με τη μια..

α και αυτες τις μερες η μπεμπα πηρε φορα!!χτυπαει κατι 150αρια!!!και ο μικρος σταθερα στα 180,ισως που κ που κανα 15 ακομη..;)

σορυ που απανταω εγω, αλλα διακρινω ενα ψιλοαγχος να εχουμε μη "παρεξηγηθουμε"... εχουμε περασει ολη την εγκυμοσυνη μαζι, γεννησαμε μαζι, μας πιασαν τα ορμονικα μαζι, χοντρυναμε μαζι, κ ακομα υπαρχει τετοιο θεμα παρεξηγησης???? μηπως να αρχισω να μοιραζω χαστουκια? (χωρις παρεξηγηση...)

γιατι απαντησες εσυ για εμενα??? Και ποια νομιζεις ότι εισαι???? Εγω δεν ξερω να μιλησω????

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ψαρωσες?????? χαχα καλα να παθεις!

σμουτσς γλυκεια μου!!, Συμφωνω!

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...