Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 15 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κορίτσια μου έκανα τον υπέρηχο. Είναι δύο οι σάκοι. Ενδομητριοι. Και πιασμένοι ψηλά στην μήτρα..! Ο ένας είναι λίγο πιο μεγάλος από τον άλλο, και έχουν αρχίσει ήδη να φαίνονται κάποια εμβρυϊκά στοιχεία σε αυτον. Ρώτησα αν αυτό σημαίνει ότι το ενα προχωράει κ το άλλο όχι. Ο γιατρός με τον υπέρηχο μου ειπε ότι δεν είναι απαραίτητο να έχουν την ίδια ανάπτυξη ταυτόχρονα. Ο εξωσωματιστης μου είπε ότι είναι πολύ νωρις. Προς το παρόν κρατάμε τα καλα. Είναι μέσα στη μητρα και έχουν πιαστεί σε καλό σημειο. Ξανά σε μια εβδομάδα..!

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Όλα να πάνε υπέροχα σου εύχομαι!!! 🙂 Μπράβο 💐

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ κοριτσακια μου ειμαι γραφειο για αυτο χαθηκα...

70?? τι ωραιο νουμερο!!!!! όταν το εβλεπα εγω, εβλεπε μια χαρα κορμι στον καθρεφτη!!!!!!

Πόσα κιλα ειναι το ιδανικό σου???

το μικρουλι σου που το ειδα, μου αρεσε!!!! Δεν ηταν ασχημο!!

ναι ναι ...και εγω απο παπουτσια ειμαι πολυ προσεχτικη, ειδικα στην αρχη!!!

το ΙΔΑΝΙΚΟ ειναι το 63 πες... αλλα δεν μπορω να το φτασω!!! θελει εξαντλητικη διαιτα κ για πολυ καιρο.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

7 κιλα πανω λοιπόν...Αμα ειχες 20 τι θα ελεγες???

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλημερα στις εμορφες!!!!!

δεν ημουν κ το αγαπημενο παιδι της μαμας μου στο υψος. νομιζω, 1,67-1,68...καπου εκει.

κ σημερα το λουλουδακι μου δεν ξυπνησε ΚΑΘΟΛΟΥ!!! ιστορικη νυχτα.

ψηλη εισαι,αρα τα κιλα ειναι ψιλοκαλα..;)μπραβο το κοριτσι μας,αντε να γινει μονιμο αυτο..κ περαστικα στο νινι:P
τα ομορφακια γεννηθηκαν ΟΛΑ κακασχημα... το Σμιγκολ το θυμασαι??? ε...περιπου... καλα για τη χριστ. δεν το συζητω. δεν βλεποταν! τωρα στο 3ο δεν ειδα κ καμμια αλλαγη στη παραδοση που εχουμε, αλλα ξερω πια οτι το μελλον του θα ειναι λαμπρο απο θεμα ομορφαδας. μακαρι να ειναι κ απο μυαλο!!!!!
κι εγω ολα μου τα παιδια οταν γεννηθηκαν τα ελεγα αλιεν!ειδικα το στρατο..στην πορεια ομως αλλαξ κ τα δικα μου ομορφοπαιδα!:tongue::tongue:;)
ναι κοτοπουλακι μου... να δεις τα δαχτυλακια της, κτλ.. αν κ φετος μπορεις να της παρεις πανινο ή πεδιλακι αγκαλιας για το καλοκαιρι. δεν θα περπατησει ακομα.
συμφωνω..

λοιπον εγω που δεν ξεκολαω απο τα 75-76 και ειμαι 1.60-61??:?::?::idea::idea:

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

7 κιλα πανω λοιπόν...Αμα ειχες 20 τι θα ελεγες???

το'χα κ αυτο... οταν γεννησα τη χριστ.. σπασαμε τα κοντερ!

καλημερα στις εμορφες!!!!!ψηλη εισαι,αρα τα κιλα ειναι ψιλοκαλα..;)μπραβο το κοριτσι μας,αντε να γινει μονιμο αυτο..κ περαστικα στο νινι:P

κι εγω ολα μου τα παιδια οταν γεννηθηκαν τα ελεγα αλιεν!ειδικα το στρατο..στην πορεια ομως αλλαξ κ τα δικα μου ομορφοπαιδα!:tongue::tongue:;)

συμφωνω..

λοιπον εγω που δεν ξεκολαω απο τα 75-76 και ειμαι 1.60-61??:?::?::idea::idea:

ναι...αλλα εχεις τη πιο γλυκια φατσα! μη μιλας καθολου!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

το'χα κ αυτο... οταν γεννησα τη χριστ.. σπασαμε τα κοντερ!

ναι...αλλα εχεις τη πιο γλυκια φατσα! μη μιλας καθολου!!!

αι μαρη!!!αμα δεν εχεις και κορμι τι να την κανεις τη φατσα σκετη???

λοιπον οσο για της θηλες αλεκα ολο λεω να στο πω κι ολο ξεχνω!!εγω εχω μπουκαλια NUK και σαυτα βαζω θηλες NUK η chicco,τις 1-2-3 κ πινουν στο 1 προς το παρον..στις NUK εχω κανει και 2-3 τρυπουλες με τη βελονα απο 5αρα συριγγα και πινουν μια χαρα...για δοκιμασε το αν δεν το εκανες ηδη..

Διαφημίσεις

αι μαρη!!!αμα δεν εχεις και κορμι τι να την κανεις τη φατσα σκετη???

λοιπον οσο για της θηλες αλεκα ολο λεω να στο πω κι ολο ξεχνω!!εγω εχω μπουκαλια NUK και σαυτα βαζω θηλες NUK η chicco,τις 1-2-3 κ πινουν στο 1 προς το παρον..στις NUK εχω κανει και 2-3 τρυπουλες με τη βελονα απο 5αρα συριγγα και πινουν μια χαρα...για δοκιμασε το αν δεν το εκανες ηδη..

τι λες λουλουδακι μου??? εγω προτιμω να βλεπω ενα ωραιο προσωπο, παρα μια κορμαρα που να θελει σακουλα στη κεφαλα!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

τι λες λουλουδακι μου??? εγω προτιμω να βλεπω ενα ωραιο προσωπο, παρα μια κορμαρα που να θελει σακουλα στη κεφαλα!

πονηρη εσυ...κατι θελεις κ με καλοπιανεις..:P:p:p:tongue:;)τι εννοεις οτι θελεις σακουλα εσυ?αιντε μου φαινεται κ συ κομπλιμεντα θελεις σαν την αλεκα!:P:p;)

Καλημέρα κ από μένα!

Ρε ομορφάκια, μας μάτιασαν. Κ εμένα ο μπέμπης βήχει με φλέματα κ μυξούλα....Πρέπει να κόλλησε την ιωσούλα που είχαν τα μεγάλα την προηγούμενη βδομάδα. Ευτυχώς όμως από όρεξη για φαί κ πολυλογία καλά κρατεί....

Μιας κ δεν έχω μαγειρεμα σημερα, λέω να σιδερώσω....αλλά βαριέμαι....

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα:!::!::!:
Άντε, σιγά σιγά να μαζευόμαστε!!!

καλως τες!

εχω τον μικρο στο γυμναστηριο!γραπωνει τα ψαρακια κ τα μιλαει καλε!!!!την ξεχασα αυτη την ομορφη φαση!

καλημερα δαλιδα!

εχω τον μικρο στο γυμναστηριο!γραπωνει τα ψαρακια κ τα μιλαει καλε!!!!την ξεχασα αυτη την ομορφη φαση!

καλημερα δαλιδα!

Καλημέρα καλημέρα!!!!!

Και που να δεις σε λίγο που θα κατεβάζουν κάτω το μομπιλέ....θα τρέχουμε κ μεις από πίσω μην τα καπελώσει

Ω έρχονται σκηνές απείρου κάλους με τα μικρά μας....ορεξη να χεις.

Εγω να σου πω την αλήθεια μου ευχαριστιεμαι περισσοτερο την ηλικία των +-2 που έχει ο μεσαιος μου! Ειναι όλα τα λεφτα, προσπαθει να μιλήσει, προσπαθει να κοινωνικοποιηθεί, σου κανει ναζάκια, είναι μουρλια ε;;;;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Κορίτσια να ρωτήσω: τέλος του μήνα τελειώνει η ασφάλισή μου στο ΙΚΑ και μπορώ να γραφτώ στο ΤΕΒΕ μέχρι τέλη Αυγούστου. Συμφέρει να το κρατήσω το παιδί σ' εμένα στο ΤΕΒΕ ή να το γράψω στον άντρα μου στο ΙΚΑ; Τί λέτε;

Καλημέρα καλημέρα!!!!!

Και που να δεις σε λίγο που θα κατεβάζουν κάτω το μομπιλέ....θα τρέχουμε κ μεις από πίσω μην τα καπελώσει

Ω έρχονται σκηνές απείρου κάλους με τα μικρά μας....ορεξη να χεις.

Εγω να σου πω την αλήθεια μου ευχαριστιεμαι περισσοτερο την ηλικία των +-2 που έχει ο μεσαιος μου! Ειναι όλα τα λεφτα, προσπαθει να μιλήσει, προσπαθει να κοινωνικοποιηθεί, σου κανει ναζάκια, είναι μουρλια ε;;;;;

να σου πω κ μενα η φαση μετα το 18μηνο μου αρεσει που γινονται ολο κ πιο ανεξαρτητα και οπως λες μιλανε κ συνεχως αναπτυσσονται και κανουν καινουρια πραγματα!ας πουμε ο στεατος τωρα πια συνεχεια με εκπλησσει!
Κορίτσια να ρωτήσω: τέλος του μήνα τελειώνει η ασφάλισή μου στο ΙΚΑ και μπορώ να γραφτώ στο ΤΕΒΕ μέχρι τέλη Αυγούστου. Συμφέρει να το κρατήσω το παιδί σ' εμένα στο ΤΕΒΕ ή να το γράψω στον άντρα μου στο ΙΚΑ; Τί λέτε;
εγω θαλεγα αφου ειναι τεβε για τοσο λιγο καλυτερα στο ικα..αλλα εσεις ξερετε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...