Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Στον Σφακ ελπίζω τώρα, έχω ακούσει τοσα. Ελπίζω να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου. Απ’οτι κατάλαβα από το αποτέλεσμα των εξετάσεων, έχω αρχομενη αντίσταση στην ινσουλίνη και όχι όντως βεβαιωμένη αντίσταση που είναι πάνω από 2,9. Εγώ έχω 1,7. Όχι πως είναι το τέλειο αλλά αν μπορώ να το φτιάξω γιατί όχι ; Σίγουρα δε θα χάνω ωοληψιες αλλά ετ δε κάνω αν δε ρυθμιστεί αυτό πρώτα.

Κοιτα, εγώ γενικά υπογλυκαιμίες δεν πάθαινα ποτέ. Γενικά γλυκά δε τρώω σχεδόν καθόλου. Αλλά δε μπορώ να πω πως κάνω καλή διατροφή. Εν τω μεταξύ η κοπέλα που μου πήρε αιμα στο διαγνωστικό με ρώτησε αν νυστάζω μετά τα γεύματα. Όντως νυστάζω μια ζωή, σε φάση όμως να μη μπορώ να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά. Αυτός είναι ο λόγος που δε τρώω στη δουλειά. Ισως έτσι εξηγείται που από παιδί ακόμα ξυπνούσα και έτρωγα το βράδυ έστω μια μπουκια φαγητό. Το έκανα πάντα ανά διαστήματα και με κοροϊδευε και ο άντρας μου ακόμα πως τρώω κρυφά. Κιλα δεν έχω απλά ενώ μπορεί να είχα φάει, μπορεί να ξυπνούσα. Αυτό είναι μεταβολική διαταραχή γενικά. Ισως κάτι ζητούσε ο οργανισμός εκείνη τη στιγμή ; Δε ξέρω, μπορεί να μη σχετίζονται καν αυτά, σκέψεις κάνω. Αύριο πάω να πάρω τις novifertil, φυλλικό και σίδηρο που μου είπαν. Πήρα γυμναστήριο κ ξεκινάω άμεσα πάλι γιατί στις γιορτές το ξεφτίλισα. Το θέμα είναι πόσο γρήγορα βελτιώνονται αυτά; 
      Βελονιστη ψάχνω, διάβασα κάπου για έναν κο. Διαμ**τη. Θα το ψάξω περαιτέρω.  Θέλω να πιστεύω πως ο λόγος των αποτυχιών μου δεν εξαρτάται από αυτά αποκλειστικά… δλδ δε θα πάω ξαφνικά κ θα δω βλαστοκύστη 4ΑΑ…

Αυτό θα κάνω. Δυστυχώς έχω ενδροκρινολογο αρκετά μετά 27/01. Απ’οτι καταλαβαίνω από την εξέταση πάνω από το 2.9 έχεις αντίσταση στην ινσουλίνη, είμαι στο ενδιάμεσο level. Αλλά και αυτό καλό δε πρέπει να είναι.

πραγματικα έχω αγανακτήσει. Ο,τι έχω ψάξει το έχω. Μια καλή εξέταση δεν έχω πάρει.

Φοβάμαι μην έχασα πολύτιμο χρόνο και αν μπορούσα να έχω λίγο καλύτερα έμβρυα να το είχα καταφέρει. Δε σου λέω πως γίνονται θαύματα ξαφνικά. Αλλά όταν έχεις λίγες πιθανότητες, τότε γιατί να μην έχεις ιδανικές συνθήκες;

Πολύ σωστά ! Νιώθω πως έχασα το χρόνο μου προσωπικά. Δε ξέρω. Μπορεί να το σκέφτομαι εν βρασμώ τώρα αλλά νιώθω μεγάλη απογοήτευση. Μονο εμπόδια.

Ναι ναι το έχω σκεφτεί κ εγώ. Σε βάζουν επιτόπου για εξετάσεις άραγε; 

Μακάρι να μπορούσαμε να τα είχαμε προβλεψει ολα κ εμεις και οι γιατροι και να καναμε εξαρχής ο,τι χρειαζοταν.. αλλα δυστυχως για πολλες απο εμας δεν ειναι ετσι..και λίγοι ειναι οι γιατροί που θα σε ξεσκονισουν εξαρχης.. και οσοι το κανουν μπορει να ειπωθεί ότι παραειναι παρεμβατικοί.. και εμενα με ειχε πιασει αυτο το συναισθημα για καποιες εξετασεις που ιδανικα θεωρώ οτι θα έπρεπε να τις ειχα κανει ηδη, ή ο αντρας μου για το σπερμα.. και οχι μετα απο αποβολη.. πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ρισκαρουμε να χασουμε εστω και ενα εμβρυο αν υπηρχε περιπτωση να ειναι υγιες επειδή θεωρουν υπερβολικη καποια εξεταση απο την αρχη;; αλλα επειδη οσο το σκεφτομαστε τοσο τρελαινομαστε και επειδή ετσι λειτουργει η κατασταση, προχωρα παρακατω και μη λυγίζεις! Βρηκες κατι; Τικαρε το κουτάκι και πας για την θεραπεία, σιγουρα λυνεται οπως σου λενε, δεν ειναι τραγικη η τιμη!!!! Πες οτι ειναι μια αφορμη να φτιάξεις τη φυσικη σου κατασταση κ τη διατροφη σου! Θα εισαι πολυ πιο προετοιμασμένη στον επομενο εξωσωματικο που θα πας αν αποφασίσεις να μεινεις εκει!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αλεκα εγω θα το κανω γιατι πρεπει να κυκλοφορω.ο αντρασ μου οχι.θα το κανει η πεθερα και ο πατερας μου λογω αναπνευστικου.Θα το εχω τυψεις αν δεν το κανω, στην μικρη μαλλον οχι , θα προσπαθησω να την εχω μακρυα απο παιδακια πραγμα για ολους πολυ δυσκολο γιατι εχω δυο ανηψακια 5 και 6 που μενουμε διπλα.Δυσκολη η κατασταση .Την τεταρτη εκλεισα ραντεβου.Τοσος κοσμος το κανει δεν μπορει να ψοφησουμε ολοι.

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια επέστρεψα, υπέγραψα και έφυγα μια μέρα νωρίτερα.

Είμαι κομμάτια και κυρίως λόγω των πληγωμένων θηλών.

Θα μπω αυριο να σας διαβάσω και να σας πω την εμπειρία μου...φιλάκια!!!!!

byXKp2.png

Στην περιοχη μου πεθανε ενα αλβανακι 10 μηνων απο γριπη δεν ξερουν ποια γριπη δεν το πηγαν πουθενα το μικρακι .Βεβαια το μπεμπακι ειχε αναπνευστικο προβλημα.Τι να κανω ,δεν μπορουμε να κλειστουμε και μεσα.Το σαββατο θελω να ερθω στο Mall για ψωνια για τα βαφτιστιρια γιατι σκεφτηκα ακομη δεν θα εχει παρα πολυ κοσμο οπως τα χριστουγεννα.Θα παρω και την μικρη μου να ξεσκασει λιγο να δει αγιο βασιληδες να παμε jumbo δεν την εχω ξαναπαει.Τουλαχιστον θα ειμαστε σε ανοιχτο χωρο

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Αλεκα εγω θα το κανω γιατι πρεπει να κυκλοφορω.ο αντρασ μου οχι.θα το κανει η πεθερα και ο πατερας μου λογω αναπνευστικου.Θα το εχω τυψεις αν δεν το κανω, στην μικρη μαλλον οχι , θα προσπαθησω να την εχω μακρυα απο παιδακια πραγμα για ολους πολυ δυσκολο γιατι εχω δυο ανηψακια 5 και 6 που μενουμε διπλα.Δυσκολη η κατασταση .Την τεταρτη εκλεισα ραντεβου.Τοσος κοσμος το κανει δεν μπορει να ψοφησουμε ολοι.

τι να πω Ριάνα μου, για καλό να ειναι ό,τι και να κανει η καθε μια μας!!! Εγω τον Αγγελακο τον έχω κλεισμενο μέσα, καραντινα!! θα λαλησει ο δόλιος. Διαβασα ότι στην Ελλαδα έχουμε επιβεβαιωμενα κρούσματα περιπου 800 και άλλοι10 με 15000 που έκαναν τα εμβόλια. έτσι ειπαν περιμενουν τις γιορτες να σταματησει αυτο το κυμα γριπης.

Κορίτσια επέστρεψα, υπέγραψα και έφυγα μια μέρα νωρίτερα.

Είμαι κομμάτια και κυρίως λόγω των πληγωμένων θηλών.

Θα μπω αυριο να σας διαβάσω και να σας πω την εμπειρία μου...φιλάκια!!!!!

καλως ήρθες σπίτι Τζια μου!!!!!περιμενουμε αναλυτικές λεπτομέρειες!

Στην περιοχη μου πεθανε ενα αλβανακι 10 μηνων απο γριπη δεν ξερουν ποια γριπη δεν το πηγαν πουθενα το μικρακι .Βεβαια το μπεμπακι ειχε αναπνευστικο προβλημα.Τι να κανω ,δεν μπορουμε να κλειστουμε και μεσα.Το σαββατο θελω να ερθω στο Mall για ψωνια για τα βαφτιστιρια γιατι σκεφτηκα ακομη δεν θα εχει παρα πολυ κοσμο οπως τα χριστουγεννα.Θα παρω και την μικρη μου να ξεσκασει λιγο να δει αγιο βασιληδες να παμε jumbo δεν την εχω ξαναπαει.Τουλαχιστον θα ειμαστε σε ανοιχτο χωρο
βρε δικιο εχεις... αλλά...!!Απλά δε μπορω να πειστω ότι το εμβόλιο μας θα εξασφαλίσει τα μικρά μας. Το βλεπω σαν δωρον άδωρο, κατάλαβες? Όπως και να έχει όμως, ειτε έτσι ειτε αλλιως πρέπει να ειμαστε πολύ προσεχτικοι. Α! Και όπου και να πατε, πιπίλα στα παιδάκια μας. Σωζεται από πολλά μικρόβια ;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες!!!

Να σας πω κι εγώ την εμπειρία της γέννας μου!

14/11, στις 9:00 το πρωι μπηκαμε στο μαιευτήριο για προκληση τοκετού. Ξύρισμα, κτλ κτλ, ορό και φάρμακο για να ξεκινήσουν οι πόνοι. Ξεκινούν οι πόνοι και γρήγορα γίνονται ανυπόφοροι και αποφασίζουμε για επισκληρίδιο. Έπρεπε όμως η διαστολή να πάει στο 4 για να γίνει η επισκληρίδιος.. Να μη πηγαίνει με τίποτα όμως! Πέρασαν 7(!) ώρες για να πάει στο 4! Γίνεται η επισκληρίδιος και πάνω που λέω όλα οκ και δεν πονάω, αρχίζω να νιώθω τους πόνους στη δεξιά μου πλευρά! Ω ναι, δε με έπιασε η επισκληρίδιος στη δεξια πλευρά! Το έχετε ξανακούσει? Στο τέλος μου κάναν μια ένεση πεθιδίνης (ναρκωτικό είναι) και ηρέμησα από τους πόνους! Οτι φάρμακο υπήρχε το πήρα!

Κατέληξα να γεννήσω στις 9:00 το βράδυ. Η εμπειρία της γέννας ήταν τέλεια! Απόλαυσα τα πάντα μιας και δεν πονούσα, ο αντρας μου ήταν μέσα στον τοκετό, παρακολούθησε τα πάντα και έκοψε και τον ομφάλιο λώρο!

Μετά, από την επόμενη μέρα ήρθαν τα άσχημα που κράτησαν 15 μέρες! Μόλις προχθες σηκώθηκα από το κρεβάτι. Είχα πολύ πονο από κάτω στα ράμματα που με χτυπούσε στο ισχύο. Στην αρχή είχα πανικοβληθεί γιατι δεν ήξερα τι μπορεί να είναι. Ο γιατρός μου είπε απλά οτι καθε ανθρωπος αντιδρά διαφορετικά στον πόνο. Δε μπορούσα να περπατησω και να αυτοεξυπηρετηθώ γενικότερα. Με το μωρό βοηθούσε η μάνα μου γιατι εγώ το μόνο που μπορούσα να κάνω με δυσκολία ήταν να τον θηλάζω! Μόλις χθές τον άλλαξα και τον έκανα μπάνιο για πρώτη φορά!

Αυτά αν συντομία! Sorry για το μεγάλο κείμενο!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Καλησπέρα μανούλες!!!

14/11, στις 9:00 το πρωι μπηκαμε στο μαιευτήριο για προκληση τοκετού. Ξύρισμα, κτλ κτλ, ορό και φάρμακο για να ξεκινήσουν οι πόνοι. Ξεκινούν οι πόνοι και γρήγορα γίνονται ανυπόφοροι και αποφασίζουμε για επισκληρίδιο. Έπρεπε όμως η διαστολή να πάει στο 4 για να γίνει η επισκληρίδιος.. Να μη πηγαίνει με τίποτα όμως! Πέρασαν 7(!) ώρες για να πάει στο 4! Γίνεται η επισκληρίδιος και πάνω που λέω όλα οκ και δεν πονάω, αρχίζω να νιώθω τους πόνους στη δεξιά μου πλευρά! Ω ναι, δε με έπιασε η επισκληρίδιος στη δεξια πλευρά! Το έχετε ξανακούσει? Στο τέλος μου κάναν μια ένεση πεθιδίνης (ναρκωτικό είναι) και ηρέμησα από τους πόνους! Οτι φάρμακο υπήρχε το πήρα!

Κατέληξα να γεννήσω στις 9:00 το βράδυ. Η εμπειρία της γέννας ήταν τέλεια! Απόλαυσα τα πάντα μιας και δεν πονούσα, ο αντρας μου ήταν μέσα στον τοκετό, παρακολούθησε τα πάντα και έκοψε και τον ομφάλιο λώρο!

Μετά, από την επόμενη μέρα ήρθαν τα άσχημα που κράτησαν 15 μέρες! Μόλις προχθες σηκώθηκα από το κρεβάτι. Είχα πολύ πονο από κάτω στα ράμματα που με χτυπούσε στο ισχύο. Στην αρχή είχα πανικοβληθεί γιατι δεν ήξερα τι μπορεί να είναι. Ο γιατρός μου είπε απλά οτι καθε ανθρωπος αντιδρά διαφορετικά στον πόνο. Δε μπορούσα να περπατησω και να αυτοεξυπηρετηθώ γενικότερα. Με το μωρό βοηθούσε η μάνα μου γιατι εγώ το μόνο που μπορούσα να κάνω με δυσκολία ήταν να τον θηλάζω! Μόλις χθές τον άλλαξα και τον έκανα μπάνιο για πρώτη φορά!

Να χαίρεσαι το παιδάκι σου, γερό και δυνατό!! Και σε σένα καλή επιτυχία στον νέο σου ρόλο και γρήγορα να νοίωσεις τελείως καλά!!!

Τζια καλή λοχεία και καλά κουράγια...

Πάντως από την γρίπη εγώ φοβάμαι περισσότερο τις ιωσεις και τις συνεπειες τους! Μην φρικάρετε, μπόρα είναι θα περάσει!!!...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Καλησπέρα μανούλες!!!

να σου ζησει το μπεμπακι σου και να το δεις οπως ποθεις!τα δυσκολα περασαν και απο δω κ περα οοοοοοολα θα πηγαινουν τελεια!!!

ρε δαλιδουκα για πες εσυ που γεννησες χειμωνα, πως τα κατάφερες να μην κολλήσουν?

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

ρε δαλιδουκα για πες εσυ που γεννησες χειμωνα, πως τα κατάφερες να μην κολλήσουν?

Ο 2ος αρρώστησε πρώτη φορά 8 μηνών!!! Δεν ξέρω μάλλον τα αντισώματα ή ο φύλακας άγγελος τους τα προστατευει!!!!;)

Πάντως και τα δύο πέρα από κάτι βρογχιολίτιδες, ρινίτιδες δεν έχουν πάθει κάτι σοβαρό- κούφια η ώρα κ να μην πάθουν- γιαυτό με βλέπεις ψύχραιμη. Εν τω μεταξύ δεν έχουμε πάρε δώσε με πολύ κόσμο γενικότερα οπότε πως να κολλήσουμε;; Αν παίρνεις κ τα μέτρα σου όσον αφορά την υγιεινή, όλα καλά θα πάνε ελπίζω!!!:-(

Ασπούλα περαστικά, τι ήταν αυτό βρε παιδί μου;;; Μας μάτιασαν, δεν φτάνει ο αγώνας που κάνουμε;;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

κοριτσακια τα μωρακια μαθαινουν απο πολυ νωρις στην αγκαλια???
ω ναι!!!! σκουζουν και όταν τα σηκωνεις σου σκανε ένα φαφουτικο στοματακι που λες ' δε βαριεσαι... μόνο αγκαλια θέλω να σ'εχω!!';)
Ο 2ος αρρώστησε πρώτη φορά 8 μηνών!!! Δεν ξέρω μάλλον τα αντισώματα ή ο φύλακας άγγελος τους τα προστατευει!!!!;)

Πάντως και τα δύο πέρα από κάτι βρογχιολίτιδες, ρινίτιδες δεν έχουν πάθει κάτι σοβαρό- κούφια η ώρα κ να μην πάθουν- γιαυτό με βλέπεις ψύχραιμη. Εν τω μεταξύ δεν έχουμε πάρε δώσε με πολύ κόσμο γενικότερα οπότε πως να κολλήσουμε;; Αν παίρνεις κ τα μέτρα σου όσον αφορά την υγιεινή, όλα καλά θα πάνε ελπίζω!!!:-(;

Καλά να ειναι παντα!!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

Κοριτσια βοηθεια Εκανε καμια σας σε παιδακι πανω των 2 το εμβολιο;Εγω θα παω αυριο αλλα για την μικρη μου δεν ξερω η παοδιατροσ μου ειπε πως αυτη δεν μπορει να μου πει ναι η οχι.οι γνωμες ειναι διχασμενες.Αν δεν το κανει θα πρεπει να μεινει μεσα στο σπιτι.Για τους ενηλικες με νεογνο ειναι μονοδρομος.Θα ειναι μοιραιο.Αυτα τα λογια χρεισημοποιησε

rianna μου εμείς το κάναμε την προηγούμενη Τετάρτη μετά από υπόδειξη του παιδιάτρου μας. Και όταν λέω το κάναμε εννοώ εμένα, τον Μιχάλη και την Ζέτα την κόρη μας που είναι σχεδόν 7 ετών. Ο παιδίατρος μας ήταν κατηγορηματικός ότι έπρεπε να το κάνουμε για το μωρό.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Εμείς σήμερα με την Ζέτα μιας και την έχω σπίτι λόγ κλειστού σχολείου στολίσαμε το σπίτι μας για τα Χριστούγεννα. Ήρθε και ο Μιχάλης και έβαλε τα φωτάκια στο μπαλκόνι, τ΄ανάψαμε όλα και κάναμε την αρχή μας. Καλά Χριστούγεννα σε όλους μας, τα πρώτα Χριστούγεννα των μωρών μας !!!!

Ανοίξαμε σήμερα και το ρηλάξ αλλά ρε κορίτσια φοβάμαι να την βάλω ανάσκελα και την βάζω πάλι στο πλάι όπως στο port bebe. Εσείς τα βάζετε ανάσκελα ?

3qg3p2.png qfe4p2.png

καλά Χριστούγεννα Ιωάννα μου, υγεια σε όλα τα παιδακια!!Εγω να σου πω τον βάζω πλάγια αλλά μου δειχνει να προτιμαει το ανάσκελα.Οπότε αν έχει περασει η ώρα από το φαγητό και έχει ρευτει τον βαζω και ανάσκελα

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...