Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 15 hours ago, karlajo said:

εγώ που έκανα τα χαρτιά μου στην επιτροπή Θεσσαλονίκης μου είπε η γιατρός ότι κάνουν γύρω στις 15/20 μέρες να απαντήσουν.μου είπε ότι σε άλλες πόλεις είναι ποιο γρήγορα. Εσύ που θα τα στείλεις τα χαρτιά?

Μαρούσι θα πάω, μου η εξωσωματικός ότι θα πάρουμε την ίδια μέρα

12 hours ago, karlajo said:

Εγω έχω σταθερό κύκλο συν πλην μια μέρα οπότε υπολογίζω γύρω στις 16-17 Μαρτίου να μου έρθει και να ξεκινήσω με το καλό!Μαζί θα λέμε τις εμπειρίες μας!😉 Σε ποιο κέντρο είσαι?

Και γω κατά τις 23 Μαρτίου υπολογίζω να ξεκινήσω! Μαζευόμαστε! 

Έχει καμιά σας εμπειρία από το τμήμα εξωσωματικής του Μητέρα στην Αθήνα; Επίσης πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία κάνατε μαστογραφία και εξετάσεις για θρομβοφιλία; Δε μου τα χει ζητήσει αλλά για κάποιο λόγο έχω κολλήσει ότι θέλω να τα κάνω

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω ακου τι ακουσα: Οι ανθρωποι που λενε δεν εχουν φωτογενεια, υπερτιμουν τον εαυτο του και νομιζουν ότι ειναι πιο όμορφοι απο την πραγματικοτητα. Το αντιθετο λεει για αυτους που λενε ότι εχυν φωτογενεια...Αυτο με συμφερει γιατι πάντα μου αρεσω πιο πολυ στις φωτ απο την πραγματικοτητα:rolleyes:

Α την φωτο μου την εβαλα για να δειτε το γκρι μου ματι....:tongue::tongue::tongue:

συμφωνω..κι επισης να προσθεω οτι η φωτογενεια δεν ειναι απαραιτητα αλληλενδετη με την ομορφια...κι εμενα πιο πολυ στις φωτο μου αρεσω!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

αλλα καλε εμεις ειμαστε ετσι κι αλλιως ομορφες!!:lol::lol::lol::wink::rolleyes:

εχει τρομερη ησυχια!!ολα κοιμουνται!!ο λουκας βλεπει ηρακλη και γω ξερετε..

ελα ευακι...μου εβγαλε ο Νικολακης μια δεξι προφιλ και μια ανφας!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue: Ειναι οι δυο τελευταιες....σου εχω κανει και αφιερωση :P:p:p:p

http://www.facebook.com/album.php?aid=619&id=1270598192&saved#!/album.php?page=2&aid=619&id=1270598192

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ελα ευακι...μου εβγαλε ο Νικολακης μια δεξι προφιλ και μια ανφας!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue: Ειναι οι δυο τελευταιες....σου εχω κανει και αφιερωση :P:p:p:p

http://www.facebook.com/album.php?aid=619&id=1270598192&saved#!/album.php?page=2&aid=619&id=1270598192

σου απαντησα εκει!!!!

τελικα ειχε δικιο η ντενιση!!!θα με βαλεις να βγω κ γω!!τωρα ομως βαριεμαι!!

Διαφημίσεις

σου απαντησα εκει!!!!

τελικα ειχε δικιο η ντενιση!!!θα με βαλεις να βγω κ γω!!τωρα ομως βαριεμαι!!

ε μπορει αν ημουν βαμμενη ή ειχα ακομη το φακο να σου αρεσε και το δεξι...χαχα..

Κοτοπουλακι σορυ καλη μου..... αλλα κανε και εσυ ενα φεις...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

όταν βγαζω μονη μου με το κινητο... τυχαινει! Δε μπορω να βγαλω με το αλλο χερι. Δεν ηξερα ότι υπαρχει καλο και κακο προφιλ....

υπαρχει... κ αμα δεις τη μυτη μου, απο τη μια μερια φαινεται ενα κοκκαλακι που πεταει κ απο την αλλη τπτ. πως γινεται αυτο δεν ξερω...

δε σε πιστευω οτι δεν ξερεις να μαγειρευεις..

αυτη ειναι η αληθεια ομως λουλουδακι μου... ολες οι προσπαθειες μου ειναι παταγωδεις αποτυχιες! οταν εχουμε κοσμο, φτιαχνει τπτ ο παυλος, κ ταιζουμε το κοσμο...αυτος παει κ σουπερ, παιρνει εκει τυρια-σαλαμια-οτι του κατεβαζει η γκλαβα του...

Τωρα τελευταια ειδα και στον Μουστακα. Αλλα επειδη πηρα και μια τετεοια, δε μου αρεσε πολυ το υφασμα του παντελονιου. Τις παιρνω απο το σαιτ του Μπεν 10 από Αγγλια, περιπου 15 ευρω

benten.uk ειναι? για τη ηλικια παιρνεις?

εγω ακου τι ακουσα: Οι ανθρωποι που λενε δεν εχουν φωτογενεια, υπερτιμουν τον εαυτο του και νομιζουν ότι ειναι πιο όμορφοι απο την πραγματικοτητα. Το αντιθετο λεει για αυτους που λενε ότι εχυν φωτογενεια...Αυτο με συμφερει γιατι πάντα μου αρεσω πιο πολυ στις φωτ απο την πραγματικοτητα:rolleyes:

Α την φωτο μου την εβαλα για να δειτε το γκρι μου ματι....:tongue::tongue::tongue:

οταν ημουν μικρη εβγαινα πιο ωραια στις φωτο... τωρα ειμαι πολυ χαλι...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

υπαρχει... κ αμα δεις τη μυτη μου, απο τη μια μερια φαινεται ενα κοκκαλακι που πεταει κ απο την αλλη τπτ. πως γινεται αυτο δεν ξερω...

αυτη ειναι η αληθεια ομως λουλουδακι μου... ολες οι προσπαθειες μου ειναι παταγωδεις αποτυχιες! οταν εχουμε κοσμο, φτιαχνει τπτ ο παυλος, κ ταιζουμε το κοσμο...αυτος παει κ σουπερ, παιρνει εκει τυρια-σαλαμια-οτι του κατεβαζει η γκλαβα του...

οταν ημουν μικρη εβγαινα πιο ωραια στις φωτο... τωρα ειμαι πολυ χαλι...

τι να πω?μαλλον δεν ειναι το φορτε σου..παντως κι ο δικος μου παει σουπερ..αλλα απο μαγειρικη..μονο αυγα κ μακαρονια..

κ τωρα μια χαρα βγαινεις..;)

καλημερα!!!χρονια πολλα μεφουλα~!!!!!πολυχρονη!!!!

EΥΧΑΡΙΣΤΩ,Ασπούλα μου!Και σε σένα η ώρα η καλή και να είστε πάντα ευτυχισμένοι με τον γιόκα σας και όσα άλλα παιδάκια θέλετε!!

Εντυσα τα αγορακια μου γατακια....να δειτε χαρα που εκαναν... Ο μικρος κοιταζε το μεγαλο και γελαγε.... Και του χρονου κοριτσακια μου... να ειναι καλα τα παιδακια μας....

Μεφη με συγκινησες μαρη βρωμα....Να εισαι καλα

Γιατί εγώ νομίζεις δεν συγκινήθηκα την ώρα που τα έγραφα;;;Απλά δεν το είπα για να μην με περάσετε για τελείωε τρελλή!!!

ΣΤΟ ΕΤ1 έχει το καρναβάλι μας!Δείτε το!

υ

www.ben10.co.uk παιρνω για 4-6 χρ...λαθος..για 5-7

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

www.ben10.co.uk παιρνω για 4-6 χρ...λαθος..για 5-7

ευχαριστω...γιατι δεν την εβρισκα τη δ/νση...

φτου σου μωρη, που σε νοιαζει κ το προφιλ!! τι να πουμε κ εμεις οι κοινες θνητες????

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ευχαριστω...γιατι δεν την εβρισκα τη δ/νση...

φτου σου μωρη, που σε νοιαζει κ το προφιλ!! τι να πουμε κ εμεις οι κοινες θνητες????

ποιο προφιλ μαρη με νοιαζει?? χεστηκα...ουτε που ηξερα... εγω τα παιδακια μου εβγαλα φωτο και χαρηκα που ειχα ξαναβαλει το γκρι φακο. Ηευη και η ντενιση ξερουν απο αυτα...:P

κοινη θνητη εσυ εισαι κορμαρα τουλαχιστον....

221882cb0gkyh7q4.gif

ποιο προφιλ μαρη με νοιαζει?? χεστηκα...ουτε που ηξερα... εγω τα παιδακια μου εβγαλα φωτο και χαρηκα που ειχα ξαναβαλει το γκρι φακο. Ηευη και η ντενιση ξερουν απο αυτα...:P

κοινη θνητη εσυ εισαι κορμαρα τουλαχιστον....

ετσι μπραβο,πες της τα!!!!τι να πουμε κι εμεις οι αρκουδιτσες?!!

Συγνώμη αλλά εγώ που είμαι άσχετη τι είναι το μπεν τεν?

ενα καρτουνιστικο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...